Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy nagyon ritkán érzem a (6 db)

Normális, hogy nagyon ritkán érzem a babám mozgását a 19-hétben?

Van úgy,hogy másfél napig vagy kettőig sem mozdul meg.

Legjobb válasz: Szerintem igen, én csak a 22.héten kezdtem el érezni.

Szerintem igen, én csak a 22.héten kezdtem el érezni.
Persze, hogy normális. :) Nyugodj meg, fogod még eleget érezni.:) )
szia!képzeld egész három nappal ezelõttig én is épp ezen agyaltam naphosszat.. és azóta minden nap érzem! nem annyira erõteljesen még, az igaz, de határozottan :) sõt, ha megsimogatom ott, ahol érzem, majd elveszem a kezem, utána még "hevesebb" azon a területen, de ez max egy percig tart. viszont nagyon jó érzés :) egyébként most vagyok 20 hetes. Neked is hamarosan beindul, érezni fogod :) ) boldog babavárást!
Én a 15.héten éreztem meg elsõnek.Most vagyok 18, 5hetes és nem érzem én se minden nap.Elvileg a 20-22.héttõl kell rendszeresen érezni, de szerintem kismamája válogatja.

5 hetes terhes vagyok, azonkívül, hogy fáradékony vagyok és nagy ritkán érzem a méhem, nincs semmi tünetem, max. A mellem picit nőtt. Normális ez?

Elmentem orvoshoz,mivel els? babám és nem tudom mi a teend?,hozzám sem nyúlt, azt mondta két hét múlva jöjjek vissza,mert az sem biztos, hogy megmarad(nagyon jól esett mondhatom)Nektek hogy volt a terhességetek legelején?Jó lenne ha páran írnátok.

Legjobb válasz: most várom másodk gyermekem,de az elsõvel a nagyon erõs cicifájdalmon kívül nem volt semmi tünetem.most s csak a méhem görcsöl,meg a derekam fáj.szerntem nncs semmi probléma azzal hogy nincs tüneted :) (én is aggódtam egyébként,hogy nem e baj,hogy nincs semmi,de nem gond). magán,vagy sztk-n mentél.én fiammal sztk-n mentem szintén 5 hetesen.megvzsgáltak,majd uh-k(másik doki),közölte velem hogy minek jöttem mert nem vagyok terhes.egy hét múlva már mikor visszarendelt,megvolt a kis bújósom :))) most 7 hetesen mentem elõször,hogy nehogy belémkössenek megnt :))) nyugi 2 hét múlva,már ott fog verni a kis szíve s.sok boldogságot :)))

most várom másodk gyermekem, de az elsõvel a nagyon erõs cicifájdalmon kívül nem volt semmi tünetem.most s csak a méhem görcsöl, meg a derekam fáj.szerntem nncs semmi probléma azzal hogy nincs tüneted :) (én is aggódtam egyébként, hogy nem e baj, hogy nincs semmi, de nem gond). magán, vagy sztk-n mentél.én fiammal sztk-n mentem szintén 5 hetesen.megvzsgáltak, majd uh-k(másik doki), közölte velem hogy minek jöttem mert nem vagyok terhes.egy hét múlva már mikor visszarendelt, megvolt a kis bújósom :) )) most 7 hetesen mentem elõször, hogy nehogy belémkössenek megnt :) )) nyugi 2 hét múlva, már ott fog verni a kis szíve s.sok boldogságot :) ))
Nekem a mai napig nincsenek tüneteim 8+2napos vagyok. Én 7hetesen voltam dokinál de vele nem is tudtam beszélni, mert az asszinten kérdezte, hogy mi a panaszom mikor mondtam, hogy nem jött meg és pozitívat teszteltem egybõl uh-ra küldött. Remélem, hogy végig tünet mentes leszek :)
Ekkor még nekem sem voltak tüneteim, viszont a 6. hét után.. Semmi sem maradt meg bennem, végül kórházba kerültem.. A 14. héttõl lett jobb! Remélem, te megúszod! :) 20 hkm
Az orvos lehet hogy csúnyán tárgyilagos volt, de igaza van. Korán mentél. Én mindegyik terhességemmel 8-10 hét között mentem el. Amúgy a tüneteid rendben vannak. Gratulálok!
7 hetesen mentem elõször, akkor volt 0, 94 centis, és ekkor már látszott, hogy dobog a kis szíve. :) És az is normális, hogy nincs sok tüneted. :) Minden jót, jó babavárást! :) 25+1 hkm
én épp emiatt váltottam orvost, mert nagyon bunkó volt velem. magától értetõdõnek tartotta hogy mindent tudok a terhességgel kapcsolatban. szóval kerestem másik orvost. a tüneteid rendben vannak, addig örülj, míg nem hánysz és nem vagy rosszul :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Most pénteken megyek elsõ uh-ra, sztk-ba.
Én a 6. hét végét megvárnám, de még tán a 7.-et is, mert a terhességet látják, de azt, hogy él, még nem. A szív a hatodik hét végére kezd el verni. 7. hét végére pedig már széttagolódik lepényre, burokra és magzatra. Az orvos is ezért mondta, hogy 2 hét, nem rosszat akart, hidd el.

