Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hetesen kezdődött (6 db)

31 hetes kismama vagyok! Úgy fáj két oldalt a szeméremcsontom hogy alig birok felálni! Ez normális? Tegnap reggel kezdődött de napközben enyhült ma volt nálun egy tűzeset, oltás meg minden ami kell és nagyon idegea voltam azóta mégjobban fáj!

Tegnap reggel kezd?dött de napközben enyhült ma volt nálun egy t?zeset, oltás meg minden ami kell és nagyon ideges voltam azóta mégjobban fáj! mi lehet ez? volt már ilyen valakinek?

Legjobb válasz: Nyugi teljesen normális.

Nyugi teljesen normális.
Az elsõ terhességemnél kb. innen kezdtem el mondogatni, hogy mostmár terhes vagyok szó szerint. Még a nadrágomat sem tudtam egyedül levenni vagy felhúzni, annyira fájt! Ezzel sajnos nincs mit tenni, ki kell bírni. Üdv a klubban:o)
Igen, bár én már 36 hetes vagyok, de éppen most kezd elmúlni. Egy hete menni sem tudtam szinte, mert minden egyes lépés annyira fájt, hogy könnybe lábadt a szemem. A fekvésrõl már nem is beszélek. Most is érzem még minden lépésnél, de már legalább el tudok menni itthonról, bár elég mókás a járásom. Mint egy jól megtermett pingvin! Egyik napról a másikra kezdõdött nálam is. A tágulás miatt fáj, nekem azt mondta a doki, enyhül, elmúlik, majd újra kezdõdhet. Na hát megnyugtatott!!!!
Szia! Nekem is van ilyen!30-31 hetesen kezdõdött és most kezd elmúlni!34 hkm

Normális, hogy 18 hetesen kezdődött el nálam a hányós idószak?

Eddig semmi bajom sem volt, mára pedig néhány ételre rá sem bírok nézni.

Legjobb válasz: ez az az idõszak amikor eldõl,mit kívánsz mitõl undorodsz, a legelején sokszor meg magától jön a hányinger különösebb indok nélkül,a középidõben meg mint nálad is az egyes ételek kívánóssága, vagy undorodása normális.Ne aggódj.

ez az az idõszak amikor eldõl, mit kívánsz mitõl undorodsz, a legelején sokszor meg magától jön a hányinger különösebb indok nélkül, a középidõben meg mint nálad is az egyes ételek kívánóssága, vagy undorodása normális.Ne aggódj.
Én 15 hetes vagyok, nekem sem volt eddig semmi bajom, de mostanában hányingerrel kelek, és sok ételnek a gondolata is undorít. Állítólag normális... Pedig örültem, hogy megúsztam a rosszulléteket... :-)

Normalis, hogy minden nap folyik a tejem 31 hetesen kezdodott es minden nap folyik?

Legjobb válasz: Nekem is folyik, minden nap.. Eléggé fura :)

Nekem is folyik, minden nap.. Eléggé fura :)
Szerintem nyithatnál egy tejipart! üdv: Era
ez azt jelenti te már a MILF kategóriába tartozol
SZIA! NEKEM AZ ELSÕ GYERMEMKNÉL A 12HÉT UTÁN KEZDETT FOLYNI A TEJEM. NINCS OKOD AGGÓDNI. A COLOSTRUM-VAGYIS ELÕTEJ, (EZ EGY NAGYON ZSÍROS SÜRÜ TEJ)PEDIG A SZÜLÉS UTÉN KB 3NAPIG TART UTÁNA NORMÁLIS ANYATEJ LESZ BELÖLE. MINDEN AMI TÖRTÉNIK VELED NORMÁLIS. GRATULÁLOK, ÉS JÓ EGÉSZSÉGET NEKED ÉS A BABÁNAK!!!
AZ ELÖZÖ VAGYOK! A 12.TERHESSÉGI HÉTEN INDULT BE A TEJELVÁLASZTÁSOM.IGY AKARTAM IRNI. EGY 15ÉVES LÁNY ÉS 12ÉVES FIÚ 33ÉVES ANYUKÁJA


14 hetesen normális, hogy jobb oldalon elég fájdalmasan szúrkál a hasamnál. Ez ma reggel kezdődött és még nem nagyon volt ilyen. Vagy ez is a velejárója?

Legjobb válasz: Szerintem a méhet tartó szalagok húzódnak. Azért ha folyamatos, és nem akar szûnni pihenésre sem, keresd fel a dokidat, biztos, ami biztos.

Szerintem a méhet tartó szalagok húzódnak. Azért ha folyamatos, és nem akar szûnni pihenésre sem, keresd fel a dokidat, biztos, ami biztos.
Nekem sokáig volt ilyen, kb. a 10 héttõl a 18. hétig...Szinte furcsa is volt, mikor egyik napról a másikra elmúlt. Amúgy nyúlnak a szalagok, szerintem nincs semmi baj. Jelezd azért majd dokinak, de valószínû meg fog nyugtatni, hogy csak növekedsz!

14 hetes terhesen milyen szintű fájdalomig normális az hogy úgy fáj és feszül ott lent a lábam között, hogy olyan mintha szét akarnék szakadni? ! Ma kezdődött, de még a pisilés utáni megtörlés is kellemetlen!

Mozogni sem jó,úgyhogy inkább fekszem!Jelenthet ez gondot,vagy általában mindenkinél el?fordul?És ha normális akkor ilyen korán?

Legjobb válasz: HÁT ÚGY LÜKTET MINTHA MOST LETT VOLNA ORGAZMUSOM!DE CSAK PÁRAT LÜKTETETT,AZ MÁR NEM IGAZÁN VAN,DE EZ A FÁJDALOM....,ÉS A COMB CSONTOM IS FÁJ!

A kérdező hozzászólása: HÁT ÚGY LÜKTET MINTHA MOST LETT VOLNA ORGAZMUSOM!DE CSAK PÁRAT LÜKTETETT, AZ MÁR NEM IGAZÁN VAN, DE EZ A FÁJDALOM...., ÉS A COMB CSONTOM IS FÁJ!
A kérdező hozzászólása: És néha lüktet is egyet egyet!Nem tudom ez a terhesség velejárója-e de rossz érzés!Nem kell orvoshoz menni?
Szia!Úgy lüktet mintha az ideg ugrálna?
Megint én vagyok nekem is voltak ilyen fájdalmaim és a doki megnyugtatott hogy ez azért van mert tágulnak a csontok meg ......!De azért menj te is el dokihoz mert kitudja, jobb a biztos.Majd írd meg hogy mit mondott(ha mész)!
Szia! Szerintem mindenképpen menj el dokihoz mert lehet akár egy fertõzés is. Inkább elõzd meg a baj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!