Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hogy nem (3313 db)

Az normális dolog, hogy nem szeretek alkoholt inni?

Engem inkább feszélyez, mint ellazít az alkohol. Buliba nem szeretek járni, mert az ismerőseimnek az egész az alkoholizálásról szól, én meg utálom az alkohol ízét, és még csak az italfajtákat sem ismerem(ők az összeset vágják). Néha 1-2 x kényszerből megiszok valamit,hogy ne nézzenek hülyének de amikor kérdezik,hogy mit akarok inni,konkrétan nem tudok válaszolni, mert nem tudom,hogy milyenek vannak. Vélemények? 21L

Legjobb válasz: Én egyszer csíptem be életemben, 50/F vagyok, és utálom a hatását. Igaz, nem is voltam a bulik ördöge soha. Egy barátom (26/L) pedig utálja az ízét, mint te. Hogy normális-e? Ki nem [email protected] le, hogy mi a normális? És te?

Én egyszer csíptem be életemben, 50/F vagyok, és utálom a hatását. Igaz, nem is voltam a bulik ördöge soha. Egy barátom (26/L) pedig utálja az ízét, mint te. Hogy normális-e? Ki nem [email protected] le, hogy mi a normális? És te?
hát nekem pl fura, de hát tudom hogy ezzel sokan nem így vannak. Elég sok ilyen embert ismerek ahhoz, hogy ne ámuljak rajta. Nem éltél vele nagyon soha, ezért nem is fogott meg. egyébként hogy mindenki szakértõ ez egy nagy tévhit. szakmázni én is tudok, attól még sose leszek olyan széleskörûen tapasztalt, mint egy két falusi piásabb család, vagy punk.. pont azok szokták szórni a rizsát akik épp "kezdõk" és már azt hiszik, hogy olyan jártasak benne. Egy párszor sörözöl, borozol, pálesz, vbk, whiskey meg vodkát megismered és észre sem veszed, nem is mondanak már újat szinte. ha ilyen csinos lány vagy akkor a pasik úgyis eljátsszák hogy "hú ez mennyire eszes személyiségre vall" meg "nagyon jól teszed" stb 19f...
NORMÁLIS! Én sem akarok soha berúgni, csak mértékkel iszok.
normális, én ugyan piáztam régebben, de megutáltam, semmi értelme, káros a szervezetre hülye lesz tõle az ember, a töménynek rossza a szaga, íze, a másnaposság k..va szar.
Normális. Anyum is ilyen. Én meg azóta utálom az alkoholt, hogy egyszer nagyon berúgtam ( 3/4 üveg Tequila egyedül) Azóta csak az ízesített, 3%-os Bacardit iszom meg, meg az olyan Tivadar koktélt, amiben nagyon kevés a Vodka. De bulizni ugyanúgy járok, a barátaim meg úgy hányják össze magukat, ahogy akarják, nem izgat. 21L
Próbáltál már koktélt inni? Én például magában nem tudnék még egy pohárral sem inni, csak ha van hozzá üdítõ.Vagy üdítõvel van össze keverve.Ez kicsit elveszi az alkohol tömény ízét is.
normális
ÚRISTEN!!! EZ NEM NORMÁLIS!!MI AZ HOGY NEM ISZOL?????HÁT KI NEVELT TÉGED???
A kérdező hozzászólása: Igazából nem az érdekel, hogy normális-e, mert nyilván szerintem az, mások(a többség) szerint meg nem normális, inkább csak érdekelnek a vélemények.
hogyne lenne normális.sõt inkább ne ígyál mint hogy berúgj.ha szereted akikkel vagy akkor pia nélkül is jól érezheted magad.

Ez normális? Normális hogy baromira nem akarok most komoly kapcsolatot?

16 vagyok, egy évig voltunk együtt a barátommal én nagyon szerelmes voltam, aztán csúnyán pofára estem és meg kellett tanulni lábra állni.

Legjobb válasz: Normális, de légy szíves ne szórakozz mások érzéseivel!

