Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hogy (11909 db)

Az normális, hogy ha pornót nézek, és úgy maszturbálok, akkor kb 2 percig bírom, de ha pornó nélkül csinálom, vagy a barátnőm csinálja nekem, akkor sokkal tovább bírom? Szeretnék lefeküdni vele, de attól félek, hogy hogy hamar el fogok menni.

Legjobb válasz: Ha elmész hamar akkor elmész... akkor majd jön a második menet ;) Amúgy meg ki lehet húzni egy darabig, úgy, hogy amikor már érzed, hogy "itt az idõ" leálltok egy kicsit, aztán ha normálizálódott a helyzet, újra csináljátok, ezt játszátok el egyszer-kétszer és egy idõ után jobban fogod bírni.

Ha elmész hamar akkor elmész... akkor majd jön a második menet ;) Amúgy meg ki lehet húzni egy darabig, úgy, hogy amikor már érzed, hogy "itt az idõ" leálltok egy kicsit, aztán ha normálizálódott a helyzet, újra csináljátok, ezt játszátok el egyszer-kétszer és egy idõ után jobban fogod bírni.
ne a élvezésre koncentráj próbálj másra gondolni de a maszturbálásnál be gyakoroltad , hogy gyors támadás, így jártál!
Nem normális, ha szeretne nem mondana ilyet!!
Nem. Nem normális. Bár az idõ elõre meghatározása sem az. Mind két félnek úgy kell gondolni, hogy majd akkor lesz sex, ha mindketten úgy érezzük, hogy itt az ideje. Ha a pasi sürget, akkor valószínûleg csak meg akar fektetni. A leírásod alapján amúgy a pasid egy kõbunkó. Menekülj tõle amíg lehet.
Ez nem "papucsság", csak egyszerû bunkóság.Ha te várni szeretnél a szexel, õ meg nem, akkor hagyd ott, nem vagytok egymáshoz valóak szerintem, találsz te jobbat is! Bocsi!
hagyd a p*csába, csak arra kellesz, semmi többet nem akar. egyébként meg asszem a dolognak spontán kéne megtörténnie. nem fogok nyomás alatt, kényszerbõl szexelni, de lehet h ez egyéni vélemény.
Mondd meg neki, hogy vegyen inkább egy guminõt, jobban jár. Aki szeret az ilyet nem mond, de akár azt is mondhatnám, hogy normális pasi ilyet nem mond. Szerintem ne járj vele!
Mivel még csak randiztok, így szerintem korrekt. Úgyhogy ha neked nem kell ilyen pasi, akkor hagyjad a francba. Azzal meg hogy hülyének nézett ne foglalkozz, egyáltalán nem éri meg. :)
Figy õszintén elmondja az elvárásait. Nincs ezzel baj, eldöntöd h neked ez így oké-e vagy nem. legalább nem késõbb csalódsz benne, nincs baj ezzel.
A kérdező hozzászólása: igen, ha pl én nem gondolom úgy h pl 2 hónap után lefekszek vele, hogy ezt még korainak tartom, akkor hagy el:/ amugy még nem járunk, csak a randizásnál tartunk.
A kérdező hozzászólása: én is igy vagyok vele, csak engem néz hülyének.

Normális, hogy hogy mindenhol szőrös vagyok (lent)?

14 vagyok...és szerintem ilyen korban még nem kéne...vagy igen?...az a baj nem csak a nemi szervem fölött, hanem körülötte teljesen... sőt még a [email protected] körül is..... mit tefyek?...ha leborotválom mégjobban fog nőni :(, és félek, hgy lemegy a combomon....mit tegyek?

Legjobb válasz: Teljesen normális, és nem kell borotválkoznod! Ez csak egy divat. Minél többet borotválod, gyantázod, annál szõrösebb leszel.

