Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy szúr a hasam alja (3 db)

Normális, hogy néha-néha szúr a hasam alja? Mitől lehet? 18 hetes kismama vagyok!

Legjobb válasz: Normális! Nyúlnak a méhszalagok. Dia

Normális! Nyúlnak a méhszalagok. Dia
Nekem is szokott néha, nõ a méhünk, keresi magának a helyet. Ha nem vészes, akkor ne aggódj. Elvileg a magnézium jó lehet rá. Minden jót! 18 hetes kismami
teljesen normális, szedjél MAGNE B6-ot, a szervezet már változik, minden alakul a magzat fejlödik, a méhed növekszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Mindenkinek boldog babavárást kívánok! :)
Evvel most engem is megnyugtattatok. Köszi!

23hetes kismami vagyok. Sokszor annyira szúr, feszül a hasam alja, hogy alig tudok menni, kiegyenesedni meg végképp nem, normális ez?

Nincs kit?l kérdeznem, els? babás vagyok, nagyon újak ezek az érzések, egyfel?l ijeszt?ek is.

Legjobb válasz: Szia! Én a 22. hétben vagyok, szinte ugyanezek a tüneteim. A múlt héten voltam dokinál, elpanaszkodtam neki magamat, õ pedig megnyugtatott és közölte hogy minden a legnagyobb rendben és ezek a dolgok teljesen természetesek. Azt tanácsolta kezdjek lassan hozzászokni, hogy most egy darabig semmi nem úgy mûködik mint eddig és próbáljam magamat visszafogni és pihenni kicsit többet, mert az aktív kismamáknak is több pihenésre van szüksége mint normál esetben, a szervezet és a picur így jelez, hogy most már többet kell pihenni és készülni a bébi érkezésére. Nyúlnak a szalagok, egyre nagyobb lesz a baba súlya, egyre több szervet nyom ezért vannak ezek az érzések.

Szia! Én a 22. hétben vagyok, szinte ugyanezek a tüneteim. A múlt héten voltam dokinál, elpanaszkodtam neki magamat, õ pedig megnyugtatott és közölte hogy minden a legnagyobb rendben és ezek a dolgok teljesen természetesek. Azt tanácsolta kezdjek lassan hozzászokni, hogy most egy darabig semmi nem úgy mûködik mint eddig és próbáljam magamat visszafogni és pihenni kicsit többet, mert az aktív kismamáknak is több pihenésre van szüksége mint normál esetben, a szervezet és a picur így jelez, hogy most már többet kell pihenni és készülni a bébi érkezésére. Nyúlnak a szalagok, egyre nagyobb lesz a baba súlya, egyre több szervet nyom ezért vannak ezek az érzések.
Ez lehet akár az is hogy nõ a méhed, nyúlnak a szalagok, de jobb lenne ha az orvost kérdeznéd, biztos ami biztos. Nehogy valami más legyen.Mondtad már dokinak? Méhszájad hogy áll?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!