Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hetesen nem (296 db)

Kb. 6 hetes terhes vagyok. Normális, hogy egyátalán nem vagyok rosszul?

Még nem voltam dokinál, hányingerem sincs reggelente, csak a mellem feszül egy nagyon picit.

Legjobb válasz: Ne aggódj én se voltam rosszul egyszer se, csak úgyanúgy mint neked, mellfeszülés. De az nagyon, nem tudok hason aludni még mindig! (Most 8 hetes vagyok) Amúgy staisztikai adatok szerint kb az emebrek felének van hányingere. Örülj, hogy a szerencsésebbek közé tartozol! Sok boldogságot a babához!

Ne aggódj én se voltam rosszul egyszer se, csak úgyanúgy mint neked, mellfeszülés. De az nagyon, nem tudok hason aludni még mindig! (Most 8 hetes vagyok) Amúgy staisztikai adatok szerint kb az emebrek felének van hányingere. Örülj, hogy a szerencsésebbek közé tartozol! Sok boldogságot a babához!
Nem mindenkinel fordul elo a hanyinger, nekem csak a cigit kellett abbahagyni halistennek, mert meg a szagat sem birtam elviselni.
Szerencsés vagy. De nem biztos hogy így marad, nekem a 8. héttõl kezdõdtek a panaszaim. Ált. ha nincs semmi panaszod, ami teljesen normális, fiúra nagyobb az esély. Sok sikert a picihez!
gratulálok! nem voltál még dokinál? ideje lenne elmenned.a melled mástól is feszülhet, mint terhességtõl. 7 hétig nekem sem volt bajom, aztán reggelente hányinger kb.3 hétig. azóta semmi. én is szerencsés vagyok, örülj neki ha jól viseli a szervezeted.
Szia ez teljesen normális hogy nincs hányingered, nekem se volt pedig már 36 hetes terhes vagyok, mellfeszûlésem viszont szinte az egész terhességemet végig kiséri, de elviselhetõ.Addig örülj amig nem érzed magad rosszúl, és az egy hülyeség hogy ha nem vagy rosszúl akkor fiad lesz, nekem is lányom lesz!Ez alapján nem lehet itélkezni, sok sikert a baba váráshoz!

36 hetesen normális, hogy ennyi "nem jó" tünetem van?

Boldog, jó egészség? az egész várandósságom. De valahogy az elmúlt napokban vettem észre, hogy egyre csúnyább a b?röm. Ma este meg már tiszta "elefánt" lábaim vannak, annyira vizesedem. Más is van így?

Legjobb válasz: Naná! Én is kb. a 36. héttõl kezdtem eldeformálódni! :-) Az ujjaimat nem is nagyon tudom behajlítani. Nagyon megdagadt a kezem, lábam. Néha alig bírok menni. Mondjuk most 2 napja megint tök jól vagyok ( vizesedésen kívül). Már nincs sok hátra! Kitartás!!! 39 hetes km

Naná! Én is kb. a 36. héttõl kezdtem eldeformálódni! :-) Az ujjaimat nem is nagyon tudom behajlítani. Nagyon megdagadt a kezem, lábam. Néha alig bírok menni. Mondjuk most 2 napja megint tök jól vagyok ( vizesedésen kívül). Már nincs sok hátra! Kitartás!!! 39 hetes km
Igen az utolsó hónapban bedagadt az arcom, szemem, a lábaim mint az oszlop. És 70 kilóval feküdtem fel a szülõágyra és 62 kiló lettem amikor megszültem. Tehát nálam is volt vizesedés rendesen.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Hirtelen a mérleg is többet mutat másfél kilóval és hát a lábam mellett az ujjaimra sem ismerek rá... Amikor nem érzem magam a legjobb formában mindig arra gondolok, hogy itt van a kisbabám és hogy Õ jól legyen az a lényeg. Már nagyon várjuk, hogy kezünkben tarthassuk. Boldog babavárást és könnyû szülést:-)

11 hetes terhesen normális, hogy még nem változott a súlyom?

A melleim már háromszor akkorák, a hasam is n? már, de a súlyom még változatlan. Nem mintha hiányzozának a plusz kilód, de normális ez?

Legjobb válasz: Én a 16. hétig 1 gr-ot se hiztam, aztán ahogy a baba rohamosan nõni kezdett jöttek a kilók. Most 27 hetesen 6 kg-nál tartok.

