Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hetesen akkora hasam (18 db)

Normális az, hogy 11 hetesen akkora hasam van, mint az elsővel 16 hetesen?

Legjobb válasz: Igen normális. Nekem is van amikor nagyobb van amikor kisebb a pocak. Az elsõ trimeszterre jellemzõ a felfúvódás attól is nagyobbnak látszik. 17+6 kismama

Igen normális. Nekem is van amikor nagyobb van amikor kisebb a pocak. Az elsõ trimeszterre jellemzõ a felfúvódás attól is nagyobbnak látszik. 17+6 kismama
Én is úgy nézek ki a második babával 10 hetesen, mint az elsõvel 17 hetesen.Összehasonlítottam a fényképeket:-)) Mindenki azzal idegesít, hogy biztos ikrek:-((

Normális, hogy 7 hetesen akkora hasam van, mint egy 20 hetes kismamának?

Legjobb válasz: Az valószínûleg a puffadás jele,majd elmúlik.

Az valószínûleg a puffadás jele, majd elmúlik.

Normális hogy legtöbbször akkor feszül, keményedik a hasam ha pisilnem kell? Miért? 24 hetes vagyok.

Szedek magneB6-ot. S?t legtöbbször akkor nyomja ki mag-t a babám. Normális ez?

Legjobb válasz: Ez nekem is ugyanígy volt én is szedtem a magneb6-ot.14hós kisfiú anyukája

Ez nekem is ugyanígy volt én is szedtem a magneb6-ot.14hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor remélem természetes. A héten megyek dokihoz, megemlítem neki.
Normalis. Nekem mondjuk kesobb kezdett kemenyedni a hasam, mar tul voltam a harmincadik heten, de nekem is akkor kemenyedett, amikor mar nagyon kellett pisilnem. Mondjuk ejszaka, amikor almomban sokaig tartogattam. Szerintem az lehetett az oka, hogy tele volt a hugyholyag es az valamilyen formaban nyomta, vagy "csiklandozta" a mehet, ami igy reagalt. Jah es en magneziumot sem szedtem egy szemet sem, mert egyebkent soha nem gorcsoltem, nem kemenyedtem ido elott es tulsagosan, a terhesvitaminban meg ugyis volt magnezium. Amikor beindult a szules, meg akkor is azt hittem, hogy errol van szo. Ugyanis egyik ejszaka ebredtem arra, hogy nagyon be van kemenyedve a hasam, gondoltam, hogy pisilnem kell. Erre ahogy megmozdultam elfolyt a magzatviz, tehat akkor kivetelesen nem a hugyholyagom miatt volt a kemenyedes.
Én is ugyanígy tapasztaltam, akkor feszít egy kicsit amikor mennem kell pisilni.Nem tudom mi az összefüggés pontosan. 30 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
nah nekem meg pont akkor keményedik be, mikor felállok a wc-rõl
A kérdező hozzászólása: :)
teljesen normális!
Igen az mert ilyenkor még csak puffadsz
Semmi gond ezzel, én is így voltam, sõt most, 25 hetesen is van, hogy estére jócskán megnõ a pocak :)

Elképzelhető hogy 24 hetesen akkora legyen a hasam, mikor kb.3-4 hónapósan. Eddig nem tudtam tőle leülni alvásnál nehezen fordultam meg. Most meg alig érzem és nem is nehéz. És nagyon lennt érzem. Ez normális? Vagy milyen veszély forrása lehet?

Túlságosan aggódom.

Legjobb válasz: A pocak mérete alkatfüggõ is, na meg hogy a babó hogy helyezkedik el. Én a 6. hónapban még úgy néztem ki, mint egy 3 hónapos terhes:) Most így a végén már szép nagy, de igazából az utóbbi 1-1,5 hónapban indult meg igazán a növekedése. Nekem is a kezdetektõl lent van a pocak, azt mondták, lányos pocakom van és UH szerint kislány is a szentem:) Ez abból a szempontból jó, hogy nem küzdök légszomjjal, de nagyon tud fájni a babó mozgása. Összenyomja mindenemet ott lent, úgyhogy igyexem odafigyelni arra, hogy ha lehet, ne nyomjam még lejjebb. Próbálom kerülni az ülést. Ha lent van nagyon a kicsi, akkor elõbb kezdhet el nyílni a méhszáj, sûrûbben lehetnek szúrkálós érzéseid, ilyesmi, közvetlen veszéllyel nem jár. De a doki kötelessége, hogy szóljon, ha mégis valami baj van.