Normális, de légy szíves ne szórakozz mások érzéseivel!
Persze, az agyad így védekezik, így lázad azért mert nem voltál elég jó színvonal a volt krapekod számára. Most bejött nálad a kalandozós idõszak, és most te fogod azokat a jövõbeli ártatlanokat pofáraejteni ugyanúgy direkt, ahogy veled megtették. Másokon állsz bosszút, olyanokon akik esetleg szeretnének komolyabban csak azért mert te veled csúful elbánt a sors meg az ex partnered. Nem szép dolog, de nagyon sok ilyen van. Mindenesetre akkor korrekt leszel, ha megmondod elõre a szexpartnereidnek, hogy csak dugni akarsz velük, úgy nem lesznek félreértések. Nagyon sokan vannak akik pont erre vannak viszont kihegyezve, hogy kizárólag punciznának. Érdemes ezeket felcsípned!
jah normális
tedd azt ami jólesik :-)
Majd akarsz, csak még nem találkoztál olyan fiúval, aki jobban nézett volna ki, mint az exed.
Velem is pont ugyanez van.:) Annyi lehetõségem lenne, de vhogy mégis úgy vagyok vele, mint Te. A volt barátommal való szakításunk óta most érzem magam megint nagyon jól(ideje volt már, mert 4 hónapja szakítottunk). Szerintem normális, hogy most csak 'játszadozni' akarunk és nem akarunk komolyabbat. Az egyik válaszolónak üzenem: ez a 'játszadozás' nem feltétlenül azt jelenti, hogy na mi csak ki akarjuk használni a srácokat/ mi csak bosszút állunk meg, hogy csak szexet akarunk. Legalábbis részemrõl nem ezt jelenti. 16/L
A kérdező hozzászólása: Az utolsóval egyet értek :) A játék itt nem egyelõ az átb*szással :)
De igen, kivéve ha a másik fél is tisztában van vele, h csak játék.

Az normális hogya menzeszem nem havonta, hanem 22-23 naponta jön? De akkor rendszeresen.

.

Legjobb válasz: Abban az esetben normális, ha világéletedben ilyen volt, és akkor, ha orvosi vizsgálat igazolta, hogy egészséges vagy. Ha nem volt vizsgálat, fenáll a hormonprobléma lehetõsége, ami késõbb komoly problémákat okozhat (ÉS még meddõséget is). Lényeg, hogy ki kell vizsgáltatnod magad, és ha minden eredmény negatív, akkor meg lehet nyugodni.

Abban az esetben normális, ha világéletedben ilyen volt, és akkor, ha orvosi vizsgálat igazolta, hogy egészséges vagy. Ha nem volt vizsgálat, fenáll a hormonprobléma lehetõsége, ami késõbb komoly problémákat okozhat (ÉS még meddõséget is). Lényeg, hogy ki kell vizsgáltatnod magad, és ha minden eredmény negatív, akkor meg lehet nyugodni.
Hogy számolod?
21 és 35 nap közötti ciklus normális, szóval semmi gond.
Minek kellene kivizsgáltatnia magát 22-23 napos ciklusokkal? Akkor mindenki rohanjon orvoshoz, akinek nem 28 napos? Ugyan már, teljesen normális a 22-23 napos ciklus. Ha orvoshoz menne ezzel, nem is értenék, hogy mit keres ott.
A kérdező hozzászólása: huuh köszi:)

Interneten rendeltem egy elég drága ragasztót (1 hete) és a futár még nem hozta, pedig nekem nagyon kellene, hogy ideérjen időben! Normális, hogy még nem ért ide? Máskor is rendeltem ugyaninnen, az bezzeg 3 nap alatt megjött!

Legjobb válasz: Most szerinted ezt mi honnan a fenébõl tudnánk? Gondolom rendeléskor oda volt írva, hogy szállítási idõ: x-y nap. Azon belül vagy? Akkor normális. Már letelt? Akkor reklamálj.

