Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy nem szereti (133 db)

Normális, hogy nem szeretek emberek között lenni?

Utcán vagy boltban nem zavarnak, ha nincs tömeg, de pl egy buliba már mennék el (akkor se, ha mindenkit ismerek), vagy nem szívesen találkozom 2-3 berátommal kívül senkivel. Rámehet erre a párkapcsolatom? Mit?l lehet ez? Pár éve még kifejezetten társasági lény voltam.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is hasonló érzéseim vannak. Persze, akik nem ezt érzik, azok sohasem érthetik ezt meg. Ha te boldog vagy így, akkor normális. Én is megtaláltam a páromat ilyen természettel is. Ha valaki a társaságot választja helyetted, azt nem kell sajnálni. Egyébként, lehet, hogy most érted el azt a kort, hogy változik az értékrended. Bizonyos érettség után a párok már nem a haverokkal keresik a boldogságot. Persze vannak kivételek. Mindenki maga érzi, mi a jó neki, és ez így is van rendjén. Ne hagyd magad befolyásolni, mert egyedül te leszel az, aki kellemetlenül érzi magát. Üdv!

Szia! Nekem is hasonló érzéseim vannak. Persze, akik nem ezt érzik, azok sohasem érthetik ezt meg. Ha te boldog vagy így, akkor normális. Én is megtaláltam a páromat ilyen természettel is. Ha valaki a társaságot választja helyetted, azt nem kell sajnálni. Egyébként, lehet, hogy most érted el azt a kort, hogy változik az értékrended. Bizonyos érettség után a párok már nem a haverokkal keresik a boldogságot. Persze vannak kivételek. Mindenki maga érzi, mi a jó neki, és ez így is van rendjén. Ne hagyd magad befolyásolni, mert egyedül te leszel az, aki kellemetlenül érzi magát. Üdv!
szia. én se szeretem a tömeget... ezért nem járok ilyen nagy rendezvényekre se, mint pl nagy koncertek, diszkók, ilyenek... sztem nem gond, bár bnõim nem tudják felfogni, h mért nem megyek velük sehova..:)
Szia! Ha nincsenek rosszulléteid ha mégis elmennél ilyen helyekre akkor normális. Nálam kicsit más a helyzet mert én szabályosan rosszul vagyok a boltban vagy a tömegközlekedési eszközökön. /hányinger, szédülés, ájulás érzés/ Az én esetemben szociális fobiáról beszélhetünk.
Szia! Jó lenne ha megpróbálnál elmenni egyedül egy nyugodt helyre Pl kulcsosházba. Sem telefon sem egyéb. Zárd el magad a külvilágtól. Pár nap is elegendõ. Évente egyszer ki kellene próbálnod hátha változik ez.
Szokták mondani, hogy "Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat." - vajon miért?

Normális, hogy nem szeretek nyalás után csókolózni?

Én nem szeretem, olyan büdös még ha meg is mosom a puncim, szerintem egyszer?en nem ízlik. Ez normális? Nála ilyen nincs, ha én csinálom neki attól nem undorodom.

Legjobb válasz: Ugyan ez van nálunk is. A barátnõm nem nagyon szereti a saját ízét. Ilyenkor nem erõltetem, elkezdtem csókolgatni a testét s késõbb ahogy megy el a punci íz a számból csókolózunk. Szopás után nem nagyon akar megcsókolni, gondolom ilyen inditatásból, de mindig magamhoz rántom és megcsókolom, érzem a saját ízem, de nem zavar. Mond a párodnak h nyalás után csókolgasson végig s akkor enyhül a puncid éze mire a szádhoz ér:)

