Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hetesen fáj (113 db)

Normális, hogy már fáj a hegem? Kislányom 26 hónapos, császárral szültem. Most 11 hetes terhes vagyok, és időnként már most fáj a hegem.

Legjobb válasz: Nem normális, de elõfordulhat, húzódik a heg. Nekem is fájt már ilyen korán. Feltétlenül szólj az orvosnak errõl. Nekem nézegették minden ultrahangon és 38. héten azért kellett megcsinálni a császárt, mert már nagyon elvékonyodott a heg. Végül az utolsó napon végig is repedt, csak a bõr és a méh tartotta a babát. Nem ijeszgetni akarlak, de ez benne van a pakliban. Igyekezz minél kevesebbet vállalni és sokat pihenni. Én ezt nem tartottam be, végig dolgoztam, nyüzsögtem állandóan, meg is lett az eredménye. Így utólag tudom, hogy nem véletlenül veszélyeztetett terhes alapból egy már korábban császárral szült kismama. Jobb, ha vigyázól magadra.

Nem normális, de elõfordulhat, húzódik a heg. Nekem is fájt már ilyen korán. Feltétlenül szólj az orvosnak errõl. Nekem nézegették minden ultrahangon és 38. héten azért kellett megcsinálni a császárt, mert már nagyon elvékonyodott a heg. Végül az utolsó napon végig is repedt, csak a bõr és a méh tartotta a babát. Nem ijeszgetni akarlak, de ez benne van a pakliban. Igyekezz minél kevesebbet vállalni és sokat pihenni. Én ezt nem tartottam be, végig dolgoztam, nyüzsögtem állandóan, meg is lett az eredménye. Így utólag tudom, hogy nem véletlenül veszélyeztetett terhes alapból egy már korábban császárral szült kismama. Jobb, ha vigyázól magadra.
bocs ... vigyázol ...

Normális, hogy mindennap fáj a fejem? 13+3 hetes vagyok.

Vasárnap 2x vettem be gyógyszert, akkor nagyon fájt. Tegnap ma még semmit, de megint kezd er?södni. Mit?l lehet ez? Mennyit árthat a babának a gyógyszer?

Legjobb válasz: A hormonok változása miatt fáj a fejed.Nekem is fájt a 20. hétig,aztán mintha elvágták volna.Viszont ha nagyon erõs,migrén szerû a fejfájásod és a gyógyszerek sem nagyon használnak akkor mindenképp menj el orvoshoz. Ha szedsz gyógyszert akkor mindenképp csak paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítókat.Az orvosok is csak azt ajánlják mert nem jut át a babához vagy csak nagyon kevés.. Én Panadolt szedtem ha fájt valamim,de az Algopyrin is jó. 35hkm..

A hormonok változása miatt fáj a fejed.Nekem is fájt a 20. hétig, aztán mintha elvágták volna.Viszont ha nagyon erõs, migrén szerû a fejfájásod és a gyógyszerek sem nagyon használnak akkor mindenképp menj el orvoshoz. Ha szedsz gyógyszert akkor mindenképp csak paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítókat.Az orvosok is csak azt ajánlják mert nem jut át a babához vagy csak nagyon kevés.. Én Panadolt szedtem ha fájt valamim, de az Algopyrin is jó. 35hkm..
A kérdező hozzászólása: Igen valami ilyet én is olvastam, hogy a hormonoktól. Sajnos én amúgy is fejfájós vagyok, de általában max 1 nap fáj, ha alszom elmúlik, de most nem. Vasárnap már kezdett hányingerem lenni, meg musical estre mentem, szóval muszáj volt ellmulasztani. Amúgy Panadol-t veszek be, ha szedek valamit. A hányinger, meg minden ilyesmi elkerült, semmi bajom nem volt. Most bepótolom a kellemetlen tüneteket! :-)
Nálam is ugyanez van, én 13 hetes vagyok. Az elsõ babámnál semmi ilyesmi nem volt, gondtalan volt a 9 hónapom, most meg alig élek... Én nem szedek rá semmit, mert féltem a pockot odabenn, és amúgy is rutinos vagyok a fejfájásban...
Én soha nem voltam fejfájós, de a terhességem elsõ napjától kezdve iszonyú migrének gyötörnek. Rákérdeztem az orvosnál, azt mondta sokkal többet ártok azzal magamnak ha nem veszek be gyógyszert, mint ha nem, mert pusztulnak az agysejtjeim. A nõdoki írta fel mindig az algopyrint, én azt szedtem. Sajnos szülés után sem múlt el, frontérzékeny lettem, ha jön a szeles, hideg idõ, 3 napig fáj a fejem. Félek, hogy ez már így marad:((( A babának nem árt a gyógyszer, nyugodtan vegyél be valamit. Kislányom 20 hónapos, makk egészséges:)
Szia! Nekem is fájt ilyen idõs terhesen a fejem. Hol jobban hol kevésbé. De volt, hogy már azt hittem el is ájulok. Nekem régebben is hamar megfájdult egyébként. De tényleg lehet ebben a hormon dologban valami, mert kb. olyan 15-16 hetes korba abba maradt. Most 20+4 hetes kismami.
Nekem is fájt minden nap és amikor már nem bírtam, akkor vettem be fél algopyrint. Ez a 12 és 14 hét között volt. Azóta nincs :) Biztos, hogy hormonális. 16hetes kismama

