Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hetesen nem minden (45 db)

Normális, hogy 20 hetesen nem minden nap érzem a babám mozgását?

Kb 3 hete kezdtem érezni a mozgását, de nem minden nap egyformán. Néha nagyon aktív és egész határozott rúgásokat érzek, néha meg szinte semmi. A doki azt mondta, hogy most már minden nap kéne éreznem. Remélem nincs gond.

Legjobb válasz: szia én is 20 hetes vagyok. én sem érzem minden nap.de ha ete úgy fekszel ahogy neki nem tetszik akkor mozogni fog. én a hátamra szoktam. és a kezével matat és fészkelõdik. nekem farfekvéses.

szia én is 20 hetes vagyok. én sem érzem minden nap.de ha ete úgy fekszel ahogy neki nem tetszik akkor mozogni fog. én a hátamra szoktam. és a kezével matat és fészkelõdik. nekem farfekvéses.
Teljesen normális hogy nem egyformán érzékeled. Van aki ilyenkor érzi meg elõször. Ez függ a hasfal felépítésétõl, a baba aktivitásától, és a lepény elhelyezkedésétõl. Ha elöl, a hasfal felöl tapad, akkor akár 4-5 héttel késöbb lehet érezni a magzatmozgásokat, mivel "tompítja", "lefogja" azokat. Ne aggódj, 1000% hogy semmi baja. A dokiknak hobbija az ilyesztgetés, hogy hálás legyél neki mint "megmentõnek", és honoráld azt :) 37. kismama (doki)
Szia! Biztos, hogy mindennap mozog és érzed is, csak nem figyelsz mindig oda.Annak több oka lehet : én hogyha sokat járkáltam napközben akkor fel sem tünt, hogy mozogna.Sõt, hogyha álltam sem éreztem nagyon.És ha lefekszel, sem biztos, hogy aktív lesz mindig.Nekem amikor a 29. hetes ultrahangot csinálták nem éreztem semmit, az orvosom meg közben alig tudta lemérni a combcsont hosszát , mert végig nagyon eleven volt a pici. Nyugodj meg !Biztos, hogy nincs semmi gond.Most már egyre intenzívebben fogod érezni, viszont lesz olyan nap is amikor épp, hogy egy picit fog csak mocorogni. A lényeg, hogy mindennap legyen egy kis mocorgás.
Szia Én is úgy tudom, hogy ha már aktívan mozog, akkor minden nap kéne legalább egyszer mozognia. De ha másnap érzed, akkor tuti nincs baj. Ez jó tipp, hogy feküdj hanyatt, nyújtózz ki, ezt az én lányom sem szereti.-) VAgy kicsit, de finoman nyomkodd meg a pocid, keresd meg hol van, nekem ezután is vissza szokott beszélni.-) De nemrég voltál uhon is, ha minden rendben volt, nincs miért aggódnod. Nem mozognak egyformán a babák. Én 25 hetes vagyok, de nekem is van, hogy alig-alig érzem egy nap, máskor meg meg sem áll:-) Nyugi, ne idegeskedj!! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! (A múlt heti uh-n minden rendben volt.)

Ugy érzem mintha menne el a tejcsim, vagy ez normális? Most 11 hetes a babám és már nem mindig van ugy bedurranva mint volt, normális hogy ahogy ö nö ugy nekem kevesebb lesz a tejem?

Legjobb válasz: Az nem jelenti azt, hogy kevesebb, hanem beállt a kereslet -kínálat. Nekem 14 hetes a babám és csak éjjel durran be amikor kimarad egy etetés, akkor én mindig kelek és lefejem, hogy mire ébred újra tele legyen. Ha nem sír, hogy éhes lenne akkor, nem kell izgulnod. Ha annyira aggaszt akkor két kajcsi közt tedd mellre ha nem alszik, vagy fejjél belõle.

Az nem jelenti azt, hogy kevesebb, hanem beállt a kereslet -kínálat. Nekem 14 hetes a babám és csak éjjel durran be amikor kimarad egy etetés, akkor én mindig kelek és lefejem, hogy mire ébred újra tele legyen. Ha nem sír, hogy éhes lenne akkor, nem kell izgulnod. Ha annyira aggaszt akkor két kajcsi közt tedd mellre ha nem alszik, vagy fejjél belõle.
áááááá, nálam is uez a helyzet...nincs bedurranva és mégis elég. Jól írják elõttem: kereslet - kínálat beállt :)

Szerintetek az normális hogy a 6 hetes babám még mindig csak eszik-alszik? Nem gügyög, nem mosolyog.