Ugyan ez van nálunk is. A barátnõm nem nagyon szereti a saját ízét. Ilyenkor nem erõltetem, elkezdtem csókolgatni a testét s késõbb ahogy megy el a punci íz a számból csókolózunk. Szopás után nem nagyon akar megcsókolni, gondolom ilyen inditatásból, de mindig magamhoz rántom és megcsókolom, érzem a saját ízem, de nem zavar. Mond a párodnak h nyalás után csókolgasson végig s akkor enyhül a puncid éze mire a szádhoz ér:)
nem. Nem kell erõlteni az oralt azt kész.
alapból gusztustana mind 2 tök 8 ki kinek csinálja!
csak bemeséled ha ilyen durva szaga volna, akkor már haldokolnál és a barátod tuti nem nyalna
A kérdező hozzászólása: Hiába mosom meg 3x és volt, h 20 percig azt mostam akkor is éreztem rendesen. És, ha hiszed ha nem ha megmossa a fogát és az arcát utána is érzem és nem szeretem. Ez nem normális szerintem vagy a puncimnak van ilyen erõs íze? Amúgy 23 éves lány vagyok.
A kérdező hozzászólása: Akkor én utálom a sajátomat ennyire, próbálom megszokni, de nem megy. Menni fog késõbb?
én sem szeretek francia után csókolózni, ha a csaj csinálta nekem. nyilván, ha én nyaltam ki, akkor nekem nem lesz azzal gondom, ha megcsókolom, ha egyébként nem volt a szájában a farkam. de magamat én sem akarom érezni a számban, így egyetértek veled.
Lehet, hogy csak te gondolod, hogy kellemetlen szaga van. Deha valóban így van, akkor fertozés tunete lehet, de gondolom akkor a barátod szólt volna. Ha ennyire aggódsz, hogy nem normális a szaga, akkor menj el nogyógyászhoz.
Egy normális puncinak alapból nem lehet brutális szaga íze. Persze ciklus idõszakától is függ, hogy épen milyen a váladék (ragacsos, hígabb). Némi eltérés azért persze van két nõ között, én még eddig nem találkoztam olyannal aki "büdös" lenne. Szóval vagy tényleg valami fertõzés (gomba), lehet a háttérben, vagy csak pszichésen reagálod túl a dolgot. Én egyébként, ha látom hogy nagyon elázott a szerszám, akkor meg szoktam kérdezni hogy megmossam e. És van, hogy igen a válasz. Nincs ebben semmi különös. Szerintem a lényeg hogy meg kell beszélni a dolgot. :)

Normalis hogy nem szeretm az oralis sex-et, hogyan izgassam fel hashogy a pasim?

Legjobb válasz: Máshogy is fel lehet, hozzásimulsz, cirógatod, öltáncot adsz neki, ha õ szeret téged orálisan kényeztetni akkor azt. Nem csak a szopás létezik a szexben mint elõjáték...

Máshogy is fel lehet, hozzásimulsz, cirógatod, öltáncot adsz neki, ha õ szeret téged orálisan kényeztetni akkor azt. Nem csak a szopás létezik a szexben mint elõjáték...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem csak a szopas letezik.Szeretem ot es mindent meg akarok erte tenni hoyg jol erezze magat, de sajnos nekem ez nem jon be (a szopas).
ánusszal
csináld akkor kézzel
A testén még van a farkán kívül jónéhány cm^2 bõrfelület... ;)

Az normális, hogy nem szeretem a Mikulást/Karácsonyt? (Bővebben lent)

Az a problémám, hogy évr?l évre egyre jobban kezdem utálni ezeket az ünnepeket.

Legjobb válasz: Érthetõ. Én szerencsés voltam mert sosem hittem benne,és 5-6 éves korom óta nem is mondogatták. Szerintem nincs azzal baj ha tudja a gyerek,hogy a szeretteitõl kapja az ajándékot.

