Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy hónapos múlt babám (2 db)

Normális, hogy két hónapos (múlt) babám délig, egyig alszik?

Este 10t?l. Közben eszik 2-3 óránként, de visszaalszik utána, szinte félálomban van. És van úgy, hogy délután is alszik sokat ezek után... Foglalkozom is vele, amikor ébren van, napi 1-2 órát mindig, sétálunk, leveg?zünk is uennyit naponta, hol ébren van olyankor, hol elalszik.. Éjszaka sötét van, de reggel felhúzom a red?nyöket, és mégis..

Legjobb válasz: Szia!Nagyon sok lehetõség van,hogy miért alszik sokat a babád.Lehet,hogy nincs semmi probléma csak szeret aludni felnõtben is van ilyen lehetséges,hogy kicsit vérszegény ilyenkor is sokat szoktak aludni.Beszélj inkább a gyerekorvossal és õ megmondja a tényleges választ!

Szia!Nagyon sok lehetõség van, hogy miért alszik sokat a babád.Lehet, hogy nincs semmi probléma csak szeret aludni felnõtben is van ilyen lehetséges, hogy kicsit vérszegény ilyenkor is sokat szoktak aludni.Beszélj inkább a gyerekorvossal és õ megmondja a tényleges választ!
Az én 3 hónapos kislányom is jó alvó. Este tíztõl 7-8-ig, akkor eszik, aztán 11-12 között eszik csak újra. Közben vagy nézeget vagy bealszik megint. Most a 11-es evés után ios beauldt megint, de kb. fél háromtól nem szokott aludni estig.Vannak nagyon jó alvó babák is, szerintem nincs semmi gond.Lehet, hogy az idõjárás is elnyomja...
Örüljetek hogy jój alszik. Nálunk hajnali 5-kor ébresztõ aztán max 3x fél óra alvás.

Normális hogy múlt hét szerda óta amikor is megkapta a 2 hónapos kötelező védőoltást, Babókámnak hőemelkedése van és náthás?

37,5-re szokott felmenni délutánra. Napközben 36,8-37 között szokott ingadozni.

Legjobb válasz: szerintem nem függ össze a nátha és oltás. egyszerüen megfázott szegényke és most azzal küzd.azért én orvosnak megmutatnám a helyedben,hogy lássa a nátháját!

szerintem nem függ össze a nátha és oltás. egyszerüen megfázott szegényke és most azzal küzd.azért én orvosnak megmutatnám a helyedben, hogy lássa a nátháját!
Teljesen normális reakció.Még a combja is begyulladhat, igaz ez igen ritka eset.Ha a láza felmenne csillapítani kell azt.Ezek a tünetek általában max 24 óra alatt elmúlnak.ha nem múlnak el a tünetek vidd orvoshoz, mert nem a védõoltás lesz a bibi!Ne feledjük, minden védõoltás tartalmazza a vírust/baktériumot ami ellen kapjuk, igaz legyengített változatban, de csak így tudunk ellenanyagot termelni ellene, és ezért nem betegedünk meg súlyosan tõle a késõbbiekben.Boldog Karácsonyt Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Nektek is Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!