Alig van "érdemben" ébren, ha ébren is van nem csinál semmit, úgy értem ,hogy más ismer?s 6 hetese már mosolyog, gügyög a miénk meg semmi ilyet nem tesz. Eszik, kicsit nézel?dik és alszik tovább.

Legjobb válasz: Normális. Az elsõ lánykám talán 8-9 hetes lehetett az elsõ mosolynál. Szerintem most "állítsd rá magad" arra, hogy ne hasonlítgasd más babáihoz, mert akkor folyamatos izgulás és kiakadás lesz. Miért csinálja ezt vagy azt, miért nem csinálja, és miért úgy? Stb. Minden baba más és más, legritkább eset, hogy valaki a nagykönyv szerint fejlõdik. Élvezd és gyönyörködjél benne úgy ahogy van. Õ csak a tietek, és nincs még egy hozzá fogható! Jó babázást!

Normális. Az elsõ lánykám talán 8-9 hetes lehetett az elsõ mosolynál. Szerintem most "állítsd rá magad" arra, hogy ne hasonlítgasd más babáihoz, mert akkor folyamatos izgulás és kiakadás lesz. Miért csinálja ezt vagy azt, miért nem csinálja, és miért úgy? Stb. Minden baba más és más, legritkább eset, hogy valaki a nagykönyv szerint fejlõdik. Élvezd és gyönyörködjél benne úgy ahogy van. Õ csak a tietek, és nincs még egy hozzá fogható! Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: köszi! akkor tehát baja nincs, csak majd késõbb jön?
szia, ha megeszi az adagját, és nem sárga (az okozhat aluszékyonságot) és gyarapszik, akkor sztem nincs baj. amúgy idõre született? rendes súllyal? mert koraszülötteknél/kis súlyú babáknál is ez van, és az is normális.
A kérdező hozzászólása: 37. hétre jött 3180-nal
Akkor õt a 3 hetes babákhoz hasonlítsd. Mindig vond le azt a 3 hetet az életkorából. Egyébként az csak 3-4 hónaposan elvárható, hogy mosolyogjon és gügyögjön, persze nem baj, ha hamarabb elkezdi. Ne aggódj!
Enyém 5 hetes 1 napos :) Már párszor mosolygott, de nem igazán aktív baba, egész nap alszik õ is. Szopik után van ébren kb fél órát (nappal 5-ször szopik, éjjel 1-szer). Éjjel egybõl visszaalszik szopi után. Ne aggódj, ha jól van a babád, jól gyarapszik, jól eszik, van pisis-kakis pelus, akkor minden oké. Nekem az elsõ lányom is ilyen volt, õ sem volt túl aktív kb 2 hónapos koráig.
Szopi után és pelenkázáskor próbálj vele foglalkozni 4-5 percet. Énekelj neki, mondj verset, masszírozd, nevess rá, kicsit tornázatsd, napi 15 percben hallgathattok halk zenét is. Egyébként nagyon irigykedem, az én fiam 6 hetesen kevesebbet aludt, mint most, közel 1 évesen.


33. hetes terhes kismama vagyok. Nögyogyászom eddig mindig csak ultrahanggal vizsgált, soha egyszer sem lentröl. Normális hogy nem vizsgáltak meg?

Ràadàsul ma voltam nàla,a következö vizsgàlat ugyanugy 4 hét mulva lesz,mint eddig.

Legjobb válasz: Én 30 hetesen voltam utoljára uh-on, azóta egyszer voltam 35 hetesen, akkor nst-t csináltunk mást nem. Most megyek szerdán, 36 hetesen. Most talán megfog vizsgálni és uh-ot is csinál. Most már hetente kell majd járnom. Szerintem ha minden rendben van az uh-on és neked sincs semmi panaszod akkor nem sok a 4 hét. 36 hetes pocis Boldog baba várást!