Normális, hogy csak nagyon ritkán érzem a kisbabám mozgását? Azt is csak akkor ha fekszem, este v. reggel, napközben nem veszem észre.

Csak egy hét múlva megyek dokihoz, hogy láthassam minden rendben van a kicsivel. Aggódom egy kicsit. 18 hetes kismami

Legjobb válasz: Ne aggódj, ez ebben a korban teljesen természetes, még jó pár hétig így is marad majd. nekem is csak reggel mutatta meg magát, és aztán este éreztem, mikor feküdtem. Ez teljesen rendben van így. Nem lesz semmi baj! Bezzeg késõbb, fogsz még könyörögni ezért a korszakért.-)

Ne aggódj, ez ebben a korban teljesen természetes, még jó pár hétig így is marad majd. nekem is csak reggel mutatta meg magát, és aztán este éreztem, mikor feküdtem. Ez teljesen rendben van így. Nem lesz semmi baj! Bezzeg késõbb, fogsz még könyörögni ezért a korszakért.-)
Ez teljessen normális.Nekem is 18 hetessen mozdult meg elõsször, de az még olyan gyenge hogy volt napokig sem éreztem semmit utánna.Ne aggódj majd még fogod érezni õt jó rendessen.Én 32 hetes vagyok és néha olyan akciójai vannak hogy fájdalmas, és van ugy hogy megállás nélül rugdos a 24 órában.Boldog babavárást!!!
Ne aggodj, nincs gond.Én 18hetesen éreztem elöször és ritkán.Nem túl nagy és van még bõven helye ahol mozoghat, amit nem érzel föleg ha aktiv vagy napközben.Általában a kicsik napközben "megbújnak"és este v.reggel amikor nyugalom van akkor kicánkolnak.Most 23hetes vagyok és egyre jobban érzem a mozgást, ami erõsebb már.Csak semmi pánik, minden ok.Késöbb napközben is fogod érezni.Nyugalom!Boldog babvárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a válaszokat! Nagyon boldog babavárást nektek is!

20-21 hetes terhes vagyok, és csak nagyon ritkán érzem, hogy mozog a baba, eddig minden vizsgálat eredménye teljesen jó volt! Normális, hogy nem érzem még a mozgását?

Legjobb válasz: Szia. Nem minden baba mozog egyformán.Lehet,hogy a babád befelé van fordulva,azért nem érzed annyira,vagy a passzív baba´k közé tartozik.Ne aggódj,minden rendben van.