A pocak mérete alkatfüggõ is, na meg hogy a babó hogy helyezkedik el. Én a 6. hónapban még úgy néztem ki, mint egy 3 hónapos terhes:) Most így a végén már szép nagy, de igazából az utóbbi 1-1, 5 hónapban indult meg igazán a növekedése. Nekem is a kezdetektõl lent van a pocak, azt mondták, lányos pocakom van és UH szerint kislány is a szentem:) Ez abból a szempontból jó, hogy nem küzdök légszomjjal, de nagyon tud fájni a babó mozgása. Összenyomja mindenemet ott lent, úgyhogy igyexem odafigyelni arra, hogy ha lehet, ne nyomjam még lejjebb. Próbálom kerülni az ülést. Ha lent van nagyon a kicsi, akkor elõbb kezdhet el nyílni a méhszáj, sûrûbben lehetnek szúrkálós érzéseid, ilyesmi, közvetlen veszéllyel nem jár. De a doki kötelessége, hogy szóljon, ha mégis valami baj van.

25 hetes vagyok. Normális, hogy kb.3-4 napja nagyon keveset mozog a babám? Máskor nagyokat rugdos és elég sokat, de most szinte csak akkor hajlandó rúgni, ha simogatom a hasam, de akkor is csak egyet-kettőt rúg.

Egyébként szombaton voltunk 4D-s Uh-n és minden rendben volt, de ott sem tudtuk felkelteni. Az id?járás okozhatja?

Legjobb válasz: Az elmúlt 3-4 napban nekem is kevesebbet mozog a babám és nem is rúg olyan erõseket. Lehet az idõjárástól. Vagy lehet h nekem épp úgy fordul h befelé rúg és azt nem érzem annyira. De szerintem ne aggódj! A lényeg h mozog! 20km

Az elmúlt 3-4 napban nekem is kevesebbet mozog a babám és nem is rúg olyan erõseket. Lehet az idõjárástól. Vagy lehet h nekem épp úgy fordul h befelé rúg és azt nem érzem annyira. De szerintem ne aggódj! A lényeg h mozog! 20km
Én a helyedben elmennék orvoshoz csak a biztonság kedvéért, mert ilyenkor napi 10 mozgást érezned kéne. Menj el csak hogy ne idegeskedj miatta.
25 hetesen még nem kell számolni a mozgásokat, csak a 32-36. héttõl! Nyugi, ilyenkor vannak nagyon aktív és nagyon nyugis idõszakok. Ha minden nap érzed 1x-2x, akkor nincs gond! Persze, ha nagyon aggódsz, inkább kérdezd meg a dokit, hogy megnyugodj.
Elso vagyok. Nekem a vedono 24 hetes koromtol mondta a napi 10 mozgast, igaz en nem Mo-n elek, mindenhol mas..
Ne aggódj, az én babám is nagyon lusta.29 hetes vagyok de soha nem volt az a hiperaktív típus.Sõt!!2* VOLTUNK 4D-n mindig azt mondta a doki, hogy nagyon lusta baba, mert hiába ébresztette csak mocorgott.Amúgy idáig minden rendben vele egészséges.

Normális, hogy 32 hetesen nyomódik-húzódik a hasam a nap nagy részében, vagy ha egyik oldalamról a másikra fordulok, akkor is húz?

A járás is kellemetlen, plusz az utóbbi 2 napban a derekam is elkezdett fájdogálni. Pedig sokat pihenek az orvos el?írása szerint, mivel utolsó vizsgálatkor kiderült, hogy a méhnyakam kicsit megrövidült, vagyis 2000-es az értékem.

