Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy nagyon ritkán (20 db)

Normális, hogy nagyon ritkán érzem a babám mozgását a 19-hétben?

Van úgy,hogy másfél napig vagy kettőig sem mozdul meg.

Legjobb válasz: Szerintem igen, én csak a 22.héten kezdtem el érezni.

Szerintem igen, én csak a 22.héten kezdtem el érezni.
Persze, hogy normális. :) Nyugodj meg, fogod még eleget érezni.:) )
szia!képzeld egész három nappal ezelõttig én is épp ezen agyaltam naphosszat.. és azóta minden nap érzem! nem annyira erõteljesen még, az igaz, de határozottan :) sõt, ha megsimogatom ott, ahol érzem, majd elveszem a kezem, utána még "hevesebb" azon a területen, de ez max egy percig tart. viszont nagyon jó érzés :) egyébként most vagyok 20 hetes. Neked is hamarosan beindul, érezni fogod :) ) boldog babavárást!
Én a 15.héten éreztem meg elsõnek.Most vagyok 18, 5hetes és nem érzem én se minden nap.Elvileg a 20-22.héttõl kell rendszeresen érezni, de szerintem kismamája válogatja.

Az normális, hogy 11 hetesen egyre ritkábban, mondjuk inkább, hogy nagyon ritkán szopizik?

Már másodszor csinálja, hogy 6-7 órát is "megtartóztatja" magát délel?tt, engem meg a frász tör ki, hogy mi baj a tejemmel, hogy megint nem hajlandó enni és egyébként is majd szét durran a mellem :S. (Ha felveszem enni, megfeszíti magát és sír. ) Délutánra azért a 3-4 órát tartjuk, eddig csak délel?tt volt ilyen hosszú böjt.

Legjobb válasz: Hm, ez érdekes... Nem változott meg valami a reggeli, délelõtti menetrendben?

Hm, ez érdekes... Nem változott meg valami a reggeli, délelõtti menetrendben?
A kérdező hozzászólása: Nem változott semmi: felkel, tisztába tevés, evés, játék, alvás, aztán itt jönne újra az evés, de helyette sírás van, aztán nyüglõdés. Szerintem éhes, de valamiért nem tud enni. Talán hasfájás??? Olyan furcsa, rákapna a cicire, de az elsõ szippantások után megfeszíti magát és sír, nem hajlandó többet a szájába venni.
Ha fájdalmasan sír, akkor elképzelhetõ, hogy úgy is van. Bár ez estefelé szokott gyakoribb lenni; de bármi elõfordulhat. Egyébként hogy látod, rosszul viseli a dolgot? Nagyon kiéhezik, nyugtalanabb? Ha nem, akkor nem biztos, hogy olyan nagy gond van, mint amilyennek tûnik.
A kérdező hozzászólása: Sajnos már egyáltalán nem értem, amit csinál. Ma nagyon igyekeztem még alaposabban megbüfiztetni, újra adtam neki Espumisant, délelõtt minden ment is normálisan 2-3 óránként evett, aztán délután háromkor evett, játszottunk, aludt és megint nem volt hajlandó enni csak az elõbb, 8-kor. Ilyenkor teljesen behisztizi magát. De nem tudom, hogy az elkeseredett próbálkozásaimtól, hogy enni adjak neki, a fáradtságtól, az éhségtõl, hasfájástól, esetleg a fogára is gyanakszunk, mert nagyon rágcsálja a kis kezét. Mindenesetre "nincs leesve a lábáról", hízogat is, pisil is eleget, széklete is van naponta. Csak én idegeskedem túl a dolgot? Attól tartok, hogy esetleg kiszáradhat ennyi idõ alatt. Adjak neki vizet ilyenkor?
Szia! Az én lányom is olyan 3 hónapos körül volt, amikor pont úgy , mint a te babád, egyszer csak szopi közben hátrafeszítette magát, sírt, és nem akart enni. Nagyon ideges, és nyugtalan voltam, hogy mi lehet vele. Így utólag úgy gondolom, hogy a fogak dolgoztak a háttérben, és talán még hasfájás is társulhatott hozzá. Most 7 hónapos foga még nincs:-), de ez a feszített sírás, sokszor elõfordult azóta. A tejeddel biztosan nincsen semmi baj, esetleg nem ettél olyasmit amitõl fájhat a hasa? Bár gondolom odafigyelsz erre. Szerintem hamar jobban lesz a babád, és meglátod, minden vissza fog majd állni, és újból szopizni fog a babád.
A kérdező hozzászólása: Köszi, most megnyugtattál kicsit, ez a megfeszülés nagyon idegesített, lehet, hogy nevetséges, még agyhártyagyulladásra is gondoltam, ott is van ilyen tünet.... (Bár most már be van oltva, meg egyébként nem úgy néz ki, mint aki beteg.) Teszel valamit az ínyére ilyen hosszú távon?
Dentinox géllel szoktam neki kenegetni a kis ínyét, nálunk bevált, de van akinél semmit sem használ. Kb.egy hónappal ezelõtt volt hõemelkedése is, és nagyon-nagyon nyügõs volt egész nap, csak kézben volt el, éjjel is szenvedett, nyugtalanul aludt, akkor adtam neki nurofen szirupot. Egyébként most hogy érzed, picit jobb a helyzet? Szopizik?
A Dentinoxszal csak óvatosan, mert lidokain van benne! Én csak akkor adnám, amikor már nagyon fáj az ínye, egyéb esetben inkább homeopátiával kezelném... Kérdezõ, abból, amit leírtál, szerintem nincs különösebb gond. Sanszos, hogy elindult a fogzás, de arra majd az idõ lesz a legjobb gyógyír.. Neked sok türelem és jobbulás a picidnek.
A kérdező hozzászólása: Ma átcsaptunk a másik végletbe: volt, hogy még két óra sem telt el, már enni akart. Lehet, hogy most pótol? Mindenesetre ez jobb állapot, mint az elõzõ... A fogzás most már tuti, csupa nyál szegénykém, folyton a szájába tömköd valamit és nyammog rajta. Köszönöm mindkettõtöknek, hogy írtatok, sokat jelentett!