Én a 16. hétig 1 gr-ot se hiztam, aztán ahogy a baba rohamosan nõni kezdett jöttek a kilók. Most 27 hetesen 6 kg-nál tartok.
Irigykedem mindenkire. Én 28 hetes vagyok, és már 20 kilót felszedtem. Igaz, hogy 158/55-tel indultam, de akkoris...
Persze hogy normális. Attól is függ, ki mennyivel indul. Ha a baba jól fejlõdik, semmi gond. Van, aki szoptatás alatt szed föl plusz kilókat.
Te is szerencsés alkat vagy, könnyebb lesz majd leadni a szülés után ami majd még ezután jön fel! :-) Én az elsõ 4 hónapban több kilót is fogytam a sok rosszullét miatt, így ca. az 6-7. hónaptól indult el a tényleges súlygyarapodás, mert addigra hoztam egálba a "versenysúlyom".
Szia! Én a 16. hétben vagyok és még egy kilót sem híztam, úgyhogy nyugi, mindenki más alkat és másképp alakul át a teste. Egyébként a mellem nekem is megnõtt és már van egy kis pocim is! Boldog babavárást!
Én a 31-dik hetemben járok, és még egy kilót sem híztam.A baba szépen fejlödik.Nem kötelezö hízni.Ha odafigyelsz, hogy mit-mennyit eszel, akkor nem feltétlen muszály hízni.Egyedül amit javasolni tudok, hogy a sót azt kerüld el, amennyire csak lehet.Az hízlal a legjobban, mert leköti a vizet a szervezetben, amely hízáshoz vezet.

4-5 hetesen, normális, hogy néha nem érzek semmit, néha meg nagyon görcsölök?

Olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. TP-en vagyok,tegnap kiírt a doki,hogy pihenjek sokat. Félek,nehogy elmenjen a pici. Volt már egy vetélésem,és az is így kezdődött.

Legjobb válasz: Szerintem a normál terhesség pont ilyen! Nekem is ilyen volt. Volt olyan, hogy a falat kapartam, annyira görcsölt. Vetélésre még csak ne is gondolj!! Az én falatkaparós-görcsölõsöm most édesen alszik a kiságyban! Boldog babavárást, ne parázz! :)

Szerintem a normál terhesség pont ilyen! Nekem is ilyen volt. Volt olyan, hogy a falat kapartam, annyira görcsölt. Vetélésre még csak ne is gondolj!! Az én falatkaparós-görcsölõsöm most édesen alszik a kiságyban! Boldog babavárást, ne parázz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Próbálok pozitívan állni hozzá. Szedek tegnap óta Duphaston-t , 2X1- et naponta. Remélem ez segít. Meg Elevit-et is szedek . Te szedtél valamilyen terhes vitamint?
Nekem is nagyon görcsölgetet a hasam, de mostanra elmúlt 6hetes vagyok.Neaggodj, gondolj arra hogy minden jó lesz.Kicsit én is izgulok, jövõ héten megyek orvoshoz, múlt héten még nem volt szívhang.De semmi tünetem nincs.Szoritok neked, hogy minden ok legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd én is drukkolok Neked. :)
Nekem nagyon gorcsolt a hasam, kb.a 10.hetig, akkortol mulott el. Egyszer rohantam is dokihoz, mert ugy begorcsoltem, nem tudtam felallni, biztos voltam benne, hogy oriasi a baj. Nagyon meg tud ijedni az ember. :(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Most már 6-7 hetes terhes vagyok. Most is görcsölgetek. Mondta a Doki, hogy szedjek sok magnéziumot. Remélem jobb lesz. :)

4 hetes a kisfiam. Normális, hogy még nem érzem magam szülőnek/anyának?

Szeretem elnézni ahogy alszik,fürdetés közben stb. Nem félek megfogni,már profin megy az öltöztetés,pelenkázás. Csak valahogy nem tudatosult még,hogy ? az én fiam. Más is volt így vagy velem van a baj?

Legjobb válasz: Ebbe is bele kell jönni,mivel még új nagyon ez az egész.Én ugyanigy voltam amikor megszületett a lányom,féltettem ,óvtam,de valahogy nem éreztem magam (még)felelõsségteljes anyának.Minél több idõt fogsz vele tölteni,úgy fog erõsödni az anyai érzéseid felé.

