Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy leszakad (322 db)

Egyik percben örülök, hogy van, a másikban azon gondolkozom, hogy mennyire változik meg az életünk, mi lesz, ha megszületik, itt-e az ideje ennek, stb. Normális, hogy ilyenek járnak a fejemben?

6 hetes vagyok.Terveztük a babát,de fura érzéseim vannak .

Legjobb válasz: Persze hogy normális,elvégre gyermeket vársz és ezek szerint felelõsségteljes vagy ha ilyeneken gondolkodsz:) nyugalom minden rendben lesz az ember életében mindig is lesznek kisebb nagyobb változások csak meg kell tanulni ezeket kezelni gondolj arra ogy szeretõ családba fog születni a baba és vigyázni fogtok rá és a pároddal minden akadályt legyõztök:) és foglald le magad ha ilyen sokat gondolkodsz a dolgokon(ami persze nem baj) beszélgessetek a pároddal arról hogy mitõl félsz esetleg(a változásoktól)és gondolj arra hogy milyen aranyos kis család lesztek:) mert így lesz sok pussz:)

Persze hogy normális, elvégre gyermeket vársz és ezek szerint felelõsségteljes vagy ha ilyeneken gondolkodsz:) nyugalom minden rendben lesz az ember életében mindig is lesznek kisebb nagyobb változások csak meg kell tanulni ezeket kezelni gondolj arra ogy szeretõ családba fog születni a baba és vigyázni fogtok rá és a pároddal minden akadályt legyõztök:) és foglald le magad ha ilyen sokat gondolkodsz a dolgokon(ami persze nem baj) beszélgessetek a pároddal arról hogy mitõl félsz esetleg(a változásoktól)és gondolj arra hogy milyen aranyos kis család lesztek:) mert így lesz sok pussz:)
Igen normális, hiszen ez egy újdonság az életedben és az újdonságoktól mindig félünk egy kicsit. De ne aggódj, örülj, hisz egy csoda ami most veled történik. Mások errõl álmodnak évekig mégsem jön össze, neked sikerült, ez az élet legnagyobb ajándéka. Eleinte biztos nehéz lesz, de minden percért megéri, hidd el. Sok boldogságot!!!
Szia! Nyugi, én is ilyenket érzek. Szerintem normális. De biztos sokan fogják neked azt írni, hogy csakis örülnöd kéne... Szerintem természetes, hogy egy kicsit félünk ettõl a dologtól, hiszen nem tudjuk mi vár ránk. Várjuk, örülünk, de egyben félünk is az ismeretlentõl. De én úgy hiszem, hogy minden jól fog alakulni. Szerintem azok izgulnak többet ezen, akik túlságosan is belegondonak (vagy túl lelkizõsek mint mi pl.)milyen nagy felelõsséggel jár egy gyermek. De én is próbálok csak a pozitívumra gondolni és arra, hogy igenis képesek vagyunk erre a gyönyörû feladatra. 25 hetes kismama
Most csúnya leszek, de látszik, hogy nem vetéltél.Ha már vetéltél volna mint én, és még sokan mások, akkor nem járnának ilyen bugyuta gondolatok a kobakodban.Örülj neki az Isten áldjon meg, hogy babát vársz, én hiába küszködök(vagyunk sajna így még jó páran) 2 éve, csak vetélek, meg mûtenek.Nekünk eszünkbe sem jutna ilyesmi.A babád és a saját egészséged járjon a fejedben, ne az hogy nem lehet bulizni, meg haverok nincsenek.Nõ vagy, arra születtél hogy szaporodj(de nem 40 évesen elõször, persze ha addig nem jött össze az más).Nem bántás akart lenni, de gondolkodj rajta.Olvasgass könyveket a babáról, írj naplót, (késõbb majd jó lesz visszaolvasni), szörfölj a neten, chatelj kismamákkal.Jó egészséget!!!

Az normális, hogy valaki 7 évesen első látásra szerelmes lesz?

