Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy megvan a menszeszem, (2 db)

Gyakori vagy nagyon ritka eset-e és kiknél forul elő, hogy az egész terhesség ideje alatt megvan a menszesz, és normális vérzéssel, nem csak pecsételéssel?

Legjobb válasz: Ritka,mert azért általában ha meg is van ,csökken a menyisége, vagy minõsége,színe.De amúgy hallottam már ilyet.

Ritka, mert azért általában ha meg is van , csökken a menyisége, vagy minõsége, színe.De amúgy hallottam már ilyet.
nagyon ritka. annyira hogy az orvosok is meglepõdnek. miért kérdezed?

Normális, hogy amikor megvan a menszeszem, akkor jobban kívánom a szexet?

Legjobb válasz: Voltam már így, az a helyzet, hogy olyankor olyan vérbõ ott minden... a barátnõm peteéréskor kívánja nagyon.

Voltam már így, az a helyzet, hogy olyankor olyan vérbõ ott minden... a barátnõm peteéréskor kívánja nagyon.
Én is nagyon kívántam olyankor, sõt, nem is nagyon törõdtünk vele, mert a párom is jobban rám volt kattanva ilyen idõszakokkor.De mióta babás vagyok mégjobban. 15 hetes kismama
igen, velem sokszor elõfordul, de csak azért mert a hormonjaink ilyenkor a duplájára gyarapodnak...szerintem ez normális...csakhát van, ami akadályozza:D
De, néha hihetetlen, mennyire vágyok rá... De ha nagyon fájok, akkor a halálra inkább... :S
én éppen a menzesz elõtt kívánom nagyon! akkor még épp szerencsés lehet! ;) amikor megvan, akkor is kívánom, de hát csatlakozom az elõttem szólókhoz, vagy a fájások, vagy az undor eltereli a gondolataim... :P de ezek normális dolgok teljesen!!!
nekem eszembe jut h mien undorító és gyorsan már nem is kívánom:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!