Teljesen normális, és nem kell borotválkoznod! Ez csak egy divat. Minél többet borotválod, gyantázod, annál szõrösebb leszel.
Gyantázáson gondolkoztál már?
Te ilyen vagy genetikailag.
szia :_) http://www.lelkititkaink.hu/pubertaskori_valtozasok.html Mit tegyél??? semmit. tul van dimenzionálva szerintem ez a szõrös-nem szõrös téma manapság. valaki kitalálta, hogy kopasznak kell lenni, és most trendivé vált. Nagy szerencséjére a borotva, és gyanta gyártóknak!!!! Pedig nem véletlenül nõ ott szõr, ahol. Füleden mondjuk nem nõ (bár mire megöregszik az ember elõfordul ott is 1-1 szál ;-) Aztán mitõl menne le a combodon? Az embernek nem futószõre van!!!! :-) bizonyára lesznek pihésebb szõrök a lászáron, combon, sõt a karokon, és ugye a hónaljban is. NORMÁLIS VAGY IGEN!!! NORMÁLIS A FEJLÕDÉSED!! hogy válaszoljak a kérdésedre :_) Üdv. :-) Ha szüleiddel megfelelõ a viszonyod, akkor velük sem ciki megbeszélni. De mit kell ezen megbeszélni? És igen a végbélnél is nõ szõr. Na nem bunda, de van! Figyelj fokozottabban a WC használat utáni tisztálkodásra. Ajánlom használj nedves toalett papirt erre a célra!!! (én lidl-ben szoktam venni, szeretem, nem is olyan drága!) üdv. :-) Nekik sem ugy nõtt oda, ahova, hogy loptak a kutyától oszt felragasztották maguknak ;-) (vicc volt!!)
Igaza van az elöttem szólónak. A bikinivonalnál vágd ollóval esetleg.

Normális hogy az első szeretkezés utáni napokban tapasztaltam pár csepp vért? Meddig fog ez tartani? És minden szeretkezés után ez lesz? Vagy csak az első után? És védekeztünk óvszerrel de mennyi az esély hogy netán mégis baj legyen?

Egy év után most feküdtem le el?sször a barátommal. Nagyon jó volt. Megérte eddig várni úgy érzem. Nem is véreztem semmi baj nem volt. Viszont másnapra tapasztaltam egy kis vért. Csak pár cseppet.Védekeztünk.Óvszerrel.De azért bennem van a félelem hogy nehogy terhes legyek. Mert nem véd az óvszer sem 100%osan ugyebár.Gyógyszert viszont nem nagyon szeretnék még szedni.18 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ha kiszakadt van esélye. HA nem akkor nincs . Normális.

Ha kiszakadt van esélye. HA nem akkor nincs . Normális.

Húsos kismamák! Szerintetek normális hogy hogy második napja nem érzem mozogni?

16. héten éreztem el?ször. Utána minden nap 1X mikor lefeküdtem este, aztán 4 napig semmi. Teljen ki voltam. Most másfél hete megint minden nap éreztem. Második napja viszont semmi!!!??? Elég húsos vagyok és mells? fali a lepényem. Ez vajon még belefér vagy doki? 20hkm

Legjobb válasz: Ahogy kiírtam jelentkezett.!!! :D Jaj de jó!!!

A kérdező hozzászólása: Ahogy kiírtam jelentkezett.!!! :D Jaj de jó!!!
Ilyen idõs terhesen még teljesen normális, ha nem érzed minden nap, rengeteg helye van mocorogni, nem ütközik mindenképpen a hasaddal:)
Ez még teljesen normális egyébként, nem kell parázni. :) Ha hátrafelé fordul, akkor abszolút nem érzed még ilyenkor pl. :)

Most írta fel az orvos a fogamzásgátlót de nem mondta el normálisan hogy hogyan szedjem akkor most 15. én kell megjönnie akkor vegyem be az első szemet mindjárt? Vagy ha vége lesz akkor kezdjem el?

