Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy pozitív (45 db)

Normalis, hogy 3. napja eros pozitiv az LH tesztem? Ciklus 16, 17, 18 napjan!

Legjobb válasz: Szerintem normális, vagyis nagyon remélem. Nekem is 3 napig volt folyamatosan pozitív. Sok helyen olvasom/hallom, hogy a túl sokáig tartó pozitív ovuteszt is jelezhet gondot, de egyelõre igyekszem azt táplálni, hogy nem, ez már pedig nagyon is jó dolog :)

Szerintem normális, vagyis nagyon remélem. Nekem is 3 napig volt folyamatosan pozitív. Sok helyen olvasom/hallom, hogy a túl sokáig tartó pozitív ovuteszt is jelezhet gondot, de egyelõre igyekszem azt táplálni, hogy nem, ez már pedig nagyon is jó dolog :)

Normális, hogy hcg teszt és lh teszt is pozitív?

Napok óta csinálom a terhességi tesztet és szépen erősödik, ma már délutáni pisiből is gyönyörű. (kezd hasonlítani a kontroll csíkra) Ma csináltam egy ovutesztet is és szintén pozitív lett. Normális ez így?? Nem értem, segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: Igen teljesen normális az LH tesztet jósló tesznek is szokták használni, mert az elõbb kimutatja a HCG-t. A két hormon amit kimutatnak nagyon hasonlítanak így "elvileg" szükség esetén lehet egymás helyett is használni. Mondjuk nekem volt úgy pozitív LH tesztem hónap végén, hogy se baba se peteérésem nem volt épen.

Igen teljesen normális az LH tesztet jósló tesznek is szokták használni, mert az elõbb kimutatja a HCG-t. A két hormon amit kimutatnak nagyon hasonlítanak így "elvileg" szükség esetén lehet egymás helyett is használni. Mondjuk nekem volt úgy pozitív LH tesztem hónap végén, hogy se baba se peteérésem nem volt épen.
1. Pozitív ovutesztnek csak az számít, amikor a tesztcsík ugyanolyan erõs, vagy erõsebb, mint a kontrollcsík. Ha csak halványabban látszik, az negatív. 2. Tényleg hasonlít egymásra a HCG és az LH szerkezete, így keresztreakciót adhatnak. De egyébként ha terhes vagy, minek csinálgatsz ovu tesztet?

Menzesz körül normális, hogy az ovulációs teszt pozitív? Úgy értem valós ovuláció nélkül, tehát akkortájt megemelkedik az lh. Szint?

Legjobb válasz: Attól, hogy halvány volt a tesztcsík, még nem jelenti, hogy pozitív a teszt.

Attól, hogy halvány volt a tesztcsík, még nem jelenti, hogy pozitív a teszt.
Normális. A ciklus végén emelkedik minimálisan az LH, de az is lehet, hogy már a HCG-t jelzi. Ezt olvasgasd. http://www.pocaklako.hu/terhesseg-jelei/josteszt-ovulacios-t..
A kérdező hozzászólása: Nem halvány volt, erõseb volt a kontrollnál!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Nem hiszem, hogy terhes lennék, de akkor az magyarázat, hogy emelkedik az lh.ciklus végén..bárez már a ciklus 6-7.napja volt...
Szia! Az már a következõ ciklus eleje. :-) Én elég sokszor éreztem ovu jellegû fájdalmat ciklus vége felé, egyszer kíváncsiságból lH teszteltem, és bizony pizitív volt. Kezdtem örülni, hogy talán sikerült a baba, mert kizártnak tartottam, hogy ilyen késõn még egy peteérésem legyen, de sajnos megjött rendes idõben, szóval sem baba, sem ovu nem volt akkor. Nem tudom miért van ez, de ezek szerint nem vagyok egyedül a ciklus végén emelkedõ LH szintemmel. :-)

Egy hete késik pénteken csináltam tesztet ami pozitiv lett! Normális hogy fáj a hasam?

Hétf?n megyek dokihoz csinál uh-t is.Eleinte menziszer?en fájt most meg nyomásszer? meg görcsölget. Ez normális? Fel is van puffadva a hasam és van folyásom is. Nyugtassatok meg hogy nincs gond!

