Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hetes terhesen enyhén (3 db)

Normális, hogy 20 hetes terhesen enyhén görcsöl a hasam?

A köldököm alatt kicsivel, közép tájon éreztem és kb. fél óráig tartoott. Ma reggel felhívtam a dokimat és azt mondta, ha elmúlt ne izguljak és hiszek neki, de azért kíváncsi lennék a ti tapasztalataitokra is.

Legjobb válasz: Igen, normális. Kis méhösszehúzódásaid vannak. A barátnõm most 18 hetes, és szintén van neki.

Igen, normális. Kis méhösszehúzódásaid vannak. A barátnõm most 18 hetes, és szintén van neki.
Ne ijedj meg, elõfordulhat. Ha nem válik rendszeressé, nem kell nagy jelentõséget tulajdonítani neki. Jó babavárást!
Lehet már a keményedés is, és lehet a méhtartó szalagok feszülése is. Mindkettõ normális. Ha ne vérzel, és nem állandó nagy fájdalmad van, teljesen rendben vagy:-) A has a terhesség végéig fáj valamiért, hisz nõ:-)

5 hetes terhesen mennyire normális az enyhén rózsaszínes folyás? És az, hogy úgy érzem időnként, mintha meg akarna jönni?

Legjobb válasz: A rózsaszínû folyás nem igazán normális. Az enyhe menzis görcs önmagában normális, a méhet tartó izmok húzódása okozza. Ha viszont a görcs erõsödik, a folyásod nem múlik az már egyáltalán nem jelent jót. Mindenképp menj orvoshoz, hogy megnézzenek!

A rózsaszínû folyás nem igazán normális. Az enyhe menzis görcs önmagában normális, a méhet tartó izmok húzódása okozza. Ha viszont a görcs erõsödik, a folyásod nem múlik az már egyáltalán nem jelent jót. Mindenképp menj orvoshoz, hogy megnézzenek!
A 'mindjárt megjön' érzés nevezhetõ normálisnak, viszont a rózsaszínes folyás nem igazán. Persze könnyen lehet, hogy semmi baj nincs, de helyedben inkább megnézetném magam orvossal.
Nagyon nem normális! Sõt, rossz! Mindneképp mihamarabb menj dokihoz! Ha kell, ügyeletre!! El kell, hogy lássanak! Vegyél be magnéziumot addig is, és indulj, amint tudsz! Tapasztalatból beszélek, hogy ilyenkor percek is számítanak!!!!
Szerintem is menj dokihoz! Nem minden esetben jelent rosszat de doki mindenkepp lasson mert lehet kene neked hormonpotlas (utrogestan) es maris minden rendben lesz. De ne varj sokaig!
Szia! Mi van veled? Voltál dokinál, vagy elmúlt a folyásod?
Szia.Voltam dokinál, privibe du-n megírom hogy mi volt.Amúgy minden rendben, már ma reggel hánytam is.Biztos kisfiú lesz megint.Du-n írok:)

Normális, ha "érzem" a méhem? Olyan mintha érezném, hogy nagyobb lenne és néha enyhén görcsöl is.11 hetes terhes vagyok. Valaki érzett hasonlót?

Legjobb válasz: :-) igen, persze ez természetes! Ha a görcsök sûrûek, magnéziumot szedjél nyugodtan!

:-) igen, persze ez természetes! Ha a görcsök sûrûek, magnéziumot szedjél nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Ezt en is erzem. Szinten 11 hetes vagyok. Kb olyan, mintha egy vizzel teli lufi lenne a hasamban:-).
A kérdező hozzászólása: én nem a hasamban érzem hanem konkrétan alul, a méhemnél:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!