Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy leszakad a (228 db)

Azn normális hogy ha a processzoromat túlhajtom akkor kevesebb lesz az fps-em?

Egy AMD Athlon II 640-r?l van szó amit 3,5re húztam.

Legjobb válasz: Az normális. Ha valamit tönkreteszel az rosszabb lesz mint elõtte.

Az normális. Ha valamit tönkreteszel az rosszabb lesz mint elõtte.
miért tenné tönkre a tuning a processzort?
Ha húzod akkor csak kis lépésekbe emeld az FSB-t vigyázz a PCI maradjon 100Mhz-n és ha fagy akkor NAGYON ÓVATOSAN(!) adj neki egy kis áramot de tényleg max 1 egységet.

Az normális, hogy amikor a bal golyóm viszket olyankor mindig esõ lesz?

Szerintetek ez normális? Másnak is van ez? A jobb nem viszket soha.

Legjobb válasz: Teljesen normális, ha egy idegen vagy!

Teljesen normális, ha egy idegen vagy!
A jobb mást jelent.
A kérdező hozzászólása: Nem idegen, hanem ideges vagyok mostmár. Mindig esõ lesz. Már amikor viszket. Ez véletlen? Vagy valahogy tudományosan összefügg az idõjárással?
A kérdező hozzászólása: A jobb mit jelent?
Persze hogy normális. Az esõ egy teljesen normális természeti jelenség.
Egyszer minden nap szórj rá viszketõport egy hónapon át, és az összes folyó ki fog áradni :D
Ez csak véletlen egybeesés, ne idegeskedj miatta!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kedves válaszokat.
Az a fura, hogy ezt másoktól is hallottam már.

Van esélyem arra, hogy a következő ciklusban normális hosszúságú lesz a lutális szakaszom, ha most túl rövid? Valakinél volt ilyen?

Vagy: Ha hamarabb megjön a mensi de még nincs meg a 12 nap luteális fázis, viszont nem esik le a h? mensi után sem és így meglesz a 12 nap megemelkedett h?, az még úgy jó lehet? Légyszi segítsetek ezzel kapcsolatban nekem!

Legjobb válasz: Szerintem a hõ ebben az esetben nem számít. Nekem pl ált lassan kezd csökkenni, és a mensi elején még a coverline felett marad, majd mensi végére megy az alá. Ez úgy tudom, normális, mert lassan ürül a hormon a szervezetbõl. A másik kérdésedre: missed ab után 10 napos luteális fázisom volt, majd visszaállt 14re.

Szerintem a hõ ebben az esetben nem számít. Nekem pl ált lassan kezd csökkenni, és a mensi elején még a coverline felett marad, majd mensi végére megy az alá. Ez úgy tudom, normális, mert lassan ürül a hormon a szervezetbõl. A másik kérdésedre: missed ab után 10 napos luteális fázisom volt, majd visszaállt 14re.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. Kiváncsian várom, hogy fog alakulni, egyenlõre még tartja magát a hõm.

Hogyan lesz a 14 éves korában cigis piás bulizós beszólogatós gyerekből, 30 éves korára normális ember?

Osztálytalálkozónk volt nemrég és azok az emberek akik olyanok voltak mint fent leírtam,normális él?lényekké vedlettek át,miért komolyodik meg az ember feln?tt korára?

Legjobb válasz: Szerinted az jó lenne ha 25-30 évesen az emberek egy 5 éves kisgyerek módjára viselkedjenek?