Ebbe is bele kell jönni, mivel még új nagyon ez az egész.Én ugyanigy voltam amikor megszületett a lányom, féltettem , óvtam, de valahogy nem éreztem magam (még)felelõsségteljes anyának.Minél több idõt fogsz vele tölteni, úgy fog erõsödni az anyai érzéseid felé.
Én is így vagyok ezzel, pedig már 5 hónapos a lányom. Igazából nem érzem azt, hogy anyuka lennék, vagyis inkább még mindig nem fogtam fel, hogy egy emberkének én vagyok az anyukája. De ha az jelenti anyának lenni, hogy imádom õt, és bármit megtennék érte, és azért, hogy boldog legyen, és megadjak neki mindent amire csak szüksége van, akkor igen már bizony anyuka vagyok. Úgyhogy szerintem emiatt ne aggódj, csak szeresd õt teljes szívedbõl, és õ mindig tudja majd pontosan, hogy te vagy az õ egyetlen anyukája!
Nekem is idõ kellett hozzá. Ráadásul azt hittem, én majd mindenre rá tudom szoktatni, amit gondolok: egyedül fog aludni... Na, csak az õ személyiségével nem számoltam. :) Most már igazi anya vagyok, aki sokszor feladta az elveit, és szerintem ezért van egy kiegyensúlyozott kisfiam. Szerintem idõvel te is belejössz, teljesen normális. Szerintem elsõ gyereknél nincs olyan, hogy egybõl a szülõágyon olyan anyává válsz, mint amilyen néhány hónp múlva leszel. Én teljesen normálisnak tartom, amit érzel.
Én mai napig néha ezt érzem, pedig már 2, 5 éves a kisfiam.De még most is van hogy ránézek, és az a gondolat támad bennem hogy úr isten nekem tényleg van egy fiam, pedig nem is szültem. Sajnos a 7ik hónapban altatással császároztak, uh az én életembõl kimaradtak a szülés örömei, fájdalmai ezért érzek így.
a lányom talán 3 hónapos lehetett mikro a tükör elõtt állva már em néztem furcsán a tükörképünkre. sokáig én is azt kérdeztem: ez a bab tényleg az anéym, tényleg anya vagyok? ...fura volt nagyon :D ne aggódj, ez egy nagy változás az ember életében.
nekem most múlt 1 éves a lányom, és sokszor csak nézem, és csodálkozom, hogy nekem gyerekem van. persze nagyon édes, nagyon szeretem...stb, de igazán nem tudnám megfogalmazni, hogy mit érzek, mit is jelent, hogy anya vagyok. még mindig fura, és sokakkal beszélve úgy gondolom, hogy ez nem is változik meg, hiszen ahogy nõnek, az ember lánya rácsodálkozik, hogy már mekkora gyereke van. nincs veled semmi baj, hiszen most nagyon sok feladatod van, ami lefoglalja az összes energiádat. majd ha nagyobb lesz, rád mosolyog, még késõbb ha hozzádbújik, megölel, vagy ha majd mondja, hogy "anya", majd szépen "leesik" neked is, hogy anyuka vagy.

10 hetes kismama vagyok! Normális, hogy még nem látszik semmi, csak egy kicsit keményebb a pocim? Mikor fog kerekedni? Ikreket várok!

Legjobb válasz: Gratula az ikrekhez :) Attól is függ, hogy milyen alkat vagy. nekem van 1 kis pocim, a 12-13. héttõl már eléggé észrevehetõ volt. Nem ikres kismama

Gratula az ikrekhez :) Attól is függ, hogy milyen alkat vagy. nekem van 1 kis pocim, a 12-13. héttõl már eléggé észrevehetõ volt. Nem ikres kismama
16 héttõl jok a esélyek hogy már látszódjon a pocak. de mindenkinél változó. nálad nyilván elõbb az ikrek miatt (huuu de irigyellek:-))) van egy lányom és ugy de ugy szeretnék ikreket:-))
18 hetes vagyok, de még semmi pocakom sincs, de a babát már érzem benne.:) )
Én ikreket várok, nekem a 8. héttõl kezdett nõni a hasam. Viszont ez egyénileg változó, tehát nem jelent semmi rosszat, ha még nem nõ a pocid. Rövidesen biztosan "kinövöd" a cuccaidat! ;) Ha még lenne kérdésed, nyugodtan írj privátba! Boldog babavárást! 32 hetes ikres kismama
Szia! Elõször is gratula az ikrekhez!!A feleségem is ikreket vár 17 hetes és 2 napos de igazán még nem látszik rajta.Csak Én látom mert Én látom pizsomában is!:) )))Nyugi!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Amúgy 3 babaát várok, ez hihetetlen:) De a védõnõ szerint még nem kell hogy látszódjon 60 kg vagyok, szóval van egy kis felesleg is a hasamon! Nektek is boldog babavárást!
Gratulálok a babákhoz!!!:) ) Vigyázz magatokra!!! Lesz még nagy pocakod, ne aggódj!Elárulod, hogy természetes v. mesterséges úton fogantak? 18 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Természetes, születtek már a családban ikrek!

8 hetes vagyok. Normális, hogy már nem érzek semmit?

Nem voltak túl markáns tüneteim eddig sem, de mostanra minden elmúlt! nme kell már állandóan pisilnam, elmúlt a farkasétvág, nem feszül a cicim és fáradékony sem vagyok! rendben van ez így? azt hittem ilyen jól majd csak a 12hét után lehtek!

Legjobb válasz: Mindenkinél másképp van. Nálad így, ez még nem jelent bajt. Mi van azokkal akik egyáltalán nincsenek rosszul? Én pl. a 6 héttõl voltam nagyon rosszul a 10. hétig, utána egyre jobban lettem és a 14 hét után szûnt meg teljesen minden tünet. Szóval ne aggódj,nincs semmi baj, inkább érezd magad szerencsésnek!