31+3 hetes kismama vagyok. Normális, hogy annyira fáj a gerincem legalja, hogy nem tudok hanyatt feküdni egy percet se? Még átfordulni is fájdalmas.

Legjobb válasz: Szia.Én is pont így voltam a 30.héttõl.Nagyon fáj azóta is mindenem.Hanyatt nem tudok pihenni sem,csak a bal felemen fekszek,de úgy is fáj néha.Azt hittem ki sem húzom a végéig,de már a 39.hétben vagyok.Igaz egyre nehezebb.De már lassan vége.:)Boldog babavárást neked!

Szia.Én is pont így voltam a 30.héttõl.Nagyon fáj azóta is mindenem.Hanyatt nem tudok pihenni sem, csak a bal felemen fekszek, de úgy is fáj néha.Azt hittem ki sem húzom a végéig, de már a 39.hétben vagyok.Igaz egyre nehezebb.De már lassan vége.:) Boldog babavárást neked!
Szia! Nálam ugyanez a helyzet! (32 hetes vagyok) Én annak tulajdonítom, hogy a hasban teljesen átrendezõdtek a szervek, a növekvõ méh miatt a gyomor is magasabbra került és a gerincoszlop is nyomásnak van kitéve. Aztán a gerincben is lazulnak a szalagok és az izületek. Amikor ülök, újabban a farokcsontom is fáj...
Szia! Normális, igen, mert a medencecsontok izületei felpuhulnak a hormonok hatására és a baba szét is csúsztatja lassan a csontokat, ezért fájdogál. Én még azt is szoktam érezni egy-egy mozdulatnál, hogy kattan egyet. Éjszaka hanyatt és bal oldalon fekszem, de szenvedek néha rendesen. Fel a fejjel nincs sok már hátra!:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

29 hetesen normális, hogy sokat fáj a pocakom alja?

Olyan nehéz már vele mennem,vagy felkelnem!Olyan mintha húzódna vagy nem tudom,de este nagyon rossz és éjjel sem tudok már aludni t?le!Mit tudok tenni ellene?

Legjobb válasz: már 29 hetesen?:O

már 29 hetesen?:O
A kérdező hozzászólása: Jaj ne ijesztgess!
Nekem is van ilyen már kb a 28. héttõl. Nem biztos, hogy gond van, de ha mész az orvoshoz, akkor mondjad neki. Lehet atól, hogy nõ a méhed, de lehet mástól is. Nekem akkor azt mondta a doki, hogy van ey kis gyulladásom, és az is okozhat hasfájást. De ha erõsen fáj, vagy görcsöl, akkor mindenképpen szólj a dokinak!!!
A kérdező hozzászólása: Nem görcsöl hála az égnek, de nagyon húzódik és nem jó érzés majd hétfõn megyek a 30 hetes Uh-re majd ott mondom neki!
Nekem is húzodott már ennyi idõsen, tágul a méh, szedjél rá magnéziumot. Nekem is problémás az ágyban, fõleg, ha átfordulok egyik oldalról a másikra. Tehetsz kispárnát a hasad alá, ha oldalt fekszel, az segíthet. üdv, 33 heteske. ui.: ha nagyon nem múlna el, akkor kérdezz rá a dokinál, de ne aggódj.
Szia!Nekem is sokszor fáj éjjel a hasam, mikor megfordulok, és gyakran mikor többet megyek. Mondtam a dokinak, hogy olyan mintha csomókba állna néha a hasam. Azt mondta igyak 2-2.5 liter folyadékot, mert a méh szárazabb lehet, azért van ilyen érzésem. Szedek Magne B6-ot, sõt ha nagyon görcsöl, akkor NoSpa-t is kell, és iszom sokat. Azóta csak ritkán fáj. 28 hetes kismama
Szia, nekem is ez volt.. és már elég erõsek lettek ezek a fájdalmak.. nyilalások.. és a 31-32es ultrahangon mondtam neki... elötte magne B6-ot szedtem 3x1-et.. aztán a doki adott helyette receptre gyógyszertárban kevert magnézium kálciumot ... és azóta már alig érzem...
Nekem is kb ennyi hetesen kezdõdött, állandóan keménykedett a hasam. MagneB6, sok pihi, sok víz. Ettõl kezdve én kb 15 percet tudtam sétáni egyhuzamban...a végén már alig aludta éjjel. Sehogysem volt jó, és iszonyat fájt a csípõm mind a két oldalon ami kisurgárzott a lábamba... viszont elég gyorsan tágultam, több ismerõsöm is van aki így volt, az aki a terhesség (inkább)vége felé alig tudott már mozogni, menni stb. gyorsan szült....majd meglátjuk. Sok pihi az biztos!!!!!!És szólj a dokinak!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!kicsit megnyugodtam!Én még dolgozom hetente 2 alkalommal ilyenkor egy nap 3 km-t sétálok!Lehet ez is közre játszik!A folyadék bevitellel nincs gondom, mert elég sokat iszom!Remélem majd rendbe jövök.Elkezdek megint MagneB6-t szedni!Jó babavárást mindenkinek!