Én 30 hetesen voltam utoljára uh-on, azóta egyszer voltam 35 hetesen, akkor nst-t csináltunk mást nem. Most megyek szerdán, 36 hetesen. Most talán megfog vizsgálni és uh-ot is csinál. Most már hetente kell majd járnom. Szerintem ha minden rendben van az uh-on és neked sincs semmi panaszod akkor nem sok a 4 hét. 36 hetes pocis Boldog baba várást!
Nekem a 24. héttõl nézi a méhszájam állapotát a doki és jegyzi is a kiskönyvbe. Elvileg a 37. héttõl sûrûsödnek a vizsgálatok. Ezek szerint tartja magát ehhez...
Hát, nem tudom mi a normális, de az én nõgyógyászom eddig minden egyes alkalommal (eddig kb 6-7szer) megvizsgált hüvelyileg is - ellenõrzi, hogy nem nyílt-e ki a méhszáj, és egyszer rákszûrést is csinált. Én is kb havonta vagyok visszarendelve, általában azelõttre ad idõpontot, mikor valami vizsgálat jönne, hogy meg tudjuk beszélni (vérvétel, genetikai UH stb) 29 heteske
Én a 35.-ben vagyok és engem sem vizsgáltak meg, viszont úgy tudom, hogy a 36. héttõl heti egy CTG-t csinálnak. Itt figyelik a baba szívverését, mozgását, a te hasizom tevékenységedet. Én telefonálnék a helyedben e kapcsán, mert 3 hét múlva már 37 hetes leszel.
Szia! Engem a dokim mindig megvizsgál lent is! az uh-ból nem tudja megállapítani, hogy milyen a méhnyak és a méhszáj állapota. A4 hét szerintem is sok , lassan kéne járnod ctg-re, bár ha minden ok akkor elég csak a 37.héttõl, de honnan tudja, hogy minden ok? magán doki? Szerintem azért majd 36 hetesen azért látogass el hozzá! És kérdezd meg, hogy miért nem vizsgál meg alulról is!
szia, Nekem 3 hetente van UH. A belsõ méhszáj így is látszik, és az a lényeg. Nekem sem az elsõ babánál, sem most a 2. babónál nincs felesleges hüvelyi vizsgálat. Értem ezalatt, hogy csak a kötelezõ mintavételek, ill. a vége felé van hüvelyi vizsgálat.
semmien panaszod nem volt pl:hasfajas?mert csak akkor vizsgal alulrol de nem is egeszseges ha minden alkalommal fel nyul. engem is csak ultrahangon vizsgal.egyszer viszont felfaztam es meg nezett alulrol, hogy nincs e nyitott mehszaj ez a terhessegem elso szakaszaban volt. azota se volt problemam es nem is vizsgalt alulrol.

6 hetes babam egy par napja nem akar elaludni egyedul, pedig eddig mindig igy szokta. Ahogy teszem be az agyaba, sir. Csak olbe alszik el. Ez normalis? Hogy szotathatom le?

Legjobb válasz: Úgy hogy sír, kiveszed megszeretgeted az ágya mellett, tehát nem mész el a kiságytól vele, majd vissza teszed. És ezt rengetegszer megcsinálod. Elõbb utóbb megtanulja hogy a kiságya azért van mert ott aludnia kell. Az én lányom már 11 hónapos és magától alszik el öt hetes kora óta. És most ne kezdje el senki írkálni, hogy akkor én rosz anya vagyok meg nem kap elég szeretetet stb... Mindent megkap érzelmileg és minden téren. Egyszerûen csak nem akartuk hogy közénk szokjon mert én így tartom helyesnek. Soha nem rigattam a lányomat igaz hogy nem is szerette. Most 11 hónapos és életvidám mosolygós kiegyensúlyozott baba. Minél elõbb rendszert viszel az életébe annál könnyebb lesz neki is és neked is. A szeretet attól még megkapja tõled. A közelségedeti is fõleg ha szoptatsz. Sok sikert.

Úgy hogy sír, kiveszed megszeretgeted az ágya mellett, tehát nem mész el a kiságytól vele, majd vissza teszed. És ezt rengetegszer megcsinálod. Elõbb utóbb megtanulja hogy a kiságya azért van mert ott aludnia kell. Az én lányom már 11 hónapos és magától alszik el öt hetes kora óta. És most ne kezdje el senki írkálni, hogy akkor én rosz anya vagyok meg nem kap elég szeretetet stb... Mindent megkap érzelmileg és minden téren. Egyszerûen csak nem akartuk hogy közénk szokjon mert én így tartom helyesnek. Soha nem rigattam a lányomat igaz hogy nem is szerette. Most 11 hónapos és életvidám mosolygós kiegyensúlyozott baba. Minél elõbb rendszert viszel az életébe annál könnyebb lesz neki is és neked is. A szeretet attól még megkapja tõled. A közelségedeti is fõleg ha szoptatsz. Sok sikert.
Az enyém is ezt csinálta, de nálunk sajna nem javult a helyzet egy darabig, pedig minent megtettem, hogy visszaszokjon az egyedülalvásra. Egy idejig kizárólag a babakocsiban volt hajlandó aludni, beletelt pár hónapba, mire visszazsoktattam a kiságyba, azóta is ott alszik, de pár percet így is símogatni kell, mire elalszik. Érdekes, hogy esti elalvásnál soha nem volt gond. Azóta is azon töröm a fejem, hogy mi történhetett, de fogalmam sincs. Semmit nem csináltam másképp, mégis így alakult. Próbájl hozzá beszélni, símogatni, énekelni neki. 10 hósak vagyunk.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat.Az esti alvasnal amugy nalunk sincs gond.:)

