Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy kisbabám (44 db)

Az normális hogy kisbabák nemi szervét mutogatják reklámokban? Másnak nem felháborító?

Hogy engedhetik meg egyáltalán? Nekem speciel ezt látni undorító... másnak meg lehet ett?l jön meg kedve egy kis friss husira... el tudom képzelni hogy vannak ilyenek is. Miért engedik ezt tévébe mutogatni?

Legjobb válasz: Melyik reklám ez? Mert általában nem lehet látni a nemiszervüket a babáknak.

Melyik reklám ez? Mert általában nem lehet látni a nemiszervüket a babáknak.
Én sem láttam olyan reklámot, amiben a baba fütyijét mutatnák. Egyébként azt nem tartanám felháborítónak. Engem sokkal jobban idegesít, hogy állandóan pucér nõket mutogatnak a reklámokban. Már nem csak a testápolós és tusfürdõs reklámokban meztelenkednek... Na ez a felháborító és visszataszító! Meg az, hogy a gyerekeknek szánt "rajzfilmekben" öldökölik egymást!
Nem láttam soha amit említesz. 3 gyerekem van, de nem zavar, ha feltûnik akár a tévében egy meztelen kisgyerek. Az enyémek is szaladgáltak 1-2 évesen pucéron. Szerintem természetes. És aki pedofil azt nem ilyen kicsik érdeklik.
Ilyen reklámot még nem láttam. (Szerintem nem is csinálnak ilyet) Mire gondolsz?
Még sosem láttam ilyen reklámot... Esetleg a Neoranormonosra gondolsz, ahol oldalról lehet látni egy babapopsit?? Vagy melyikre??
Csak a popsijukat mutatják. :) Legalábbis én még csak ilyet láttam.
Az okés hogy errõl van egy véleményed, amit valószínû nem csak te vallasz, de hogy írhatsz olyat hogy undorító?? Kapj már magadhoz egy babáról beszélsz! Engem spec. nem zavar ha ilyet látok a tévében, és azt sem hinném, hogy valaki otthon erre verné. Látszik, hogy nincs gyereked! Tudnék én olyat írni ami valóban undorító lehet, de nem akarok ennél jobban ebbe belefolyni. Nem ez a felháborító, hanem az ahogyan feltetted ezt a kérdést!!
Látom hatott rád is az agymosás! Nem egy TV reklámtól lesz valaki pedofil!
én úgy fogalmaznék, hogy zavaró, de nem undorító. Egyébként a reklámot még én sem láttam
Nekem sokkal undorítóbb egy-egy körömgomba reklám vagy éppen a fertõtlenítõsök egy része, amelyiknél megjelennek a gusztustalan baktériumok. Unokaöcsém egy ideig nem mert ráülni a vécére, mert félt, hogy náluk is van a perem alatt az a valami. Én még nem láttam olyan reklámot, amelyikben a popsijukon kívül más is látszódna.
Hogy reklámozza a popsikenõcsöt? A fejére kenje, vagy hova? A kisbabák pelenkázott testrésze nagyon kedves látvány, és a legtöbb embernek.Te vagy túlérzékeny. Hogy lenne egy testrész undorító Pláne babé? Még az üszkösödõ láb sem undorító. esetleg a genny. Meg a beköpött seb. ezek undorítóak. A babapopsi, babapucuval együtt, az szép. amúgy felnõtt nemi szerveket is látni szép számmal, meg wc-papír és kéktinta reklámokat, de inkább viccesek. Miért, a te szerved talán undorító?
Nem olyan relációban mutatják. A kisbaba minden szerve nyilvános, nem kell eltakarn, csak a prepubertástól. Vagyis 8 éves kortól kb. A gyermek ártatlan, nála ez nem is nemi szerv, hanem a tápcsatorna vége. Az angyalkákra se adnak bugyit. az lenne felháborító, ha szexuális relációban mutatnák. Popsitörlés aranyos dolog, és teljesen nyilvános. Öt éves korig még pisilhetsz is a parkban, és fürödhetsz ruha nélkül a Balatonban.
Szerintem semmi undorító vagy felháborító nincs benne. Egy gyerek meztelensége (fõleg egy babáé) a legtermészetesebb a világon.
Az õszinteség és a taplóság két különálló dolog! Én is tudok õszinte lenni, rólad meg is van a véleményem, de nem vagyok paraszt! Ja, ha meg nincs gyereked, és undorodsz is a pucér kisbabák látványától, akkor minek izgat az téged, hogy otthon valaki élvezi az ilyen reklámokat? Nincs jobb dolgod? Te vagy felháborító, részemrõl ennyi!
A kérdező hozzászólása: Õszinte voltam, mint mindig, tudom másoknál ez nem szokás, nekem undorító, neked nem. Ez van. Van akinek meg izgató, ki tudja. Eleget hallottam már megerõszakolt néhány hónapos gyerekekrõl. Már mindent el tudok képzelni. Na meg a legtöbb ilyet családtag követi el... kiben bízzon így az ember? Ha valakinek meg eszébe jutna melyik reklám volt ez akkor ossza meg velem is, kíváncsi vagyok mi lett a sorsa. Betiltották volna?? Remélem.
A kérdező hozzászólása: Gondolom valami pelenka reklám lehetett. A kisfiú kukiját is mutatták ahogy az anyukája törölgeti, vagy valami ilyesmi... valaki csak emlékszik rá. Mostanság nem megy a tévében, de egy ideig teljesen nyugodtan leadták (rtl klub vagy tv2 volt).
"Szerintem semmi undorító vagy felháborító nincs benne. Egy gyerek meztelensége (fõleg egy babáé) a legtermészetesebb a világon." most mondja már meg valaki, hogy ez kinél verte ki a biztosítékot, hogy csak 43%, mert szerintem semmi bántót nem írtam.