Érthetõ. Én szerencsés voltam mert sosem hittem benne, és 5-6 éves korom óta nem is mondogatták. Szerintem nincs azzal baj ha tudja a gyerek, hogy a szeretteitõl kapja az ajándékot.
Nyugodj meg, semmi gond nincs Veled, sõt, az én olvasatomban Te gondolkozol helyesen. Ha Apukád partner ebben, beszéld meg vele a gondjaidat, õ fog tudni segíteni. :) 28/L
Sokan úgy tesznek karácsonykor, mintha szeretnék egymást. De ha március 4-én vagy szeptember 18-án, vagy akár ma két ember, szívbõl és szerelembõl tudnak hozzá érni egymáshoz, akkor az azt jelenti, hogy karácsony van.
A kérdező hozzászólása: Tavaly Mikuláskor végig apa mellett ültem, és vele beszélgettem, és sajnáltam a 2 éves unokahúgomat, akit már most kezdenek elbolondítani. Amúgy nekünk a Karácsony szinte mindig tiszta idegbaj. Vagy valaki nem jön el, vagy valaki otthon hagy valamit, vagy nem vesznek meg valamit... Aztán jön a veszekedés, én meg apa ülünk szép csendben, apa fogja a fejét, és mondja, hogy mennyire elege van az ünnepbõl, és hogy a Karácsony már rég nem a szeretetrõl hanem az ajándékokról szól...
Apukád jól látja a dolgokat (és Te is). Segíthetne a dolgon, ha Apud felvezetésével beszélnétek errõl a családban, mert a beszélgetés nagyon fontos. Mondjátok el, Ti hogy gondoljátok, és mi a véleményetek errõl az egész kalamajkáról. A szeretet valóban nem egyenlõ az ajándékok nagyságával/mennyiségével, sokkal többet ér a szeretet, a nyugalom, a harmónia, egy-egy meghitt beszélgetés...
A kérdező hozzászólása: Ha megmondom a véleményemet, azzal jönnek, hogy ünneprontó vagyok, és miért nem tudom élvezni az ünnepet... Megpróbálom majd folyamatosan megmagyarázni a családnak, hogy miért nem jó ez a nagy ajándékozásdi, és inkább a szeretetre helyezzük a hangsúlyt. Amúgy normális a családunk, csak a Karácsony közeledtével kezdõdik a probléma.
Nekem az a baj a mai karácsonyozással, hogy nagyon megváltozott itt minden. Sokan átvették az amerikai szokásokat. Gyerekkoromban imádtam a karácsonyt, és hogy együtt volt a család, nem jöttek hozzánk vendégek, mert nekünk ez így volt jó. Ma meg úgy töltjük az ünnepeket, hogy keveset pihenünk, mert folyton jönnek hozzánk a vendégek.
Nem szeretem a Karácsonyt. Gyerekkoromban szerettem, mára kiábrándít. Kiábrándít, mert már október 23-a elõtt karácsonyfát árulnak, bömböl a mindenféle karácsonyi zene a rádiókban, bevásárlóközpontokban stb. Mindenhol mondják vásárolj-vásárolj.....Mindenhol a sor, lökdösködés, türelmetlenkedés.

Az normális, hogy nem szeretem az embereket?

Nem létezik ember, akiben teljesen bizom, akinek hiszek. Nincs "legjobb barátn?m" ,nincs barátom, mindenkiben csak csalódóm, utálom az embereket. Csak arra várok, hogy 18-19évesen elköltözzek innen, valahova jó messzire, új emberekhez, itt senkit sem szeretek(csak a szüleimet, de a kapcsolatunk sem olyan amilyennek lennie kéne) Utálok mindent!!

Legjobb válasz: Az életszemlélet folyamatosan változik az élet során az emberben. A normálisság relatív és szubjektív is egyben. Ídõvel te is megfogod tapasztalni, hogy a hozzáállásod milyen mértékben befolyásolja az életed menetét [ nyilván a negativitás vonzza a negativitást ] és esetleg rájössz majd arra is, hogy néhány csalódás még nem jelenti azt, hogy kivétel nélkül mindenki és minden csalódásra van ítélve.