Most szerinted ezt mi honnan a fenébõl tudnánk? Gondolom rendeléskor oda volt írva, hogy szállítási idõ: x-y nap. Azon belül vagy? Akkor normális. Már letelt? Akkor reklamálj.
A kérdező hozzászólása: Nem, képzeld nem volt oda írva, hogy mennyi a szállítási idõ, de köszönöm a "hasznos" választ! Gondolom te vagy az egyik olyan ember, aki mindenhova csak ilyen bunkóságokat tud írni!
Hülye kérdésre hülye választ lehet csak adni... Amúgy ha nem írják oda, akkor az már régen gyanús, megbízhatatlan helyrõl meg ne rendelj, ha van eszed. De ha pl beleírtad volna a kérdésedbe, hogy honnan is rendeltél pontosan, akkor aki szokott onnan rendelni meg tudja mondani, hogy neki mennyi idõ általában. Így még mindig nem tudok segíteni, pedig elég sok helyrõl rendelek. A szállítási idõ pedig 2-30 munkanapig terjed oldaltól függõen.
A kérdező hozzászólása: Mentális problémáidat kérlek ne itt éld ki, én tanácsot kértem, nem vagyok hülye! Én is rendeltem már máshonnan is, de azzal nem volt gond! Mindegy, már lényegtelen!

Az normális hogy annyira nem megy a kutyanevelés, hogy már a sírógörcs kerülget?

Én jó gazdi akartam lenni, de iszonyú nehéz a kutyámmal és egyre jobban azt érzem, hogy képtelen vagyok megnevelni és fogalmam sincs mihez kezdjek. :( Megugatja a járókelőket és a kutyákat az utcán, belecsípked a lábukba. nem hogy kevésbé de egyre jobban húz a sétánál. Bár ha elengedem akkor hívásra hozzám jön és arra megy amerre én, de nem tudom mindig elengedni. Ráadásul ha elengedem akkor is ha talál egy idegen embert fékezhetetlen ugat, megcsipkedi. És nem vagyok jó vezető nem tudok lélekben ott maradni amikor így viselkedik. Szólok rá, de elgyengül a hangom. Pedig szeret sétálni. Mikor kinyitom a kaput előrerohan és az első, hogy húzni kezd. A házban nincs gond, engedéjjel jön be az ajtón, de az utcán egészen más. Ott megbolondul. Egyre kevésbé hallgat rám! Kölyök korában megtanítottam neki az alap dolgokat, de mostanra szinte könyörögnöm kell neki, hogy üljön le. Most 5 hónap körül van. Teljesen el vagyok keseredve.

Legjobb válasz: normális ha kétségbeesel. nem könnyû dolog, bizony én már csak tudom. szerintem a te esetedben marha jót tenne egy jó kutyasuli. szépen gatyóba ráznának mindkettõtöket. szükséged van arra hogy valaki megmutassa neked élõben hogy adott helyzetekben hogyan cselekedj. ennyi az egész.