Egy pár napja észre vettem, hogy bal oldalon (szint középen) lent érzékeny a hasam. Nem mindig érzem, csak ha pl ülök és úgy rakom a lábam hogy nyomódik. Ez mitől lehet, normális? 14 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem olyan szúró érzés, mintha húznák? Mert nekem is van ilyen, én 13 hetes vagyok, azt mondták rá, hogy a méhszalagok nyúlnak, növekszik a méhem és a pocakom. Ha ilyen van, ne aggódj! Minden jót!

Szia! Nem olyan szúró érzés, mintha húznák? Mert nekem is van ilyen, én 13 hetes vagyok, azt mondták rá, hogy a méhszalagok nyúlnak, növekszik a méhem és a pocakom. Ha ilyen van, ne aggódj! Minden jót!

Normális, hogy 8 hetes terhes vagyok és nem kívánom a páromat mint régen? Megritkultak nagyon az együttlétek és szóvá is tette már nekem. Egy héten egyszer vagyunk együtt kb.

Legjobb válasz: Igen normális.Most egy kicsit lelassultál,ezt biztos te is érzed,de meglátod 2-3 hét múlva átfordul a dolog a másik oldalára!Én legalábbis így voltam mind a két terhességgel.Csak az a fontos,h a pároddal ezt szépen megtudjátok beszélni,tényleg kényes kérdés.

