Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy pozitív lett (12 db)

Reggeli tesztem halványan pozitív lett. Azóta gyakorlatilag félóránként nézem hogy tényleg ott van-e a csík. Normális ez? Vagy ebbe fogok bele "örülni" És ha későn volt a pé a 24. napon akkor honnan számolják majd hogy mennyi idős a terheség?

Nov 12.-én jött meg és dec 5.-én volt ovu.Mikor menjek elöször dokihoz?Nem akarok túl korán, akkor mikor már lát valamit.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is alig látszott, elõször nem is láttam, kezdtem szomorú lenni, hogy megint nem sikerült. Negyed óra múlva megyek be a fürdõbe (ottfelejtettem a mosógépen), majd sikítozok a férjemnek, hogy terhes vagyok :) De két nap múlva, reggel, jól koncentrált vizelettel megismételtem és az már határozottan pozitív volt :D Most 15 hetes vagyok. Ismételj te is, de reggel, az a biztos, és ha terhes vagy, gratulálok :D

Szia! Nekem is alig látszott, elõször nem is láttam, kezdtem szomorú lenni, hogy megint nem sikerült. Negyed óra múlva megyek be a fürdõbe (ottfelejtettem a mosógépen), majd sikítozok a férjemnek, hogy terhes vagyok :) De két nap múlva, reggel, jól koncentrált vizelettel megismételtem és az már határozottan pozitív volt :D Most 15 hetes vagyok. Ismételj te is, de reggel, az a biztos, és ha terhes vagy, gratulálok :D
elözö vok. én nem tudom most pontosan hogy én is mennyi vok, de teljes lázban vagyok. amugy a poz.csik nem véletlenül van ott!!!
Várj egy pár napot (tudom nem könnyû) és tesztelj még egyet másféle teszttel. Aztán ha az is pozitiv lesz, hivhatod az orvost, hogy mikor menj! Drukkolok, de szerintem ha halvány akkor is pozitiv! :)
szia, A halvány csík is pozitív. Kb. 6-7 hetesen menj a dokihoz, akkor már látszik a pici is és szívhang is van... gratula..:) )
szia. Nekem is ez a történet.6napja nem jött meg. 4napja tesztelek, és még mindig halvány. a leg olcsobb teszten látszik a legjobban. gratula!! sok boldogságot a babához! Nektek is. Remélem......
A kérdező hozzászólása: Nem tudom olvasátok-e de tegnap lillyvel halvány, ma gabriellel halvány de a tegnapinál sokkal erösebb :) ))
Akkor ténylet GRATULÁLOK!!! :)
Gratulálok! Látod, nem éri meg parázni !!!

Egy hete késik pénteken csináltam tesztet ami pozitiv lett! Normális hogy fáj a hasam?

Hétf?n megyek dokihoz csinál uh-t is.Eleinte menziszer?en fájt most meg nyomásszer? meg görcsölget. Ez normális? Fel is van puffadva a hasam és van folyásom is. Nyugtassatok meg hogy nincs gond!

Legjobb válasz: Nincs gond,normális tünetek,melyek még elõjöhetnek a terhesség alatt úh.ne ijedj meg,menszi szerû tünetek,görcsök még lehetnek.A puffadás is normális bár kellemetlen(espumisan gyöngy),a folyás is ha nem sûrû és nem viszket..

Nincs gond, normális tünetek, melyek még elõjöhetnek a terhesség alatt úh.ne ijedj meg, menszi szerû tünetek, görcsök még lehetnek.A puffadás is normális bár kellemetlen(espumisan gyöngy), a folyás is ha nem sûrû és nem viszket..
Normális lehet ilyenkor, a méhed meg van szokva egy bizonyos ciklushoz, arra reagál, ezért a mensiszeru gorcsok. Nekem nagyon erosek voltak... Emellett nyúlnak a méhszalagok, változik a szervezeted, úgyhogy ha vérzés nincs, az ilyen fájások normálisak a terhesség elején. A puffadás lehet a terhesség velejárója, ahogy a folyás is (feltéve, ha nem viszket, színes vagy fáj). Nyugodj meg, nem tesz jót ha idegeskedsz! jó babavárást:)

Pozitív lett a tesztem, pénteken megyek orvoshoz. Normális ilyenkor hogy nagyon feszül a hasam? Aggódom.