Legjobb válasz: miert mondana el, minden rajta van a tajekoztaton. Konnyu az orvost hibaztatni, amugy meg neked kell megkerdezned, ha valami nem vilagos.

miert mondana el, minden rajta van a tajekoztaton. Konnyu az orvost hibaztatni, amugy meg neked kell megkerdezned, ha valami nem vilagos.
oLVASD EL A GYÓGYSZER TÁJÉKOZTATÓJÁT ÉS VÁLTS DOKIT! (AZNAP MIKOR MEGJÖN)
Bocsi, capslock :S
A kérdező hozzászólása: Még nem váltottam ki de holnap majd elolvasom!:) köszi!
Elõsször is majd ha kiváltottad, olvasd el jó alaposan a tájékoztatóját! Valószínûleg az lesz benne, hogy ha megjön a mensid, aznap vedd be az elsõ szemet. Majd szedd végig a levelet, ha elfogyott pedig tartsd meg a 7 napos szünetet. A szünetben kb. 3-5. napon meg fog jönni. A 8. napon pedig már el kell kezdened a köv. levéllel még akkor is, ha nem múlt el a vérzésed! Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Az normális hogy 16 évesen fejvesztve keresem azt a lányt akivel egy normális párkapcsolatot lehet kiépíteni?

Már régóta nem volt senkim. És ez nagyon zavar. Inkább csak hiányzik valaki. Akiknél próbálkozok valahogy sose jön össze. Mi a teendő ilyenkor? Rosszul csinálok valamit?Segítsetek!

Legjobb válasz: az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)

az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)
annak idején még én is így voltam...
A kérdező hozzászólása: :) #2 remélem igazad van és végül is igazad van abban hogy még van idõm... csak olyan hiányérzetem van....
dugni akarsz mond ki nyiltan :) De erre is ráérsz még. 17 évesen tapasztaltabbleszel mitn 16 évesen 18 évesen tapasztaltabb mint 17 évesen és igy tovább. Ne akarj egy lenni a sokbol mert akkro sosem találod meg az igazit. Ha most ellövöd a patronaidat akkro rövidtávon talán sok nõd lehet de 10 év mulva elterjed hogy falod a nõket és egy értelmes lány sem áll majd szóba veled. Mérlegelj hisz nincs arany középút bármennyire is szeretnék ezt mi pasik. :)
A kérdező hozzászólása: ép ez az hogy nem csak dugni akarok :D
Ezzel én is így vagyok, csak pont fordítva... 15l

Mi lenne a normális? Hogy a felnőtt gyerek támogassa anyagilag a nyugdíjas szüleit, vagy a nyugdíjas szülő támogassa a pályakezdő gyerekét?

Szerintem az lenne a legnormálisabb dolog, ha mindenki saját magát támogatná. Nekem se tettek házat, kocsit a s**gem alá a szüleim, de nem is szorulnak rá az én anyagi támogatásomra most nyugdíjas korukban. De a környezetemben sok olyan felnőtt gyerek van, akinek csak megszületni volt nehéz, mert házat, kocsit vettek neki a szülei. De olyan is sok van, aki 30-40-éves, és még mindig a szülei bankkártyájával jár bevásárolni.

Legjobb válasz: Szerintem az a normális, ha a szülõknek van pénzük, nem nélkülöznek és ezáltal tudják támogatni akár a felnõtt gyereküket. Illetve az a normális, ha a szülõk szegények, kis nyugdíjból élnek, a gyermeküknek viszont jól megy a szekér, akkor a gyerek támogatja õket. Ami nem normális, mikor a szülõknek sincs sok, de azt a keveset is a felnõtt, munkaképes gyereküknek adják, aki el is várja, illetve mikor a dolgozó gyermektõl, aki mondjuk épp hogy megél, esetleg családot is el kell tartania, elvárja a szülõ, hogy fizesse neki a napi 2 doboz cigarettát, stb.