Az életszemlélet folyamatosan változik az élet során az emberben. A normálisság relatív és szubjektív is egyben. Ídõvel te is megfogod tapasztalni, hogy a hozzáállásod milyen mértékben befolyásolja az életed menetét [ nyilván a negativitás vonzza a negativitást ] és esetleg rájössz majd arra is, hogy néhány csalódás még nem jelenti azt, hogy kivétel nélkül mindenki és minden csalódásra van ítélve.
A kérdező hozzászólása: Nem minden embert utálok, csak akik körülöttem vannak, ismerek olyat aki sajnos messze lakik, de nagyon birom õt, minden megtudok neki bocsátani.
A kérdező hozzászólása: Egyébként mondja anyukám is, hogy flegma vagyok, mosolyogjak mindig, mindenkinek jó pofizzak, de nem fogok fõleg ha legszivesebben pofon vágnám. Ha megmondják mit csináljak pont az ellenkezõjét csinálom, ne mondják meg hogy mit tegyek!! Ettõl csak flegmább tudok lenni.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15leszek hamarosan
Akkor valószínû ezért!:) Nekem is volt ilyesmi ebben a korban!Majd kinövöd!Meg fog változni ne aggódj!Ez most azért van, mert kezdesz felnõni és most úgy érzed mindenbõl és mindenkibõl eleged van, de majd elmúlik!:)
ez a lázadó korszak :-)
Más városban is ugyanezt fogod érezni egy idõ után. Ott is lesz olyan akiben csalódni fogsz, utálni, megunsz ott is mindent. Akkor megint jön a költözés máshova téma, és attól, hogy valami új, nem biztos, hogy jobb is.

Az normális dolog, hogy nem szeretek alkoholt inni?

Engem inkább feszélyez, mint ellazít az alkohol. Buliba nem szeretek járni, mert az ismerőseimnek az egész az alkoholizálásról szól, én meg utálom az alkohol ízét, és még csak az italfajtákat sem ismerem(ők az összeset vágják). Néha 1-2 x kényszerből megiszok valamit,hogy ne nézzenek hülyének de amikor kérdezik,hogy mit akarok inni,konkrétan nem tudok válaszolni, mert nem tudom,hogy milyenek vannak. Vélemények? 21L

Legjobb válasz: Én egyszer csíptem be életemben, 50/F vagyok, és utálom a hatását. Igaz, nem is voltam a bulik ördöge soha. Egy barátom (26/L) pedig utálja az ízét, mint te. Hogy normális-e? Ki nem [email protected] le, hogy mi a normális? És te?

Én egyszer csíptem be életemben, 50/F vagyok, és utálom a hatását. Igaz, nem is voltam a bulik ördöge soha. Egy barátom (26/L) pedig utálja az ízét, mint te. Hogy normális-e? Ki nem [email protected] le, hogy mi a normális? És te?
hát nekem pl fura, de hát tudom hogy ezzel sokan nem így vannak. Elég sok ilyen embert ismerek ahhoz, hogy ne ámuljak rajta. Nem éltél vele nagyon soha, ezért nem is fogott meg. egyébként hogy mindenki szakértõ ez egy nagy tévhit. szakmázni én is tudok, attól még sose leszek olyan széleskörûen tapasztalt, mint egy két falusi piásabb család, vagy punk.. pont azok szokták szórni a rizsát akik épp "kezdõk" és már azt hiszik, hogy olyan jártasak benne. Egy párszor sörözöl, borozol, pálesz, vbk, whiskey meg vodkát megismered és észre sem veszed, nem is mondanak már újat szinte. ha ilyen csinos lány vagy akkor a pasik úgyis eljátsszák hogy "hú ez mennyire eszes személyiségre vall" meg "nagyon jól teszed" stb 19f...
NORMÁLIS! Én sem akarok soha berúgni, csak mértékkel iszok.
normális, én ugyan piáztam régebben, de megutáltam, semmi értelme, káros a szervezetre hülye lesz tõle az ember, a töménynek rossza a szaga, íze, a másnaposság k..va szar.
Normális. Anyum is ilyen. Én meg azóta utálom az alkoholt, hogy egyszer nagyon berúgtam ( 3/4 üveg Tequila egyedül) Azóta csak az ízesített, 3%-os Bacardit iszom meg, meg az olyan Tivadar koktélt, amiben nagyon kevés a Vodka. De bulizni ugyanúgy járok, a barátaim meg úgy hányják össze magukat, ahogy akarják, nem izgat. 21L
Próbáltál már koktélt inni? Én például magában nem tudnék még egy pohárral sem inni, csak ha van hozzá üdítõ.Vagy üdítõvel van össze keverve.Ez kicsit elveszi az alkohol tömény ízét is.
normális
ÚRISTEN!!! EZ NEM NORMÁLIS!!MI AZ HOGY NEM ISZOL?????HÁT KI NEVELT TÉGED???
A kérdező hozzászólása: Igazából nem az érdekel, hogy normális-e, mert nyilván szerintem az, mások(a többség) szerint meg nem normális, inkább csak érdekelnek a vélemények.
hogyne lenne normális.sõt inkább ne ígyál mint hogy berúgj.ha szereted akikkel vagy akkor pia nélkül is jól érezheted magad.