Szerinted az jó lenne ha 25-30 évesen az emberek egy 5 éves kisgyerek módjára viselkedjenek?
Én inkább azt nem értem sokan miért általánosítják a fiatalokat. Miért kell leírni azt a gyereket, aki 14-16 évesen esetleg dohányzik, bulizik stb., hogy sose lesz belõle normális ember. Miért nem hiszik el sokan, hogy ez csak egy korszak, amit idõvel a legtöbben kinõnek. 14-17 éves kormig én is hasonló voltam mint leírtál, annyi különbséggel, hogy én nem szólogattam be senkinek, nem votlam bunkó, de piáltam, dohányoztam, buliztam, futó kapcsolatokban éreztem jól magam, lógtam a suliból, szakadt voltam stb. Vicces, hogy akik akkor lenéztek és úgy gondolták õk nálam többre viszik most ott tartanak, hogy egyik pasitól költöznek a másikhoz, egyik albérletbõl a másikba, normális munkája nagyon kevésnek van. Nekem van családom azóta, rendes munkám, lakásom, kocsim és még 30 éves se vagyok.
Úgy, hogy kinövi.Ha van egy kis sütnivalója persze;akkor kitombolja magát és majd szépen beérik!
nem csak telefonon lehet tartani a kapcsolatot
lol. beszéljetek viberen ingyen
Mit vársz, hogy órákig beszéljetek???!
Egyszer kezdeményezd te a hívást, és majd megtudod.
A kérdező hozzászólása: Nem, csak egy nap örülnék, ha többször is felhívna és megkérdezné, hogy élek-e még vagy valami.
Mi szinte alig telefonáltunk (1hónapba egyszer kb), akkor is én hívtam, mert sajnálta a pénzt a hívásra...ha meg õ hívott, akkor csak max 1-2percig beszélhettünk -.-
Nekünk is telik el úgy pár hét, hogy nem pofázunk telón. Minek? Úgyis beszélünk személyesen. Ez meg hogy naponta többször csak úgy rácsörögni.... majomszeretet.
Nem tudom milyen elõfizetésetek van vagy milyen szolgáltatónál vagytok kártyások, de szerintem ultra gáz, hogy a barátnõjére sajnál napi 200ft-ot. (Ez egy magas 45ft-os percdíjjal majdnem 4, 5perc).
Talán van alapja annak amit mond, nem gondolod?

Holnap leszek 15hetes. Normális, hogy visszatért a hányinger, szédülés?

Napok óta "érzem" a hasam,néha keménykedik,f?leg ha sokat mozgok.Tegnap és ma is annyira megszédültem(alacsony a vérnyomásom amúgy is)hogy le kellett feküdnöm.Szinte egész nap émelygek,hányingerem van.Kívánom az ételt,majd belekóstolok és alig megy le.A derekamból a medencémbe néha beleszúr...

Legjobb válasz: Szia, ne aggódj, nekem is volt, hogy egy hétig nagyon jól éreztem magam, aztán hírtelen, meg hánytam egyet. Van olyan nõ is, aki végig hányja a 9 hónapot. Nyugodj meg, de persze kérheted a szívhang vizsgálatot is.

Szia, ne aggódj, nekem is volt, hogy egy hétig nagyon jól éreztem magam, aztán hírtelen, meg hánytam egyet. Van olyan nõ is, aki végig hányja a 9 hónapot. Nyugodj meg, de persze kérheted a szívhang vizsgálatot is.
Nekem is megvan a hányingerem no meg a gyomorégésem. Múlt héten azt hittem elmúlik, de aztán két nap múlva újra visszatért, és azóta sem hagy békén. Az igaz, hogy messze nem olyan erõs és elviselhetetlen, mint az elsõ 14 hétben volt. 16 hetes
Pont aznap amikor betöltöttem a 15 hetet akkorát hánytam, hogy az csak na. Elõtte egyszer a 11. héten. Azóta újra nem tudom kinyitni a hûtõszekrényt. :) Minden rendben.
A kérdező hozzászólása: én eddig sem hánytam, de ez az émelygés már elég fiatal terhesség óta meg van.hol jobban hol kevésbé.ezért fogytam ez 1.két hónapban 3kilót.Azt hittem már jobb lesz, de nem.És emiatt az ételt se kívánom, viszont érzem, hogy éhes vagyok :-( köszönöm a válaszokat

Mit csináljak, ha a csak vékony vagy normális alkatú, kicsi, feszes cicijű, kicsi, kerek fenekű lányokhoz tudok vonzódni? Hogy lesz így valaha szexkapcsolatban részem, ha ennyire válogatok?

Legjobb válasz: Szerintem szedj fel egy vékony vagy normális alkatú, kicsi, feszes cicijû, kicsi, kerek fenekû lányt! Ennyi pajtás, így lesz!

Szerintem szedj fel egy vékony vagy normális alkatú, kicsi, feszes cicijû, kicsi, kerek fenekû lányt! Ennyi pajtás, így lesz!
ne csinálj semmit, aztán nem lesz semmi. csõ.
A kérdező hozzászólása: ma 14:33 Ámen! De foglaltak az ilyen alkatú lányok, akkor le kell nyúlnom a pasikuktól õket. XD
Egyszer csak lesz egy nem foglalt, vagy otthagyja a pasiát érted, vagy beleszeretsz egy kicsit sem ilyen alaktú lányba, úgy, hogy a fejed is rózsaszínû lesz... Ne aggódj, megy ez majd a maga útján!:)
*alkatú
1. ébredj fel, és próbálj meg a való világban élni 2. tegyél le róla, hogy valaha is dugni fogsz 3. NÕJ FEL
Igen, normális, nekem is volt.
teljesen normális. a mellek már a 16. héttõl képesek a tejtermelésre. ha esetleg elõtte is voltak sárga foltok a melltartóidon, az elõtejtõl volt.