A 2. válaszadônak teljesen igaza van. Sajnos ez nálunk is ùgy megy hogy az anyám meg a nagybátyám is szegèny mamám nyakára járnak, ott esznek isznak, kölcsönkèrnej ès segìtsèget nem adnak, de mamám akkor is odaadja amilye van pedig mindketten el tudnák tartani magukat ha nem lennènek ennyire lusták. Míg ott laktunk a fèrjemmel mi tartottuk el az egèsz bandát, most inkább fizetünk albèrletet ès fizikailag segìtünk mamámèknak, de pènzt nem adunk hogy a lèhûtõk elhordják ès mèg most is elvárják mamámtól a támogatást. Ez se normális szerintem. Ha meg segíteni kell az a válasz, hogy õk nem ott laknak....
Szerintem az a normális, ha a szülõknek van pénzük, nem nélkülöznek és ezáltal tudják támogatni akár a felnõtt gyereküket. Illetve az a normális, ha a szülõk szegények, kis nyugdíjból élnek, a gyermeküknek viszont jól megy a szekér, akkor a gyerek támogatja õket. Ami nem normális, mikor a szülõknek sincs sok, de azt a keveset is a felnõtt, munkaképes gyereküknek adják, aki el is várja, illetve mikor a dolgozó gyermektõl, aki mondjuk épp hogy megél, esetleg családot is el kell tartania, elvárja a szülõ, hogy fizesse neki a napi 2 doboz cigarettát, stb.
Szerintem az a normális, hogy az segít aki tud. Szülõ a gyereknek, gyerek a szülõnek. Ez nem törvényszerû, hogy ki kinek segítsen. Én pl. segítek fizetni a devizahitel felét (40.000) Ha tudnék adnék nekik többet. Bár én otthon lakom. Felneveltek tisztességben, nem nélkülöztem, de nem raktak semmit a seggem alá. Ezt nagyon is megérdemlik, fõleg így hogy egekben a deviza és velük lakom. :) 21/l
Attól függ. Ha valaki pályakezdõ, akkor szerintem nincs abban kivetnivaló, ha a nyugdíjas szülei támogatják - ha van mibõl. Nyugdíjas és nyugdíjas között óriási különbség van. Vannak olyanok, akiknek saját lakása és magas nyugdíja van, emellett megtakarításai, adott esetben ingatlanjai, egyéb értékei. Ebben az esetben pont az lenne a fura, ha nem támogatná a gyerekét, pláne ha az pályakezdõ. Nyilván az más, ha a nyugdíjas azért éhezik, hogy jusson bulizásra a 35 éves egyetemista, az élet értelmét keresõ gyerekének.
Az lenne az ideális, ha egyiknek sem kéne támogatni a másikat. A normális meg az, ha a jobb helyzetben levõ támogatja a rászorulót.
Nekem szülõként az a normális, hogy támogatom a gyerekem. Csak azért fizessen hitelt élete végéig, nehogy a kevésbé szerencsések megszólják? Hát kösz nem. Nekünk valószínûleg nem lesz nyugdíjunk, hiába dolgoztunk évtizedeket bejelentve. Hacsak nem lõjük fejbe magunkat, sajnos elképzelhetõ, hogy rá fogunk szorulni a gyerekeink támogatására. Persze van megtakarításunk is, és ha a gyerekeinknek ez komoly probléma, akkor nem is fogjuk elfogadni.