Mindenkinél másképp van. Nálad így, ez még nem jelent bajt. Mi van azokkal akik egyáltalán nincsenek rosszul? Én pl. a 6 héttõl voltam nagyon rosszul a 10. hétig, utána egyre jobban lettem és a 14 hét után szûnt meg teljesen minden tünet. Szóval ne aggódj, nincs semmi baj, inkább érezd magad szerencsésnek!
Nekem sem volt semmi különös panaszom. Volt, hogy mentem a patikába újabb tesztért, hogy megnézzem tényleg terhes vagyok-e :) :) Vigyázz magadra, és élvezd a terhességet!! 13 hetes kismami

10 hetes kismami vagyok! Nem nagyon kivánom a szexet, mert igazábol félek hogy a babának baja lesz! És megijedtem hogy itt elöttem irták hogy véreztek utána! Ez normális hogy igy félek vagy mehet a szex rendesen?

Legjobb válasz: Normális ha félsz azzal nincs gond. Én 17 hetes vagyok most és mi ugyanugy csináljuk ahogy eddig, nem éppen olyan szerelmes ringatozásnak mondanám,inkább vadabb.Amikor kicsit fáj vagy kényelmetlen szolok, és másik pozzal probálkozunk. Ameddig nem érzed kellemetlennek nem kell változtatni a normális szexuális életeden. Persze azért elõvigyázatosan boldog baba várást

Normális ha félsz azzal nincs gond. Én 17 hetes vagyok most és mi ugyanugy csináljuk ahogy eddig, nem éppen olyan szerelmes ringatozásnak mondanám, inkább vadabb.Amikor kicsit fáj vagy kényelmetlen szolok, és másik pozzal probálkozunk. Ameddig nem érzed kellemetlennek nem kell változtatni a normális szexuális életeden. Persze azért elõvigyázatosan boldog baba várást
Ezzel mindenki így van! De ha az orvos nem tiltja, nyugodtan szeretkezhettek, nem tudtok vele ártani a babának! Õ nem érez semmit, nagyon védve van. Nincs akkora méhösszehúzódás szexnél, hogy ártana neki. A tested meg jelzi, meddig mehettek! Én is érzem, hogy meddig nyúzhatok, mi a kényelmes póz éppen! 14 hetes kismami
ami jó a mamának, jó a babának is. óvatosan persze... mi a férjemmel a 37. hétig kitartottunk egymás mellett. de ha nagy a pocó, akkor nehezebb.
ami jo a mamanak az jo a babanak is! szoval nyugi! en ugyan ebbe a hibaba estem bele mikor terhes voltam nem engedtem a ferjemet magamhoz ugy kozel! honapokig nem volt koztunk semmi sex!
Ha a méhszájad zárt és elég hosszú nyugodtan lehet szexelni. Ha a baba már fejjel lefelé van; befordult akkor már nem.
Hát ezzel én is így vagyok... meg szerintem sokan mások is, bár tudom nem kéne ennyire parázni. Azért mi inkább az orális és kézi verziót preferáljuk mostanában...
Ha zárt a méhszájad, akkor szexeljetek nyugodtan, finoman. A babát védi a magzatvíz, nem lesz baja.
Én is nagyon féltem, és csak a 11. héten mertem szeretkezni a párommal, de vérzés nem lépett fel utána. Teljesen normális, hogy félted a kicsit. 10 hetesen, ha zárt a méhszáj, elviekben probléma nem adódhat, de lelkileg a félelem tud gátolni. Ha ezt nem tudod legyõzni, akkor se erõszakold magadra az aktust, a párod meg fogja érteni.
4. válaszolónak: Nekem a 23. héttõl nem lehetett, most vagyok a 36.-ban, és azt mondta a doki, hogy most már feloldja a tiltást. A babó már egy hónapja fejjel lefelé. Akkor most lehet, vagy nem?

Normális, hogy kb 6 hetesen nincs a petezsákomban még senki? Van rá esély, hogy megjelenik a baba? Meddig normális, hogy nem látszik?

Május 15-én volt meg utoljára de 35-40 naposak a ciklusaim,szóval ebbe az id?szakban lehetek.Már kétszer voltam ultrahangon de még a zsákon kívül nem látni semmit.Azt mondta a doki,hogy várjunk még,de lehetséges,hogy elhalt a magzat.

Legjobb válasz: Én 6+4 hetesen voltam dokinál és nekem már szívhang is volt! De ebbõl ne vonj le semmilyen következtetést,ez csak az én tapasztalatom, az én esetem. Biztos hogy 6 hetes?