Normális, hogy idegesítenek a kisbabák, kisgyerekek?

Ha megjelenik egy kisbaba/kisgyerek, más lányokkal szemben én nem rohanok oda, hogy "jajjj de cukiiii" és nem tolakodom, hogy kézbe akarom venni. Sőt, néha kifejezetten idegesítenek is a kisgyerekek. Kivétel ez alól a három éves unokahúgom, Õt nagyon szeretem. Meg szüleim azt mondták, hogy kisebb koromban én tanítottam meg mindenre a nálam másfél évvel fiatalabb tesómat(olvasni, biciklizni), de nem is értem, hogyan. Ma már ehhez tuti nem lenne türelmem. A kérdés: ez normális? Nem kéne ebben a korban minimális anyai ösztönömnek lennem? 15/L

Legjobb válasz: Teljesen normális. Különbözõek vagyunk. Serdülõkorba sok minden belefér. Pár év múlva valószínûleg észrevétlenül változik majd benned valami. Én a húszas éveim közepéig gyerekekre rá sem néztem. Miért lenne ez baj? Más érdekelt. Aztán jönnek az ösztönök, és most gyerekre vágyom. Ma sem cukiskodom kisbabákkal, de attól még az enyémet imádni fogom.

Teljesen normális. Különbözõek vagyunk. Serdülõkorba sok minden belefér. Pár év múlva valószínûleg észrevétlenül változik majd benned valami. Én a húszas éveim közepéig gyerekekre rá sem néztem. Miért lenne ez baj? Más érdekelt. Aztán jönnek az ösztönök, és most gyerekre vágyom. Ma sem cukiskodom kisbabákkal, de attól még az enyémet imádni fogom.
Tök normális, én konkrétan utálom õket. Fõleg az idegesít, hogy bámulnak. 17/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) )) felpontoztalak titeket ;)

Az normális hogy annyira szeretnék egy kisbabát hogy többször volt olyan hogy azt hittem hogy terhes vagyok és tüneteket is produkáltam?

