Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hüvelyemben feszítő (2 db)

A kérdező hozzászólása: 26 hetes vagyok
Szia!!igen, normális. A gát tájékán érzed a feszítõ érzést?? Mert nekem teljesen kemény a gát tájékon és elég kellemetlen. És a nagyajkaim megvannak duzzadva, meg az egész minden, és a szex sem esik jól. A doki azt mondta ez normális. 31hetes kismama

14 hetes vagyok, normális, hogy időnként inkább tompának mondható, esetleg enyhe feszítő hüvelyi fájdalmat érzek?

Legjobb válasz: Hát nekem ilyen nem volt, de a terhesség elején sok mindent produkálhatunk: nagyajkakba nyilaló fájdalom, petefészek körüli fájdalom, nekem még a nagyajkaimon is lettek un. kis verejtékmirogy cystácskák, amelyek 2 hetente elõjöttek, nagyon fájtak, majd 3 nap után nyom nélkül elmúltak, a hormonok okozták, pedig halálra mosakodtam Sába intim szappannal. Szóval szerintem a vérbõség, a méh körüli feszülés okozhat ilyet, persze nem tudom, lehet-e köze ennek nemi élethez!?? Mindenestere ne izgulj, hiszen nem vérzel, görcsölsz stb, a dokinak majd emlitsd meg! Jó babavárást!

Hát nekem ilyen nem volt, de a terhesség elején sok mindent produkálhatunk: nagyajkakba nyilaló fájdalom, petefészek körüli fájdalom, nekem még a nagyajkaimon is lettek un. kis verejtékmirogy cystácskák, amelyek 2 hetente elõjöttek, nagyon fájtak, majd 3 nap után nyom nélkül elmúltak, a hormonok okozták, pedig halálra mosakodtam Sába intim szappannal. Szóval szerintem a vérbõség, a méh körüli feszülés okozhat ilyet, persze nem tudom, lehet-e köze ennek nemi élethez!?? Mindenestere ne izgulj, hiszen nem vérzel, görcsölsz stb, a dokinak majd emlitsd meg! Jó babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!