Két hetem van a szülésig normális dolog az hogy semmit nem érzek, nem vizesedek már josló fájásaim sincsennek csak nagyon ritkán jobban érzem magam mint eddig, csak a baba mozog kevesebbet ez normális?

A magzatviz elfolyása el?tt mit lehet érezni?

Legjobb válasz: Szia! A szülés beindulása bármikor megtörténhet, elõzetes jelek nélkül is. A magzatvíz is váratlanul szokott elfolyni, nem kell elõtte semmit sem érezned. Ha a baba kevesebbet mozog, az lehet a szülés közeledtének a jele, de az is lehet, hogy csak a kevesebb hely vagy az idõjárás miatt lassult le. Van, akinek már a szülés elõtt hetekkel több dolog is jelzi, hogy a szülés közeledik, de van akinél semmi erre utaló jel nincsen, és egyszer csak elfolyik a magzatvíz vagy beindulnak a fájások. Úgyhogy semmi okod az aggodalomra, teljesen normális a helyzeted. Annak pedig, hogy nem vizesedsz, csak örülj, ez nem törvényszerû (és egyébként nagyon kellemetlen dolog)! Ha beindul a szülés, azt valószínûleg észre fogod venni! Könnyû szülést kíván egy 3. gyerekét váró kismama

Szia! A szülés beindulása bármikor megtörténhet, elõzetes jelek nélkül is. A magzatvíz is váratlanul szokott elfolyni, nem kell elõtte semmit sem érezned. Ha a baba kevesebbet mozog, az lehet a szülés közeledtének a jele, de az is lehet, hogy csak a kevesebb hely vagy az idõjárás miatt lassult le. Van, akinek már a szülés elõtt hetekkel több dolog is jelzi, hogy a szülés közeledik, de van akinél semmi erre utaló jel nincsen, és egyszer csak elfolyik a magzatvíz vagy beindulnak a fájások. Úgyhogy semmi okod az aggodalomra, teljesen normális a helyzeted. Annak pedig, hogy nem vizesedsz, csak örülj, ez nem törvényszerû (és egyébként nagyon kellemetlen dolog)! Ha beindul a szülés, azt valószínûleg észre fogod venni! Könnyû szülést kíván egy 3. gyerekét váró kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszodat!