Én 6+4 hetesen voltam dokinál és nekem már szívhang is volt! De ebbõl ne vonj le semmilyen következtetést, ez csak az én tapasztalatom, az én esetem. Biztos hogy 6 hetes?
6 hetesen nekem is üres volt a petezsák, és sajnos 3 hét múlva is.
A kérdező hozzászólása: szorítok neked..tudom milyen szar kétségek között..:(( Minden tünetem megvan, olykor elég erõsen is..csináltam tegnap tesztet és pozitív lett..egy erõs pozitív..nem halvány, bár tudom, hogy a szervezetemben lehet még olyan hormon...meglátom..kedden megyek másik dokihoz.. tartsunk össze:) )
ha van tuneted, akkor nyugi! amig van tunet, addig en is nyugodt vagyok :) probalok az lenni (tudom, egy het, mig elmulik a tunet, de ha van, az mindig jo jel, foleg ha eros. nekem mindig este 10kor van a reggeli rosszulletem :) )
A kérdező hozzászólása: úh. de jó..mármint úgy nem jó érzés, de lagalább nem vagyok egyedül az esti rosszullétekkel.:) ))rá sem kell néznem az órára, hogy tudjam mikor közeledik az este:) )..viszont azért bevettem az elevitet..gondoltam biztos ami biztos...de eléggé szarul vagyok tõle...sokkal erõsebb a hányingerem..szóval ennyit errõl...KITARTÁST nekünk:) )..én pont most keresek normális nõgyogyit aki tud uh olvasni is...te vérzel még?
en hajdu krisztinahoz fogok menni (nem o a nodokim, 4dsre, mert allitolag nagyon jo) nem verzek, viszont majd meg orulok egy kis szerelmeskedesert a ferjemmel. ha az elevittol vagy rosszul, probald a hipp natalt, mondjuk abban nincs "beepitve" a folsav, mint a femibionban (elevitben nem tudom benne van e), de en az elso babanal nem voltam tole rosszul, csak most gyerek mellett se kedvem se idom "ontogetni"
A kérdező hozzászólása: sajnos az én történetemnek holnap vége..reggel megyek be a kórházba és megmûtenek.:( elegem lett és most sem találtak semmit már a petezsákban:(( eléggé elvoltam keseredve..most sem jobb..de legalább vége a bizonytalanságnak..ennyit tudtam tenni érte. Állítólag kapok egy méhszájtágító gyógyszert és altatás alatt kivákumolják a petezsákot...következõ menzesz után megint lehet próbálkozni, mivel ez nem egy olyan nagy mûtét..õszintén..nem igazán van kedvem még most nekiállni megint..azt hiszem lelkileg még helyre kell rázódnom..de jól vagyok..tényleg..várom, hogy vége legyen...ami nem öl meg az erõsít..azt mondják Köszi neked mindent és jó babavárást..
:( sajnalom. szomoru, de tobb novel esik meg, mint gondolnad (tudom, nem vigasztal). statisztika szerint minden novel egyszer, es minden harmadik novel ketszer/tobbszor. ami vigasztaljon, nemcsak, hogy te mindent megtettel, hanem allitolag ilyenkor a kovetkezo babanak jobb lesz (elo lett keszitve). a nodokim azt mondta (o nem nagyon amitgatott, amikor mondtam, hogy verzek), hogy termeszetes kivalasztodas, nem lett volna egeszseges, jobb igy. sajnalom, azert ismeretlenul is jo volt egyutt "varni" veled, jó lett volna ha sikerul (en 16.an megyek, szamolom mennyit kell aludni :( )
A kérdező hozzászólása: köszönöm , hogy tartottad bennem a lelket:) többet jelentett mint gondolnád és ...a mûtét tényleg hamar megvolt és hála az Istennek nincsenek görcseim sem(lekopogom)..túl leszek rajta hamar.:) ettõl függetlenül várom, hogy mit mondott az orvosod..és remélem minden rendben lesz:)
feltetlen megmondom. nem vagyok nagy "gyakoris", de miattad idelestem parnaponta :) nekem a ferjemmel volt egy nagy beszelgetes, eddig tabutema volt a bebi, most mar neha beszelunk rola, es nem lesz agressziv kismalac, remelem nem lesz semmi gond (akarta o is, csak tul hamar jott, epp kulfoldon lesz..vegig, ha osszejon a szuletese utan jon haza fel honappal..nehezen viseli.. ) nekem jo, hogy tudtam vele beszelni, es nem a "nem akarok rola beszelni" "nem hagyhatnank ezt a temat?"at kapom :) te parod hogy viselte?
A kérdező hozzászólása: ez tökre érdekes, mert kb. én is ezért néztem ide fel:) )) mi terveztük a babát....sajnos két éve úgy kezdõdnek az éveim, hogy meghal valaki aki közel áll hozzám(sõt van két kolléganõm akinek ezek után szintén meghalt valakije..meghalt tavaly a mamám nekik is meghalt egy- két nap eltéréssel) tudom, hogy ezt csak az érti meg aki átélte, de idén januárban meghalt a kiskutyám (spániel kislány 14 éves volt és nagyon beteg...akkor megszakadt a szívem és még most fáj nagyon..:(( nagyon fontos volt nekem...