Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy nagyon (882 db)

Peteéréskor az normális, hogy nagyon nagyon erős nyákos, nyálkás, színtelen-áttetsző erős folyásom van?

Legjobb válasz: Az állaga normális, ilyennek kell lennie! A mennyiségét meg csak te tudod megitélni, hogy az eddigiekhez képest több vagy kevesebb!

Az állaga normális, ilyennek kell lennie! A mennyiségét meg csak te tudod megitélni, hogy az eddigiekhez képest több vagy kevesebb!
Igen normális. Peteérés elõtt általában tojásfehérje szerû a folyás.

Félidőben normális, hogy nagyon fáj a mellbimbóm?

Legjobb válasz: Nekem már negyed idoben fajt:) nem egyfolytában csak ha picit megvakartam,vagy ha a hideg miatt felállt, vagy ha hozzaert erosebben a puloverem...szerintem ez normális hogy nagyon érzékenyek!

Nekem már negyed idoben fajt:) nem egyfolytában csak ha picit megvakartam, vagy ha a hideg miatt felállt, vagy ha hozzaert erosebben a puloverem...szerintem ez normális hogy nagyon érzékenyek!
Nekem az elsõ hetekben voltak szörnyû fájdalmaim, akkor, amikor hideg volt! Mintha késsel szúrkálták volna!

Tegnap felrakták az állandó fogszabályzómat, de az normális, hogy nagyon fáj, ha eszek?

Egyszer?en rágni sem bírok, annyira fáj...

Legjobb válasz: igen, sajnos normális. eleinte csak pépeset tudtam enni én is, és a felrakást követi egy hétben ledobtam 4 kilót, mert alig bírtam vmit magamba tuszkolni. el fog múlni. ha valahol nagyon karcolja belül a szádat, azt feltétlenül említsd meg az orvosnak, amikor legközelebb mész. rá tud tenni a fémre egy spéci borítást, h ne sérste fel a szád belsõ részét, amikor eszel, nevetsz, beszélsz, stb.

igen, sajnos normális. eleinte csak pépeset tudtam enni én is, és a felrakást követi egy hétben ledobtam 4 kilót, mert alig bírtam vmit magamba tuszkolni. el fog múlni. ha valahol nagyon karcolja belül a szádat, azt feltétlenül említsd meg az orvosnak, amikor legközelebb mész. rá tud tenni a fémre egy spéci borítást, h ne sérste fel a szád belsõ részét, amikor eszel, nevetsz, beszélsz, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! Hát, akkor egy ideig joghurton fogok élni:)
én reszelt almával meg fõzelékekkel és tejes turmixokkal toltam egy hétig. aztán mejd megvesztem a húsért és egy hét után bevágtam egy emberes tányérral:)
A kérdező hozzászólása: Neked is köszi a választ! Akkor ezeket is kipróbálom.

Az normális hogy nagyokat rúg a baba 21 hetessen? ( lassan kirúgja a hasamat)

Legjobb válasz: Teljesen normális! Sõt olyanokat is ad ami már fájó:) Én szerettem nézni ahogyan hullámzott a pocakom tõle.:) Mindig babalesen voltunk és ha rúgdosott az éppen mellettem lévõnek riadóztattam, hogy na most megtekintheti, hogy milyen:) Most viszont idekint látni mégjobban imádom:)

Teljesen normális! Sõt olyanokat is ad ami már fájó:) Én szerettem nézni ahogyan hullámzott a pocakom tõle.:) Mindig babalesen voltunk és ha rúgdosott az éppen mellettem lévõnek riadóztattam, hogy na most megtekintheti, hogy milyen:) Most viszont idekint látni mégjobban imádom:)
12 hetes koruktól csuklanak a tankönyvek szerint, ha ennyire érzed, akkor akár azt is érezheted, de csak arra írtam, hogy én azt szeretem legjobban. :)
A kérdező hozzászólása: Szép neve van :) . és ha épp alszik akkor mivan? Multhét kedden is aludt az UH-n méghozzá hason pedig olyan kiváncsi vagyok hogy fiú-e vagy lány :) .
Az Nst-n egy kis tappancsot kell zselével tartanod a pocakodhoz a másik kezeddel nyomnod egy gombot amikor rúgást érzel. A lányom neve Tiara:)
A kérdező hozzászólása: De 21 hetesen nem hinném hogy csuklana
Ó, nekem is olyanokat rúgott 20 hetesen, hogy apuja is megdöbbent. Most 24 hetesen meg aztán már... :) Az a legjobb, amikor csuklik.:) )))
A kérdező hozzászólása: NST-n még nem voltam azt se tudom mit csinálnak ott , de hát van ilyen. Mi a baba neve?
4 hónapos:) Nagyon nyugodt baba és a sok horrorisztikus szüléssztorival szemben pozitív élményem volt. Pedig orvosi szempontból nehéz szülésem volt. Mégsem kellet kiabálnom vagy ordítani. Beszélgettem a szülésznõmmel minden hülyeségrõl, hogy eltereljem a figyelemmet és próbáltam minél higgattabb maradni. Bármikor újracsinálnám:) ;) Ne izgulj! amikor egymás után ütemesen sokszor rángatózik akkor csuklik odabent.:) Mikor elõször mentem NST-re akkor nem tudtam, hogy innivalót szokás ilyenkor magunkkal vini, hogy ha csuklik akkor megszüntesse... nem is gondoltam, hogy ilyesmit csinálhat belülrõl:)
A kérdező hozzászólása: Ugy én is örülök neki inkább mocorogjon meg rugdosson minthogy valami baj legyen. Nappal én is elnézem ahogy a hasam mozog de éjjel sötétbe nem látok semmit :) . Mennyi idös a babád?
A kérdező hozzászólása: Jah értem. Anyósom nagyon ki tud akasztani :S

