Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy kedvem a szexhez (2 db)

Normális, hogy nincs kedvem a szexhez 7 hetes terhesen?

Legjobb válasz: Igen, nagyon sok kismama igy van ezzel. En is igy voltam majdnem a 20. hetig es utana egyik naprol a masikra megjott a kedvem.Neked is ujra kedved lesz hozza. Kellemes babavarast!

Igen, nagyon sok kismama igy van ezzel. En is igy voltam majdnem a 20. hetig es utana egyik naprol a masikra megjott a kedvem.Neked is ujra kedved lesz hozza. Kellemes babavarast!
Nekem sem volt es utána sem mondhatom, hogy beindult a dolog és minden oké. Függ a párodtól is, mert ha fél õ is, te meg nem kívánod akkor nem közeledik és így telnek a napok míg aztán már felébredsz, hogy mindjárt eltelt a 9 hónap. Amúgy sokan vannak ezzel így, de te hátha a szerencsésebbek közé tartozol :-)
Szia.Sokan vagyunk akik nem kívánják a szexet.Majd megjön a kedved.Ha pedig nem az sem a világ vége.Nekem a 9 honap alatt ingen kevés adatott meg belöle.Függ a partneredtöl.Eröltetni nem szabad.Nekem a férjem megmondta, hogy nem tehet róla, nagyon szereti a babát, de zavarja, hogy ott van.Ezt is meg kell érteni.Eleinte nehéz, de meglehet szokni, és nem soká visszaállminden a naga rendjére. 38hetes kismama.
Szerintem normális én sem kívántam!De nyugi elmúlik majd mikor már nem leszel annnyira fáradt!Én így voltam!
Szia!:) Eleinte nekem sem volt kedvem , de a 10. héten fordult a kocka!!Kevesebbet voltam rosszúl.Azóta naponta igényem van rá, peddig elötte úgy 2 naponta volt igényem.Nálam azóta nõtt a vágy és sokkal intenzívebb lett az orgazmus, amit elötte hihetetlennek tartottam.Most 15 hetes vagyok, remélem nem múlik el ez a vággyal teli idõszak!:) Szóval ne aggódj, fordulhat a kocka hamar!:) A párod meg gondolom megérti, hogy most ez van.Lesz még elég idõtök egymásra.

Normális az, hogy néha nincs kedvem a szexhez a férjemmel, mert szétnézek a szobában, meglátom a rendetlenséget, és már nincs is kedvem összebújni?

Elég ha bent van egy vizespohár, vagy gy?rött alattunk a leped?. Régen nem voltam ilyen, a f?ben képes voltam hemperegni. Szeretem a férjemet, és kívánom is, de nem hagynak nyugodni a gondolataim. Most csinálok egy új egyetemet, nyelvet tanulok, dolgozok, gyereket nevelek, el vagyok fáradva. Mással is volt ilyen? Átmeneti volt?

Legjobb válasz: Megkérdezhtek tõletek lányok , mióta vagytok házasok és hány évesek ?

Megkérdezhtek tõletek lányok , mióta vagytok házasok és hány évesek ?
(vagy inkább hogy mióta vagytok együtt)
Talán próbáljátok meg sötétben.
Szia sorstárs :) velem is hónapok óta ez van, pedig a házasságunk elején költözéskor is, a legnagyobb felfordulás közepén is... Nemrég voltunk nyaralni, ott minden rendben volt, de mióta hazajöttünk megint nem kívánom. Remélem nem maradok így...
Szerintem ez elég beteges hogy azért nem tudsz lefeküdni a pároddal, mert esetleg zavar egy pohár az asztalon vagy a gyürött lepedõ:S Vagyis nem tudom, lehet másnak ez átlagos számomra ez nem normális.
Nem normális dolog! Valamit le kell adnod az elfoglaltságaidból! Ne terheld túl a szervezetedet, mert nem csak a házasságod, hanem a gyereked is megsínyli majd.
Szerintem csak unod a pasidat, inkább takarítasz :)
Ha a kényszerbetegség gáz, akkor gáz.
Kényszerbetegség?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!