De aztán mindig vettem terhességi tsztet,és kiderült hogy nem vagyok az. A legdurvább az egészben hogy még csak 16 vagyok, de mégis...minden vágyam hogy legyen egy gyerekem...

Legjobb válasz: Ebbe minden babát akaró nõ beleesik legalább egyszer. Én négyszer estem bele. Igaz, 25 évesen...... Még nagyon fiatal vagy, konkrétan gyerek, tehát inkább vond el a figyelmed valahogy, mert még sok év eltelik, mire ez a vágyad reális lesz! Vállalj babára vigyázást ismerõsnél, ha van kisgyerekes ismerõs vagy rokon, és éld ki magad azzal a kicsivel, mert sajátod még tuti sokáig nem lesz és ne is legyen! Még gyerek vagy a szüléshez ezt gondolom te is tudod. De valahol természetes aki szereti a kisbabákat hogy ilyen korán álmodozik, de ez még tényleg korai :)

Ebbe minden babát akaró nõ beleesik legalább egyszer. Én négyszer estem bele. Igaz, 25 évesen...... Még nagyon fiatal vagy, konkrétan gyerek, tehát inkább vond el a figyelmed valahogy, mert még sok év eltelik, mire ez a vágyad reális lesz! Vállalj babára vigyázást ismerõsnél, ha van kisgyerekes ismerõs vagy rokon, és éld ki magad azzal a kicsivel, mert sajátod még tuti sokáig nem lesz és ne is legyen! Még gyerek vagy a szüléshez ezt gondolom te is tudod. De valahol természetes aki szereti a kisbabákat hogy ilyen korán álmodozik, de ez még tényleg korai :)
ez nem normális ennyire nem szabad rá startolni az meg h még csak 16 vagy azt lehet mondani h még te is gyerek vagy ne hamarkod el egy kisbaba nagy felelösséggel jár ráérsz még vele böven
Még van legalább 10-15 éved, ne kapkodd el, vajon a párod tudja ezt, mit szól hozzá? látok fake-t a kérdésben!
A kérdező hozzászólása: Milyen fake-et látsz??
nekem nagyon sokszor volt így életem során, most 25 éves vagyok és ennyi idõsen én is sokszor álmodoztam hogy mikor leszek már végre anyuka babázni akarok késõbb sokat sírtam amikor még tudtam hogy várnunk kell a párommal hogy legyen gyerek fõleg anyagiak miatt, stb. aztán amikor terhes lettem, jól bepánikoltam hogy húha megváltozik az életünk. most 2 éves a kislányom és 6 hetes kismama vagyok újra.. borzasztó nagy felelõsség egy baba, 24 órás figyelmet igényel ! és még sok más kismilló dolog. ha most terhes lennél, ha nem is azonnal de késõbb megbánnád hogy feladtad a fiatalságodat egy babáért, hiszen még te is gyerek vagy jóformán. tanulj, bulizz élj, pasizz, hiszen késõbb ha volna babád ezeket már nem tehetnéd meg. õ az elsõ a második, a harmadik..mindig az elsõ helyen áll.... persze sok tini kismama van itt akik örülnek hogy babát várnak, persze mindegyiknek kiszakadt a gumi na mindegy.. sokan közülük örülnek hogy ilyen fiatalon anyukák lettek, sokan viszont elvetetik mert õk nem úgy gondolták.. szóval gondold át, hiszen ehhez hogy te terhes legyél kell vki, és a férfiak meg nagyon nehezen kötelezik le magukat apasági téren, tisztelet a kivétel. Szóval gondold át kislány :)
A kérdező hozzászólása: A barátommal már több mint egy éve vagyunk együtt, és mindent elmondunk egymásnak - szóval ezt is elmondtam. Ilyen szempontból teljesen különbözünk: õ csak jóval késõbb akarna gyereket, viszont amikor egyszer azt hittük hogy terhes vagyok akkor mondta hogy mindenben segíteni fog nekem, szóval tudom hogy nem maradnék egyedül egy gyerekkel.
most még így gondolod, meg a párod is.. aztán eltelik egy év, lehetséges persze, hogy még akkor is úgy gondoljátok.. aztán kettõ.. aztán magadra maradsz, mert a kamasz szerelmek talán 2%-a tart az élet végéig, a többi megszakad. fogalmatok sincs mennyi felelõsséggel és odafigyeléssel, fáradtsággal jár egy kisbaba. nyilván rengeteg öröm is, de 16 évesen erre nem állsz még készen, bármennyire is hajtogatod magadnak, hogy dehogynem. hidd el nekem, a harmadik ébren töltött éjszaka után meggondolnád magad! és akkor még az anyagiakat szóba sem hoztam.. meg amikor a barátaid mennek ide-oda, te pedig egy gyerkõchöz vagy kötve. persze, ez normális, mindenkiben felüti egyszer a fejét a "gyereket akarok", de akkor leszel igazán érett erre a dologra, ha már biztosítani tudsz neki egy hátteret és be is látod, hogy amíg bizonyos dolgok nincsenek, addig felelõtlenség lenne. ( s most ne csak a tárgyilagos dolgokra értsd, hanem lelki hiányosságokra, felkészültség hiányára, egyebek).