Az normális, hogy nem tudom, hogy miért szeretem őt?

csak szimplán szeretem,minden kis hülyeségével együtt. de nem tudom megindokolni.

Legjobb válasz: ezeket hívják érzéseknek! :) Ez nem rossz dolog, és ha ebben a korban vagy, akkor naná, hogy normális! :)

ezeket hívják érzéseknek! :) Ez nem rossz dolog, és ha ebben a korban vagy, akkor naná, hogy normális! :)
Nincs ezzel semmi probléma. :)
Kár, hogy még nem jöttél rá, hogy a szeretet nem racionális alapokon nyugszik.
Mint az elsõ kommentelõ leírta ez a szerelem! :) Akkor lenne baj , ha meg tudnád indokolni... mert az nem szerelem lenne. Persze tökéletes számodra , ezt ki is tudnád fejezni.
Ez azt jelenti, hogy tényleg szerelmes vagy. :-) Aki szerelmes, az nem fogja tudni megmondani, hogy miért szereti õt. Egyszerûen mindenért. :-)
A kérdező hozzászólása: õ kérdezte egyszer, hogy miért.nem nagyon adtam normális választ. hát nyilván pár dolgot fel tudnék sorolni, de az nem fejezné ki rendesen.
Én is ezen gondolkoztam ma. Próbáltam összeszedni a közös tulajdonságokat, de nagyon nehezen ment, ha sikerült is, csak 1-2 "jelentéktelen" dolog jutott eszembe. Néha már megfordul a fejemben, hogy biztos szeretem? Nem csak azt hiszem, mivel nem tudom én magam sem, hogy miket is kéne felsorolni indokként? Aztán eszembe jut, hogy milyen általa mondott vagy csinált kis hülyeségeken szoktam mosolyogni. Hogy elég a hangját meghallanom, és egybõl arra figyelek. Hogy ha egy picit is egymáshoz érünk, forróság fut végig bennem... És ezek után rájövök, hogy teljesen mindegy, mi fogott meg benne. Hiába akarnám szavakba önteni, úgysem tudnám. És ez így van jól. :)
Ezt úgy hívják, hogy agapé. És megsúgom, hogy az a legjobb, ha nem tudod megfogalmazni, hogy miért szereted. Csak úgy "szereted, mert szereted".

Normális, az hogy nem szeretek csókolózni? Lent a többi

Az a helyzet hogy hiába tecik a csaj nem akarok vele csókolózni, és ezzel sok csajt el basztam már mert nem szeretek: S

Legjobb válasz: Inni én sem iszok senki után, még a barátom után sem. Csókolóztunk, meg történt már pár dolog, imádok csókolózni, de nem iszom utána. Õ sem érti, én sem, de ez az egy dolog egyszerûen nem megy. Most nem kötelezõ szeretni csókolózni. De mi volt az a rossz élmény, ami kiváltotta ezt? És a csajoknak azóta hogyan fejezted ki, hogy vonzódsz hozzájuk? Simogatni, cirógatni, ölelni sem szereted õket? Vagy kielégíteni kézzel illetve szájjal? Csak csókolózni nem szeretsz?

