Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hetes terhesen nagyon fáradt (2 db)

Normális, hogy 5 hetes terhesen nagyon fáradt és kimerült vagyok? Nem túl korai ez?

Legjobb válasz: Nekem mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok az lett gyanus, hogy állandóan fáradt, álmos voltam. Elõször azt hittem beteg vagyok, csak késõbb esett le, hogy az elõzõ terhességem is így kezdõdött. Ez velejárója a kora terhességnek. Valaki hányni kezd, valaki állandóan álmos stb. Jobb esetben nem mind együtt:) Nyugi, a második harmadtól jobb lesz! Gratulálok a babához. 22 hetes kismami

Nekem mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok az lett gyanus, hogy állandóan fáradt, álmos voltam. Elõször azt hittem beteg vagyok, csak késõbb esett le, hogy az elõzõ terhességem is így kezdõdött. Ez velejárója a kora terhességnek. Valaki hányni kezd, valaki állandóan álmos stb. Jobb esetben nem mind együtt:) Nyugi, a második harmadtól jobb lesz! Gratulálok a babához. 22 hetes kismami
Nekem is az elsõ tünetek között volt az állandó fáradtság és álmosság. Szerintem teljesen normális.
Ne aggódj, teljesen normális! Nekem is ez volt az egyik legelsõ tünet. A jó hír, hogy a 12. hét után ez is jobb lehet, nekem legalábbis sokkal több energiám van azóta.
Nekem is ez volt a legelsõ tünet, órákat voltam képes aludni napközben, és este mégis ugyanúgy aludtam. Iszonyatos fáradtságot éreztem akkor is, ha nem csináltam semmi fárasztót. És ez kb. 4-5 hetesen kezdõdött. Azóta is tart. Boldog babavárást! 10 hetes kismama
Én is pont ezekkel a tünetekkel küzdök.A déleõtt még csak el is telik de ebédután szönyû.Kitartás!6 hetes kismama
Az elsõ 12 hetet végig aludtam :)

17 hetes terhes vagyok, az normális dolog, hogy nem tudok ülni hosszú ideig nagyon nyom és ha fel akarok állni fáj a farok csontom. Ügye ez nem jelenti azt, hogy baj lenne?

Legjobb válasz: Szia! 20hetes terhes vagyok. Ez a probléma már szinte az elejétõl kezdve elkísér. Fõleg ha sokat mozgok vagy guggolok. A nõgyógyász azt mondta, kérdezzem meg a háziorvost. A háziorvos azt mondta, kérdezzek meg egy ortopédust. Az ortopédus aztán csinált egy ultrahangot, mert hogy terhesen ez az egyetlen vizsgálat, amit meg tud csinálni. Ebbõl azt látta, hogy nagy baj nincs (nincs folyadék, vagy mi), fájdalomcsillapítót a terhességem miatt nem tud adni, azaz semmit sem, csak annyit tud ajánlani, hogy feküdjek a bal oldalamon (mert nekem ez csak a jobb oldalon fáj) és tegyek párnát a térdeim közé. Ezt csinálom is. Meg megkérdeztem, hogy ezzel járhatok-e terhes jógára. (Mivel nincs folyadék:igen.) Járok terhes jógára és fõként a bal oldalamom alszok kispárnával. Sokat pihenek és így sokkal jobb. Kevesebbszer fáj. RÖVIDEN: menj el egy ortopédushoz (háziorvosi beutaló kell hozzá, vagy priváthoz kell menni) és majd õ segít. Vagy próbáld ki, ami nekem segített. Minden jót!

Szia! 20hetes terhes vagyok. Ez a probléma már szinte az elejétõl kezdve elkísér. Fõleg ha sokat mozgok vagy guggolok. A nõgyógyász azt mondta, kérdezzem meg a háziorvost. A háziorvos azt mondta, kérdezzek meg egy ortopédust. Az ortopédus aztán csinált egy ultrahangot, mert hogy terhesen ez az egyetlen vizsgálat, amit meg tud csinálni. Ebbõl azt látta, hogy nagy baj nincs (nincs folyadék, vagy mi), fájdalomcsillapítót a terhességem miatt nem tud adni, azaz semmit sem, csak annyit tud ajánlani, hogy feküdjek a bal oldalamon (mert nekem ez csak a jobb oldalon fáj) és tegyek párnát a térdeim közé. Ezt csinálom is. Meg megkérdeztem, hogy ezzel járhatok-e terhes jógára. (Mivel nincs folyadék:igen.) Járok terhes jógára és fõként a bal oldalamom alszok kispárnával. Sokat pihenek és így sokkal jobb. Kevesebbszer fáj. RÖVIDEN: menj el egy ortopédushoz (háziorvosi beutaló kell hozzá, vagy priváthoz kell menni) és majd õ segít. Vagy próbáld ki, ami nekem segített. Minden jót!
Szia! Én jelenleg a második babámat várom, és mind a 2 terhességemnél elkísér ez a probléma... Ha leülök, alig tudok felállni, egyszerûen mintha beragadna derekam, a farokcsontom, a csípõm, mindenem! Kínszenvedés kiegyenesedni! A szülés után teljesen elmúlt. Most a 2. terhességgel ugyanígy elõjött!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!