Igen normális.Most egy kicsit lelassultál, ezt biztos te is érzed, de meglátod 2-3 hét múlva átfordul a dolog a másik oldalára!Én legalábbis így voltam mind a két terhességgel.Csak az a fontos, h a pároddal ezt szépen megtudjátok beszélni, tényleg kényes kérdés.
Én se kívántam kb heti egyszer voltunk együtt kb a harmadik héttõl mert én azóta küzdök a hányással, hányingerrel.Meg folyton az járt a fejemben hogy nehogy valami baja legyen a babának és erre gondoltam közben is.Kb 1 hete viszont legszívesebben naponta többször is összebújnék a férjemmel.Persze még mindig rosszul vagyok, de a hányások ritkultak és egyre több az olyan alkalom amikor jobban vagyok.Úgyhogy most lassan 12 hetes leszek és egyre jobban kívánom a szexet. Szerintem a helyzet nálad is változni fog csak kitartás. Boldog és egészséges babavárást nektek!
Nekem is ez volt a terhességem elején, mert állandóan tök fáradt voltam. Aztán meg hirtelen ugyanolyan "kívánós" lettem, mint a terhesség elõtt. Ez még mindig tart :) Ne izgulj, üdv, 31 hetes kismami
Tényleg ne aggódj.ÉN is kb a 8héttõl nagyon rosszúl voltam egész nap, fáradság , hányinger és meg is haltam volna , ha együtt kellett volna lennünk.Szerencsére párom ezzel tisztában volt még a baba érkezése elõtt, így nem volt gond.Persze, ha picit jobban voltam engedtem neki:) , hisz férfi.De szerencsére 12 hét körûl elmúlt minden rosszúllét és újra a régi vagyok, Sõt.... Ezt majd Te is tapasztalni fogod. Most a 32. hetet töltöm és majd meg zavarodok a páromért minden nap, hát ez sem sokkal jobb hidd el:) Kitartás Nektek Ancsy
Nekem az a véleményem, hogy ez is benne van a pakliban amikor az ember terhes. Van akinek mégjobban megnõ az étvágya az együttlétekre, de van akinek csökken. Pont az elején vagy még és ilyenkor nagy hormon változások mennek végbe a szervezetedben, szóval szerintem ne aggódj, hogy kevésbé kívánod. A pároddal ülj le és beszéljétek meg ezt a dolgot, hogy azért te most egy más állapotba léptél és legyen megértõ és türelmes. Mi az elején még voltunk együtt párszor, de ahogy teltek a hetek mind ketten úgy éreztük, hogy ott van pár centire a magzat és olyan fura érzésünk volt szex közben, pedig tudtuk, hogy semmi baja nem eshet az együttléttõl. Nem is élveztem úgy a dolgot, mint az elõtt, mert a baba járt a fejemben. Mi inkább egymás kielégítésével oldottuk meg a dolgot. Így is jó volt, persze már alig várjuk, hogy egy jót szeretkezhessünk. 34 hetes vagyok és már nem soká megint összebújhatunk normálisan. Olvass utána az Informed oldalán vagy az Origo Babázó oldalán mit írnak a terhesség alatti szexrõl vagy csak egyszerûen írd be a google keresõjébe, hogy "terhesség alatti szex" olvasd el és ezt mutasd meg a párodnak is. Nem tudom segítettem-e.
Az elsõ trimeszterben én sem kívántam a szexet, állítólag ez normális, mivel ekkor ágyazódik be a baba, kezdõdnek döntõ átalakulások és a nõ szervezete érzi, gondolom, hogy jobb ha egy darabig "egyedül" marad. Az elsõ néhány hétben a szex sokszor még fájdalmas is lehet, pl nekem is az volt, na meg amúgy is nagyon rosszul voltam az elsõ néhány hétben. Ez a második trimeszterben majd megváltozik, ne aggódj, hogy a 3. vége felé ismét elmenjen tõle a kedved. Mondjuk ez egyénfüggõ. Szeritem még 3-4 hétig válaszd más módját a párod kielégítésének, ha nem kívánod a szexet. Aztán meg majd változnak a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, már azt hittem hogy velem van a gond.
Ne aggódj, teljesen normális. Én az elsõ trimeszterben még kívántam a dolgot, de sokkal ritkábban voltunk együtt, mint elõtte. Mióta viszont érzem a kicsit mozogni, azóta még gondolni sem tudok a szexre. Ha a párod igazán szeret, akkor megérti ezt. És nem csak a hagyományos módon lehet kielégíteni a másikat. ;) Azért azt se felejtsd el, hogy csak te vagy terhes, õ nem, neki még megvannak a vágyai, sõt, terhesen még izgatóbbnak találhat, mint elõtte. Szóval próbálkozzatok más módon. 25 hetes kismama
Szia Szerintem minden no atesik az elejen egy ilyen perioduson, van akinek aztan valtozik van akinek nem. Nekem kb ket het volt amikor majd megorultem a szexert, de mostmar ujra szinte gondolni sem akarok ra...mert nem hoz lazba. A parom iszonyuan megerto...es van mas modja is hogy oromet szerezzek neki...nekem is jo mert ot kielegiti...es alapjaba veve nengem beken hagy. Lehet hogy masok szamara ez szornyu, de nalunk ez van :) 22 hetes pocakos
Ez normális ilyenkor, majd a 2. harmadban talán megjön az étvágyad. De szerintem ilyenkor sem kell a másikat elhanyagolni, ha neked nem is olyan jó, de neki had legyen.

6 hetes terhesen normális az, hogy a szeretkezés végén az orgazmuskor erős nyilaló érzésem van a méhem vagy a petefészkem környékén? Nem mindig ugyanott érzem. Akkor nem érzem amikor a párom megy el. A szeretkezés nem árthat a babának?

Lehet hogy kicsit túlintim a téma, de szeretném tudni hogy ez normális dolog e...

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy árthat-e a babának, de nekem a dokim azt mondta, hogy egyenlõre kerüljük a szexuális együttlétet a férjemmel. Egy 12 hetes kismama