Szia. Nem minden baba mozog egyformán.Lehet, hogy a babád befelé van fordulva, azért nem érzed annyira, vagy a passzív baba´k közé tartozik.Ne aggódj, minden rendben van.
Azért ha legközelebb találkozol a védõnõvel, akkor említsd meg neki ezt a dolgot.De ha minden nap érzed a mozgást csak nem sokat, akkor nem hiszem, h baj van.Ilyentájt kell rendszeressé válni az észlelésnek.De tény, h vannak aktívabb babák is.Az én leányom, nagyon mocorgós, és nagyon gyakran rugdos.Viszont nem minden nap egyformán aktív.Szerintem nem lehet baj.
Tudom hogy nem kéne, de nemtudom megállni hogy egyek egy kis csokit... Néha szoktam pici colát is inni. Szerintem emiatt, nekem nagyon aktiv a a babám. Próbáld ki! De csak mértékkel!!! 25 hetes kismama
Szia! Én most vagyok 26 hetes és úgy a 22-23. héten kezdett igazából mocorogni, és teljesen parában voltam mert elõtte nem igazán mocorgott (nem éreztem, úgy mint te), de azóta beindult. Szerintem ne izgul, biztos a tied is csak pár hét múlva fog jobban mozgolódni.De a ritka mozgás is nagyon jó, csak mozogjon az a lényeg, állítólag akkor van baj, ha napokig semmit sem mozog, de ez nálad nem áll fenn!!!! Jó babavárást.
Semmi baj, nem vagyunk egyformák . nekem is tegnap pl sokat mozgott a babám, ma alig. Nem egyforma. VAn, hogy pihen van , hogy aktív, megérzi a frontot, sokmindent. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj.)
22 hetes vagyok és az én babám a mellsõ hasfalon tapadt meg. Érzem a mozgolódását, de csak ha nyugodtan ülök kicsit hátradölve. Amúgy ha rúg, akkor befelé rugdossa a szerveimet, kifejezetten szereti a hólyagomat.:)

Két hetem van a szülésig normális dolog az hogy semmit nem érzek, nem vizesedek már josló fájásaim sincsennek csak nagyon ritkán jobban érzem magam mint eddig, csak a baba mozog kevesebbet ez normális?

A magzatviz elfolyása el?tt mit lehet érezni?

Legjobb válasz: Szia! A szülés beindulása bármikor megtörténhet, elõzetes jelek nélkül is. A magzatvíz is váratlanul szokott elfolyni, nem kell elõtte semmit sem érezned. Ha a baba kevesebbet mozog, az lehet a szülés közeledtének a jele, de az is lehet, hogy csak a kevesebb hely vagy az idõjárás miatt lassult le. Van, akinek már a szülés elõtt hetekkel több dolog is jelzi, hogy a szülés közeledik, de van akinél semmi erre utaló jel nincsen, és egyszer csak elfolyik a magzatvíz vagy beindulnak a fájások. Úgyhogy semmi okod az aggodalomra, teljesen normális a helyzeted. Annak pedig, hogy nem vizesedsz, csak örülj, ez nem törvényszerû (és egyébként nagyon kellemetlen dolog)! Ha beindul a szülés, azt valószínûleg észre fogod venni! Könnyû szülést kíván egy 3. gyerekét váró kismama