Az normális hogy egy 16 éves lányt nem engednek el a szülei hétközben sehova, hétvégén is csak ritkán 1-2 órára, este már nem nagyon járkálhat az utcán és nem járhat bulizni?

tudom hogy féltenek, de rosszul esik hogy nem mehetek..

Legjobb válasz: Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...

Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...
Nem normális. Próbálj meg beszélni a szüleiddel errõl. Mellesleg ezzel tényleg kb. azt érik el, amit az elsõ válaszoló mondott.
Hétköznap én sem engednélek el akárhova mehetnél sportolni külön órára pl ének, tánc, rajz, valamelyik tantárgy, esetleg ha kész a lecke barátnõzhetsz kicsit, de este 8ra otthon kellene lenned.Hétvégén aludhatnál barátnõnél, elengednélek, moziba, színházba, városba, kulturált normális helyekre, nyáron kint lehetnél 10ig, télen csak 8ig.Buliba ritkán engednélek normális helyre, koncertre fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal, fiúval nem aludhatnál. Szerintem kicsit túl féltenek, kompromisszumot kéne kötnötök.
Hát, én így nõttem fel. És élek. Igaz, nem 16-17 évesen, hanem felnõttként 21-22 buliztam ki magam, amikor már a saját otthonomba mentem haza, és nem adtam számot senkinek sem a szabadidõmrõl. De élek, és épelméjû maradtam. Te sem fogsz belepusztulni.
szóval egy vesszõ és egy pont kimaradt. Normális helyre engednélek el bulizni, úgy hogy tudom kivel mész és mikor jössz, és éjfélre haza kéne érned, és pl 3-4 havonta egyszer.Koncertre és fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal engednélek.
Nem normális.

Normális hogy a 2hónapos kisfiam napközben fél órákat nagyon ritkán 1 órát alszik csak szopizások után? Akármit csinálok nem alszik többet.

Legjobb válasz: Teljesen normális, az én kisfiam is ilyen keveset aludt születésétõl kezdve. Emiatt sokszor nagyon nyûgös volt!Megpróbálhatod esetleg, hogy melléfekszel és vele alszol vagy pihensz. Nekünk ez bevált így többet alszik és sokkal nyugodtabbak lettek a napjaink!!

Teljesen normális, az én kisfiam is ilyen keveset aludt születésétõl kezdve. Emiatt sokszor nagyon nyûgös volt!Megpróbálhatod esetleg, hogy melléfekszel és vele alszol vagy pihensz. Nekünk ez bevált így többet alszik és sokkal nyugodtabbak lettek a napjaink!!
A kérdező hozzászólása: Èjszaka szerencssère alszik rendesen csak napközben szenvedünk emiatt èn sem nagyon tudok semmit csinálni:(de ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel!
Teljesen normális, és egyre kevesebbet fog.
Az én fiam miután hazahoztuk a kórházból volt olyan nap hogy nem eludt egy percet sem.Ha mellette feküdtem szunyókált, de ha megmozdultam felkelt.aztán rászokott a napi 3x fél óra alvásra.Jelenleg 10 hós napi 2x alszik fél-1 órát.Doki azt mondta ennyi az alvásigénye.Az éjszakát sem alussza végig.

Gyakori vagy nagyon ritka eset-e és kiknél forul elő, hogy az egész terhesség ideje alatt megvan a menszesz, és normális vérzéssel, nem csak pecsételéssel?

Legjobb válasz: Ritka,mert azért általában ha meg is van ,csökken a menyisége, vagy minõsége,színe.De amúgy hallottam már ilyet.

Ritka, mert azért általában ha meg is van , csökken a menyisége, vagy minõsége, színe.De amúgy hallottam már ilyet.
nagyon ritka. annyira hogy az orvosok is meglepõdnek. miért kérdezed?

27 éves párom nagyon ritkán kívánja a szexet. Eleinte azt hittem, van melletem még egy másik nője is, de ezt 100%-ra tudom, hogy nem így van! Ez normális dolog? Léteznek ilyen beállítottságú emberek, vagy valami betegség idézi ezt a helyzetet?