normális ha kétségbeesel. nem könnyû dolog, bizony én már csak tudom. szerintem a te esetedben marha jót tenne egy jó kutyasuli. szépen gatyóba ráznának mindkettõtöket. szükséged van arra hogy valaki megmutassa neked élõben hogy adott helyzetekben hogyan cselekedj. ennyi az egész.
5 hónapos kutya még javában kölyök. Neki még sokat kell ismételni az elvártakat. Mégis, hogy gondoltad? 3 hónaposan belerakod a követelményeket, aztán utána már patentúl mûködik a kutya?
Nincs türelmed és kellõ elszántságod.
elárulom, ha 5 hónaposan feladod (mert kérdésedbõl kiderül), akkor inkább keress neki olyan gazdát, aki képes a felelõs kutyatartásra. vagy: szedd össze magad. te vagy az ember, épp ezért felül kell kerekedned a problémáidon. a kutya ebbõl csak azt veszi le, hogy nem tudod irányítani. érted :)
A kutyád egy kajla kölyök, és kamaszodik. Én is azt javaslom, hogy menj vele kutyaiskolába, ott mindketten sokat fogtok tanulni.
meg lassan-lassan azért kamaszodni is fog, most fogja feszegetni a határokat, hogy meddig mehet el és ilyenkor hajlamosak "elfelejteni" az addig tanultakat..
Ne aggódj, vannak még hozzád hasonló emberek, akik megszenvednek a kutyaneveléssel, de túl lehet ezen is jutni. :) Elõször is nyugodj meg, mert ilyen lelkiállapotban nem csoda, hogy nem megy. Érdemes lenne kutyaiskolába mennetek, de ha ezt nem teheted meg, akkor kereshetsz valakit a közeledben, aki erõs kezû gazdi és ért a kutyaneveléshez és segítene neked. Javaslom a Csodálatos kutyadoki címû mûsort is, nagyon hasznos és kellemes kikapcsolódás. Sokszor vannak problémás esetek és a gazdik is nyilatkoznak, hogy már ki vannak a kutyától idegileg. :) Szerintem jót tenne, ha látnád, hogy másokat is megvisel egy ilyen helyzet és segítene a megoldásban. Valóban az a probléma gyökere, hogy lélekben nem vagy eléggé jelen, nem vagy elég domináns. De ezt is meg lehet tanulni. Egyébként idáig is szép eredményeket értél el a kutyussal, ráadásul még nagyon kicsi, türelem kell hozzá. Egy kisgyerek is sokszor csinál olyasmit, amit nem szabad és hiába mondod neki, hogy ne tegye nem igazán fogja fel, mert még kicsi. Ez teljesen normális.
vidd minél elõbb kutyasuliba hidd el meglepõdsz milyen hamar megtanúl mindent!
2es vagyok. valójában tréner lehet jobb ötlet lenne mint a suli.
Kedves Kérdezõ! Amint idõm engedi, írok privátot!

Normális hogy még nem jött meg?

13 vagyok,az osztályban mindenkinek megjött csak nekem nem.A melleim viszont nőnek.Befolyásolhatja hogy cukorbeteg vagyok?

Legjobb válasz: Nem, a cukorbetegség ezt nem befolyásolja. És normális, hogy még nem jött meg. Amúgy meg honnan tudod, hogy minden osztálytársadnak megjött már.

Nem, a cukorbetegség ezt nem befolyásolja. És normális, hogy még nem jött meg. Amúgy meg honnan tudod, hogy minden osztálytársadnak megjött már.
Nyugi ez még simán belefér. én 15 voltam mikor elõször megjött.
Mert mondták neki, gondolom onnan. A gyerekek szoktak errõl beszélgetni. Különben normális, ne aggódj, sõt örülj neki annál késõbb kell ezzel foglalkoznod.
A kérdező hozzászólása: köszi
Ha 16 éves korodig nem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menned.
16-17 éves korodig kellene megjönnie! Addig ne aggódj!
Nem normális, ha szeretne nem mondana ilyet!!
Nem. Nem normális. Bár az idõ elõre meghatározása sem az. Mind két félnek úgy kell gondolni, hogy majd akkor lesz sex, ha mindketten úgy érezzük, hogy itt az ideje. Ha a pasi sürget, akkor valószínûleg csak meg akar fektetni. A leírásod alapján amúgy a pasid egy kõbunkó. Menekülj tõle amíg lehet.
Ez nem "papucsság", csak egyszerû bunkóság.Ha te várni szeretnél a szexel, õ meg nem, akkor hagyd ott, nem vagytok egymáshoz valóak szerintem, találsz te jobbat is! Bocsi!
hagyd a p*csába, csak arra kellesz, semmi többet nem akar. egyébként meg asszem a dolognak spontán kéne megtörténnie. nem fogok nyomás alatt, kényszerbõl szexelni, de lehet h ez egyéni vélemény.
Mondd meg neki, hogy vegyen inkább egy guminõt, jobban jár. Aki szeret az ilyet nem mond, de akár azt is mondhatnám, hogy normális pasi ilyet nem mond. Szerintem ne járj vele!
Mivel még csak randiztok, így szerintem korrekt. Úgyhogy ha neked nem kell ilyen pasi, akkor hagyjad a francba. Azzal meg hogy hülyének nézett ne foglalkozz, egyáltalán nem éri meg. :)
Figy õszintén elmondja az elvárásait. Nincs ezzel baj, eldöntöd h neked ez így oké-e vagy nem. legalább nem késõbb csalódsz benne, nincs baj ezzel.
A kérdező hozzászólása: igen, ha pl én nem gondolom úgy h pl 2 hónap után lefekszek vele, hogy ezt még korainak tartom, akkor hagy el:/ amugy még nem járunk, csak a randizásnál tartunk.
A kérdező hozzászólása: én is igy vagyok vele, csak engem néz hülyének.