Az normális hogy nem fáj a mellem pedig terhes vagyok? 4 hetes még csak, bár sokat járok pisilni ennyi volt csak a tünet.

Legjobb válasz: Szia. Nekem nem fájt egész idö alatt a mellem,se nem volt hányingerem.Egy´´enenként változó. Èn is ccsak wc-re jártam sokat,na meg a teszt. Gratula.

Szia. Nekem nem fájt egész idö alatt a mellem, se nem volt hányingerem.Egy´´enenként változó. Èn is ccsak wc-re jártam sokat, na meg a teszt. Gratula.

Három hetes terhes vagyok. Normalis, hogy sokat fáj a hasam?

Legjobb válasz: Hát nem sok támpontot adtál. A méhed környékén fáj, vagy a gyomrod, a beleid? Sok minden okozhatja. Gondolom vitamint vagy vasat szedsz, annak lehet ilyen egyéni mellékhatása. Hormonális okok állhatnak a háttérben. Enyhe gyomorrontás, bár errõl azért tudnál. A méhed tágul, borzasztó vérbõ ott lenn minden, ez is lehet. Ha nem múlik a panasz, mindenképp az orvos és a védõnõ tanácsát kérd. Jobbulást! Vigyázz magatokra!

Hát nem sok támpontot adtál. A méhed környékén fáj, vagy a gyomrod, a beleid? Sok minden okozhatja. Gondolom vitamint vagy vasat szedsz, annak lehet ilyen egyéni mellékhatása. Hormonális okok állhatnak a háttérben. Enyhe gyomorrontás, bár errõl azért tudnál. A méhed tágul, borzasztó vérbõ ott lenn minden, ez is lehet. Ha nem múlik a panasz, mindenképp az orvos és a védõnõ tanácsát kérd. Jobbulást! Vigyázz magatokra!
Szia. Én 12 hetes terhes vagyok és ugyanígy voltam az elején, mint te! Nekem az elejétõl, onnan amikortól meg kellett volna jönnie fájdogált a hasam mintha meglenne kb. 6-7 hetes koromig. A doki azt mondta, hogy csak a méhem nõ és ezért van ez. Mára elmúlt, már csak nagyon ritkán fájdogál. Neked is elmúlik ne félj! Azért ha mész dokihoz kérdezz rá.
Ha olyan fájdalmad van, mintha meglenne a menses, akkor teljesen normális. Nõ a méhed, ez okozza és még fog is fájni egy jó darabig. Én 12 hetes vagyok és bár már ritkábban és kevésbé, de még mindig érzem. Az elején szinte állandó közepes fájdalom volt. Meg fog szûnni, ne félj, normális ez. Amíg nem görcsölsz, nem vérzel és nincs lázad, addig normális. A doki azért megnyugtathat mégjobban:-)

12 hetesen normális hogy erősen fáj az alhasam?

Elég er?sen kezdett fájni, f?leg bizonyos mozdulatokra, és kisugároz a végbelembe is... Kibírom, inkább csak nem tudom, hogy ez normális-e... Szedtem be ma már 1 magne B6ot...

Legjobb válasz: Az erõs, görcsös fájdalom sohasem normális. Szerintem fordulj orvoshoz!

Az erõs, görcsös fájdalom sohasem normális. Szerintem fordulj orvoshoz!
Ha magnézium ellenére is érzed, akkor tényleg menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Nem érzem hogy görcsölne, csak hát fáj erõsen
Nekem így jelezte a vetélést. Azonnal orvos. Remélem nem lesz semmi baj!!!!!!
*Nem lett-et akartam írni. Mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: a kérdést ugye egy éve írtam ki :) Most épp kint alszik a babakocsiban a kislányom. gyönyörû és egészséges.

18 hetesen normális, hogy fáj a farcsontom?

ez nem valami korszülési jel stb?