Legjobb válasz: Semmi válasz?

A kérdező hozzászólása: Semmi válasz?
Semmi gond ezzel, természetes! Nagyot növünk most. 26 km
Normális, igen :) Én 22 hetes vagyok, ugyanilyen tünetekkel. Csak lassan és óvatosan mozdulj, akkor kevésbé fáj.
Én is kûzködök ilyennel, sõt még könny is kihull a szemembõl néha annyira fáj, de ha lassan próbálok felülni akkor enyhébb a fájdalom, 27 h km

4 hetes terhes vagyok. Az normális, hogy ha hirtelen felállok, elkezdek sietni (de csak ilyenkor), akkor begörcsöl a hasam?

Nem vérzek, nincs folyásom, terhes tüneteim vannak. Nem értem, hogy miért csinál ilyet a hasam.

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem mondani, hogy csak körülbelül 1percig tart, és csak mensi erõsségû a dolog.

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem mondani, hogy csak körülbelül 1percig tart, és csak mensi erõsségû a dolog.
Hát ha nem túl erõs görcsök. Nekem is ekkortájt fájt jobban, azóta enyhült. De csak nyugodtan, ne kapkodj, kíméld magatokat. 7+2 kismami
Normális, mert tágul a méhed.Még 1-2 hétig eltart-nekem is volt.Csak én azt hittem, felfáztam, mert még nem tudtam a babciról :)
A kérdező hozzászólása: De az, hogy lehet, hogy csak akkor fáj, ha hirtelen felállok:o? Az nem lehet, hogy csak olyankor nõ a baba nem:(?
Nekem szintén a hirtelen mozdulatoktól fájt, valamint ha sétálni indultam. Kb. 9-10 hetes koromig nem is igazán tettem, mert nem esett jól egyáltalán. Idõvel enyhülni fog, ne izgulj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugodtam:) ! Mostantól még jobban fogok vigyázni magamra!
A kérdező hozzászólása: Jó egészséget, és boldog babavárást a babásoknak, és a nem babásoknak meg sok kitartást, és nagyon ++++++ teszteket:) !

Aki június végére van kiírva, hogy érzi magát? Nekem ma elég sokszor fájdogált a hasam alja, mintha meg akarna jönni. Ez normális 31 hetes korban?

Legjobb válasz: SZia én Júni17re vagyok kiírva nekem erõs fájdalmaim voltak ma.Valószínû a Jósló fájások.De elmúlt!Pihenj sokat! 33heteske

SZia én Júni17re vagyok kiírva nekem erõs fájdalmaim voltak ma.Valószínû a Jósló fájások.De elmúlt!Pihenj sokat! 33heteske
Szia!En is 33 hetes vagyok es nekem is vannak mensi szeru gorcsok de par perc alatt elmulik.Ez meg nem joslo ne aggodj.Csak keszul a mehed a szulesre.A joslo az sokkal erosebb lesz.Nekem meg nincs de ne is legyen.Meg raer a torpe.:) Boldog babavarast es konnyu szulest!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és a nyugtatást. Utolsó válaszoló: felhívom akkor a dokimat és rákérdezek, remélem nincs gond, még korai lenne, hogy jöjjön a kismanó!!! jó babavárást, könnyû szülést mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Szia, akkor nincs gond csak jósló fájások, de nem korai az még? Próbálok pihenni amennyit tudok 22 hós kislányom mellett. vele nem éreztem ilyet ezért aggódom. További kellemes baba várást és könnyû szülést. Én 28-ra vagyok kiírva.
Én is 28-ravagyok kiírva.Nekem is vannak ilyen fájásaim.A védõnõm szerint ezek jóslok, bár korán jöttek.A dokim is felhívtam a magneb6-ot 3*2 vel szedem, pihenek és mégis elõfordul, így már attól félek hogy be kell feküdnöm.A dokim is ezt mondta.Pihenj sokat. Ha van magándokid mond el neki is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!