A 11 napos kisbabám köldökcsonkja három napja leesett, de maradt benne egy kis száraz, véres maradék. Ma reggelre pedig kicsit vérzett is, kicsit mintha megtelt volna és teljesen rá van száradva a kis köldökére. Ez normális? Hogyan kell ezt kezelni?

Legjobb válasz: kis száraz véres maradék az én kisbabámnak is maradt, bár nem vérzett. Én egészen addig kékszeszeztem és hintõporoztam, míg az is le nem kopott. De ha megtelt gennyel, hát nem tudom... én felhívnám a gyermekorvost és megkérdezném

kis száraz véres maradék az én kisbabámnak is maradt, bár nem vérzett. Én egészen addig kékszeszeztem és hintõporoztam, míg az is le nem kopott. De ha megtelt gennyel, hát nem tudom... én felhívnám a gyermekorvost és megkérdezném
Ugyan úgy!Alkohol, és hintõpor amíg be nem gyógyul az is és szép lesz!Ahogy a védõnõm mondaná:Olyan nem lesz mint az én köldököm! :)
Az én fiamnak ugyanilyen volt, a doki azt mondta, ez normális, kezeljem minden pelenkázásnál tovább alkohollal, amíg nem váladékozik már. Cseppents alkoholt a fültisztítóra, és ha pelenkázod, mindig töröld ki, gyorsan elmúlik! Jó babázást! ҝ
Ez normális. Miután leesett a köldökcsont, még utána is csepegtetni kell a köldökbe H-peroxidot napi egyszer, egészen addig, amíg az egy kicsit is pezseg. Majd ha már egyáltalán nem pezseg, akkor lesz jó.
Ez még jó pár nap, mire ez a köldök seb is begyógyul! Ugyan úgy ápold ezt is, mint a csonkot.
Napi 1x-2x csepegtess bele H-peroxidot, majd töröld ki belõle steril gézdarabbal. Ezt csináld addig, amíg kicsit is pezseg. Max egy hét, és tökéletes lesz a babád köldöke.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!! Attól ijedtem meg..tudom, hogy butaság..hogy hatha van még valami luk ott bent és hátha belülrõl vérzik. Tudom, hogy képtelenség, de az elsõ babám és persze mindig ilyen hülye horror történetek jutnak eszembe. Kezelni fogom, ahogy írtátok, holnap úgyis megyünk orvoshoz.

Normális, hogy a kisbabám állandóan pukizik?

Születése óta, most 2 és fél hónapos. Nem fáj semmije.

Legjobb válasz: Az én babám is sokat csinálja, õ 3 hetes. Szerintem teljesen normális.Akkor lenne gond,hogyha nem pukizna,mert akkor fájna a pocija. Nyugodj meg ez így normális.