Legjobb válasz: Szerintem normális, ha jól emlékszem, pont ennyi idõs voltam, amikor beleszerettem Terence Hill-be és meg voltam róla gyõzõdve, hogy õ lesz a férjem :-) 32/N

Szerintem normális, ha jól emlékszem, pont ennyi idõs voltam, amikor beleszerettem Terence Hill-be és meg voltam róla gyõzõdve, hogy õ lesz a férjem :-) 32/N
És az normális hogy a szülõ már 7 éves korában a gép elé ülteti a gyereket??
Az lenne a nem normális dolog ha nem így lenne :) Teljesen normális ez :)
A kérdező hozzászólása: 2. 13 vagyok
Ki tudja. Elõfordulhat. De érdekes hogy ilyen kicsin. Én 15 évesen éreztem ezt, az igaz, de mégiscsak másabb mint 7.
Ebben a korban ez teljesen normális, és elég gyakori. De azért ez a "szerelem" elég más, mint amit felnõtt ember annak nevez :)

Az normális, hogy annyira ideges leszek akár csak egy veszekedéstől, hogy rosszul leszek és hányok?

Legjobb válasz: van ilyen de normálisnak nem mondanám, túlságosan magadra veszed a vitákat, amit sose értettem hisz általában hülyeségen vitáznak az emberek és olyanról amit jó kommunikáció megoldana...ha nem lazítasz az egészséged mehet rá.

van ilyen de normálisnak nem mondanám, túlságosan magadra veszed a vitákat, amit sose értettem hisz általában hülyeségen vitáznak az emberek és olyanról amit jó kommunikáció megoldana...ha nem lazítasz az egészséged mehet rá.
Nem normális. Forduld pszichológushoz, mert igaza van az elõzõnek: tönkremegy az egészséged (gyomorfekély, vérnyomásgondok stb.). Mellékhatásként pedig mindenki utálni fog, pedig lehet, hogy szakember segítségével hamar túllennél rajta.
Hány éves vagy, fiú vagy lány? Mert ez sem mindegy, sok tényezõ befolyásolhatja
Nem normális. Nekem is megviseli a gyomromat a nagy stressz, de ha egy veszekedés is ezt produkálja ki belõled tényleg jobb szakemberhez fordulni.
A kérdező hozzászólása: 23 éves lány vagyok. Remegéssel szokott kezdõdni, olyankor reszket az egész testem mintha a hideg rázna, utána hányingerem lesz, és van, hogy hányok is. És ez mindig olyankor fordul elõ, amikor lefekszem, és próbálok aludni, de nem tudok.
Nem normális, és ezt most vedd komolyan kérlek amit mondok, pszichiátriai betegségek közé tartozik a hisztéria, és kezelendõ. Van egy ismerõsöm, akinek hasonlóak voltak a tünetei, és ezt a betegséget diagnosztizálták..

Normális hogy bekapcsolástól 25 percre kb a chieftec iarena táp hangos lesz ( gyorsabban forog a venti)? A cpu 45C' . Illetve tudtok mondani Aus alaplapot olyat ami Am3+ sata3 és mennek benne a x6 os cpuk? ( 960t 6 magositva)

Legjobb válasz: Normális, mert elkezd melegedni. Gondolom, hogy téged is betettek a 400W-os táp elég szöveggel. Várd ki, milyen jó hangja lesz nyáron. http://www.chieftec.com/power_GPA.html Ha megnézed itt az adattáblákat, nem egy csúcskategória még a legerõsebb sem.

Normális, mert elkezd melegedni. Gondolom, hogy téged is betettek a 400W-os táp elég szöveggel. Várd ki, milyen jó hangja lesz nyáron. http://www.chieftec.com/power_GPA.html Ha megnézed itt az adattáblákat, nem egy csúcskategória még a legerõsebb sem.
A kérdező hozzászólása: a hang nem érdekel ( ugyis dübörög a zene ) csak az érdekelt hogy ettõl nem e megy tönkre a táp.
A kérdező hozzászólása: amugy nem hinném hogy melegedés promléma lenne vagy nagyon terhelve lenne a táp mert a gép az egy 960t cpu de vidi kártya nincs benne.
A kérdező hozzászólása: ja és nekem80+ os van
a cpu-nak a hõmérséklete jó.. majd ha 60 fok fölött lesz az már nem egészséges
400W elég... csak épp minöségi táp kell Chieftec az jó csak épp nem iArena kelet volna nagoyn nem Chieftec CTG 400W vagy FSP Hexa 400W 11ezer körül vannak attól még hogy hangos az nem baj csak milyen lesz késöbb és lesz e más baja e az a probléma

Az normális hogy koleszban leszek És nagyon nagyon ideges vagyok nem tudok aludni, nagyon ideges vagyok stb?