Normális, hogy nagyon rossz érzés elképzelni a szerelmemet a volt barátnőivel, vagy olyannal, akivel csak kavart?

Nem féltékenységnek írnám le az érzést, de nagyon rosszul esik, mikor arra gondolok, hogy miket csinált velük, meg hogy velük van. Nem teszem szóvá természetesen, mert ez a múlt, semmi értelme gondolkozni rajta, meg nyilván vége lett valamiért, de pl. el szoktam gondolkozni, hogy elvileg én voltam az első, akivel lefeküdt, és állítása szerint semmilyen más szexuális tapasztalata nem volt előttem, de hallottam olyan pletykát ami szerint igen és ez nagyon zavar.

Legjobb válasz: normális

normális
Teljesen, de miért is képzelsz ilyesmiket?
Abszolút normális, de egy kicsit próbálj meg lazítani, és elhinni, hogy most csak veled akar lenni. Esetleg rád férne egy kis extra önbizalom, biztos ami biztos.
Teljesen normális
Ahá .
Ha csak szimplán látszódnak kekesen, az nem gond. Viszont, ha kötegesen látszanak, kidudorodnak, tapinthatóak, akkor az a here visszeresség, here visszértágulat tünete.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. #3 A köteges alatt azt érted hogy nagyon sok látszik?

Normális, hogy nagyon fáj az akupunktúra?

Három napja voltam akupunktúrán, a lábamba és a hasamba kaptam 10 t?t. Alapvet?en nem félek a szúrástól, véradó is vagyok, de nekem ez most piszkosul fájt, különösen, mikor forgatták. Mintha csontot ért volna, és közben képtelen voltam ellazítani az izmaimat, pedig autogén tréningeztem évekig. Utána pedig lett is pár fekete véraláfutásom. Nem fájdalom, hanem hormonális probléma miatt mentem. Erre viszont nem számítottam. Úgy érzem, képtelen vagyok visszamenni a következ? kezelésre. Normális, hogy ennyire kellemetlen?

Legjobb válasz: Nekem csak azért volt kellemetlen mert tûfóbiám van, de így is az elsõ pár alkalom után tisztára hozzászoktam, szóval sztem nem normális.

Nekem csak azért volt kellemetlen mert tûfóbiám van, de így is az elsõ pár alkalom után tisztára hozzászoktam, szóval sztem nem normális.
Nekem még nem csináltak, de állítólag nem szabad fájnia a kezelésnek..... Hol csináltattad???
A kérdező hozzászólása: Szakavatott kínai orvosnál, akinek tömve a rendelõje, és magyar orvosokkal dolgozik együtt. Nem hinném, hogy az õ készülékében van a hiba.
Bocsi, hogy ezt mondom, de az akupunktúra csak humbug, placebo hatása van, ennyi az egész. Csontot biztos nem érhetett, legalábbis hasban nem. Valószínûleg azért nem bírtad ellazítani az izmaidat mert stresszeltél, aztán pedig mert fájt, és azért fájhatott, mert befeszítetted az izmaidat. Ördögi kör
A kérdező hozzászólása: A szöveg elején írom, hogy a lábamba is kaptam tûket. A bokámtól a combomig. Azok fájtak nagyon, amik a sípcsontot és a térdcsontokat érték. A hasammal nem volt gond. :)
Valószínûleg túl mélyre bökte e tût. Amúgy meg hormonális problémákra nem hat. Egyedül a fájdalomcsillapító hatása igazolt úgy ahogy.
Én 8 évnyi migrénes és idõjárásos minden napos fejfájással mentem el. Szó szerint a nap minden percében fájt 8 éven keresztül. Érettségire készültem mikor elmentem, 9 kezelést kaptam, és csodák csodájára teljesen elmúlt a fejfájásom... igaz csak egy évig, aztán folyamatosan jött vissza, és ma már annyira rossz, hogy ha elõjön a migrénem, már a hányinger, szédülés kerülget. Iszonyú.
Na szerintetek miert nem hat hormonproblemakra?:) Mert placebo. Kimutattak, hogy mindegy, hova szurjak a tuket akupunktura alatt, maga a tudat, ami csillapitja a fajdalmat, nem a kezeles. Kerdezo, miert nem konzultalsz az akupunkturat vegzo szemellyel?
A kérdező hozzászólása: Mert neki az az érdeke, hogy a kezelésenként 5 ezret legombolja ha fáj, ha nem fáj. Másrészt meg sajnos nem értem, mit mond, mert érti a nyelvet, de nem tudja rendesen beszélni. Meg mert nagyon ciki visszamenni, hogy fájt és egy hét után is fekete a helye. Egy orvos ezt ritkán érti meg.