Engem már egy éve kb a szüleim segitenek ki pályakezdõként, és már azt várom, mikor tudom visszafizetni nekik azt "sok" pénzt amivel kisegitgettek hó végén...számomra ez nagyon fusztráló, hogy úgy érzem a nyakukon lógok, szeretnék már én is tenni értük.
Ideális az lenne, hogy az emberek tudnának annyit keresni, hogy maguknak bebiztosítsák az idõs korukra az ellátást, továbbá ha valaki pályakezdõ, akkor lenne lehetõsége egy átlag fizetésbõl normálisan megélni. De sajnos nem élünk egy ideális világban. Szerintem minden család esete más, engem tudtak támogatni a szüleim, jól jött, hogy nem kellett pályakezdõként nyomorogni. De ismerek olyat is, aki meg a nyugdíjas szüleit támogatja, különben éhenhalnának.
Mindkettõ normális. Normális esetben egy családban ez nem probléma, az segít a másiknak aki tud, vagy jobban áll. A nem normális családokban szokott ez gondot okozni.
csatlakozom az elsõhöz...egy családban mindig azon kell segiteni akinek nagyobb szüksége van rá...
Az lenne normális ha két ember aki már ledolgozta az életét nem szorulna támogatásra. Csak sajnos ez nem mindig van így. A gyerektámogatásával egyetértek. Ha megtehetik a szülõ miért ne segítenék tanuláshoz, kocsihoz, házhoz. Legjobb barátnõm is megkapta mindezeket, mégsem lett tõle semmi baja. Normális, értelmes felnõtt nõ lett. Tanulást nekem is finanszírozták, másban is segítettek volna, de nem tudták megtenni.
Addig, amíg van mibõl, sztem normális, ha támogatják azt, aki rászorul. Legyen az a pályakezdõ gyerek vagy a szülõ. Nem mindig tudja mindenki saját magát támogatni, fõleg a mai világban... ahol pl. egy 30 éve egy bizonyos cégnél dolgozó embert simán a politikai hovatartozása miatt elbocsátanak, aztán majd' 60 évesen keressen magának más munkát. És még sorolhatnám... Az más kérdés persze, amikor az egyik fél nem a megélhetésére kunyerál pénzt a másiktól, hanem elvárja, hogy pl. a felnõtt gyereke fizesse a cigijét, a sörét, a külföldi nyaralását, mert hogy õ már felnevelte... vagy az is, amikor a már felnõtt gyerek várja el a szüleitõl, hogy "támogassák", csak éppen a támogatás az elmegy a bulira meg a márkás ruhára...
családon belül szerintem ez nem is kérdéses..ha valamelyik fél rászorul a segítségre, akkor a màsik miértne segíthetne? végülis azért család a család..kire számíthatnál, ha már a családodra sem? :)