Normalis az, hogy nem kivanok izeket, es semmilyen hust nem tudok megenni?

7 hetes + 4 napos terhes vagyok. Enyhe rosszulleteim vannak altalaban, neha kicsit durvabb. De nagyon nem kivanom az izeket, csak nagyon minimalisan, es a hust egyaltalan nem tudom megenni, max. csak a felvagottat. A mult heten meg meg az volt a bajom, hogy ket orankent farkas ehes vagyok, es barmit meg tudnek enni. CSak ne legyen tul szagos. :)

Legjobb válasz: Azt sajnos nem tudom, hogy normális-e, de nekem a kolléganõm az egész terhessége alatt nem tudta megenni a húst. Elmondása szerint undorodott tõle. Viszont gyümölcs, zöldség, joghurt bármikor jöhetett.

Azt sajnos nem tudom, hogy normális-e, de nekem a kolléganõm az egész terhessége alatt nem tudta megenni a húst. Elmondása szerint undorodott tõle. Viszont gyümölcs, zöldség, joghurt bármikor jöhetett.
Szia! az elsõ idõkben én is úgy voltam, hogy nem igazán kívántam semmit, én a tojást nem tudtam megenni addig, amíg hányós voltam, felvágottat se kívántam. egyszer csak elmúlt. most 24 hetes vagyok és a második trimeszterre álltam be igazán, nekem az már tényleg a terhesség szép része: minden apróság elmúlt (hányások, fejfájás, mellfeszülés, stb.) kitartás, én úgy "éltem" túl, hogy elhatároztam: nem tarthat ez végig és elmúlt! boldog Babavárást!
Szia! Hsonlóan éreztem magam én is az elsõ trimeszterben. Sem a húst, sem a tojást nem tudtam megenni. Ez kb. a 11-12. hétig tartott, azóta a húst megeszem, azonban a tojást továbbra sem. A halat azonban megettem (nem túl sokat), annak ellenére, hogy nem szeretem. 16+3 hetes km

Normális, hogy még nem látszik? Március 18-án volt az utolsó menstruációm.3 pozitív teszt és még nem látják hüvelyi uh-gal sem.

Nagyon el vagyok ken?dve.

Legjobb válasz: Ne légy elkeseredve! Mennyi idõsek a ciklusaid? Lehet késõbb volt pé-d. Ja és egy jótanács: MENJ EL MÁSIK DOKIHOZ! Múlt héten az orvosom mondta, hogy szabálytalan a petezsák nem igazán lát benne semmit és nem sokat jósolt a terhességemnek, már holnapra miss.ab.-ot akart volna, ha nincs változás. Elmentem egy másik dokihoz, aki szerint teljesen normális a petezsákom és még a babó szívhangját is kihangosította. Ne add fel!