33 hetesen normális hogy nagyon sokat gorcsolok, és fáj a hasam?

Néha ugy érzem mintha szurkálnák a hasam, néha pedig csak ugy fáj belul. Ez mitol lehet?? Dokihoz csak egy és fél hét mulva megyek!

Legjobb válasz: Magnéziumot szedsz??? Mert az csodákat tesz! MgB6-ból napi 3x2.+pihi, ha sokat jössz-mész. Szurkálni Nekem is szurkált, az normális, de ha görcsölsz, még pihenés után is, akkor menj el elõbb a dokihoz szerintem. Üdv:40+2km.

Magnéziumot szedsz??? Mert az csodákat tesz! MgB6-ból napi 3x2.+pihi, ha sokat jössz-mész. Szurkálni Nekem is szurkált, az normális, de ha görcsölsz, még pihenés után is, akkor menj el elõbb a dokihoz szerintem. Üdv:40+2km.
Én is 33 hetes vagyok, és nekem is fáj a hasam alja. Olyan mintha meg akarna jönni. Pedig szedek napi 3x1 Magne B6-ot.
én is 33 hetes vagyok és már jó párszor nekem is voltak/vannak görcseim, mensi szerû és én is szedek magnéziumot
Szia. Ilyenkor már a jóslófájásokat érezheted, ezért természetes a szurkálás és a görcs. Ha nem vérzel és nem folyik a magzatvíz, akkor ne idegeskedj. Pihizz sokat, és szedjél MagneB6-ot, ahogy az elõttem szólók írták. További boldog babavárást, már nincs sok hátra! :-) Üdv: három gyermekes anyuka
nekem is ez volt 30. héttöl! Iszonyatos volt! Aztán kb. 2 hete elkezdtek ritkulni, mostmár csak néha fordul elö. Lehet, hogy nálad is ritkulni fog. Amúgy bevehetsz fájdalomcsillapítót is, nem fog ártani a babának ne aggódj, az orvosom mondta. Van egy Spedifen nevezetü por, vény nélkül kapható, fel kell oldani vízben, nekem az bevált. Terhesekre semmilyen mellékhatással nincs. Csak akkor vedd be ha már nagyon fáj! 36 hetes

Normális, hogy nagyon-nagy kevés a mensim?

Kb egy hétig tart, de ebb?l 2-3 napig kell betétet használnom, mert a többi napon nem lesz véres a bugyim, csak a wc-papír pisilés után. Normális ez? 15/l

Legjobb válasz: nagyon-nagyon*

A kérdező hozzászólása: nagyon-nagyon*
alapvetõen normális de: mióta menstruálsz? hormontablettát szedsz-e? ha szexelsz védekeztek-e? megváltozott a vérmennyiség mostanában?
A kérdező hozzászólása: Már lassan 3 éve meg van. Hormontablettát nem szedek. Szûz vagyok, szóval a szex miatt nem lehet. Régebben pedig jóval több volt.
valószínûleg nincs semmi probléma, csak kezd beállni a menstruációd...(a kezdetekben nekem is sokkal nagyobb mennyiség volt :) ) De ha már ennyi ideje "nagylány" vagy keress fel egy szimpatikus nõgyógyászt (anyukád biztos elkísér :) ), aki megvizsgál, tanácsokat ad. Kérdezz rá a HPV oltásra is, (3×30ezer Ft az eredeti ára, de nagyon sok helyen kedvezményesen vagy akár ingyen is oltják a 13-18 éveseket)
Hát nem tudom hogy normális e de nekem is 3napig tart abból a 3madig max a 4ik nap már épp hogy csak meg van... szóval nem baj szerintem, és nem is szokot nagyon meglenni nekem. és nekem is lassan 3éve hogy megjött. :) ) 17L
21:24 és én is szûz vagyok :)
azért jó hallani, hogy vannak normális tinik, akik nem 13-14-évesen kezdik a szexet....bocs, ez nagyon off itt :)

Normális, hogy nagyon kívánom az édességet?

eszméletlenül ennék valami édességet 2-3napja. a havimig még van 2 hét. betudható ez az ovulációnak? egyébként furcsállom, mert közvetlenül havi el?tt pár nappal szokott ilyenem lenni. valaki tapasztalt hasonlót?

Legjobb válasz: figyu nekem pl. ossze vissza vannak es voltak ilyen kivanos idoszakaim, ugyhogy szerintem normalis, neha a szervezetunk megkivan dolgokat.

figyu nekem pl. ossze vissza vannak es voltak ilyen kivanos idoszakaim, ugyhogy szerintem normalis, neha a szervezetunk megkivan dolgokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!