Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy nappal mensi után (6 db)

Az normális, hogy missed ab után 33 napra mejött a mensim, majd 2 hét múlva megint? Mitől lehet újabb vérzésem ilyen hamar?

Legjobb válasz: Nekem missed ab után 38 napra jött meg és a következõ ciklus is addig tartott, azóta viszont egyre csökken volt 35 és most szerintem még rövidebb lesz a ciklusom. Szerintem a dokit kéne megkérdezned, nem biztos, hogy ez normális. De lehet, hogy csak idõ kell, hogy visszaálljon a szervezeted.

Nekem missed ab után 38 napra jött meg és a következõ ciklus is addig tartott, azóta viszont egyre csökken volt 35 és most szerintem még rövidebb lesz a ciklusom. Szerintem a dokit kéne megkérdezned, nem biztos, hogy ez normális. De lehet, hogy csak idõ kell, hogy visszaálljon a szervezeted.

Normális, hogy 1 nappal mensi után már érzem, hogy szúr a jobb oldalam?

Minden lépésnél olyan, mintha bökdösnének belülr?l. Ilyen érzésnél kb. mikor van ovuláció?

Legjobb válasz: Szia ajálanék egy oldalt itt pontossan megkapod az ovuláció napjait.Remélem még ezen az oldalon nem jártál.és tudtam segíteni.http://www.timmermann.hu/

Szia ajálanék egy oldalt itt pontossan megkapod az ovuláció napjait.Remélem még ezen az oldalon nem jártál.és tudtam segíteni.http://www.timmermann.hu/
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen! Ezen az oldalon meg nem jartam.

Az normális, hogy mensi elött és után pár nappal sokkal erősebb a folyásom és van mikor viszket is?

Mostanában gyakran észreveszem, hogy mensi elött és után is 2-3 nappal mindig elkezdek viszketni ott alul és er?sebb a folyásom. A tusfürd? is csíp ilyenkor, de nem mindig. :S Mensi közben elmúlik minden és mikor befejez?dött újra el?jön és max 2-3 napig tart az egész. Veletek volt már ilyen? Vmi betegség?:S

Legjobb válasz: hüvelygomba ?

hüvelygomba ?
én eccer ilyen enyhe viszketéssel nõgyógyászhoz mentem, nekemis menzesz elõtt volt. kérdezte h mindig így volt e vagycsak most. hát mondom csak most. és mondta h vannak páran, akiknek menzesz elõtt viszket kicsit, de ez nem betegség meg semmise. de ettõl függetlenül hüvelygomba is lehet.
A kérdező hozzászólása: Most megyek majd vmikor rákszûrésre. Kitudják szûrni h valami bajom van? Kimutatja a rákszûrés eredménye?

Gyógyszer elhagyása után meddig normális, hogy nem áll be a mensi? Első hónapban nem jött meg, másodikban 1 napra nagy késéssel. Lehet így teherbe esni vagy jobb ha orvoshoz megyek? Meddig maradhat ez így?

Legjobb válasz: Sajna, van akinek 3 hónap, van akinek 1 év. :( Nekem 2szer nem jött meg tabi nélkül, harmadszorra meg a baba jön... :-) De ha nem vagy várakozós kedvû, akkor mej dokihoz, valahogy megpróbálja stimulálni az agyadat gyógyszerrel...

Sajna, van akinek 3 hónap, van akinek 1 év. :( Nekem 2szer nem jött meg tabi nélkül, harmadszorra meg a baba jön... :-) De ha nem vagy várakozós kedvû, akkor mej dokihoz, valahogy megpróbálja stimulálni az agyadat gyógyszerrel...
A kérdező hozzászólása: Így nem tudom mikor kell terhes tesztet csinálnom... :(
Miert nem veszel ovulacios mikroszkopot vagy tesztet? akkor tudnad, hogy ovulalsz-e vagy ha terhessegi tesztet vennel akkoris elobb lennel mert ertened miert nem jott meg.... Erdekes ez nekem 2 es fel evi tabi szedes utan siman idoben jott meg. Nem hagytam ki egy "alkalmat" sem....
Mindenkinél más. Nekem az elsõ hónapban megjött, majd 3 hónapig nem. Aztán össze-vissza. Elkezdtem szedni az Elevitet, hõmérõztem, figyeltem a méhnyálkát, és összejött a babó elsõre. Úgy, hogy elõtte lévõ hónapban 50 napos ciklusom volt.
Nekem azt mondta az orvosom hogy 3 hónap mire a gyógyszer kitisztul a szervezetbõl, ezért nem gond ha nem jön meg rendesen. Én mondjuk már lassan egy éve járok ezzel a gonddal dokihoz... :( Már másodszor hozzák meg gyógszerrel. Elvileg így is teherbe eshetsz, csak egy kicsit nehezebb... Sok sikert nektek!!
Nekem elõször megjött ugyanúgy mint gyógyszerrel, aztán bezavarodott, és kb 40 napos ciklusaim voltak. Hõmérõztem, amivel meg tudtam állapítani, hogy van-e és mikor peteérésem, sikerült is a baba 4 hónappal a tabi abbahagyása után, és még szerencse, hogy hõmérõztem, mert ilyen hosszú ciklussal a doki nem tudná elég pontosan megállapítani mennyi idõs a terhesség.

Missed ab után vagyok 1 hónappal. Ma is és tegnap is "fáj"vagy nem is tudom, hogy fáj-e az alhasam. De nem egész nap csak pár órát. Mensi még sehol. Ez normális?

Nemtom számít e valamit,de pénteken már nem bírtuk,és este "elfoglaltuk magunkat" :)

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt júniusban és mi utána már 2 héttel "elfoglaltuk magunkat". :-) Nekem ennyit mondott a doki. Ha nem fáj, sztem nem gond. Mûtét után a mensim 11 hétre jött meg, elõtte már 4 héttel korábban éreztem az alhasi fájdalmakat és kitartott a mensiig. 4-6 hetet mondanak (mensi), de nekem 1 másik doki azt mondta, 3 hónap belefér, utána gyógyszerrel hozzák meg. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Nekem is volt júniusban és mi utána már 2 héttel "elfoglaltuk magunkat". :-) Nekem ennyit mondott a doki. Ha nem fáj, sztem nem gond. Mûtét után a mensim 11 hétre jött meg, elõtte már 4 héttel korábban éreztem az alhasi fájdalmakat és kitartott a mensiig. 4-6 hetet mondanak (mensi), de nekem 1 másik doki azt mondta, 3 hónap belefér, utána gyógyszerrel hozzák meg. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: akár 3 hónap is lehet????ezt nem is hallottam még.Nekem a baba elõtt gond volt a prolaktin szintemmel .Szerintetek a probléma megint elõjön/elõjöhet?
nekem rendesen megjött 28napra a mutét után, a doki azt mondta hogyha nincs vérzés mehet a sex, kb1-1.5hétig volt vérzés aztán hajrá volt, mivel mi se birtuk tovább

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!