Most lett poz tesztem, pénteken megyek dokihoz. :)

Legjobb válasz: Ez teljesen normális, nõ a méhed, persze, hogy feszül, húzódik alul a hasad. Viszont nem érdemes ilyen hamar elmenni orvoshoz, csak ha legalább már két hete kimaradt a vérzésed. Lehet, hogy most meg se vizsgál, de semmiképpen nem láthat sokat. 5. héten esetleg petezsákot, a 6. héttõl pedig, ha nagy szerencséd van, esetleg szívhangot. A 6. hét elõtt elmenni felesleges.

Ez teljesen normális, nõ a méhed, persze, hogy feszül, húzódik alul a hasad. Viszont nem érdemes ilyen hamar elmenni orvoshoz, csak ha legalább már két hete kimaradt a vérzésed. Lehet, hogy most meg se vizsgál, de semmiképpen nem láthat sokat. 5. héten esetleg petezsákot, a 6. héttõl pedig, ha nagy szerencséd van, esetleg szívhangot. A 6. hét elõtt elmenni felesleges.
Én is várnék még a dokival... A hasfeszülés meg teljesen normális, nekem is elég sokat fájdogál, de érzem is rendesen tapintással, hogy irtózatos iramban nõ a méhem :) 9 hetes
Nekem másfél hete késik, most léptem a 6. hétbe és még mindig megjön érzésem van. Semmi gond ezzel. Az orvoshoz én jövõ hét csütörtökre vagyok bejelentve. Akkor foogom betölteni a 7. hetet. Az elsõ babómmal is 8. hetesen voltam és már volt szívhang. Szerintem ráérsz még.
Én ma lettem 6 hetes, és ma voltam orvosnál, és már volt szivhang:-)Nekem különösebb tüneteim nincsenek, a mellfeszülésen kivül, inkább csak fáradékonyabb vagyok.

Csináltam terhességi tesztet, ami pozitiv lett. Ma voltam dokinál, aki azt mondta, hogy valószinű, hogy terhes vagyok, de még biztosat nem tud mondani. Normális ez? (Azt mondta kb. 5 hetes vagyok.)

Legjobb válasz: Igen, ez teljesen normális. Elõvigyázatosságból nem lelkesít, hiszen sok terhesség 1-2-3, pár héten belül "elhal" és kilökõdik, nagy a százalékos kockázata ennek. Olyan 6-7 hetes kor körül már lényegesen nagyobb esély van az örömre! Egyébként azt mondják, hogy egy nõ életében többször terhes, mint ahányszor tud róla... Kitartást, és vigyázz magatokra! =o)

Igen, ez teljesen normális. Elõvigyázatosságból nem lelkesít, hiszen sok terhesség 1-2-3, pár héten belül "elhal" és kilökõdik, nagy a százalékos kockázata ennek. Olyan 6-7 hetes kor körül már lényegesen nagyobb esély van az örömre! Egyébként azt mondják, hogy egy nõ életében többször terhes, mint ahányszor tud róla... Kitartást, és vigyázz magatokra! =o)
Szerintem fura...csak gondolj bele manapság már a terhességi teszt akár a 3 napos terhességet kimutatja, akkor fõleg ha már 5 hetes vagy 1 orvosnak ezt tudnia kellene...
Szerintem nem normális. Keress másik orvost. Nekem a 2 hetes terhességet megmondták. Vagy miért nem küldött el ultrahangra?
Tök normális! Engem csak 7 hetesen vett fel terhesgondozásba, amikortól elkezdett nozogni a szíve. Azért nem mondanak rá biztosat, hogy nehogy méhen kívüli legyen, és tényleg elõfordul, hogy elhal! Az elõttem szólónak csak annyit, hogy két hetes terhességet nem tudom, hogy mondtak meg neki, mivel a számítás szerint a fogantatáskor már 2 hetes terhes vagy! Tehát a te 5 heted, valójában csak három hetes!
Ez teljesen normális , addig a pontig nem mond semmit a doki amig az ultrahangon ami kb 7hetes korodban csinálnak nem dobog a kicsi szive, addig nem mond semmit se :)

Negy napja kesik a menzeszem, ma csinaltam Clearblue terhessegi tesztet harmat is es pozitiv lett! Az normalis ha meg nincsen semmilyen terhessegi tunetem? Meg a cicim sem faj. Ez mar bisztos hogy babas vagyok?