Azt nem tudom, hogy árthat-e a babának, de nekem a dokim azt mondta, hogy egyenlõre kerüljük a szexuális együttlétet a férjemmel. Egy 12 hetes kismama
Az erõs nyílaló érzést sztem beszéld meg a dokival, nem szégyen, errõl is beszélni kell.Ha nem jólesõ, hanem fájdalommal jár, lehet szüneteltetni kell egyelõre, de csak magamból indulok ki.
Én 7 hetes terhes vagyok, és kb. egy hónappal ezelõtt kezdtem érezni, hogy valami gond lehet, mert orgazmus közben alhasi fájdalmat éreztem. Ez mostanában már egyre ritkább, akkor viszont még nem is tudtam, hogy gyermeket várok. Az orvosom épp a napokban világosított fel teljesen önmagától, hogy orgazmus után ne aggódjak, ha kb. félperces kellemetlen érzésem lesz, ezt a méh összehúzódása idézi elõ az orgazmus hatására. Véleménye szerint továbbra is élhetünk szexuális életet, de ne vigyük "túlzásba", vagyis ez azt jelenti, hogy azért ne csináljuk mindennap, mert az már nem tesz jót a babának... Nem tudom, hogy ez az "erõs, nyilaló érzés", amit leírtál, ugyanaz-e, mint ami nálam jelentkezett. Nekem inkább kellemetlen volt, de nem nevezném fájdalmasnak. Szerintem csak errõl lehet szó, emiatt pedig nem kell aggódnod, de azért én a helyedben megkérdeznék egy szakembert, fõleg, ha erõsebb fájdalmat érzel. Szerintem egyáltalán nem tabu. És gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazán megnyugtattatok! A nyilaló érzés csak egy pár másodpercig tart és inkább kellemetlen mint fájdalmas. De azért majd rákérdezek a dokinál is pénteken.
Szerintem ez teljesen normális.
Szerintem ezzel semmi gond, õ ennyit bír megenni egyszerre egyelõre. Ahogy nõ, úgy fog egyre többet enni egyszerre, és ezáltal tovább is fogja bírni. :) Az a lényeg, hogy megfelelõen gyarapodjon ;)
ja, és ha anyatejes, akkor meg fõleg, mert az gyorsabban "emésztõdik", mint a tápszer..:)
A kérdező hozzászólása: Tápszeres sajnos. :( Akkor nem aggódom. Köszönöm a válaszokat! :)
mennyivel született? egyébként gondolom jár ki a védõnõ, orvos, ha szerintük a lányod megfelelõen gyarapszik, fejlõdik, akkor semmi gond nincs is :-)
A kérdező hozzászólása: 4 kg-val született. :) 1 hónaposan majdnem 5 kg volt. :) Csak mindenki azt mondja, hogy tápos babának 3-4 órát ki kellene bírni... :(
nekem lànyom is tàpszeres volt, ès most a fiam is az, kàr ezen bànkódni, nem tehetünk róla, hogy "ezt dobta gèp" :)
esetleg egy tápszer váltást meg lehetne próbálni. nekünk olyan volt hogy mikor fent volt állandóan evett volna szintén tápszeres. volt hogy be nyakalta a 240ml is 7hetesen. azt jeleztem a gyerek orvosnak és õ irt fel egy másik tápszert ami laktatóbb azzal már ki bírta 3-4órákat is sõt valamikor többet is.
A kérdező hozzászólása: Most Milumil komfort 1-et kap. Ez már a 3. fajta tápszer. :-( De lehet megemlitem a dokinak ha megyünk. Köszi!

12 hetes terhesen normális hogy a cicim még mindig fáj? A többi tünetem alább hagyott . Két lányom van egyiknél sem fájt a cicim szerintetek akkor kisfiú lesz? Nem akarom megkérdezni .

Legjobb válasz: Èn még csak 6 hetes terhes vagyok, de a mellem nekem is nagyon fáj néha! Lányom van, vele nem volt ilyen! Én szeretném majd megtudni fiú lesz-e vagy lány, majd megírom mit mondtak!

Èn még csak 6 hetes terhes vagyok, de a mellem nekem is nagyon fáj néha! Lányom van, vele nem volt ilyen! Én szeretném majd megtudni fiú lesz-e vagy lány, majd megírom mit mondtak!
15 hetes vagyok és még mindig fáj a cicim ugyhogy igen normális, nekem valószinüleg fiam lesz, de én nem adok sokat az ilyesmire!
Nekem is két lányom van, na ilyen brutál mell fájdalmam még nem volt 19 hetes vagyok, szinte aludni se tudok tõle, a bal fáj sokkal jobban. Állandóan melltartóban vagyok ettõl meg gombás lett, viszket, hámlik. A 18. hetes UH-n azt mondták ez elég egyértelmûen kukacos:-) Lehet ebben a cici dologban vmi. Ja és a hányinger is visszajött.
11 hetes terhes vagyok és a melleim majd szét feszülnek. Az oldal fekvések után, ha felkelek, akkor még jobban húzódik. Van már 2 lányom, de ilyen emlékem nem maradt a ciciket illetõen. Ez új, bár nem jelenti azt, hogy a mostani fiú lenne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!