Inni én sem iszok senki után, még a barátom után sem. Csókolóztunk, meg történt már pár dolog, imádok csókolózni, de nem iszom utána. Õ sem érti, én sem, de ez az egy dolog egyszerûen nem megy. Most nem kötelezõ szeretni csókolózni. De mi volt az a rossz élmény, ami kiváltotta ezt? És a csajoknak azóta hogyan fejezted ki, hogy vonzódsz hozzájuk? Simogatni, cirógatni, ölelni sem szereted õket? Vagy kielégíteni kézzel illetve szájjal? Csak csókolózni nem szeretsz?
Hát...ez elég gáz, mert szerintem nincs is, vagy alig akad olyan nõ, aki nem szeret csókolózni. Nem akarsz még egy kísérletet tenni, egy másik csajjal?Ne kategorizáld be a csókot, mint rossz dolgot egyetlen élmény alapján. Az, hogy nem tudsz más után inni, teljesen normális...sõt!Én sem innék soha senki után, talán csak ha az életem múlna rajta. 23/l
Nekem is hánytak már a számba, de ennyire drasztikus hatása nem volt, ajánlok egy jó ideggyógyászt ;) :)
A kérdező hozzászólása: anyi volt a rosz élmány hogy a a csaj cigizet elötte és utána smárolt velem :S én utálom a cigi fûstõt és bûdõs volt a szája A másik meg sõrõzõt a csaj és hát az elég kelemetlenvolt majdnem õkõlõtem tõle :S
Egyszerûen ne járj olyan csajjal aki cigizik és kész. Akkor már nincs mitõl félned, nem igaz?

Tényleg nem normális, illetve beteges az, hogy nem szeretem, ha hozzám érnek?

Mindig kiborul miatta anyám, ha szólok, hogy senki ne érjen hozzám, pedig egyébként semmi bajom senkivel, és szerintem túlreagálja. Ez miért van?

Legjobb válasz: Én sem szeretem, kivéve ha családtagok vagy a párom. Nincs ebben semmi, egyszerûen ilyen vagyok.

Nem hinném hogy beteges, mert akkor én is az lennék. Édesanyám elmondása szerint már csecsemõként sem tûrtem el, hogy babusgatnak, inkább megvoltam magamban a kiságyban, csak ne tutujgassanak... Most szüleim, testvéreim és a legjobb barátnõm kivételével senkit sem engedek ölelési-puszis közelségbe. Én nem tartom magam emiatt betegnek, csak nem szeretem ha túl sok a fizikai kontakt. Amúgy pedig ha valakit igazán szeretek, az megkapja az ölelésemet, stb., de lehet nekünk ez már az intimebb szféránk. 20/L
Én sem szeretem, kivéve ha családtagok vagy a párom. Nincs ebben semmi, egyszerûen ilyen vagyok.
Ilyen vagyok én is, nem szertem ha ölelgetnek vagy hozzámérnek a szüleim vagy bárki más.egyedül a páromtól esik jól. A környezetem ezt elfogadta soha nincs gondom ebbõl.
Túlreagálja, hogy te túlreagálod ezt a kérdést. Miért nem szereted, ha hozzád érnek?
Majd kinövöd.
Szerintem se normális! Fordulj pszichológushoz!
elképzelhetõ, hogy valahogy zaklattak kiskorodban, csak tudatosan már nem emlékszel rá.
Az is zavar, ha a családtagjaid érnek hozzád? Én csak a férfiakat nem bírom, õket is csak amióta van párom.
A kérdező hozzászólása: Igen, az is zavar.
A kérdező hozzászólása: Azért nem szeretem, mert számomra elviselhetetlen. Nem tudom megindokolni. Állítólag már kisgyerekkoromban is ilyen voltam, de arra már nem emlékszem ennyire részletesen.