Nembaj ha delutan csinaltam a terhessegi teszteket?A +- az pozitiv?

Legjobb válasz: Igen a + az + fõleg ha három! Nem mindenkinek vannak tünetei ,az teljesen normális. Nagyon úgy tünik hogy babás vagy! Gratulálok!! h.

Igen a + az + fõleg ha három! Nem mindenkinek vannak tünetei , az teljesen normális. Nagyon úgy tünik hogy babás vagy! Gratulálok!! h.
Elég valószínu, gratulálok! A tesztet a legbiztosabb reggel csinálni, mivel akkor a legmagasabb a HCG-szint, de valamelyikekre rá van írva, hogy egésznaposak. Amúgyis, 3 + teszt, és négy nap késésés, azért már elég valószínu. A tunetek pedig általánosak, lehetnek, de nem feltétlen, illetve johetnek késobb is, szoval emiatt ne izgulj! En a fáradékonyságon kívul bizony hónapokig semmit sem éreztem. :)
aki terhes az terhes a délutáni vizeletbõl is :) :) GRATULÁLOK!nekem is így volt, semmi tünetem nem volt csak néha fájt a fejem. meg a mellem kicsit érzékeny volt de semmi más. Örülj neki. 4 hónapos kisfiú anyukája

2 terhességi tesztet csináltam, mindkettő pozitív lett. Arra gondolok, hogy alig tudom elhinni, most kb. 7 hetes lehetek, ma megyek a dokihoz, és attól félek, hogy azt fogja mondani, hogy nincs is a pociba semmi. Normális ez?

De tudom, hogy van, csak olyan hihetetlen.A terhesség jelei is megvannak.ha egy teszt pozitív, akkor az tényleg pozitív, igaz?:_)))

Legjobb válasz: Szia! Én is ebben a cipõben járok! én csak a jövõ héten megyek dokihoz, rögtön a szívdobbanásait is látni szeretném! Tutira van baba, már a nevét is tudom és nagyon várom, hogy láthassam! Õ már a második, de ugyanolyan izgatott vagyok mint az elsõnél voltam! Boldog babavárást neked!

Szia! Én is ebben a cipõben járok! én csak a jövõ héten megyek dokihoz, rögtön a szívdobbanásait is látni szeretném! Tutira van baba, már a nevét is tudom és nagyon várom, hogy láthassam! Õ már a második, de ugyanolyan izgatott vagyok mint az elsõnél voltam! Boldog babavárást neked!
Szia!Képzeld, én annak idején 4 tesztet csináltam, és mind pozitív lett!Tudtam, hogy terhes vagyok, elmentem a dokihoz, aki nem látta az ultrahangon, és azt mondta, hogy nem vagyok terhes.Adni akart olyan gyógyszert ami meghozza a mensit, de nem váltottam ki, mert tudtam, hogy terhes vagyok.Most a 32 hétben vagyok!Szóval nem volt igaza az orvosnak.De neked azt kívánom, hogy lássa meg a babát!Sok szerencsét!
Nekem sajnos még nem volt pozitív teszt tapasztalatom, de biztos fantasztikus élmény lehet! Nagyon Gratulálok neked, és Nagyon Boldog Babavárást Kívánok! A teszt tutira jó! Ott az a babóca! Még 1x GRATULÁLOK!
Szia!!! Ne aggódj babás vagy!!!!:D:D:D:DÉn 8 teztet csináltam mire hajlandó votam elhinni hogy babám lesz!!!Remegve mentem én is az orvoshoz és hálaistennek úgy volt hogy igen ott van a kis drágám a pocimba!!!Sok szerencsét!!!!
A 4-ik válaszoló vagyok!!!Már most kezd el szedni az elevitet és magne B6-ot.gRATULÁLOK!!!:) :) :) :) ):) :) :) :) :) :)
Én hétfõn voltam 10 hetesen dokinál és elõte már kétszer megállapították, hogy ott van, de minden tünet ellenére még most is megfordult a fejemben hogy nincs ott és nagyon rosszakat is álmodtam. És tudod mi tõrtént? Ott van!! Neked is ott lesz es ha 7 hetes akkor szépen látszódni is fog az uh-n.Ha pozitív a teszt és még tüneted is van akkor tuti ott van!!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat, kicsit megnyugodtam, és remélem minden OK lesz a dokinál.