Az én babám is sokat csinálja, õ 3 hetes. Szerintem teljesen normális.Akkor lenne gond, hogyha nem pukizna, mert akkor fájna a pocija. Nyugodj meg ez így normális.
Én még csak babára várok, de a keresztfiam is ilyen volt, szinte abba sem hagyta! A pocakja akkor fájt, ha nem sikerült neki a puki! Szerintem, jobb ha kijön! Pár hónaposan abbahagyta!
Sztem is jó, így legalább nem fáj a hasa, és nem szenved.Jó a bélmûködése.
ÖRÜLJ NEKI AKKOR LEGALÁBB NEM LESZ HASFÁJÓS!!!!!!Ez a jó ha mennek a szelek rendesen.
még csak a pocimban van a babám, de úgy gondolom az jó, ha pukizik.hisz nekünk felnõtteknek is az okoz gondot, ha se puki se " pá " :D
A kérdező hozzászólása: Akkor jó:) Köszi lányok!
Az en babam is sokat pukizik, es amig nem jon ki van hogy sir meg latszik rajtaa hogy kinlodik, es miutan sikerul neki mindig elmosolyodik es megnyugszik, ugyhogy biztos jo.
csatlakozom, még jó, h jön a puki, valahol ki kell jönnie a levegõnek :0) vagy fönt vagy lent, a ti esetetekben lent :0)

Az normális hogy 15 éves létemre nagyon vágyok egy kisbabára?

Természetesen nem lesz,de meglátok egy babás képet és végem:)

Legjobb válasz: Teljesen normális :) Örülök, hogy van eszed, ez jó dolog. De azért nyugodtan "elfolyhatsz", ha meglátsz egy babát :)

Teljesen normális :) Örülök, hogy van eszed, ez jó dolog. De azért nyugodtan "elfolyhatsz", ha meglátsz egy babát :)
Természetes. Kamasz vagy, a hormonjaid igazi nõvé érlelnek. A legtöbb nõ pedig ösztönbõl szereti a kisbabákat. Én amióta az eszemet tudom vágytam egy babára, minden kisbabát fel akartam venni, dajkálni, imádtam, õket. Mégis csak most felnõtt fejjel a férjem oldalán vállaltam gyermeket. Kívánom hogy sikeres életed legyen és megtaláld az igazit, akivel kisbabát vállalhattok majd egy 5-10 év múlva.
Hát nem tudom, nekem 15 évesen inkább a pasikon járt az eszem, de babákról nézhettem akármilyen cuki képet valahogy nem fogott meg. Volt egy idõszak, amikor egyenesen rettegtem a babasírástól, mert láttam egy filmet, amiben volt egy baba, aki meghalt és az egyik fõszereplõ halucinált róla, ahogy a plafonon mászik és sír. Brrrrr! De aztán amikor terhes lettem, megváltozott minden, és most már én is olvadozok. Most... Így 27 évesen... :)

Normális hogy 7 hónapos kisbabám minden pelenkázáskor kakis?

Nem híg a széklete, és nincs is nagyon sok, ilyen krémszer?, világos, és elég érdekes szaga van. Nem változtattam semmit az eddigi étkezésén, reggel és este tápszert kap, délel?tt tejpépet gyümölccsel, aztán kétszer húsos f?zeléket. De eddig is ezt kapta. Viszont most kapott el?ször tököt (süt?tököt már evett korábban, de ez f?z?tök), lehet, hogy attól? Végülis nem kakil többet, csak sokszor, kis adagokban. Nem ny?gös, pont olyan jókedv? mint eddig. Ez normálisnak mondható?

Legjobb válasz: Ha babád jókedvû, jól érzi magát, nincs változás a viselkedésében, akkor normálisnak tekinthetõ a sokszori széklet is. Valószinû, hogy az új ételek bevezetése okozhat változást az emésztésben, székletürítésben. A baba szervezetének is idõ kell minden új étel adásakor, hogy hozzászokjon.