Ne légy elkeseredve! Mennyi idõsek a ciklusaid? Lehet késõbb volt pé-d. Ja és egy jótanács: MENJ EL MÁSIK DOKIHOZ! Múlt héten az orvosom mondta, hogy szabálytalan a petezsák nem igazán lát benne semmit és nem sokat jósolt a terhességemnek, már holnapra miss.ab.-ot akart volna, ha nincs változás. Elmentem egy másik dokihoz, aki szerint teljesen normális a petezsákom és még a babó szívhangját is kihangosította. Ne add fel!
Még ne kenõdj el!Lehet, hogy a peteérésed nem pont közép idõben volt, hanem késõbb és kisebb a terhességed, mint a menzeszhez viszonyítva egyébként.Ha a teszteden nem halványult el a csík, akkor az azt jelenti, hogy az embrió termeli a hcg-t, vagyis él és virul.Kitartás, lehet, hogy legközelebbi uh-on már látni fogod!
Szia! Ne idegeskedj! Én ugyanígy jártam, tiszta ideg voltam , 4 naponta UH-ra jártam, voltam 3 dokinál is. Az én ciklusom is 31 napos volt, de néha 42... Szóval most 24 hetes terhes vagyok már, pedig naptár szerint 27 hetesnek kéne lennem. De minden rendben van a Babámmal, fejlõdik rendesen. Szóval ne aggódj! Minden rendben lesz!!!
Akkor mégiscsak gratula, és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: POZITÍV A VÉREREDMÉNYEM!!!!!!(reméljük a vérem nem csap be:) Nagyon köszönöm a sok bíztatást!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a sok bíztatást. Dokit nem váltok, mert a legjobb barátnõm apukája és nagyon lelkiismeretes velem. a nyálkahártyám 10 mm-es, azt mondták, hogy az jó, a petefészkeim tökéletesek és a jobb petefészkemben látják a terhességi sárgatestet. a méhem 6.5 cm ez nem tudom, hogy jó e. amugy most várom a vérvétel eredményét, egy fél óra múlva lesz meg. Szurkoljatok!
Ne aggódj, nekem is így volt! 4 nagyon halvány teszt és az orvos nem látott semmit a vérzés kimaradása után 5 nappal és tüneteim sem voltak.A múlt hetet végigrettegtem.Aztán pénteken végre megmutatta magát, bár szívhang még nem volt. Ma kezdem a 6. hetet.Mikor voltál az Uh-n? Nyálkahártya vastagságra nem mondott semmit az orvos?
Szia!Én is azt mondom, hogy keress fel egy másik dokit és ne legyél elkenõdve!Ha a tesztjeid +ak, akkor biztosan van ott egy baba is, csak a doki vak!Fel a fejjel, irány az UH !Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: 31 naposak a ciklusaim, de most a 13. napon volt ovulációs vérzésem, vagyis gondolom az volt. a tesztjeim mind halványak. reggel csinálok még egyet.
Szia!Szivbõl gratulálok neked!Boldog babavárást!

Terhes vagyok e? Es normalis, hogy meg nem jott meg a havim? Ma egy hete voltunk egyutt a parommal es nem vedekeztunk ez mult het csutortokon volt.

egyutt voltunk meg penteken is is ugyan igy, vasarnap reggel vettem be tabit ,h ne maradjak terhes (postinor 2), este be vetem a masodik tabit es ugy tudom h meg kene jojjon a menzeszem es semmi.ja es penteken meg vasarnap borzaszto alhasi fajdalmaim voltak

Legjobb válasz: Igaz hogy azt mondják hogy a tabletta bevétele után 24 órával megjön a menstruáció, de nálam nem így volt. Normálisan akkor jött meg amikor kellett neki... Úgyhogy nyugi.. :)

Igaz hogy azt mondják hogy a tabletta bevétele után 24 órával megjön a menstruáció, de nálam nem így volt. Normálisan akkor jött meg amikor kellett neki... Úgyhogy nyugi.. :)
A kérdező hozzászólása: januar 5-en kene megjonnie, de meg semmi jelet nem tapasztalom
Én még soha nem használtam ilyen tabit, de miért csak vasárnap vetted be, ha már csütörtökön megtörtént a "baleset"? A 72 órába ugyan belefér. Mikor kellene megjönnie a mensidnek? Ha már késik pár napja szerintem csinálj egy tesztet!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!