Ha a menszimnek feb.24-én kellett volna, hogy megjöjjön, de nem jött meg és csináltam tesztet 28-án és másnap, mind kettő pozitív lett, de semmilyen tünetem eddig nem volt a mellbimbó érzékenységen kívül. Ez normális? Mikor menjek először nődokihoz?

A semmilyen alatt a hányingerre/hányásra gondolok.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem kell, hoyg tüneted legyen. Nekem a 40 hét alatt az egyetlen amit a terhességbõl éreztem a 19. héttõl, hogy mozog a gyerek.

Egyáltalán nem kell, hoyg tüneted legyen. Nekem a 40 hét alatt az egyetlen amit a terhességbõl éreztem a 19. héttõl, hogy mozog a gyerek.
Szia!Elõször is gratulálok!az nem baj ha még nem voltak tüneteid, lehet h nem is lesznek, vagy csak késõbb(a második babámnál nálam csak 6 hét után jöttek a tünetek). én 7 hetesnél hamarabb nem mennék el orvoshoz, mert még nincs szívhang addig.azért írom mert az elsõnél azonnal rohantam orvoshoz ( 5 hetes volt) és nem volt szívhang, a másodiknál egy héttel tudtam tovább várni, akkor sem volt még (tehát hat hetesen). addig még csak petezsákot lát. nyárra tervezzük a harmadik baba projektet. azért is javaslom a 7 hetet, mert én nagyon nagyot csalódtam, h még nem hallottam a szívét a picimnek. Mindenképp kezdj el folsavat szedni, vagy magzatvédõ multivitamint. a többit szerintem magadtól is tudod, ne cigizz, ne igyál alkoholt, étkezz egészségesen. ennél többet az orvos sem tanácsolna. ha reggel mégis lennének tüneteid és rosszul vagy, készíts kekszet az ágyadhoz és mielõtt felkelsz, egyél néhányat. A heteket meg az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni. Mondjuk az szól amellett h azonnal menj orvoshoz, h azt viszont már látja (szerintem ) h üres e a petezsák. de ezt úgy lehet kiküszöbölni, h 7 hétig nem mondasz senkinek semmit és kész. ha meg ne talán méhen kívüli terhes lennél, akkor szerintem görcsölnél, de nem akarlak ijesztgetni.
Örülj neki, hogy nem a vécén töltöd a fél napodat.:) Gratula, és tényleg ráérsz a 7. hét környékén orvoshoz menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát, sokat segített. A 2. válaszolónak meg szurkolok a harmadig picihez:) Csak nekem ez lesz az elsõ terhességem és úgy izgulok meg félek.
Szia Szívbõl gratulálok a kicsihez. Én a negyediknél is rohantam az orvoshoz már 5 hetesen, és bár még kitapintással sem lehetett még megállapítani a terhességet, de én a fellegekben jártam, így senki sem tudta megmagyarázni, hogy ne járjak hetente az sztk-ba. :) Ne félj! Õ a te kicsikéd, most már anyuka vagy. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) hát én is annak ellenére, hogy sokan tanácsolták hogy még ne menjek dokihoz holnap délelõtt csak úgy szállok majd az orvosi rendelõbe. Olyan fura ezt hallani/látni hogy anyuka vagyok :) de nagyon jó érzés :)
A kérdező hozzászólása: Voltam a dokinál, egyenlõre minden rendben van, 4, 7 mm a kis picike :) egy hét múlva újra UH. :)
Hát még mikor majd meglátod ultrahangon például a pofiját, vagy a pociját! :) ))) Most messzinek tûnik, de hamar itt van ám a szülés.

Normális hogy a tesztem pozitív lett és a hasam görcsöl? Ez mitől van?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire. Nekem is görcsölt az elsõ 12 hétben olyan volt, mintha éppen megjönne. Azt mondják azért van, mert nõ a méh, nyúlnak a szalagok, stb. Szedj magnéziumot! Ha nagyon erõs görcseid lennének, orvos! Ha barnás vagy véres folyásod lenne, akkor is, azonnal!!! Boldog babavárást!