Legjobb válasz: Nincs gond,normális tünetek,melyek még elõjöhetnek a terhesség alatt úh.ne ijedj meg,menszi szerû tünetek,görcsök még lehetnek.A puffadás is normális bár kellemetlen(espumisan gyöngy),a folyás is ha nem sûrû és nem viszket..

Nincs gond, normális tünetek, melyek még elõjöhetnek a terhesség alatt úh.ne ijedj meg, menszi szerû tünetek, görcsök még lehetnek.A puffadás is normális bár kellemetlen(espumisan gyöngy), a folyás is ha nem sûrû és nem viszket..
Normális lehet ilyenkor, a méhed meg van szokva egy bizonyos ciklushoz, arra reagál, ezért a mensiszeru gorcsok. Nekem nagyon erosek voltak... Emellett nyúlnak a méhszalagok, változik a szervezeted, úgyhogy ha vérzés nincs, az ilyen fájások normálisak a terhesség elején. A puffadás lehet a terhesség velejárója, ahogy a folyás is (feltéve, ha nem viszket, színes vagy fáj). Nyugodj meg, nem tesz jót ha idegeskedsz! jó babavárást:)

1 hét késés után ma pozitívat teszteltem! Normális, hogy semmi terhességi tünetem sincsen?

Legjobb válasz: Normális persze, ez nem azt jelenti, hogy mégsem vagy terhes. Gratula a babához, és örülj, hogy nincs tüneted.

Normális persze, ez nem azt jelenti, hogy mégsem vagy terhes. Gratula a babához, és örülj, hogy nincs tüneted.
Grtulálok a babához.Nekem sem volt tünetem.De szépen lassan elõjöttek.Nem mindenkinek vannak tüneteik.Rám is inkább az érzékenység, mellfeszülés volt a jelemzõ.Majd a sok pisilés.De már ezek kezdenek elmúlni. 13 hetes kismama
Gratulálok a babához!!!! Örülj, hogy nincs tüneted, bár késõbb még lehet bármilyen... Mellfájás, pisilés, gyomorégés, fulladás, fáradtság, stb... ezerféle van ám, lehet válogatni :D
Szia! Én dec.8.án teszteltem elõszõr pozitívat.Dec 20.ig még 5 tesztet csináltam, mert nem hittem el hogy babás vagyok, mert semmi tünet nem mitatta.Na mondanom sem kell hogy 21.e óta minden bajom van.a cicik úgy fájnak és akkorák lettek, mintha a Jézuska szilikon beültetést adott volna.Meg a reggeli rosszullét az 0-24-ig tart.Ha nem eszek 1, 5-2 óránként akkor átcsap bazi nagy éhséges, hányingeres, fûl súgos nyavajába, ami pár perc mulva hányásba torkollik.Viszont ma hiába eszek, az sem használ! Szóval jól meg gyötör a kis manó. Én naiv azt hittem hogy olyan lesz mint az elsõ terhesség.Se hányinger, se semmi, a manó elsõ naptól kezdve átaludta az éjszakát, nem volt fogzásos éjszakázásunk.Na ez most teljesen az ellenkezõje lesz, amint látom! :) Szóval ne kiabáld el hogy túl jól, de remélem hogy nem is lesz rosszulléted.és csodaszép terhességed lesz! Ada.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Négy napja teszteltem pozitívat. Az ugye normális, hogy fájogat a derekam meg az alhasam?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális. Remélem bejelentkeztél dokihoz.Kapsz egy igazolást a terhességrõl, azt viheted a védõnõhöz, hogy legyen kiskönyved. Ha nehéz a munkád, akkor mondd a dokinak és ad egy javaslatot táppénzre, amivel a háziorvos tp-re vehet. A derékfájás elõfordul, az alhasad, meg csak most kezdd fájni. szedni kell magne b6- ot és elmúlik. legyen b6 vitaminod hányásra, és kérdezd meg a dokit mit szedj még ezek mellé. Folsavat tuti, de lehet, hogy ajánlja az elevitet, vagy gravidát, vagy maternát, de lehet azt mondja inkább külön szedd a vitaminokat. Kérdezd meg addig csak magne b6, de minnél elõbb menj!!!!!

