Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hete nem (239 db)

Terhes vagyok e? Es normalis, hogy meg nem jott meg a havim? Ma egy hete voltunk egyutt a parommal es nem vedekeztunk ez mult het csutortokon volt.

egyutt voltunk meg penteken is is ugyan igy, vasarnap reggel vettem be tabit ,h ne maradjak terhes (postinor 2), este be vetem a masodik tabit es ugy tudom h meg kene jojjon a menzeszem es semmi.ja es penteken meg vasarnap borzaszto alhasi fajdalmaim voltak

Legjobb válasz: Igaz hogy azt mondják hogy a tabletta bevétele után 24 órával megjön a menstruáció, de nálam nem így volt. Normálisan akkor jött meg amikor kellett neki... Úgyhogy nyugi.. :)

Igaz hogy azt mondják hogy a tabletta bevétele után 24 órával megjön a menstruáció, de nálam nem így volt. Normálisan akkor jött meg amikor kellett neki... Úgyhogy nyugi.. :)
A kérdező hozzászólása: januar 5-en kene megjonnie, de meg semmi jelet nem tapasztalom
Én még soha nem használtam ilyen tabit, de miért csak vasárnap vetted be, ha már csütörtökön megtörtént a "baleset"? A 72 órába ugyan belefér. Mikor kellene megjönnie a mensidnek? Ha már késik pár napja szerintem csinálj egy tesztet!!

Interneten rendeltem egy elég drága ragasztót (1 hete) és a futár még nem hozta, pedig nekem nagyon kellene, hogy ideérjen időben! Normális, hogy még nem ért ide? Máskor is rendeltem ugyaninnen, az bezzeg 3 nap alatt megjött!

Legjobb válasz: Most szerinted ezt mi honnan a fenébõl tudnánk? Gondolom rendeléskor oda volt írva, hogy szállítási idõ: x-y nap. Azon belül vagy? Akkor normális. Már letelt? Akkor reklamálj.

Most szerinted ezt mi honnan a fenébõl tudnánk? Gondolom rendeléskor oda volt írva, hogy szállítási idõ: x-y nap. Azon belül vagy? Akkor normális. Már letelt? Akkor reklamálj.
A kérdező hozzászólása: Nem, képzeld nem volt oda írva, hogy mennyi a szállítási idõ, de köszönöm a "hasznos" választ! Gondolom te vagy az egyik olyan ember, aki mindenhova csak ilyen bunkóságokat tud írni!
Hülye kérdésre hülye választ lehet csak adni... Amúgy ha nem írják oda, akkor az már régen gyanús, megbízhatatlan helyrõl meg ne rendelj, ha van eszed. De ha pl beleírtad volna a kérdésedbe, hogy honnan is rendeltél pontosan, akkor aki szokott onnan rendelni meg tudja mondani, hogy neki mennyi idõ általában. Így még mindig nem tudok segíteni, pedig elég sok helyrõl rendelek. A szállítási idõ pedig 2-30 munkanapig terjed oldaltól függõen.
A kérdező hozzászólása: Mentális problémáidat kérlek ne itt éld ki, én tanácsot kértem, nem vagyok hülye! Én is rendeltem már máshonnan is, de azzal nem volt gond! Mindegy, már lényegtelen!
A kérdező hozzászólása: A mûtét utáni hétben szerintem jobban terhelte, azért aggaszt a dolog.
Nekem egyszer azt mondta egy állatorvos, hogy a legtöbb 4 lábú állat addig nem terheli a lábát, ameddig akár egy kicsit is érzékeny neki. De szerintem ezt a kérdést az állatorvosotoknak kéne feltenned, õ valószínûleg jobban tudja, mi a normális egy ilyen mûtét után.
hívd fel az állatorvost és kérdezd meg tõle õ biztos tudni fogja
A mi kutyánknak eltört az egyik hátsó lába. Három lábon közlekedett és annyira hozzászokott hogy többet nem használta azt a lábát. Ha nagyon gyorsan futott akkor néha néha. Teljesen elsorvadtak rajta az izmok úgyhogy szerintem nem is tudta volna már használni. Ezt csak azért írom hogy figyeljetek oda. Lehet szüksége lesz valamiféle "gyógytornára". Esetleg valahogy rá kell kényszeríteni hogy használja azt a lábát is, de csak azután ha már meggyõzõdtetek (állatorvossal), hogy nem a fájdalom miatt nem használja.
A kérdező hozzászólása: Igen. Még csak két hét telt el a mûtét óta, úgyhogy még gondolom gyógyúl neki. Elég komoly mûtét volt. De azért nagyon idegesít. A doki azt mondta, hogy embernél egy ilyen mûtét után hetekig fel sem kel. Ha nem javúl neki elviszem dokihoz.