Egyik percben örülök, hogy van, a másikban azon gondolkozom, hogy mennyire változik meg az életünk, mi lesz, ha megszületik, itt-e az ideje ennek, stb. Normális, hogy ilyenek járnak a fejemben?

6 hetes vagyok.Terveztük a babát,de fura érzéseim vannak .

Legjobb válasz: Persze hogy normális,elvégre gyermeket vársz és ezek szerint felelõsségteljes vagy ha ilyeneken gondolkodsz:) nyugalom minden rendben lesz az ember életében mindig is lesznek kisebb nagyobb változások csak meg kell tanulni ezeket kezelni gondolj arra ogy szeretõ családba fog születni a baba és vigyázni fogtok rá és a pároddal minden akadályt legyõztök:) és foglald le magad ha ilyen sokat gondolkodsz a dolgokon(ami persze nem baj) beszélgessetek a pároddal arról hogy mitõl félsz esetleg(a változásoktól)és gondolj arra hogy milyen aranyos kis család lesztek:) mert így lesz sok pussz:)

Persze hogy normális, elvégre gyermeket vársz és ezek szerint felelõsségteljes vagy ha ilyeneken gondolkodsz:) nyugalom minden rendben lesz az ember életében mindig is lesznek kisebb nagyobb változások csak meg kell tanulni ezeket kezelni gondolj arra ogy szeretõ családba fog születni a baba és vigyázni fogtok rá és a pároddal minden akadályt legyõztök:) és foglald le magad ha ilyen sokat gondolkodsz a dolgokon(ami persze nem baj) beszélgessetek a pároddal arról hogy mitõl félsz esetleg(a változásoktól)és gondolj arra hogy milyen aranyos kis család lesztek:) mert így lesz sok pussz:)
Igen normális, hiszen ez egy újdonság az életedben és az újdonságoktól mindig félünk egy kicsit. De ne aggódj, örülj, hisz egy csoda ami most veled történik. Mások errõl álmodnak évekig mégsem jön össze, neked sikerült, ez az élet legnagyobb ajándéka. Eleinte biztos nehéz lesz, de minden percért megéri, hidd el. Sok boldogságot!!!
Szia! Nyugi, én is ilyenket érzek. Szerintem normális. De biztos sokan fogják neked azt írni, hogy csakis örülnöd kéne... Szerintem természetes, hogy egy kicsit félünk ettõl a dologtól, hiszen nem tudjuk mi vár ránk. Várjuk, örülünk, de egyben félünk is az ismeretlentõl. De én úgy hiszem, hogy minden jól fog alakulni. Szerintem azok izgulnak többet ezen, akik túlságosan is belegondonak (vagy túl lelkizõsek mint mi pl.)milyen nagy felelõsséggel jár egy gyermek. De én is próbálok csak a pozitívumra gondolni és arra, hogy igenis képesek vagyunk erre a gyönyörû feladatra. 25 hetes kismama
Most csúnya leszek, de látszik, hogy nem vetéltél.Ha már vetéltél volna mint én, és még sokan mások, akkor nem járnának ilyen bugyuta gondolatok a kobakodban.Örülj neki az Isten áldjon meg, hogy babát vársz, én hiába küszködök(vagyunk sajna így még jó páran) 2 éve, csak vetélek, meg mûtenek.Nekünk eszünkbe sem jutna ilyesmi.A babád és a saját egészséged járjon a fejedben, ne az hogy nem lehet bulizni, meg haverok nincsenek.Nõ vagy, arra születtél hogy szaporodj(de nem 40 évesen elõször, persze ha addig nem jött össze az más).Nem bántás akart lenni, de gondolkodj rajta.Olvasgass könyveket a babáról, írj naplót, (késõbb majd jó lesz visszaolvasni), szörfölj a neten, chatelj kismamákkal.Jó egészséget!!!

Valószínűleg elég buta kérdés lesz ez, de normális, hogy ilyennek érzem a hüvelyem?

Tegnap csináltam először ujjal a masztit, és belülről olyan... pattanásosnak éreztem a hüvelyem. Illetve nem pattanások voltak azok, mert nem fájt, nem égett, nem is éreztem őket, csak az ujjammal... de nem volt sima a fala, hanem ilyen sűrűn elhelyezkedő kis dudorok voltak rajta. Ez normális? Előre is köszi :) 16/L

Legjobb válasz: Igen, normális.

Igen, normális.
Teljesen normális!
persze:)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi :) Akkor megnyugodtam :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!