Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hónapos múlt babám délig, (1 db)

Normális, hogy két hónapos (múlt) babám délig, egyig alszik?

Este 10t?l. Közben eszik 2-3 óránként, de visszaalszik utána, szinte félálomban van. És van úgy, hogy délután is alszik sokat ezek után... Foglalkozom is vele, amikor ébren van, napi 1-2 órát mindig, sétálunk, leveg?zünk is uennyit naponta, hol ébren van olyankor, hol elalszik.. Éjszaka sötét van, de reggel felhúzom a red?nyöket, és mégis..

Legjobb válasz: Szia!Nagyon sok lehetõség van,hogy miért alszik sokat a babád.Lehet,hogy nincs semmi probléma csak szeret aludni felnõtben is van ilyen lehetséges,hogy kicsit vérszegény ilyenkor is sokat szoktak aludni.Beszélj inkább a gyerekorvossal és õ megmondja a tényleges választ!

Szia!Nagyon sok lehetõség van, hogy miért alszik sokat a babád.Lehet, hogy nincs semmi probléma csak szeret aludni felnõtben is van ilyen lehetséges, hogy kicsit vérszegény ilyenkor is sokat szoktak aludni.Beszélj inkább a gyerekorvossal és õ megmondja a tényleges választ!
Az én 3 hónapos kislányom is jó alvó. Este tíztõl 7-8-ig, akkor eszik, aztán 11-12 között eszik csak újra. Közben vagy nézeget vagy bealszik megint. Most a 11-es evés után ios beauldt megint, de kb. fél háromtól nem szokott aludni estig.Vannak nagyon jó alvó babák is, szerintem nincs semmi gond.Lehet, hogy az idõjárás is elnyomja...
Örüljetek hogy jój alszik. Nálunk hajnali 5-kor ébresztõ aztán max 3x fél óra alvás.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

HA valaki terhes a 12. vagy a 14. hétbe 3 hónapos?

3

4 hónapos babám miért olyan nyűgös?

Körülbelül 2 hete nem birok a babámmal. Gondoltam, hogy elkezdődhetett nála a fogzás. Vettünk neki krémet,játékokat és szilikonos fogkefét, hogy tudjam masszirozni az inyét. Énekelek neki, beszélek hozzá és játszom vele, de valahogy nem köti le a dolog, csak nagyon kis időre. Az alvással is vannak problémáink, de csak nappal. Látom rajta, hogy álmos de nem akar aludni és csak nagy kinlodás után alszik 20 percet. Ti babátok mennyit alszik? Én Angliában élek és a védőnő azt mondta, hogy azért nem alszik nappal mert éjjel kialussza magát. Ezzel valahogy én nem értek egyet.

1

Nem illetlen dolog turis babaholmit vinni ajándékba?

Nagyon közeli rokonról van szó. A ruhák 1.osztályú, krém minőségű ruhák. Kifertőtlenítve, finom öblítőillattal adnám. Nem egészen pici méretek, hanem féléves gyerekre valók. Én örülnék nekik, mert gyönyörűek...

17

Mikor adható gomba egy babának?

Néztem vagy 5 hozzátáplálási táblázatot és egyik sem írja, hogy mikortól lehet. Tudnátok segíteni utánanézni? 11 hónapos lesz hónap végén, ha ez bármit is jelent. :D

7

Anyukák akik nem a hagyományos magyar konyha szerint főztök-miket készítetek a gyereknek?

1-2 éves korúra gondolok.

6

Lehet, hogy baba van?

Tanácstalan vagyok, jó lenne ha valaki tanácsot adna. Együtt voltunk a párommal védekezés nélkül, ennek kb. másfél hónapja, és nem rég elkezdtem érezni, hogy reggelente rosszul vagyok, napközben is előfordul, hogy hányok, hányingerem van, Szédelgek, a napokban még a mellem is elkezdett fájni. Csináltam 3 terhességi tesztet, és mind a 3 halvány pozitív volt. Sűrűbben járok pisilni, és néha a hasam is fájogat. Viszont a menstruációm megjött, bár észrevehetően másabb, mint általában, halványabb a színe, jóval kevesebb, és állagra is inkább ilyen vizeses.

10

Babámnak nagyon gyakran fáj a hasa, milyen görcs oldókat ajánlotok amit vény nélkül meg lehet vásárolni?

És mennyibe kerül?

5

Heti hányszor, és mennyi sárgarépát lehet adni egy éves babának?

Ha napi 2 szálat adok neki,h elmajszolja párolva,attól besárgulhat?

1

Milyen körülmények, okok miatt fordulhat elő, hogy a védőnő nem engedi haza az újszülöttet?

11

Hogyan tudom fejleszteni 8 hós babámat, aki ugyan kúszik és mindenhova eljut, de csak az egyik lábával löki magát? Lehet, hogy gond van?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!