Kérlek segítsetek köszi

Legjobb válasz: az normális, hogy koleszban leszel. az is normális, hogy ideges vagy, és továbbá az elsõ héten aludni is alig fogsz miatta a koliban. nem tudok megnyugtató dolgot mondani, mert úgysem nyugodsz meg tõle. inkább számold visszafelé a napokat.

az normális, hogy koleszban leszel. az is normális, hogy ideges vagy, és továbbá az elsõ héten aludni is alig fogsz miatta a koliban. nem tudok megnyugtató dolgot mondani, mert úgysem nyugodsz meg tõle. inkább számold visszafelé a napokat.
Miért vagy ideges? Nem értem a kérdést...
Az idegességed csak addig fog tartani, amíg nem ismered meg a többieket, akikkel majd együtt laksz. Igaz, nekem addig tartott, amíg megtudtam, hogy az egyetlen olyan lakásba kerültem az egész koliban, ahova kulcs nélkül nem lehet bemenni (kívül ugye nincs kilincs), és attól kezdve nyugodtan aludtam :P
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Baba Vanga mért csak pár szavas jóslatot adott, miért nem mondta el normálisan, hogy mi lesz, normális mondatokban, miért csak iskolai vázlatszerűen?

Legjobb válasz: mert a jóslata akkor lesz igaz, ha önmagadtól kitöltöd a hézagokat. Így csak a megtanult, iskolapéldaszerû, mindenre ráhúzható frázisokat mondta el, és elindított azon az úton, mikor már befolyásolva, önmagad teljesíted be õket. Ha nem mondott volna semmit, lehet hogy más dolgok történtek volna, de mivel már elültette benned a gondolatokat, kénytelen vagy azokat életedbe idézni.

mert a jóslata akkor lesz igaz, ha önmagadtól kitöltöd a hézagokat. Így csak a megtanult, iskolapéldaszerû, mindenre ráhúzható frázisokat mondta el, és elindított azon az úton, mikor már befolyásolva, önmagad teljesíted be õket. Ha nem mondott volna semmit, lehet hogy más dolgok történtek volna, de mivel már elültette benned a gondolatokat, kénytelen vagy azokat életedbe idézni.
A kérdező hozzászólása: Olyanokat, hogy kihal Európa és a fél világ?

10 hetes kismami vagyok! Nem nagyon kivánom a szexet, mert igazábol félek hogy a babának baja lesz! És megijedtem hogy itt elöttem irták hogy véreztek utána! Ez normális hogy igy félek vagy mehet a szex rendesen?

Legjobb válasz: Normális ha félsz azzal nincs gond. Én 17 hetes vagyok most és mi ugyanugy csináljuk ahogy eddig, nem éppen olyan szerelmes ringatozásnak mondanám,inkább vadabb.Amikor kicsit fáj vagy kényelmetlen szolok, és másik pozzal probálkozunk. Ameddig nem érzed kellemetlennek nem kell változtatni a normális szexuális életeden. Persze azért elõvigyázatosan boldog baba várást

