Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hete nem híztam (4 db)

Normális, hogy négy hete nem híztam?

A 33. hétig kb. 14-15 kilót híztam, de azóta semmit.Most 37 hetes vagyok. Attól még fejl?dik a bébi rendesen?

Legjobb válasz: Én a 33.hétbe vagyok és 5 kg híztam. A babóm a 30.héten 1430g volt. Nekem azt mondta a dokim, hogy amit híztam az a babó, meg a hozzá tartózó dolgok, és nagyon meg dicsért.Pont azért mérik a babát az uh-on hogy eleget hízott, ha gond lenne arról tudnál. Nem kell bálnának lenni azért mert lessz egy babád. 33hetes kismama

Én a 33.hétbe vagyok és 5 kg híztam. A babóm a 30.héten 1430g volt. Nekem azt mondta a dokim, hogy amit híztam az a babó, meg a hozzá tartózó dolgok, és nagyon meg dicsért.Pont azért mérik a babát az uh-on hogy eleget hízott, ha gond lenne arról tudnál. Nem kell bálnának lenni azért mert lessz egy babád. 33hetes kismama
A korházi födoki ahova én járok azt mondta a védönöknek hogy szoljanak a kismamáknak hogy a terhesség alat a normál súly amit felszedhetnek az a kezdö vagy induló sulynak a 15 %én pl 58kg -val kezdtem és 67-ig mehetek most 19 hetes vagyok és 3 kg -nál tartok és minden rendben van már nem azt a világot éljük hogy 2 helyet kell enni hanem minöségit most nem az árban minöségire gondolok hanem tartalomra ugyhogy nyugi a baba fejlödik attól hogy te már nemhizol eddig elég súlyt gyarapitottál ahoz hogy ö is kapjon belõle:) )
Én 27 hetes vagyok, és másfél kiló van rajtam, amibõl a baba már egy kiló:-) Na most akkor hogy van ez? Voltak tartalékaim, a baba azokat hasznosítja. És attól, hogy nem növök súlyra, a babám megfelelõen fejlõdik , sõt nagyobb is kicsit, most voltam uhon.-) Ne félj, õ tudja mi kell neki, azt elveszi. Lehet, már nem hízol tovább, van aki elõször szedi fel, van aki a végén.
Szerintem nincs semmi gond! Mindenki másképp hízik. Én ugy kezdetm , hogy lefogytam 6 kg-t és még mindig csak 2-t híztam vissza. 22hetes kismami

Mit tegyek? 3 hét alatt híztam 4 kilót. Igaz nem figyeltem oda arra, hogy mit és mennyit eszek de akkor is normális ez? Nekem most már örökre koplalnom kell, hogy jó alakom legyen?

Legjobb válasz: A koplalástól mindened lesz, csak jó alakod nem. Figyelj oda, miket eszel, és mozogj, de ne koplalj, mert csak izmot adsz le, zsírt nem...

A koplalástól mindened lesz, csak jó alakod nem. Figyelj oda, miket eszel, és mozogj, de ne koplalj, mert csak izmot adsz le, zsírt nem...
A kérdező hozzászólása: fél éve rendszeresen mozgok... ezek szerint hiába?
El let mondva már kismilliószor, hogyha koplalsz visszahízod. Úgy kell neked, ha eddig nem sikerült felfogni... Szóval emeld meg szépen a segged a gép elõl, és sportolj, akkor majd fogsz semmit visszahízni.
Nem, nem hiába mozogsz. De csak az kevés. És lehet, hogy nem is hatékony módon csinálod. Nagyon figyelni kell az étkezésedre is.
Gondolom, koplalás után nem figyeltél oda, attól híztál. Ezt meg megérdemelted, mert ezerszer elmondtuk, hogy így lesz. Ha viszont nem koplaltál korábban, nincs miért aggódnod, nem valódi hízás. 2-3 kg ingadozás normális attól függõen, mikor voltál wc-n, mennyit ettél-ittál, hol jársz a ciklusodban. Lehet, hogy a meleg miatt többet ittál meg jobban "vizesedsz", visszatartod a vizet. Ha viszont a köv. 3 hétben is hízol 4 kilót, fordulj orvoshoz, mert betegség állhat a háttérben.