Legjobb válasz: Nem tudom, mi az a ritkán. Van ilyen és nem azért mert nem szeret és nincs szervi problémája sem. Esetleg stressz, idegesség, túl sok munka... Szerintem próbálj vele beszélni errõl, hátha zavarja valami olyankor vagy szégyell valamit. Mindenképp ki kéne deríteni, mert hosszú távon az eltérõ nemi igény nem vezet jóra...

Nem tudom, mi az a ritkán. Van ilyen és nem azért mert nem szeret és nincs szervi problémája sem. Esetleg stressz, idegesség, túl sok munka... Szerintem próbálj vele beszélni errõl, hátha zavarja valami olyankor vagy szégyell valamit. Mindenképp ki kéne deríteni, mert hosszú távon az eltérõ nemi igény nem vezet jóra...
Nálunk is ingadozik a szex mennyisége.Többnyire az a nemkívánósság oka, h fáradtak vagyunk.Én többnyire reggeltõl estig megyek, munka, háztartás, fõsuli és egy picibaba a pocimban.Õ meg két munkahelyen van egyszerre.Iyenkor van, h több mint egy hétig nem szexelünk, nincs erõnk rá.Illetve én korábban sem voltam túl nagy mennyiségigénnyel a szexre.Õt inkább megviseli a fáradtság.
A kérdés az, hogy mi neked a ritka. ... Én pl. 23 éves vagyok, és nekem bõven elég a havi 1-2 alkalom. Szerintem minden attól függ, hogy mekkora a libidója. Van akinek nagyobb, van akinek alacsonyabb. A lényeg az, hogy a 2 félnek össze kell hangolnia ezeket, hogy nehogy problémát okozzanak az együttlétek számai a párkapcsolatban.
Nem vagyunk egyformák, és mindneki másképp kívánja. Elõzõ párommal havonta 1-2 alkalommal voltunkegyütt, mostani párommal akár naponta többször is. Mindenki más, tényleg. A lényeg, hogy igazodjatok egymáshoz, mindketten engednetek kell, mert hosszú távon a különbség mindenképp gondot okoz. EGy szexuálpszichológus segíthet akár az összehangolódásban, akár a libidó növelésében is.
mennyi a ritke? nekem heti 2 is ritka :D

Normális hogy 13 hetesen jön elő erősebben a hányinger? Eddig is volt ritkán, de soha nem hánytam. De ha üres a gyomrom akkor nagyon rámtör, illetve mindentől undorodom.

Nem kellett volna ennek elmúlnia? Macisajtot ennék, de azt meg nem tudom lehet-e (lágysajt?).

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, ne aggódj. Mindig egyél valami kis picit, akár csak háztartási kekszet, hogy ne legyen üres a gyomrod, akkor könnyebb elviselni. Macisajtot én is eszem, ha megkívánom, nem hinném, hogy bajod lenne tõle:) Boldog Babavárást! 31 heteske