Szia! A szülés beindulása bármikor megtörténhet, elõzetes jelek nélkül is. A magzatvíz is váratlanul szokott elfolyni, nem kell elõtte semmit sem érezned. Ha a baba kevesebbet mozog, az lehet a szülés közeledtének a jele, de az is lehet, hogy csak a kevesebb hely vagy az idõjárás miatt lassult le. Van, akinek már a szülés elõtt hetekkel több dolog is jelzi, hogy a szülés közeledik, de van akinél semmi erre utaló jel nincsen, és egyszer csak elfolyik a magzatvíz vagy beindulnak a fájások. Úgyhogy semmi okod az aggodalomra, teljesen normális a helyzeted. Annak pedig, hogy nem vizesedsz, csak örülj, ez nem törvényszerû (és egyébként nagyon kellemetlen dolog)! Ha beindul a szülés, azt valószínûleg észre fogod venni! Könnyû szülést kíván egy 3. gyerekét váró kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszodat!
Fiú v lány a párod?
Ez nem nagy dolog..ez teljesen természetes... segít te is párodnak ebben..maszturbálj vele vagy elõtte...talán ez felizgatja és rendbe jön minden....
Szerintem egy párkapcsolatban nem lehetnek titkok, megbeszélhetetlen dolgok.
És ez mért lenne Nemnormális? Csináljátok nyugodtan.
Szerintem nem normális, de a férfiak egy részére jellemzõ ez. Vagy próbáld megbeszélni vele a dolgot, vagy - mivel csak "néha, nagy ritkán" csinálja - próbáld elfogadni.
Ha tegnap maszturbalt, akkor nem volt szex veled... Nem? Orulj neki, hogy otthon maszturbal, ha keves neki a szex, es nem mashova megy. Azt jol erzed, hogy kevesell valamit. Szexelj vele minden nap, valtozatosan.
"Ha ma rákérdezek, akkor az van, hogy kutakodtam utána" Tipikus reakció...
11:02-es: és ha balkezes? :P Amúgy a kérdezõnek annyit, hogy ezzel nincsen semmi gond .. Ameddig nem csinál veszekedést, hogy azért kell maszturbálnia, mert nem kap meg tõled mindent, addig hagyd a fenébe a dolgot. Hagyjuk ezt a tipikus nõi továbbgondolást, hogy mindenben mélyebb dolgot láttok, mint ami az valójában. Nekünk, srácoknak még úgy is kell néha az önkielégítés, hogy párkapcsolatban élünk és minden okés a szexuális életünkkel is. Én is párkapcsolatban élek és mégis szoktam masztizni (11:02-esnek: balkezesként csakis bal kézzel ;P ), mi több párom is. Természet rendje, teljesen elfogadható. ;) 21F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 11:11-es, erre vágytam, egy egyszerû elfogadható magyarázatra, mert nem tudtam, hogy mit kezdjek a helyzettel 11:02-nek üzenem, hogy a baj nem velem van, kicsit gondolkodnod kéne a normális és a nemnormális fogalmán...
Én szoktam neki segíteni. Az automatizáltról áttértünk a manuálisra. Én is terhes vagyok (6. hét), és nekem most nem megy úgy mint régebb (elég sokat görcsölök és félek nehoyg elmenjen). Azon szórakozunk, hogy az én szexuális életem megromlott, az övé nem. :o)))
a párod normális, veled meg godok vannak nem teljesítesz az ágyban (még ha önhibádon kívül is történik) te meg fel vagy háborodva hogy nem a szomszéd Katikát döngeti hanem a jobbkezét igyénye van a szexre és ezért osztod le? elégítsd ki kézzel szájjal stb ha ennyire zavar
Szerintem normális. Én is szoktam és a párom is...Ha nem máshoz megy, hanem magának rendezi le, de emellett veled éli ( az amúgy normális) szexuális életét, akkor semmi kivetnivalót nem látok benne. 20/L
"A kérdező hozzászólása: Imádom a kritikát, minden nap?!hát hogyne, megjegyzem tegnap reggel 8-tól este 10-ig dolgoztam, és nem mellékesen 13 hetes terhes vagyok...hát bocsáss meg, hogy nem nagyon volt energiám semmire" Ilyen kirohanásokkal társalogsz otthon is? képzelem akkor mennyire lehet megbeszélni veled, hogy miért masztizik.
A kérdező hozzászólása: tudod....én sem mindig mindent értek, én próbálok beszélni, õ hallgat.sokáig minden ok, és jön egy ilyen, amikor franc se tudja, hogy mi a helyzet, hogy egyáltalán minden okés-e.elvileg mindent megbeszélünk, de gyakorlatilag ezek szerint mégsem.nem tudom, hogy mire gondoljak...én többször kérdeztem, beszéltünk a szexuális életünkrõl, szó alapján minden oké....de ezek szerint mégsem :(
De miért vannak titkaitok....nem is értem....és miért reagál úgy hogy "Kutakodtál utánam"? gondolom ha kisbabát vártok akkor egy házban laktok....és nem közös minden??? szerintem alapvetõ lenne hogy ezt megbeszéljétek
Miért nem ezzel kezdted, kismama? A férfiak egy része kevésbé tartja kívánatosnak párját, ha az babát vár. Persze nem tudom, nálatok errõl van-e szó.
A kérdező hozzászólása: Imádom a kritikát, minden nap?!hát hogyne, megjegyzem tegnap reggel 8-tól este 10-ig dolgoztam, és nem mellékesen 13 hetes terhes vagyok...hát bocsáss meg, hogy nem nagyon volt energiám semmire
A kérdező hozzászólása: mivelhogy férfiról beszélünk, tipikusnak kell lennie, de amúgy egy rossz szavam nem lehet rá, mindenben maximálisan teljesit, de ez azért bánt...
A kérdező hozzászólása: áááá, nem ilyen egyszerû, ma reggel jöttem rá valamibõl, hogy a tegnap csinálta.Ha ma rákérdezek, akkor az van, hogy kutakodtam utána, és besértõdik, pedig szeretném megbeszélni vele a dolgot
A kérdező hozzászólása: fiú...
Ha legközelebb észre veszed, hogy csinálja, segíts be neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!