és utána..mint egy pótlék(tudom csúnyán hangzik) ráálltam a baba témára..bár lelkileg nem voltam kész..a párom is nagyon szerette a kis hülyémet így õ is belement .Nem azért mert gyorsan kellett valami pótlék hanem mert rádöbbentett minket elég sok dologra az elvesztése... csak elakartam mondani az elõzményeket...egyébként kb 2 éve nyúzom õt a baba miatt. Õ örült neki de félt is...hogy valami baj lesz.és nem akarta, hogy elmondjuk bárkinek is míg nem lesz biztos...de nem bírtam..aztán már õ sem amikor végre meglett...aztán a többit már tudod..nem mondta, de szerintem benne is most összetört valami..szar ez a helyzet most...egyébként..tényleg pikkpakk megvolt a mûtét és a vérzésen kívül nem igazán van panaszom..kicsit fájdogál a hasam..tök fura, hogy mûtét után egybõl éreztem, hogy már tényleg egyedül vagyok..fura érzés volt:( Azért a férjedet nem igazán értem..miért ennyire elutasító..talán így védi magát a csalódástól, hogy ha baj lenne..vagy idõ kell míg megemészti?(bocsi a sok szövegért:) )
igy erthetobb.. amugy bennem is azert mozgott annyira a masodik baba, mert kifutok az idobol lassan, es a fiammal egyidos ismeros kislanya meghalt.. azota kattantam ra ennyire, nem tudom miert..szerintem ezek ilyen kimondhatatlan felelmek, amik leirva gyerekesnek tunnek, de borzaszto erosek :( szoval ha nem is tudom mondani hogy megertelek, tudom hoigy mirol beszelsz, e s egyaltalan nem gyerekes, vagy nem hangzik csunyan. a ferjem azert ilyen elutasito, mert o emlekszik mennyi gond volt az elso babaval (_minden_ tunetet produkaltam, 12 oran at tarto szules volt, amin bennvolt, az elso hetet a fiam korhazban toltotte, mert sargan engedtek haza, mondvan minden gyerek sarga, de o majdnem belehalt:()akkor lattam egyebkent a ferjem eloszor sirni pedig 15 eve egyutt vagyunk).. szoval o fel, mert messze lesz, es haza se tud jonni (katona, kikuldetes, egy bazison lesz, skype se lesz csak telefon) :( szoval retteg
A kérdező hozzászólása: akkor most már értem..:(( gondolom próbálod nyugtatni, hogy minden rendben lesz és attól, hogy az elsõ babával ez történt a másikkal minden rendben lesz...??..de akkor is elég szar az õ helyzete:((..gondolom az õ fejében is benne van, hogy gondoskodni kell rólatok és õ ezt most testkölebõl nem teheti meg.:(..persze a tied sem egyszerû...egyedül lenni..mondjuk most már ittvagyok én neked...bár tudom ez sovány vígasz:((..egyébként beírtalak a naptárba, hogy mikor mész dokihoz...:) A barátnõid is a szüleid is mellettetek állnak nem?..minden rendben lesz...
A kérdező hozzászólása: sajnos ilyenkor ismerszik meg az igazi barát...a szüleid nem tudnak segíteni? Igen, pesti vagyok és november 2-án leszek 26 éves(azt ne mond nekem, hogy ..óóóóóó...hát akkor rengeteg idõd van mert hülyét kapok....!!:) ..mi szilveszterkor leszünk 9 éve együtt..és lehet, hogy hülyeség, meg nem lehet ilyet...de 26 évesen terveztem az elsõ gyereket..tõlem a második jöhet 30 éves koromban is(ha rátudom beszélni )..mondjuk elõször az elsõ jöjjön össze..végre.. Én nem gondolom , hogy 32 évesen olyan nagyon kifutsz az idõbõl(ha esetleg valami baj lenne...de nem lesz!!) mi az , hogy csak paradicsom bigyón éltél....mondjuk ha egyedül lennék én sem fõznék..max sütnék valami sütit:) ))) (szerinted ez így nem gáz, hogy itt besdzélgetünk..) Képzeld tegnap tökre görcsöltem, ami fura így a mûtét után a 6. napon..kíváncsi vagyok mikor múlik el a vérzés is...uncsi már hatalmas bugyiban és , , pelenkában· járni..:) ..baromi szexinek érzem magam...:) )nem mintha bármi is lehetne még 2 hétig....de akkor is... egyébként gondolkoztam és lehet, hogy durván hangzik és fájni fog, de ha esetleg nem jönne össze most ez a baba..akkor godnolj arra, hogy ott van egy tündéri gyerek melletted..míg másoknak úgy kell megküzdeni ezzel a vetéléssel, hogy még nincs gyereke.(most nem magamra célzok..én viszonylag hamar túlleszek dolgokon)..tudom ez nem vígasz....sõt...de reméljük nincs semmi baj..apropó..vérzel még???..az orvosod miért nem remél semmi jót?
nekem meg ket 16 nap hogy kideruljon mi van, ha ez vigasztal.. de en is remenykedek.. huye kerdes, de feszul a cicid, erzekeny? rosszul vagy neha?
A kérdező hozzászólása: nem véreztem...semmi nem változott:(..már én sem bízom nagyon benne..elmegyek vagy ma vagy kedden sztk-ba és meglátjuk....én már szinte fel is adtam..a természet tudja mit csinál, de a lelkiismeretem miatt elmegyek másikhoz az biztos..talán csak egyetlen csepp remény maradt:(..de az sem sokáig..belefáradtam ebbe az egészbe:(((...hol örülni kell, hol sírni.. írok majd, hogy mi volt..köszi a támogatást:)