Szia! Teljesen normális, ne aggódj. Mindig egyél valami kis picit, akár csak háztartási kekszet, hogy ne legyen üres a gyomrod, akkor könnyebb elviselni. Macisajtot én is eszem, ha megkívánom, nem hinném, hogy bajod lenne tõle:) Boldog Babavárást! 31 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Akkor mindenképp eszek akár 2 falatot is, hátha segít. :) Nagyon boldog babavárást Neked!
Tényleg az a legjobb, ha napi többször eszel keveset! Azt szokták mondani, hogy napi hatszor étkezzünk! Egyél gyümölcsöt is! A keksz is jó ötlet, ha épp nem kívánsz semmit! A macisajtot pedig nyugodtan egyed! Én is eszem! :)
Fiú v lány a párod?
Ez nem nagy dolog..ez teljesen természetes... segít te is párodnak ebben..maszturbálj vele vagy elõtte...talán ez felizgatja és rendbe jön minden....
Szerintem egy párkapcsolatban nem lehetnek titkok, megbeszélhetetlen dolgok.
És ez mért lenne Nemnormális? Csináljátok nyugodtan.
Szerintem nem normális, de a férfiak egy részére jellemzõ ez. Vagy próbáld megbeszélni vele a dolgot, vagy - mivel csak "néha, nagy ritkán" csinálja - próbáld elfogadni.
Ha tegnap maszturbalt, akkor nem volt szex veled... Nem? Orulj neki, hogy otthon maszturbal, ha keves neki a szex, es nem mashova megy. Azt jol erzed, hogy kevesell valamit. Szexelj vele minden nap, valtozatosan.
"Ha ma rákérdezek, akkor az van, hogy kutakodtam utána" Tipikus reakció...
11:02-es: és ha balkezes? :P Amúgy a kérdezõnek annyit, hogy ezzel nincsen semmi gond .. Ameddig nem csinál veszekedést, hogy azért kell maszturbálnia, mert nem kap meg tõled mindent, addig hagyd a fenébe a dolgot. Hagyjuk ezt a tipikus nõi továbbgondolást, hogy mindenben mélyebb dolgot láttok, mint ami az valójában. Nekünk, srácoknak még úgy is kell néha az önkielégítés, hogy párkapcsolatban élünk és minden okés a szexuális életünkkel is. Én is párkapcsolatban élek és mégis szoktam masztizni (11:02-esnek: balkezesként csakis bal kézzel ;P ), mi több párom is. Természet rendje, teljesen elfogadható. ;) 21F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 11:11-es, erre vágytam, egy egyszerû elfogadható magyarázatra, mert nem tudtam, hogy mit kezdjek a helyzettel 11:02-nek üzenem, hogy a baj nem velem van, kicsit gondolkodnod kéne a normális és a nemnormális fogalmán...
Én szoktam neki segíteni. Az automatizáltról áttértünk a manuálisra. Én is terhes vagyok (6. hét), és nekem most nem megy úgy mint régebb (elég sokat görcsölök és félek nehoyg elmenjen). Azon szórakozunk, hogy az én szexuális életem megromlott, az övé nem. :o)))
a párod normális, veled meg godok vannak nem teljesítesz az ágyban (még ha önhibádon kívül is történik) te meg fel vagy háborodva hogy nem a szomszéd Katikát döngeti hanem a jobbkezét igyénye van a szexre és ezért osztod le? elégítsd ki kézzel szájjal stb ha ennyire zavar
Szerintem normális. Én is szoktam és a párom is...Ha nem máshoz megy, hanem magának rendezi le, de emellett veled éli ( az amúgy normális) szexuális életét, akkor semmi kivetnivalót nem látok benne. 20/L
"A kérdező hozzászólása: Imádom a kritikát, minden nap?!hát hogyne, megjegyzem tegnap reggel 8-tól este 10-ig dolgoztam, és nem mellékesen 13 hetes terhes vagyok...hát bocsáss meg, hogy nem nagyon volt energiám semmire" Ilyen kirohanásokkal társalogsz otthon is? képzelem akkor mennyire lehet megbeszélni veled, hogy miért masztizik.
A kérdező hozzászólása: tudod....én sem mindig mindent értek, én próbálok beszélni, õ hallgat.sokáig minden ok, és jön egy ilyen, amikor franc se tudja, hogy mi a helyzet, hogy egyáltalán minden okés-e.elvileg mindent megbeszélünk, de gyakorlatilag ezek szerint mégsem.nem tudom, hogy mire gondoljak...én többször kérdeztem, beszéltünk a szexuális életünkrõl, szó alapján minden oké....de ezek szerint mégsem :(
De miért vannak titkaitok....nem is értem....és miért reagál úgy hogy "Kutakodtál utánam"? gondolom ha kisbabát vártok akkor egy házban laktok....és nem közös minden??? szerintem alapvetõ lenne hogy ezt megbeszéljétek
Miért nem ezzel kezdted, kismama? A férfiak egy része kevésbé tartja kívánatosnak párját, ha az babát vár. Persze nem tudom, nálatok errõl van-e szó.
A kérdező hozzászólása: Imádom a kritikát, minden nap?!hát hogyne, megjegyzem tegnap reggel 8-tól este 10-ig dolgoztam, és nem mellékesen 13 hetes terhes vagyok...hát bocsáss meg, hogy nem nagyon volt energiám semmire
A kérdező hozzászólása: mivelhogy férfiról beszélünk, tipikusnak kell lennie, de amúgy egy rossz szavam nem lehet rá, mindenben maximálisan teljesit, de ez azért bánt...
A kérdező hozzászólása: áááá, nem ilyen egyszerû, ma reggel jöttem rá valamibõl, hogy a tegnap csinálta.Ha ma rákérdezek, akkor az van, hogy kutakodtam utána, és besértõdik, pedig szeretném megbeszélni vele a dolgot
A kérdező hozzászólása: fiú...
Ha legközelebb észre veszed, hogy csinálja, segíts be neki.

