Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hónapos múlt babám délig, (1 db)

Normális, hogy két hónapos (múlt) babám délig, egyig alszik?

Este 10t?l. Közben eszik 2-3 óránként, de visszaalszik utána, szinte félálomban van. És van úgy, hogy délután is alszik sokat ezek után... Foglalkozom is vele, amikor ébren van, napi 1-2 órát mindig, sétálunk, leveg?zünk is uennyit naponta, hol ébren van olyankor, hol elalszik.. Éjszaka sötét van, de reggel felhúzom a red?nyöket, és mégis..

Legjobb válasz: Szia!Nagyon sok lehetõség van,hogy miért alszik sokat a babád.Lehet,hogy nincs semmi probléma csak szeret aludni felnõtben is van ilyen lehetséges,hogy kicsit vérszegény ilyenkor is sokat szoktak aludni.Beszélj inkább a gyerekorvossal és õ megmondja a tényleges választ!

Szia!Nagyon sok lehetõség van, hogy miért alszik sokat a babád.Lehet, hogy nincs semmi probléma csak szeret aludni felnõtben is van ilyen lehetséges, hogy kicsit vérszegény ilyenkor is sokat szoktak aludni.Beszélj inkább a gyerekorvossal és õ megmondja a tényleges választ!
Az én 3 hónapos kislányom is jó alvó. Este tíztõl 7-8-ig, akkor eszik, aztán 11-12 között eszik csak újra. Közben vagy nézeget vagy bealszik megint. Most a 11-es evés után ios beauldt megint, de kb. fél háromtól nem szokott aludni estig.Vannak nagyon jó alvó babák is, szerintem nincs semmi gond.Lehet, hogy az idõjárás is elnyomja...
Örüljetek hogy jój alszik. Nálunk hajnali 5-kor ébresztõ aztán max 3x fél óra alvás.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Éjszaka frissen készítitek a tápszert vagy már el van készítve az ágy mellé vagy a hűtőben?

Én mindig frissen készítettem, de most olvastam több helyen, hogy előre elkészítik. Ezt lehet?

14

Ti mennyi és milyen 56-os ruhát vennétek második téli babátoknak, ha az első gyereknek kicsi volt az 56-os méret?

Nem akarok ruha nélkül maradni,ha esetleg kisebb lesz,mint az első,de feleslegesen sem szeretnék venni egy csomó ruhát.
Mennyit vennétek rövid és hosszú ujjú bodyból,mennyit plüss rugiból? Télre csak plüss rugit érdemes,vagy bentre sima vékony rugi?
Köszi

8

Akiknek sokáig evett éjszaka a babája, mégis mennyi idősen szokott le róla?

Nekem 11 hónapos a kislányom és még mindig eszik éjszaka. Akkor adok neki tápszert, mikor látom hogy a víz és a cumi kevés ahhoz, hogy visszaaludjon. Ha nem adok neki időben tejet, akkor úgy felébred, hogy akár 2-3 órát is fent van. Viszont most komplikáltabb a helyzet, mert csak most jött ki az első foga és a doki szerint most már nincs megállás és sorba fog jönni a többi is. Szóval most van úgy, hogy hiába a tej így is úgy is fent van több órát és vagy 10-szer ébred éjszaka. Azelőtt sem volt jó alvó, mindig kelt min. 3-szor. Majd csak vége lesz a nem alvásoknak... Bocsi, egy kicsit eltértem a fő kérdésemtől, de úgy gondoltam ez fontos kiegészítés.

8

Hol vesztek overált? (1 évesre)

13

Baj ha 10 hónaposan nem tud még ülni?

Eldől mint egy zsák. Normál időre született 3300 grammal.

19

Mikortol lehet adni a babanak mezet?

4

Milyen csattal fogjam oldalra 10 hónapos kislányom haját, hogy ne lógjon a szemébe?

Gyér haja van, nem engedi felgumizni, a műanyag csat kicsúszik. Levágni sajnálnám neki meg nem is állna jól a frufru. Használhatok fémcsatot? Lehet tőle allergiás?
Ti milyet használtok?

6

Fiús anyukák! Nektek hány kg volt a babátok 15 hónaposan?

15

Anyukák, ti meddig használtatok melltartobetétet? Már 4 hos a babám és még midig kell

5

Mitől lehetnek fehérebb pöttyök az 1 éves kisfiam fogain?

Néha kijönnek rajta ilyen fehéredések,de mi miatt? Már mosom a fogát,de még fogkrém nélkül,bevizezett fogdörzsölővel.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!