11 hetesen mit kellene éreznem? Normális, hogy hetek óta nem fájt az alhasam?

Ne értsetek félre, nem azt akarom, hogy fájjon, de úgy tudom, hogy amikor fáj olyankor n? a méh. Bár már domborodik a hasam, olyan fura érzés, mintha nem nem is lennék terhes. A mellem fáj, id?nként van émelygésem, de ennyi. Ez voltvan nálatok is?

Legjobb válasz: Szerintem ez teljesen normális, bár minden kismama más :)

Szerintem ez teljesen normális, bár minden kismama más :)
Nálam is ez volt :) Örültem is hogy végre nem fáj semmim :) De párhétre rá megint fájdogálni kezdett a hasam, de arra ott a magnézium.
20 hetes vagyok. Néha még én is ugy érzem, hogy nem is vagyok terhes csak amikor este ficánkol a pici, akkor tudatosul, hogy egy kis élet van a pocimban. 11 hetesen még nem nagyon kell érezned valamit. Majd késobb.

6. hét végén normális, hogy még nem látszik a szikhólyag?

Ovum középid?ben volt a mérés szerint.

Legjobb válasz: én 5 hetesen mentem elõször uh-ra akkor már volt szikhólyag, következõ héten magánra mentem (6 hetesen) akkor pedig már baba is volt szívhanggal!

én 5 hetesen mentem elõször uh-ra akkor már volt szikhólyag, következõ héten magánra mentem (6 hetesen) akkor pedig már baba is volt szívhanggal!

Kiment a térdem, 2 hétig gipszben volt. Normális, hogy most nem tudom behajlítani? :S

Egyszerûen nem tudom behajlítani a térdem...érzem, hogy egy picit behajlik, de utána megakad és nagyon rossz érzés :( akinek már volt kimenve a térde, utána pedig begipszelték mit tuddna mondani? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: És neked mit mondott az orvosod? A gipsz után gyógytorna szok következni.

És neked mit mondott az orvosod? A gipsz után gyógytorna szok következni.
Én az ujjammal vagyok ugyanígy, ami el volt törve, egy hónapja vették le a gipszet, de ugyanúgy nem bírom behajlítani, a gyógytorna ellenére sem. A gyógytornász szerint normális :) Reménykedjünk, hogy idõvel javulni fogunk :)
szerintem az azert van mert egy ideig nem hasznaltad..varjal kicsit vele, majd helyre jon

Már két hete kirepültek a hullámos papagáj fiókák! És a tojó még nem fészkelt le! Ez normális hogy még nem rakott tojásokat? Vagy majd később fog?

Legjobb válasz: Ha már nem etetik a fiókákat valószínû hogy újra lesz tojás de évente max. 3 alkalommal engedd költeni a tojót.

Ha már nem etetik a fiókákat valószínû hogy újra lesz tojás de évente max. 3 alkalommal engedd költeni a tojót.
Amíg a fiókák nem lesznek nagyok addig tuti hogy nem fog tojást rakni.
Inkább örülnél neki, hogy futószalagon gyártja a kicsiket! Ilyenkor még a szülõkkel kell lenniük.