Attól függ mennyire. Nekem is görcsölt az elsõ 12 hétben olyan volt, mintha éppen megjönne. Azt mondják azért van, mert nõ a méh, nyúlnak a szalagok, stb. Szedj magnéziumot! Ha nagyon erõs görcseid lennének, orvos! Ha barnás vagy véres folyásod lenne, akkor is, azonnal!!! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: A menstruáció elõtt és közben sem voltam az a görcsölõs fajta. Olyan furcsa érzés az egész néha erõsebb néha gyengébb de nem tart egész nap. Fáj a derekam is nem tudom hogy a baba miatt-e vagy más miatt a melleim duzzatak. Olvastam a méhen kívüli terhesség tüneteirõl és ezek is lehetnek azok de lehet egy normális terhesség is. Ha méhen kívüli azt honnan fogom tudni. Dokihoz aug.2-ra van idõpontom...gondoltam megvárom amíg más szívhang is van és nem csak petezsák mert ott csak megijedek. Jó ha akkor megyek? Mit szabad ilyenkor csinálni és mit nem?
A kérdező hozzászólása: Elsõ babám és kicsit félek :(

Tegnap lett pozitiv a tesztem. Ma a hasam is ment. Mitöl lehet? Az normális hogy éhes vagyok, de nem tudok enni?

Legjobb válasz: En is pont igy vagyok vele.ehes vagyok de nincs etvagyam semmit nem tudok megenni..az almalevest es ha ritkan kivanok valamit...pedig mar a 10dik hetben vagyok..

En is pont igy vagyok vele.ehes vagyok de nincs etvagyam semmit nem tudok megenni..az almalevest es ha ritkan kivanok valamit...pedig mar a 10dik hetben vagyok..
A kérdező hozzászólása: a hasmenés az normális ilyenkor?irjatok ha valakinek volt hasonlo.
Nincs lázad?Görcsöl is a hasad?Nekem is volt kb. a 10 hétig idõnként hasmenésem egyszer olyan rosszul lettem h még az ügyeletet is ki kellett hivni!sztem ha nincs lázad és nem görcsöl a hasad akkor nem lehet baj, de ha továbbra is hasmenésed van menj be az ügyeletre mert lehet összeszedtél vmi virust:(boldog babavárást!19 hetes kismami
szia..nekem is terhességi tünet közé lehet sorolni a hasmenést.és menzitöl számolva 5, 5 hetes vagyok..és ez a 2 babom..mindkettönél hasmenéssel kezdödött..na meg a hányinger.bár az az elmaradt menzi után kezdödött..sok sikert és boldog babavárást
Szíja!Én a 10-dik hétig küzdöttem a hasmenésel, most vagyok a 14-dik hétbe, és már elmult.Nyugi!Nem lesz gond!Szió

Normális, hogy tegnap pozitív lett két különféle tesztem is, viszont este kicsit görcsöltem?

Ma is olyan, mintha folyna bel?lem folyamatosan valami, holott nem. Egyébként ma-holnap kellett volna megjönnie.

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok! A teszt elég egyértelmû, fõleg ha kettõt csináltál. Szerintem, ha bármi kételyed van keresd fel az orvosod, biztos ami biztos alapon. De lehet, hogy csak azért érzed így, mert ahogy írtad ma holnap kellett volna megjönnie. Ha mégis bármi van, szerintem menj orvoshoz. Jobb félni mint megijedni. Vigyázz magadra.

Szia! Gratulálok! A teszt elég egyértelmû, fõleg ha kettõt csináltál. Szerintem, ha bármi kételyed van keresd fel az orvosod, biztos ami biztos alapon. De lehet, hogy csak azért érzed így, mert ahogy írtad ma holnap kellett volna megjönnie. Ha mégis bármi van, szerintem menj orvoshoz. Jobb félni mint megijedni. Vigyázz magadra.
Nyugi, én is így éreztem ez elsõ néhány napban, az a mindjárt megjön érzés, és szokszor éreztem azt, h meg is jött, de mikor megnézetem, nem vér jött, hanem sok-sok folyás.Görcsök is megvoltak, talán még a 9-10. héten is éreztem néha-néha egy kisebb görcsöt.
Semmi baj sincs, még fogsz is görcsölni, tágul a méhed, készül fel a terhességre.Gratula!Most már dokihoz mennék a helyedbe!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!