Normális az, hogy nem szeretek eljárni szórakozni?

Szeretek elmenni egy jó étterembe vagy pl. sétálni a parkba vagy az állatkertbe, de diszkóba, klubokba stb helyekre nem megyek. Sosem iszom. Baj, hogy sosem megyek szórakozni ilyen helyekre?

Legjobb válasz: Megerõsítem én is: nem baj. Diszkóba sose jártam, nem tetszett, és a zene sem felel meg az ízlésemnek, szóval jobban szeretem a házibulit. 24éves vagyok, 15-19éves koromig heti 2 szer, majd heti egyszer, és 23éves koromtól megint heti 2x buliztam-----házibulik, néhány baráttal, de ugy egy éve erre sem vágyom, kielégíti az összes társaságigényem a férjem, a nagyszüleim, és a munkám.

Megerõsítem én is: nem baj. Diszkóba sose jártam, nem tetszett, és a zene sem felel meg az ízlésemnek, szóval jobban szeretem a házibulit. 24éves vagyok, 15-19éves koromig heti 2 szer, majd heti egyszer, és 23éves koromtól megint heti 2x buliztam-----házibulik, néhány baráttal, de ugy egy éve erre sem vágyom, kielégíti az összes társaságigényem a férjem, a nagyszüleim, és a munkám.
szia ezt a kérdést akár én is írhattam volna :D nos, szerintem teljesen normális, én is ilyen vagyok: séta, étterem, mozi..stb oké, de bulizni én se járok, nem az én világom.
17/F vagyok én sem járok bulizni egyszerûen nem találok olyan társaságot akikkel jól érezném magam... az egyik társaság az olyan, nagyon "arcoskodó" nagyképû srácokból áll a másik minden szombaton matt részegre issza magát, a harmadik meg nem jár el szórakozni... az meg nem buli hogy elmegyek egy helyre, leülök iszok egy-két sört aztán hzamegyek...
Dehogy gáz. én 23 éves vagyok (nõ), de már én sem járok el bulizni a szó hagyományos értelmében, egyszerûen nem vonz, és már nem bírom a másnaposkodást. illetve az zavar nagyon, hogy a legtöbb diszkóban csak mattrészegen fetrengõ, visítozó tinket, ostoba partymacákat meg menõcsávókat látni. ebben meg aztán semmi szórakoztató nincs. ja, és azzal a fajta zenének nem nevezhetõ valamivel ki lehet üldözni a világból, ami ezeken a helyeken szól. sokkal jobban kedvelem azokat a baráti összeröffenéseket, amikor egyikünk másikunknál összegyûlünk, elsörözgetünk, röhögcsélünk. egy zenés kocsmába, ahol van egy kis tánctér, azért szívesen elmegyek a mai napig, de azt sem túl sûrûn. mondjuk azért arra érdemes lenne vigyáznod, hogy a társasági életbõl ne maradj ki, különben besavanyodsz.
Csupa relatív dolog. Kinek mi a normális? Kinek mi egyátalán a szórakozás? Nekem például egy disco nem szórakozási lehetõség. Voltam, próbáltam, de nem az én világom, hogy rajtam taposnak, akkora a tömegnyomor, nyakon burítanak, vadidegen srác jött oda és se szó se beszéd elkezdett puszilgatni. De például szeretek színházba, moziba járni. Gyakran beülünk barátnõkkel egy-egy kávéra, sütire. Szívesen járok dumaszínházos estre is. Nekem ez jelenti a szórakozást. Szóval az nem baj, ha nem jársz diszkóba. A gond szerintem ott kezdõdik, ha nem jársz el sehova.
Mennyi idõs vagy? FF/nõ?
Ez arról árulkodik h roppant mûvelt és értelmes nõ vagy. Nincs ebben semmi baj. sokkal kifinomultabb vagy a többi ien korú nõnél.