nem ereztel semmit? nem vereztel? szornyu ez a bizonytalansag :( en tovabbra is azt mondom, hogy varj egy hetet, lehet a geppel van valami, meg egy het..ha sok, akkor négy napot, de varj meg. magandokinal vagy? ha igen menj be akorhazba. ha korhazba mondtak, menj magandokihoz. nekem ez adoki nagyon nem tunik biztosnak, bocs
A kérdező hozzászólása: szerintem 6 hetes vagyok.Több semmiféleképpen sem.Rossz, hogy ilyen tehetetlen az ember és csak várni tud, hogy megjelenik, vagy sem.
szia, nekem 28 napos ciklusaim vannak, es hat hetes hat naposan mar lattam, hogy vert a pici szive, viszont nem embrio volt, hanem petezsak -- mig az elso babamnal 6 hetesen mar nemcsak a petezsakot lattam, hanem magat az embriot most nem tudom mas gep volt e, vagy ennyira nagy volt a fejlodesi kulonbseg a ket hat hetes baba kozoitt szerintem varj egy hetet ez a legrosszabb, a varakozas en a kovetkezo ultrahangot varom mar, nem is tudom mennyire :( mert verezgetek kozben es a dokim meg szabadsagon van, 12. hetig nincs ultrahang :( szoval nalam is ilyen dupla vagy semmi nem tehetunk semmit
A kérdező hozzászólása: Ha 6 hetesen volt már szívhang is akor én már tényleg feleslegesnek érzem a reménykedést.Kicsit kezdek belefáradni, mindemellett meg eléggé intezív a hányingerem.Nem könnyû úgy elviselni a napi rosszulléteket, hogy a semmiért.De akkor sem tudom feladni, valakinek hinnie kell benne.:( te nem tudsz elmenni másik orvoshoz? ha szólsz, hogy vérzel csak megvizsgálnak
azt mondta a doki amig nem eros mensi szeru, addig nyugi van nincs itthon a ferjem, egyedul vagyok egy ket eves babaval, aki mantrakent mondja, hogy "nyak" (vegyem fel a nyakamba), amit nem tehetek :( majd ha hazajon a ferjem (ma mar), es legkozelebb is verezni fogok, bemegyek az ugyeletre, ha leszidnak, akkor is (eddig ket alkalommal volt verzes) remenykedek. amugy amikor felhivtam a dokit hogy verzek eloszor, kozolte, hogy valoszinuleg vetélés, termeszetes kivalasztodas, blabla egesz ejjel simogattam a hasam (huyeseg tudom), meg imadkoztam (pedig nem vagyok hivo).. el se tudom mondani, de szerintem ismeredaz erzest szerintem tuzz ki egy idot, addig higgy benne, probalj ne parazni, beszelj/"gondolj" hozza.. ha soknak tartod az egy hetet, lefgyen negy nap. meg azert is mondom, mert nekem a doki most elsore meg se talalta a gyereket, elment masik kameraért, ugy lett meg.. szoval lehet a technika ordoge..
A kérdező hozzászólása: remélem minden rendben lesz veled.:) Nem hülyeség amit írtál..én is beszélek hozzá simogatom a hasam és magamban még imátkozom is:) ... két hetet várok még, de szerintem e hét után feladom:(de addi harcolok érte..jövõhéten már a hetedig hétben leszek..akkor már látszania kell.. Nem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet velem, de azt sem tudom elképzelni, hogy a doki talál valamit...de legbelül folyamatosan reménykedem:) köszi a bíztatást:)
akkor legyen az az egy het a kituzott pont :) a ket het tul sok szerintem is. mellesleg utolso mensitol szoktak szamlni ah eteket, ami nem egeszen pontos, mert nem csak egyszer lehet peteeres a honapban drukkolok (ma megint vereztem, de csak kicsit, epp hogy latszott a wcpapiron :( )
A kérdező hozzászólása: Nos...mésem reménytelen:) ))Tegnap voltam uh és ott volt egy 4mm-es kis embrió ..és még a szive is pulzált..még gyengén.Mindenki elszámolta magát, mert most vagyok 6 hetes..fogalmam sincs hogy jött ez így össze.A lényeg, hogy ott van és most már minden rendben lesz...ezt a gondolkodást kell végig vinnem és nem aggódni.. Köszi a bíztató leveleket:)
gratulalok, ugye megmondtam :D :) ) örülök, hogy nem adtad fel, csak így tovabb!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bíztatàs..nagyon jól esett:) )
Na látod, hogy az idõvel volt itt probléma és nem a picivel :) Gratulálok!Jó és nyugodt babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) )))
A kérdező hozzászólása: sziasztok..úgy néz ki az én történetem most ért véget:( ma voltam megint orvosnál és most meg már nem látta megint..:(( ez hihetetlen...azt mondta, hogy ez ma már a harmadik vagy negyedik ilyen eset....gondoltam talán még elmegyek mégegy orvoshoz, mielõtt visszamegyek hozzá megint(papíron missed ab.)..szerintetek hülyeség..ha aznap már több ilyen eset volt..lehet, hogy talán a gép volt rossz(állítólag 20milliós)??..nem tudom a jövõhét az utolsó és mát nem küzdök többet. Azt mondta a doki, hogy a következõ menstruáció után már lehet próbálkozni..gondolom ez nem olyan kaparás..Vélemény?
A kérdező hozzászólása: válaszoltam:) )))