Normális ha félsz azzal nincs gond. Én 17 hetes vagyok most és mi ugyanugy csináljuk ahogy eddig, nem éppen olyan szerelmes ringatozásnak mondanám, inkább vadabb.Amikor kicsit fáj vagy kényelmetlen szolok, és másik pozzal probálkozunk. Ameddig nem érzed kellemetlennek nem kell változtatni a normális szexuális életeden. Persze azért elõvigyázatosan boldog baba várást
Ezzel mindenki így van! De ha az orvos nem tiltja, nyugodtan szeretkezhettek, nem tudtok vele ártani a babának! Õ nem érez semmit, nagyon védve van. Nincs akkora méhösszehúzódás szexnél, hogy ártana neki. A tested meg jelzi, meddig mehettek! Én is érzem, hogy meddig nyúzhatok, mi a kényelmes póz éppen! 14 hetes kismami
ami jó a mamának, jó a babának is. óvatosan persze... mi a férjemmel a 37. hétig kitartottunk egymás mellett. de ha nagy a pocó, akkor nehezebb.
ami jo a mamanak az jo a babanak is! szoval nyugi! en ugyan ebbe a hibaba estem bele mikor terhes voltam nem engedtem a ferjemet magamhoz ugy kozel! honapokig nem volt koztunk semmi sex!
Ha a méhszájad zárt és elég hosszú nyugodtan lehet szexelni. Ha a baba már fejjel lefelé van; befordult akkor már nem.
Hát ezzel én is így vagyok... meg szerintem sokan mások is, bár tudom nem kéne ennyire parázni. Azért mi inkább az orális és kézi verziót preferáljuk mostanában...
Ha zárt a méhszájad, akkor szexeljetek nyugodtan, finoman. A babát védi a magzatvíz, nem lesz baja.
Én is nagyon féltem, és csak a 11. héten mertem szeretkezni a párommal, de vérzés nem lépett fel utána. Teljesen normális, hogy félted a kicsit. 10 hetesen, ha zárt a méhszáj, elviekben probléma nem adódhat, de lelkileg a félelem tud gátolni. Ha ezt nem tudod legyõzni, akkor se erõszakold magadra az aktust, a párod meg fogja érteni.
4. válaszolónak: Nekem a 23. héttõl nem lehetett, most vagyok a 36.-ban, és azt mondta a doki, hogy most már feloldja a tiltást. A babó már egy hónapja fejjel lefelé. Akkor most lehet, vagy nem?

Normális, hogy óránként kell pisilnem? 35 hetes leszek.

Legjobb válasz: Szerintem teljesen normális. Már a baba is nagy, nyomja a hólyagod. Én még csak most kezdem a hetedik hetet, de én is iszonyú gyakran járok. Mi lesz késõbb? :)

Szerintem teljesen normális. Már a baba is nagy, nyomja a hólyagod. Én még csak most kezdem a hetedik hetet, de én is iszonyú gyakran járok. Mi lesz késõbb? :)
Én 15 percenként jártam... szörnyû volt! igen am normális

Mit csináljak, ha a csak vékony vagy normális alkatú, kicsi, feszes cicijű, kicsi, kerek fenekű lányokhoz tudok vonzódni? Hogy lesz így valaha szexkapcsolatban részem, ha ennyire válogatok?

Legjobb válasz: Szerintem szedj fel egy vékony vagy normális alkatú, kicsi, feszes cicijû, kicsi, kerek fenekû lányt! Ennyi pajtás, így lesz!

Szerintem szedj fel egy vékony vagy normális alkatú, kicsi, feszes cicijû, kicsi, kerek fenekû lányt! Ennyi pajtás, így lesz!
ne csinálj semmit, aztán nem lesz semmi. csõ.
A kérdező hozzászólása: ma 14:33 Ámen! De foglaltak az ilyen alkatú lányok, akkor le kell nyúlnom a pasikuktól õket. XD
Egyszer csak lesz egy nem foglalt, vagy otthagyja a pasiát érted, vagy beleszeretsz egy kicsit sem ilyen alaktú lányba, úgy, hogy a fejed is rózsaszínû lesz... Ne aggódj, megy ez majd a maga útján!:)
*alkatú
1. ébredj fel, és próbálj meg a való világban élni 2. tegyél le róla, hogy valaha is dugni fogsz 3. NÕJ FEL

Azn normális hogy ha a processzoromat túlhajtom akkor kevesebb lesz az fps-em?

Egy AMD Athlon II 640-r?l van szó amit 3,5re húztam.

Legjobb válasz: Az normális. Ha valamit tönkreteszel az rosszabb lesz mint elõtte.

Az normális. Ha valamit tönkreteszel az rosszabb lesz mint elõtte.
miért tenné tönkre a tuning a processzort?
Ha húzod akkor csak kis lépésekbe emeld az FSB-t vigyázz a PCI maradjon 100Mhz-n és ha fagy akkor NAGYON ÓVATOSAN(!) adj neki egy kis áramot de tényleg max 1 egységet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!