5 hetes terhes vagyok, azonkívül, hogy fáradékony vagyok és nagy ritkán érzem a méhem, nincs semmi tünetem, max. A mellem picit nőtt. Normális ez?

Elmentem orvoshoz,mivel els? babám és nem tudom mi a teend?,hozzám sem nyúlt, azt mondta két hét múlva jöjjek vissza,mert az sem biztos, hogy megmarad(nagyon jól esett mondhatom)Nektek hogy volt a terhességetek legelején?Jó lenne ha páran írnátok.

Legjobb válasz: most várom másodk gyermekem,de az elsõvel a nagyon erõs cicifájdalmon kívül nem volt semmi tünetem.most s csak a méhem görcsöl,meg a derekam fáj.szerntem nncs semmi probléma azzal hogy nincs tüneted :) (én is aggódtam egyébként,hogy nem e baj,hogy nincs semmi,de nem gond). magán,vagy sztk-n mentél.én fiammal sztk-n mentem szintén 5 hetesen.megvzsgáltak,majd uh-k(másik doki),közölte velem hogy minek jöttem mert nem vagyok terhes.egy hét múlva már mikor visszarendelt,megvolt a kis bújósom :))) most 7 hetesen mentem elõször,hogy nehogy belémkössenek megnt :))) nyugi 2 hét múlva,már ott fog verni a kis szíve s.sok boldogságot :)))

most várom másodk gyermekem, de az elsõvel a nagyon erõs cicifájdalmon kívül nem volt semmi tünetem.most s csak a méhem görcsöl, meg a derekam fáj.szerntem nncs semmi probléma azzal hogy nincs tüneted :) (én is aggódtam egyébként, hogy nem e baj, hogy nincs semmi, de nem gond). magán, vagy sztk-n mentél.én fiammal sztk-n mentem szintén 5 hetesen.megvzsgáltak, majd uh-k(másik doki), közölte velem hogy minek jöttem mert nem vagyok terhes.egy hét múlva már mikor visszarendelt, megvolt a kis bújósom :) )) most 7 hetesen mentem elõször, hogy nehogy belémkössenek megnt :) )) nyugi 2 hét múlva, már ott fog verni a kis szíve s.sok boldogságot :) ))
Nekem a mai napig nincsenek tüneteim 8+2napos vagyok. Én 7hetesen voltam dokinál de vele nem is tudtam beszélni, mert az asszinten kérdezte, hogy mi a panaszom mikor mondtam, hogy nem jött meg és pozitívat teszteltem egybõl uh-ra küldött. Remélem, hogy végig tünet mentes leszek :)
Ekkor még nekem sem voltak tüneteim, viszont a 6. hét után.. Semmi sem maradt meg bennem, végül kórházba kerültem.. A 14. héttõl lett jobb! Remélem, te megúszod! :) 20 hkm
Az orvos lehet hogy csúnyán tárgyilagos volt, de igaza van. Korán mentél. Én mindegyik terhességemmel 8-10 hét között mentem el. Amúgy a tüneteid rendben vannak. Gratulálok!
7 hetesen mentem elõször, akkor volt 0, 94 centis, és ekkor már látszott, hogy dobog a kis szíve. :) És az is normális, hogy nincs sok tüneted. :) Minden jót, jó babavárást! :) 25+1 hkm
én épp emiatt váltottam orvost, mert nagyon bunkó volt velem. magától értetõdõnek tartotta hogy mindent tudok a terhességgel kapcsolatban. szóval kerestem másik orvost. a tüneteid rendben vannak, addig örülj, míg nem hánysz és nem vagy rosszul :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Most pénteken megyek elsõ uh-ra, sztk-ba.
Én a 6. hét végét megvárnám, de még tán a 7.-et is, mert a terhességet látják, de azt, hogy él, még nem. A szív a hatodik hét végére kezd el verni. 7. hét végére pedig már széttagolódik lepényre, burokra és magzatra. Az orvos is ezért mondta, hogy 2 hét, nem rosszat akart, hidd el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!