27 hetesen egy visszatartás után, normális hogy nem tudok semmit csinálni?

szerdán volt egy visszatartásom mert 10 perces fájásokkal mentem be. tüd?érlel?t és infúziót kaptam, és szerencsére elmúltak a fájások. a méhszály 2110. pénteken engedtek haza, azóta max 20 percet tudok fennt lenni, annyira szédülök, meg fáj a hasam, derekam. volt valaki így?

Legjobb válasz: Ez nem jó jel. Én 2 hetet feküdtem bent visszatartással a 33-35 hét közt. Csak az injekciók után éreztem szédülést és gyengeséget meg remegést,de ez kb max fél óráig tartott, és mondták is hoyg normális. Én Bricanylt kaptam, meg tüdõérlelõt, meg még ki tudja miket ezeken kívül. Furcsa hogy 27 hetesen csak ennyi ideig tartottak bent. Ha hazaengedtek,akkor lehetõleg pihenj mert nagyon nem lenne jó ha a baba megszületne, úgy mondanám hogy vedd a tested jelzéseit. És ha roszabbodik, akkor azonnal menj be a kórházba, mert szerintem ez nem jelent jót!

Ez nem jó jel. Én 2 hetet feküdtem bent visszatartással a 33-35 hét közt. Csak az injekciók után éreztem szédülést és gyengeséget meg remegést, de ez kb max fél óráig tartott, és mondták is hoyg normális. Én Bricanylt kaptam, meg tüdõérlelõt, meg még ki tudja miket ezeken kívül. Furcsa hogy 27 hetesen csak ennyi ideig tartottak bent. Ha hazaengedtek, akkor lehetõleg pihenj mert nagyon nem lenne jó ha a baba megszületne, úgy mondanám hogy vedd a tested jelzéseit. És ha roszabbodik, akkor azonnal menj be a kórházba, mert szerintem ez nem jelent jót!
Szerintem sajnos normális!Így jelez a szervezeted, hogy pihenj és nem a háztartással/gyerekekkel foglakozz sajnos!Hanem pihenj! Nekm 31 hetesen volt(méhszáj:1222 és a nyákdugóm is elment), engem is 1 hét után engedtek ki!A 35. hétig szigorú fekvést tartottam, de nem volt itthon gyerkõcöm!Nem tudom most mi lenne ha a lassan két évesem mellett feküdnöm kellene....39+4-re született végül! Pihenj amennyit tudsz, drukkolok, hogy még jó pár hétig bent maradjon! 22 hós kislány és 11 hetes pocakbabi anyuja
A kérdező hozzászólása: azért engedtek haza, mert 2 percre lakok a kórháztól, és itthon van a 7 éves lányom és az 5 éves fiam. a kórházban egész jól voltam, ott még egy órát is tudtam egyhuzamban fennt lenni, de mióta hazajöttem, azóta vagyok ilyen gyenge
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! sajnos mást nem is tudok mint pihenni, meg arra várok hogy legalább annyira jól érezzem magam hogy legalább a házból ki tudjak menni, mert pénteken költözünk és szar hogy semmit sem tudok csinálni
Én 1hete jöttem haza a kórházból, nekem is visszatartásom volt.Azóta a nap 24órájából 20at fekszem és így is sokat görcsölök és keményedek.Sajnos mást nem tudsz tenni, mint pihensz egész nap.A babád érdekében.Õ még nagyon pici és a legjobb helye most még a pocakodban van.Pihenj sokat! Kitartás!:) 34hkm
Szia! Második vagyok! Nálunk mondjuk költözés nem volt, de fekve néztem végig shogy anyósom ablakot pucol (retgeteg van a házban :((), a keresztlányommal, és vasalják a babaruháimat :(Én a 31.tõl a 35. ig nem mmehettem ki a házból, mert ezt csak 38 lépcsõvel tudtam volna megtenni!Így tilos volt!Én nagyon féltettem a pocakomban lakó bébit, de mégegyszer mondom, nem tudom mit tennék ha most is így lenne, mikor a nagyobb már ugye itt van!_Nagyon szörnyûlehet aztelhiszem! Sok sok kitartást kívánok! Második voltam!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsaitokat. Most már fennt tudok lenni, ma a városba is el kellett mennem a munkahelyemre meg a háziorvoshoz, de legközelebb majd csak a költözés napján megyek ki újra, mert még a 3.-on lakunk és csak ma tûnt fel hogy milyen nehéz is a lépcsõzés

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!