Szerintetek normális az hogy a párotok azt mondja hogy válasszatok hogy ő kell, vagy a tetoválás?

Legjobb válasz: Normálisnak normális, de akkor az is normális lesz, ha én meg a tetoválást választom. :) Mondjuk nekem se tetszene a tetkó a páromon, de akkor sem állítanám ilyen döntés elé, amivel szinte "zsarolnám". Azért mégiscsak szabad ember, az õ teste, az õ döntése.

Normálisnak normális, de akkor az is normális lesz, ha én meg a tetoválást választom. :) Mondjuk nekem se tetszene a tetkó a páromon, de akkor sem állítanám ilyen döntés elé, amivel szinte "zsarolnám". Azért mégiscsak szabad ember, az õ teste, az õ döntése.
nekem az egyik volt pasim azt mondta, válasszak a nyelvpc vagy õ... a piercinget választottam.
Szerintem meg nagyon is büszke lehet magára a 9.04-es, mert nem adta fel magát senki kedvéért. Nyilvánvalóan megcsináltatnám a tetkót, ha arra vágyom. A páromat nem hagynám el, ha meg õ igen, akkor jobb is...normális ember nem zsarol ilyennel... 23N
Igen. 39F
09:04: Én erre nem lennék büszke.
Igen, abszolút. 21/L
Hát ha mondjuk lány vagy és egy ocsmány hatalmas fél testet befedõ tetkót akarsz akkor természetes...de ha mondjuk egy olyat amit bármikor el tudsz takarni vagy nem feltûnõ helyen van és ízléses, pici, akkor lehet nem kéne túlreagálni.
Attól függ. Valami bazi nagy, ocsmány, nonfiguratív "izét" akarsz magadra varratni, az nem éppen a legvonzóbb dolog. Viszont ha olyan tetkót akarsz, aminek van jelentése, ami valamiért fontos neked (egy emlék valakihez, elhunyt hozzátartozóhoz, mert ugye vannak ilyenek is) akkor toljad neki, ebbe ne szóljon bele.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm szépen a válaszokat!Én is úgy gondolom hogy az én testem és és ne szóljon bele senki hogy mit csinálok vele, és amint látom nem csak én gondolom így! :) köszönöm!
Én úgy gondolom, hogy neked kell eldöntened, hogy normális-e. A párom egy kígyót szeretett volna venni mindenáron és már járta is a kisállat kereskedéseket a megfelelõ után kutatva, amikor nekem elárulta mire készülök. Mivel én egyenesen hiszti rohamot kapok az ilyen állatoktól (kígyó, gyík, béka, pók stb) ezért közöltem vele, hogy jó legyen, de akkor én többet nem megyek hozzá, amíg az a kígyó ott van. Ha ezt nézem gyakorlatilag ezzel is választás elé állítottam. Engem választott, illetve továbbra is alkudozik, igyekszünk megtalálni a közös nevezõt, ami mindkettõnknek jó. Valahol természetesnek tartom a reakcióját és azt is természetesnek tartanám, hogy az ígéret után tényleg el is hagy, ha megcsináltatod a tetoválást, hiszen tudtad mit vállalsz, de neked kell eldönteni, hogy mennyire közölte ezt veled normálisan. A szóhasználaton nem akadnék fenn.
Nem normális.
Egyáltalán nem normális! Ha a pasi szeret, akkor nem hagy el egy tetoválás miatt, de fõleg nem zsarol ilyennel. Én simán megcsináltatnám, ha meg a pasinak nem tetszik, akkor menjen. Önálló nõ vagy, jogod van ahhoz a k.va tetkóhoz! Ahogy magamat ismerném, én csak azért is megcsináltatnám. 21/N

Az normális, hogy az apám arra biztatja az öcsémet, hogy minnél több jó nőt dugjon meg?

Azt sem bánja ha az öcsém megcsalja a barátn?jét, s?t biztatja is. Azt mondja neki ,hogy egyszer élünk. Nekem meg sokáig párkapcsolatom se lehetett, egy ideig jártam egy fiúval ?t kiutálta az apám. Most egy leszbikus kapcsolatom van, ezt mondom el neki. 19/L

Legjobb válasz: Az hagyján hogy nem normális. Egyenesen rossz. Önzõség, hiúság, butaság. Az lenne a jó, ha az öcséd beszélgetne normális férfiakkal is, normális példaképekkel.