Normális, hogy még nem érzek rúgást, csak bizsergést? Holnap lépek a 19. hétbe

Legjobb válasz: köszönöm a megnyugtató válaszokat! boldog babavárást mindenkinek!!!

A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat! boldog babavárást mindenkinek!!!
Persze hogy normális. :) A babák általába a 21.hét körül szoktak elkezdeni rendszeresen mozogni. Nyugi nincs semmi baj. További jó babavárást.
Igen, ez normális, ne aggódj. Én most töltöttem a 21. hetet és még csak a bizsergésnél tartunk! :) Boldog babavárást!
kb 30-35 dekas kis manó még nem rugja ki az oldalunk :D réérunk még, majd par honap mulva azt is erezzuk, ha csuklik, de még nem 19, 6 hetes kismama

Szerintetek az normális hogy a párom 1, 5 hét kapcsolat után mondja h szeret vagy nem túl gyors egy kicsit?

Legjobb válasz: Az normális ha az emberek szeretik a párjukat. Ha te a párodnak nevezed azt, akivel másfél hete jársz (ne adj isten másfél hete ismered),akkor az semmivel sem kevésbé normális, ha õ azt mondja neked,hogy szeret...

Az normális ha az emberek szeretik a párjukat. Ha te a párodnak nevezed azt, akivel másfél hete jársz (ne adj isten másfél hete ismered), akkor az semmivel sem kevésbé normális, ha õ azt mondja neked, hogy szeret...
Szerintem te nem vagy normális. De olyan biztos nem aki elõbb gondolkodik és aztán kérdezz.
Osztom a 19.19es kommentet...

Két hetem van a szülésig normális dolog az hogy semmit nem érzek, nem vizesedek már josló fájásaim sincsennek csak nagyon ritkán jobban érzem magam mint eddig, csak a baba mozog kevesebbet ez normális?

A magzatviz elfolyása el?tt mit lehet érezni?

Legjobb válasz: Szia! A szülés beindulása bármikor megtörténhet, elõzetes jelek nélkül is. A magzatvíz is váratlanul szokott elfolyni, nem kell elõtte semmit sem érezned. Ha a baba kevesebbet mozog, az lehet a szülés közeledtének a jele, de az is lehet, hogy csak a kevesebb hely vagy az idõjárás miatt lassult le. Van, akinek már a szülés elõtt hetekkel több dolog is jelzi, hogy a szülés közeledik, de van akinél semmi erre utaló jel nincsen, és egyszer csak elfolyik a magzatvíz vagy beindulnak a fájások. Úgyhogy semmi okod az aggodalomra, teljesen normális a helyzeted. Annak pedig, hogy nem vizesedsz, csak örülj, ez nem törvényszerû (és egyébként nagyon kellemetlen dolog)! Ha beindul a szülés, azt valószínûleg észre fogod venni! Könnyû szülést kíván egy 3. gyerekét váró kismama

Szia! A szülés beindulása bármikor megtörténhet, elõzetes jelek nélkül is. A magzatvíz is váratlanul szokott elfolyni, nem kell elõtte semmit sem érezned. Ha a baba kevesebbet mozog, az lehet a szülés közeledtének a jele, de az is lehet, hogy csak a kevesebb hely vagy az idõjárás miatt lassult le. Van, akinek már a szülés elõtt hetekkel több dolog is jelzi, hogy a szülés közeledik, de van akinél semmi erre utaló jel nincsen, és egyszer csak elfolyik a magzatvíz vagy beindulnak a fájások. Úgyhogy semmi okod az aggodalomra, teljesen normális a helyzeted. Annak pedig, hogy nem vizesedsz, csak örülj, ez nem törvényszerû (és egyébként nagyon kellemetlen dolog)! Ha beindul a szülés, azt valószínûleg észre fogod venni! Könnyû szülést kíván egy 3. gyerekét váró kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszodat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!