Persze, hogy normális. Remélem bejelentkeztél dokihoz.Kapsz egy igazolást a terhességrõl, azt viheted a védõnõhöz, hogy legyen kiskönyved. Ha nehéz a munkád, akkor mondd a dokinak és ad egy javaslatot táppénzre, amivel a háziorvos tp-re vehet. A derékfájás elõfordul, az alhasad, meg csak most kezdd fájni. szedni kell magne b6- ot és elmúlik. legyen b6 vitaminod hányásra, és kérdezd meg a dokit mit szedj még ezek mellé. Folsavat tuti, de lehet, hogy ajánlja az elevitet, vagy gravidát, vagy maternát, de lehet azt mondja inkább külön szedd a vitaminokat. Kérdezd meg addig csak magne b6, de minnél elõbb menj!!!!!

5 napja pozitív a tesztem. Normális, hogy hol a méhem, hol mellette bal oldalon érzékeny a hasam?

Nem fáj, de néha nyomást érzek. Mi ez? Bajt jelenthet? Jövőhét végén van időpontom dokihoz.

Legjobb válasz: Gratulálok! Igen normális, ne aggódj, amíg nincs fájdalmad, és vérzésed, addig a kis érzékenység nem gond.

Gratulálok! Igen normális, ne aggódj, amíg nincs fájdalmad, és vérzésed, addig a kis érzékenység nem gond.
A kérdező hozzászólása: köszi :-)
Novekszik mar a mehed, illetve arra keszul! Gratula, teljesen normalis, nekem meg nagyon enyhe gorcseim is voltak (enyhebbek, mint mensikor, habar akkor sem borzasztoak, inkabb kellemetlenek). Forras: 10 hetes kismama

Normális, hogy mindjárt megjön érzésem van, amikor pozitív a tesztem?

Mostanában kellett volna megjönnie. Ma reggeli terhességi tesztem pozitív lett. Viszont olyan érzésem van mintha mindjárt megjönne a menzim. Görcsöl a hasam, érzékeny a mellem, rossz a közérzetem.

Legjobb válasz: normális, de ha túlzottan görcsölnél vegyél be magne b6-t, és ha nem múlik menj el orvoshoz.

normális, de ha túlzottan görcsölnél vegyél be magne b6-t, és ha nem múlik menj el orvoshoz.
Szia. Elöször is nagy gratula:D Ez természetes, mert a méhed nyúlik, növekszik, és ilyenkor érezni fogod egy darabig a megjön érzést. Megkérdezhetem hány naposka a ciklusaid, és mensi elõtt mennyivel teszteltél? Csak azért mert én holnapra nem várom:)
Én már kapkodnám is a MagneB6-ot. Ártani nem fog, és enyhíti a görcsöket. Pihenj sokat, és próbálj nem aggódni.
Mindenkinek nagy nagy GRATULA!!!MagneB6 az jó? Lehet ilyenkor Mg-ot szedni? Nekem is ma lett pozitiv a tesztetm, amúgy csak hétfõn kéne megjönni, de ma egyértelmûen poz. lett. Nekem még nincs megjön érzésem, csak annyi, hogy egy kicsit szurkál a méhem....remélem minden rendben lesz velünk Szilvi
Szia! Pihenj sokat, igyál esténként 1-1, 5 dl jó minõségû vörös bort, szedj magne b6-ot. Szülész mondta
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Már be is vettem egy Magne B6-ot! Általában 33 naposak a ciklusaim. De sosem jött meg pontosan, vagy elõbb 2 nappal vagy késõbb. Úgy kb. 5-én vagy 7-én kellett volna megjönnie. De azon sem csodálkoztam volna, ha ma jön meg. De hálistennek nem. :)
Szia! teljesen normális! Nekem is csütörtök este lett pozitív a tesztem, én hétfõre nem vártam! 3 év után PCO-is vagyok meg diabéteszes is, úgyhogy alig hiszem el. Nekem 29 napos volt ez a ciklus és a 34. napon teszteltem pozitívat erõset!:) )
A kérdező hozzászólása: Akinek a ciklus elején vagy közepén van peteérése, annak elõbb kimutatja a teszt a terhességet. Akár már menzi elõtt pár nappal. Akinek meg a ciklus második felében van peteérése annak késõbb mutatja ki a teszt. Szívbõl gratulálok nektek! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod! Igen, szedem a magne b6-ot.