Ha babád jókedvû, jól érzi magát, nincs változás a viselkedésében, akkor normálisnak tekinthetõ a sokszori széklet is. Valószinû, hogy az új ételek bevezetése okozhat változást az emésztésben, székletürítésben. A baba szervezetének is idõ kell minden új étel adásakor, hogy hozzászokjon.
nem lehet, hogy jön a foga?? az jár ezzel...
A kérdező hozzászólása: De, épp fogzás van, nem tudtam, hogy ez is annak a tünete! Köszi a válaszokat, megnyugodtam!

Normális hogy 4 hetes kisbabám óránként szopik és max 1 órákat alszik?

Hallom hogy sok baba órákat alszik,meg éjjel is.Tejem van,úgy szoptatok hogy 3 órán belül egy cicib?l adok.Éjjel is óránként kel,és van hogy másfél órát is cicin van,néha bealszik rajta.Köszi.

Legjobb válasz: Normális, persze, nem minden baba (sõt a legtöbb baba nem) tartja a nagykönyvi paramétereket, miszerint 3 óránként eszik közben meg alszik nagyokat... :) Az én lányom is így csinálta, pont, mint a te babád. 3 hónapos kora körül változott meg ez teljesen, azóta pár perc alatt végez. Én is 3 óránként váltottam mellet csak, mert sokszor evett keveset és nem ürült ki a cicim. De ezzel a módszerrel fél éves koráig csak anyatejes volt. Szóval nyugalom, minden rendben van, még ha fárasztó is a dolog. Éjszakára tudom ajánlani az együttalvást (korábban én is elleneztem), mert így aludni-pihenni is remekül lehet és a baba is szopizhat, ahányszor és ameddig csak akar. Kitartás, és semmiképpen ne adj tápszert, kár lenne, ha van tejed... :)

Normális, persze, nem minden baba (sõt a legtöbb baba nem) tartja a nagykönyvi paramétereket, miszerint 3 óránként eszik közben meg alszik nagyokat... :) Az én lányom is így csinálta, pont, mint a te babád. 3 hónapos kora körül változott meg ez teljesen, azóta pár perc alatt végez. Én is 3 óránként váltottam mellet csak, mert sokszor evett keveset és nem ürült ki a cicim. De ezzel a módszerrel fél éves koráig csak anyatejes volt. Szóval nyugalom, minden rendben van, még ha fárasztó is a dolog. Éjszakára tudom ajánlani az együttalvást (korábban én is elleneztem), mert így aludni-pihenni is remekül lehet és a baba is szopizhat, ahányszor és ameddig csak akar. Kitartás, és semmiképpen ne adj tápszert, kár lenne, ha van tejed... :)
Csatlakozom Denisához - csak az én fiam 4 hónapig csinálta ezt. :) Kérdezõ, apa nem tudna átmenetileg másik ágyra költözni? Vagy a kiságyat nem lehetne oldalkocsiként a tiétek mellé tenni? Hidd el, pár hét múlva mindent megadnál egy olyan felállásért, ami könnyítene a helyzeteden... (De az ne a tápszer legyen!)
Nálunk ez úgy mûködik, ahogy Stefi is ajánlotta: a kiságy oldalrácsa le van szerelve, a magassága egy szintben van a franciaágyunkkal és így van odatolva az én oldalamhoz. Így a saját ágyában alszik a baba, de mégis mellettem, csak odafordulok hozzá és alszunk is tovább szopi közben. Mindenkinek így jó, és ha nem választottam volna ezt a megoldást, már régen nem is szoptatnám a lányom (van nagytesó is). Most 10 hónapos a kicsi, és ezzel a módszerrel meg sem érzem azt sem, ha óránként kel szopni idõnként. Próbáld ki a fekve szoptatást, hidd el, nagyon kényelmes! :)
Mennyi ideig szopik? Lehet, hogy hamar bealszik rajta, így csak az elejét szopja ki, ami hígabb, és nem lakik jól vele, ezért gyakran megéhezik. Legalább 15 percig kell ennie, hogy hozzájusson a zsírosabb hátsó tejhez.
A kérdező hozzászólása: Este 8-tól ma reggel 8-ig 6-7 szer kelt fel.Aludni csak 10 perceket alszom, meg idõ kell sokszor mire visszaalszik.Nem is magam miatt írom, én kibírom az éjszakázást, csak érdekelne hogy mitõl lehet, talán éjjel adjak neki plusszba tápszert 1x?Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Együtt aludni nem tudom hogy tudnánk mert a férjemmel alszom és még nekünk is majdnem szû.Félnék hogy ráfekszem vagy hogy leesik..meghát fekve még nem is próbáltam szoptatni, nem tudom hogy kell.
Hát, ez is lehet... bár az én kisfiam már piciként is elég ügyesen, gyorsan szopizott. De akkor is gyakran kérte. Mondjuk hízott is, mint egy kismalac. :)
Próbáld ki, hogy körberakod a picit egy takaróval, ami az anyaméhre emlékezteti. Mert az is lehet, hogy nem éhes, csak Te hiányzol Neki, és még idegen számára a környezet. Vannak gyerekek, akik nehezebben akklimatizálódnak. Sokan egy anya által hordott pólót tesznek be a picinek, hogy érezze a mami illatát. Sokszor inkább ez a gond, nem az éhség.