Az hagyján hogy nem normális. Egyenesen rossz. Önzõség, hiúság, butaság. Az lenne a jó, ha az öcséd beszélgetne normális férfiakkal is, normális példaképekkel.
Szerintem nem normális dolog, de biztos apukád is ilyen fûvel-fával típus és nem tud mást tanítani a tesódnak.
Ha nem az apád lenne azt mondanám egy kiégett, sekélyes érzelemvilágú, primitív tahó. Így csak azt mondom, amilyen hamar csak tudsz távolodj el tõle. Visszafordíthatatlan károkat okozhat az önbecsülésedben. Öcsédet ne próbáld meggyõzni, szinte törvény, hogy ugyanilyen lesz. Sajnos rengeteg ilyen agyatlan barom él emberbõrben.
Gondolom, a saját nõrokonainak nem kívánja azt, ahogy õ bánik a nõkkel.
Hát megvan apádról a véleményem... bunkó, önelégült, tróger alak lehet, ha ennyire nem érdeklik a nõk érzelmei...
Lehet apukád a saját vágyait próbálja kiélni öcséden keresztül. Mint amikor az anyukák szépségversenyekre hurcolják a kislányaikat... Ez esetben no comment Másrészrõl nem eszik olyan forrón, nekem gyerekkoromtól azt sulykolták anyuék hogy nem szabad az elsõ fiúnál leragadni, ahogy õk elkövették ezt a hibát, hanem meg kell ismerni több embert, nyitottnak kell lenni. Na, amikor e "szentírás" szerint cselekedtem és a barátom mellett egyetlenegyszer randiztam egy másik fiúval, ne tudd meg milyen balhé volt otthon + prédikáció a qrvákról és a tisztességrõl... Szóval lehet apukád csak húzza öcsédet, ha valóban lefeküdne egy csomó lánnyal õ lenne a legjobban kiakadva.
Viszont te elmondhatod a tesódnak, hogy aki fûvel-fával együtt van minden nemi betegséget összetud szedni. A nõk 40%-a nemi beteghordozó, a pasik körében meg pont emiatt nõ a szájrák.
Az apák a fiaikat dugni küldik, a lányukat meg féltik. Ez teljesen természetes, és normális.
Nekem van két lányom és egy fiam!Még kicsik, de a férjem folyton azt mondja, ha a fia végig dugja fél várost büszke lesz rá, de ha a lányához valaki hozzáér azt kinyirja!!Szerintem ez olyan apás hûlyeség.Szerintem nem kell mindig mindent véresen komolyan venni.:) )))
Apád, szegény, a legrosszabb fajta (átlag)férfi. Nemcsak magyar! - ó nem: INTERNACIONÁLIS:-)))) Ez a tipus, sajnos, mindenütt jelen van. Ostoba, érzéketlen (mert ha nem lenne ostoba, eleve elvetné a kettõs mércét); más iránt tiszteletlen - fõként, ha nõ - és egoista. Ezzel együtt lehet még becsületes ember is - és általában az. Próbálj többet beszélni az öcséddel: elmondani, miben alávaló - és az õ kapcsolati életére káros - egy ilyen falubika-szintû hablaty. Ha Te leszbikus kapcsolatot választottál, neki "köszönhetõ". Egy ilyen apa megmérgezi a leánygyermekét: egyszer-s mindenkorra meggyûlölteti vele a férfinemet, mint olyat (érthetõ módon). Ez az ember annyira ostoba, hogy fel sem tudja mérni a kárt, amit csinál. Neked csak azt kívánom: a leány-partneredben, legalább, találd meg azt az érzelmi világot, amely ugyan megvan az ellenkezõ nemben is, de ez az "antiapa" megfosztott a megismerésétõl. Vigyázz magadra és a testvéredre.
Teljesen normális.. Ez az ÉLET!!!
Elég érdekes nevelési elvei vannak az apátoknak, nem mondom.Ezzel csak azt éri el, hogy öcséd felnõttként egy igazán gerinctelen, tahó ember lesz, aki képtelen hû maradni valakihez.Remélem öcsédnek lesz annyi esze, hogy nem hallgat rá.Szerintem el kellene mondanod neki a saját véleményedet is cenzúrázatlanul, hátha ettõl kattan neki valami a kis agyában.És az egy dolog, hogy egyszer élünk, de nem mindegy, hogy hogyan.
az apád az öcséden akarja kiélni magát! valószínû õ ezt szerette volna csinálni, csak nem volt rá alkalma...
Így konkrétan nem normális.Nekem is van egy 19 éves fiam(meg egy 4 éves is), de így direktbe nem buzdítom erre(persze a nagyra értem).Különben van egy mondás-régrõl, ám a mai napig megállja a helyét:egy férfi akkor is férfi marad, ha a kalapjába szarik.Ergo:mindegy mennyi nõvel volt dolga, õ akkor is tisztességes.Én örülök, hogy fiaim vannak, mert könnyebb elõítéletek nélkül.Ám ha lányom lenne se zárnám a 4 fal közé, és maximálisan megérteném-és elfogadnám-az "igényeit".A nem túl régi idõkben(ez kis hazánkban is így volt) az apák maguk fizették be az örömlányokhoz a fiaikat(persze akkor még bordélyok voltak, ahol a lányok biztonságára és egészségügyi alkalmasságára is figyelmet fordítottak), hogy igazán férfivá váljanak.
Hát én nagyon remélem, hogy a párom nem akar majd ku.rvát nevelni a fiamból... ilyen pasinak nem is szülnék
A kérdező hozzászólása: * minél
Faterod jó nagy hülye lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!