Normális, hogy még nem látszik? Március 18-án volt az utolsó menstruációm.3 pozitív teszt és még nem látják hüvelyi uh-gal sem.

Nagyon el vagyok ken?dve.

Legjobb válasz: Ne légy elkeseredve! Mennyi idõsek a ciklusaid? Lehet késõbb volt pé-d. Ja és egy jótanács: MENJ EL MÁSIK DOKIHOZ! Múlt héten az orvosom mondta, hogy szabálytalan a petezsák nem igazán lát benne semmit és nem sokat jósolt a terhességemnek, már holnapra miss.ab.-ot akart volna, ha nincs változás. Elmentem egy másik dokihoz, aki szerint teljesen normális a petezsákom és még a babó szívhangját is kihangosította. Ne add fel!

Ne légy elkeseredve! Mennyi idõsek a ciklusaid? Lehet késõbb volt pé-d. Ja és egy jótanács: MENJ EL MÁSIK DOKIHOZ! Múlt héten az orvosom mondta, hogy szabálytalan a petezsák nem igazán lát benne semmit és nem sokat jósolt a terhességemnek, már holnapra miss.ab.-ot akart volna, ha nincs változás. Elmentem egy másik dokihoz, aki szerint teljesen normális a petezsákom és még a babó szívhangját is kihangosította. Ne add fel!
Még ne kenõdj el!Lehet, hogy a peteérésed nem pont közép idõben volt, hanem késõbb és kisebb a terhességed, mint a menzeszhez viszonyítva egyébként.Ha a teszteden nem halványult el a csík, akkor az azt jelenti, hogy az embrió termeli a hcg-t, vagyis él és virul.Kitartás, lehet, hogy legközelebbi uh-on már látni fogod!
Szia! Ne idegeskedj! Én ugyanígy jártam, tiszta ideg voltam , 4 naponta UH-ra jártam, voltam 3 dokinál is. Az én ciklusom is 31 napos volt, de néha 42... Szóval most 24 hetes terhes vagyok már, pedig naptár szerint 27 hetesnek kéne lennem. De minden rendben van a Babámmal, fejlõdik rendesen. Szóval ne aggódj! Minden rendben lesz!!!
Akkor mégiscsak gratula, és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: POZITÍV A VÉREREDMÉNYEM!!!!!!(reméljük a vérem nem csap be:) Nagyon köszönöm a sok bíztatást!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a sok bíztatást. Dokit nem váltok, mert a legjobb barátnõm apukája és nagyon lelkiismeretes velem. a nyálkahártyám 10 mm-es, azt mondták, hogy az jó, a petefészkeim tökéletesek és a jobb petefészkemben látják a terhességi sárgatestet. a méhem 6.5 cm ez nem tudom, hogy jó e. amugy most várom a vérvétel eredményét, egy fél óra múlva lesz meg. Szurkoljatok!
Ne aggódj, nekem is így volt! 4 nagyon halvány teszt és az orvos nem látott semmit a vérzés kimaradása után 5 nappal és tüneteim sem voltak.A múlt hetet végigrettegtem.Aztán pénteken végre megmutatta magát, bár szívhang még nem volt. Ma kezdem a 6. hetet.Mikor voltál az Uh-n? Nyálkahártya vastagságra nem mondott semmit az orvos?
Szia!Én is azt mondom, hogy keress fel egy másik dokit és ne legyél elkenõdve!Ha a tesztjeid +ak, akkor biztosan van ott egy baba is, csak a doki vak!Fel a fejjel, irány az UH !Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: 31 naposak a ciklusaim, de most a 13. napon volt ovulációs vérzésem, vagyis gondolom az volt. a tesztjeim mind halványak. reggel csinálok még egyet.
Szia!Szivbõl gratulálok neked!Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!