Legjobb válasz: Hogy normális-e azt nem tudom. Elsõ terhességemnél is volt, fõleg ha huzamosabb ideig kellett ülnöm, kislányom 39. héten született meg. Most pocakos vagyok, 26 hetes, és ismét van farcsont fájdalmam, de csak üléseknél jelentkezik. Én nem gondolnám rossz jelnek. Hisz azt is terheli a baba, így ha nem is normális, de mindenképpen a várandósság tünete. Neked mikor, milyen sûrûn fáj?

Hogy normális-e azt nem tudom. Elsõ terhességemnél is volt, fõleg ha huzamosabb ideig kellett ülnöm, kislányom 39. héten született meg. Most pocakos vagyok, 26 hetes, és ismét van farcsont fájdalmam, de csak üléseknél jelentkezik. Én nem gondolnám rossz jelnek. Hisz azt is terheli a baba, így ha nem is normális, de mindenképpen a várandósság tünete. Neked mikor, milyen sûrûn fáj?
A kérdező hozzászólása: az igazság az, hogy napi 8 órát ülök. egyszer hazamentem munkából és éreztem, hogy fáj, másnapra jobban fájt. most elmúlt , de félek ujra elõjön. Ma megyek dokihoz és megkérdem, normális e...
Szerintem normális. Én is tapasztaltam hasonló idõsen ezt a jelenséget. Munkatársam azt mondta, hogy ezért fáj, mert tágul a medencém, neki is fájt. Nyugi, nincs baj, de biztos ami biztos alapon kérdezd meg a dokidat! Boldog babavárást!
26 hetes vagyok. Nekem is sokszor fáj, de csak uléskor. Irodai munkát végzek, ugyhogy napi 8 órát ulok. Nem tudom, hogy meddig bírom még.

4+5 hetes terhességnél normális, hogy az alhasam elég erősen fáj? Olyan mensi szerű, csak annál erősebb.

Nincs vérzésem, csak most elég erősen elkezdett fájni pont a méhem környékén.

Legjobb válasz: Normális ha fájdogál. Viszont ha nagyon fáj vagy görcsöl az nem biztos,h. normális. Nem tudom neked mensinél hogy szokott fájni mert nekem pl egyáltalán nem fáj.

Normális ha fájdogál. Viszont ha nagyon fáj vagy görcsöl az nem biztos, h. normális. Nem tudom neked mensinél hogy szokott fájni mert nekem pl egyáltalán nem fáj.

Normális hogy 6 hetesen egész nap fáj a derekam, a pocim meg időnként tompán fáj? Kicsit aggódok.

Legjobb válasz: ne aggódj!normális a derék és hasfájás, ami inkább alhasi húzó fájdalom ez mind a megváltozott állapotnak köszönhetõ. növekedik a méhed,lazulnak a méhtartó szalagok.de ha elviselhetetlen és nagyon görcsölsz, esetleg vérzés jelentkezik akkor irány az orvoshoz, mert az vetélés gyanúja lehet. még a menszesz körüli idõszakban fogsz hasonlót érezni, mert akkor a szervezeted tudja, hogy most menszeszelned kéne. kitartást, és jó babavárást! üdv 21 hetes kismami

ne aggódj!normális a derék és hasfájás, ami inkább alhasi húzó fájdalom ez mind a megváltozott állapotnak köszönhetõ. növekedik a méhed, lazulnak a méhtartó szalagok.de ha elviselhetetlen és nagyon görcsölsz, esetleg vérzés jelentkezik akkor irány az orvoshoz, mert az vetélés gyanúja lehet. még a menszesz körüli idõszakban fogsz hasonlót érezni, mert akkor a szervezeted tudja, hogy most menszeszelned kéne. kitartást, és jó babavárást! üdv 21 hetes kismami
hoho! igen normális.képzeld én 12+3 hetes vagyok ma, de még most is alig tudok menni, na most pont olyan h egy ponton be van csípõdve, akkor az egész fájt.én is annyi idõs korom óta egy keresztbeszalmát sem csináltam itthon, szegény párom takarít... Már elég kellemetlen, igazán elmúlhatna a derékfájás.A hasfájás is természetes, nekem is mindig olyan volt mintha megjött volna, rengeteget kellett aludnom és pihennem még most is.Szóltam a dokinak és annyit mondott h pihenjek sokat! Úgyhogy ne aggódj, beszéljél a dokival ha úgy gondolod, de pihengessél sokat, amennyi csak jólesik!
Nyugodj meg termeszetes. Hiszen alakul a mehed, keszul a baba novekedesere. Nekem segitett a magnezium. Reggel kaja utan bevettem es ra 20 percre mar nem gorcsolt, delutan is bevettem egyett ha ereztem, hogy gorcsolgetek. Izom lazito hatasa van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!