Én is pont ilyen vagyok, nem járok el ilyen helyekre. Úgyis tudom, mi folyik az ilyen diszkókban, meg klubokban, és köszönöm, ezekbõl nem kérek. És a 18:26-os válaszolóval teljesen egyetértek!
Utolsónak: Ezt te sem gondolod komolyan, ugye? :D Ezek szerint a szórakozóhelyre csupa idióta meg k*rva jár? A kérdésre is válaszolva: Hát...nem mondom, hogy nem normális, csak nagyon "furcsa". A saját ismerõs körömbõl kiindulva: aki sosem járt szórakozóhelyre, az elég "gázos" csaj, semmi életkedv, semmi vidámság, amolyan szomorúszûz anyucikedvencei. Persze nem ismerlek, hogy te milyen vagy!
A kérdező hozzászólása: 22, nõ. Sosem szerettem szórakozni menni.
En is pont ilyen vagyok. 16 eves lany, es hiaba hivnak a haverjaim bulizni, altalaban inkabb itthon ulok es megnezek egy filmet vagy barmi mast. Engem se vonz, es aztmondjak, hogy majd megbanom ha nagyobb leszek, de szerintem nem banom meg, majd esetleg ha akkor lesz kedvem menni, megyek akkor. Egyebkent pedig, nekem olyan a barati korom akik altalaba mindig mennek valahova bulizni. Ugyhogy nem ertek egyett azzal a valaszoloval aki ezt irta : "...aki sosem járt szórakozóhelyre, az elég "gázos" csaj, semmi életkedv, semmi vidámság, amolyan szomorúszûz anyucikedvencei." Pl. en total nem ilyen vagyok. Nem azert mondom, de tenyleg. Altalaban mindig vidam vagyok, sok baratom van, es igenis szeretem/elvezem az eletet. Ugyhogy ez nem mindenkinel van igy. Csak a bulik az amiket annyira igazan nem birok. :) Udv. Hilary
Teljesen normális, a hiba nem benned van szerintem. Én is mindig "otthon ülõs" ember voltam, vagyok. Már tini koromban sem igazán szerettem elmenni a "kötelezõ" bulikra. Életem során jó ha 2 litert ittam:-) Én úgy gondolom, hogy akik alig várják hogy jöjjön a szombat és szétcsaphassák magukat elég jellemtelen emberek többnyire, hatalmas egóval megáldva(tisztelet a kivételnek). Én is szeretem a zenét, sõt vájtfülûnek tartom magam. De 20 év múlva is szeretném hallani ugyanis a klubok hangrendszerei rendesen gyilkolják ám a fület.
Szerintem sem gáz. Én 26 és fiú vagyok, de talán, ha 2x voltam ilyen helyen eddig és semmi értelme. Ellenben nem feltétlen vagyok otthonülõs, úgyanis a bulikon kívül is van élet, ezeregy hely van, ahova el lehet menni kiránduláson át az éttermekig, koncerten át a kiállításokig. Én személy szerint sokkal többre értékelem az olyan embereket, akik értelmes dolgokkal töltik az életüket és nem a buli, buli, buli jelenti csak a kikapcsolódást. A kérdés feltevõjének, ha van kedve, szívesen megismerném, mert tényleg kevés normális lánnyal lehet találkozni. (26/FF)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Jó, hogy így állsz a dologhoz utolsó válaszoló. Azt tapasztalom, hogy a kortársaink többsége ezzel nem így van és képesek ilyen miatt kinézni az embert. Néha úgy néznek rám, hogy mint, aki másik bolygóról jött. Nem tudom, hogy miért nehéz elfogadni, ha valaki a diszkózás, klubozás nem elégít ki. Nekem az inkább nyûg, mint szórakozás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!