Normális, hogy 2 hós szoptatott kisbabám még mindig naponta többször (kb.5) kakil?

Csak mert azt olvastam, hogy ilyenkor már jobban feldolgozzák az anyatejet, így ritkulnak a kakilások is, de nálunk nem, s?t, mostanában sokszor zöld a kaki... 4100 gr-al született, most 5400 gr.

Legjobb válasz: 2 hónaposan még normális ez a kaki mennyiség. Kb 4 hónapos kor körül kezdi a szervezete másképpen feldolgozni az anyatejet, majd te is észreveszed a kaki állagán és ritkulásán. Nyugi, ahol van bevétel, ott van kiadás is! A zöld kaki pedig az emésztetlen anyatejre utal, ne foglalkozz vele!

2 hónaposan még normális ez a kaki mennyiség. Kb 4 hónapos kor körül kezdi a szervezete másképpen feldolgozni az anyatejet, majd te is észreveszed a kaki állagán és ritkulásán. Nyugi, ahol van bevétel, ott van kiadás is! A zöld kaki pedig az emésztetlen anyatejre utal, ne foglalkozz vele!
Anyatejes babánál a 10 naponta 1, és a naponta 10 kaki is normális. A zöld széklet pedig az emésztetlen tejtõl van, amíg nem nyálkás, addig nem gond! A nõvérem fia is naponta legalább 5-6x telirakta a pelusát, míg az én gyerkõceim takarékoskodtak vele és kb. csak kétnaponta termeltek.
A zöld kakival annyiban érdemes foglalkozni, hogy nem az emésztetlen anyatejtõl van, hanem attól is lehet, ha a baba túl sok elsõtejet kap. Nagy különbség! Ez akkor lehet, ha túl gyakran váltasz mellet és nem jut elegendõ hátsó zsíros tejhez. (Egyébként ételérzékenységet ill. allergiát jelezhet, valamint azt, hogy a tápszer fajidegen fehérjéi rombolják a bélbolyhokat, ha tápszeres a baba.)

Normális hogy az 5 hónapos kisbabámnak a bal alsó hátsó foga nő legelsőre?

Nem középen hanem 2-3 fogra arrébb nem tudom potosan de elég hátul van mert ha meg akarom nézni a kis száját egy kicsit el kell húzni.

Legjobb válasz: Persze, normális csak nem megszokott.

Persze, normális csak nem megszokott.
Nekünk is össze-vissza jönnek. Elõször kibújt az alsó kettõ középen, utána felül 4 középen. Most is jön, de nem látom, sztem hátsó fog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!