Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hogy nem lesz minden rendben (2 db)

Normális, hogy félek, hogy nem lesz minden rendben?

Egy 20 hetes kismama

Legjobb válasz: Mindeggyikünk aggo´dik a pocakjában növekvö gyermekért.Minnél kevesebbet gondolkozol a rossz dolgokon,könnyebb lessz neked is e´s a babádnak is.Ugyan is ö is érzi,ha v.gond van.Hejette beszélgess neki,tervezgess.Minden rendben lessz.24hetes kismama.

Mindeggyikünk aggo´dik a pocakjában növekvö gyermekért.Minnél kevesebbet gondolkozol a rossz dolgokon, könnyebb lessz neked is e´s a babádnak is.Ugyan is ö is érzi, ha v.gond van.Hejette beszélgess neki, tervezgess.Minden rendben lessz.24hetes kismama.
Szia! Mi is pont a 20. hétben járunk. Megértem a problémádat, igazából senki sem tudja megígérni, hogy minden rendben lesz, fõleg az elején én is sok rémséget olvastam össze, de már túl vagyok rajta szerencsére. Tényleg ne erre gondolj, mert ha idegeskedsz, azzal nem teszel jót egyikõtöknek sem. Amíg minden eredményed oké, addig nincs miért aggódnod, fel a fejjel :-)
Szia! Én most várom a harmadik babánkat.És hiába nem az elsö már még mindig aggaszt hogy nem lessz minden rendben, de ez normális:) Grat a babához:) 30hetes kismama:)
Ez teljesen normális, de azért ne aggódj nagyon, az tényleg árt neki. Persze mindenki aggódik egy kicsit, de az esetek többségében ez alaptalannak bizonyul és szép, egészséges babák születnek. Amúgy gratulálok! 34 hetes kismama

14-én lesz 6. hete, hogy abortusz után még nem jött meg. Normális ez? A műtét utáni 3. héten voltam az orvosnál kontroll-on, ott azt mondták, hogy minden rendben van. Az 5. héten együtt voltunk a párommal, védekeztünk is óvszerrel+ megszakítással is.

A héten csütörtökön lesz a 6. hét és még nem jött meg. Ez normális? Mert olvastam és az orvos is mondta, hogy a 6 hét az ideális, viszont valakinek több idő telik el. Én a műtét után 13 napig véreztem és pecsételtem. Van valaki akinek ugyanígy később jött meg?

Legjobb válasz: Helyre kell állnia a szervezetednek! Megkérdezhetem mennyi idõs vagy?

Helyre kell állnia a szervezetednek! Megkérdezhetem mennyi idõs vagy?
Szia!nekem dec16-àn volt missed abortuszom.az elsõ mensim február 1.én jött meg.nyugi azt mondjàk 6-8 hét a normàlis.ha 8hét utàn sem jön meg akkor menj el dokihoz, de akkor sem kell aggodnod!
nekem is mar 6 hete elmult es nem jott meg.varom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!