Nem híztam egy dekát sem 16 hetes koromig, most egy hét alatt 1, 5kg jött fel. Ez normális? Hogyan lehet úgy kordában tartani a hízást, hogy a bébim ne szenvedjen hiányt odabennt semmiben?

Legjobb válasz: A hogyanra sajnos nincs kész válaszom, csak arra, hogy az egészséges súlynövekedés hetente fél kiló. Ezt kellene valahogy tartani. Több zöldséggel, teljes kiõrlésû gabonával, kevesebb édességgel, fehér kenyérrel. Írd be a keresõdbe, hogy terhesdiéta. Ne aggódj, ez nem fogyókúrát jelent! A terheseknek nem szabad fogyókúrázni. A terhesdiéta azt jelenti, hogy meghatározott mennyiséget kell ennünk a fontos tápanyagokból, és minimálisat a tápanyagokban szegény, de kalóriadús dolgokból (kóla, csoki). Olvasd el pl ezt: http://dietakucko.hu/index.php?option=com_content&task=view&..

A hogyanra sajnos nincs kész válaszom, csak arra, hogy az egészséges súlynövekedés hetente fél kiló. Ezt kellene valahogy tartani. Több zöldséggel, teljes kiõrlésû gabonával, kevesebb édességgel, fehér kenyérrel. Írd be a keresõdbe, hogy terhesdiéta. Ne aggódj, ez nem fogyókúrát jelent! A terheseknek nem szabad fogyókúrázni. A terhesdiéta azt jelenti, hogy meghatározott mennyiséget kell ennünk a fontos tápanyagokból, és minimálisat a tápanyagokban szegény, de kalóriadús dolgokból (kóla, csoki). Olvasd el pl ezt: http://dietakucko.hu/index.php?option=com_content&task=view&..
Én is hasonlóan voltam, mint te. Annyi, amit észrevettem, hogy nekem 2-3 nap alatt felszalad hirtelen 2-3 kg, utána pedig hetekig nem mozog a sûlyom. A 16. hét után kezdtem el hízni, most 32 hetesen 9 kg-val vagyok több az indulósúlyomnál. Ez tök belefér, nincsen vele semmi bajom.
A kérdező hozzászólása: Megnyugtattatok, hogy nem feltétlenül leszek viziló. Nagyon köszi a linket is! :)


27 hetesen normális az ha 2 hét alatt 3 kg ot híztam? Pedig nem eszek sokat. Azt mondják a családtagok hogy a gyerek nő.

Legjobb válasz: Teljesen normális, ne aggódj! Ilyenkor szedik fel a kismamák a legtöbbet, mert a babó is most indul be. Már szépen kifejlõdött, s most indul hízásnak. Egyél finomakat és vitamindúsakat! :))

Teljesen normális, ne aggódj! Ilyenkor szedik fel a kismamák a legtöbbet, mert a babó is most indul be. Már szépen kifejlõdött, s most indul hízásnak. Egyél finomakat és vitamindúsakat! :) )
Szia Normális, én a 2 trimeszterben 7 kg-ot híztam! :( Eddig össz 11 kg Te? 31 hetes kismama
Hát, ennyit nem nõtt a gyerek. De ne aggódj, csak arról van szó, hogy a hormonális változások miatt hízékonyabb lettél. Én 23 kg-ot szedtem fel anno, pedig semmivel nem ettem többet. Sõt! Az orvosom diétára fogott, és heti 1x almanapot kellett (volna) tartanom (egész nap csak almát ehettem) Kipróbáltam, de másnap megint többet mutatott a mérleg. Soha többet nem foglalkoztam ezzel. Híztam, amennyit híztam, a gyerek egészségesen született, és már alig van rajtam vmi plusz. 14 hetes fiúka anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Eddig kb 15 kg híztam :(
Én 25 hetesen híztam 15 kilót. Én diétán vagyok, hogy ezt a súlyt tartsam, nehogy toxémia alakuljon ki. Én is ajánlom ezt neked. A hoxa.hu-ról kinyomtattam a tápanyagtáblázatot és a szénhidrát mennyiségre odafigyelve eszem mindig. Sokat eszem, de megválogatom, hogy mit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!