Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy fogamzásgátló szedése közben (4 db)

Az normális, hogy ellepnek a pattanások a fogamzásgátló szedése közben?

Sokat hallottam már, hogy bizonyos fogamzásgátlóktól szép lesz a b?r. Párom n?vérének pl. gyönyör? b?re van :)

Legjobb válasz: Ha legközelebb mész a nõgyógyászhoz,kérd meg,hogy írjon fel másik fajtát,mert ez problémád.Nekem alapból pattanásos amit szedtem attól sem lett szebb,a doki ezt észrevette,és mondta,hogy olyat ír ami rendbe rakja a bõröm,és így lett.

Ha legközelebb mész a nõgyógyászhoz, kérd meg, hogy írjon fel másik fajtát, mert ez problémád.Nekem alapból pattanásos amit szedtem attól sem lett szebb, a doki ezt észrevette, és mondta, hogy olyat ír ami rendbe rakja a bõröm, és így lett.
Nem értem, miért vártál ezzel fél évet. Lósz*rt tisztít. Nem megfelelõ a hormontartalma. A legrosszabb az, hogy a pattanás csak tünet, az igazi bajt belül okozza a nem megfelelõ tabletta.

Normális, hogy a fogamzásgátló szedése közben vérzek?

júl.31.én elkezdtem szedni a Lindynette fogamzásgátlót beszedtem bel?le 12 tablettát de abbahagytam mert végig véreztem de már 3 napja hogy nem vettem be és még mindig. Miért van ez?

Legjobb válasz: Valószínû,hogy a gyógyszer hormontartalma miatt van,és amíg a szervezet nem szokja meg elõfordulnak ilyenek.Jobb lenne ha a nõgyógyászodhoz mennél vissza,aki átállít egy kisebb hormontartalmú gyógyszerre.Most viszont vigyázz,mert a megemelkedett hormonok miatt esetleg bekövetkezik az,ami ellen védekezel.

Valószínû, hogy a gyógyszer hormontartalma miatt van, és amíg a szervezet nem szokja meg elõfordulnak ilyenek.Jobb lenne ha a nõgyógyászodhoz mennél vissza, aki átállít egy kisebb hormontartalmú gyógyszerre.Most viszont vigyázz, mert a megemelkedett hormonok miatt esetleg bekövetkezik az, ami ellen védekezel.
Valószínû, hogy neked ez a gyógyszer nem jó. Nem normális a hóközi vérzés. Szólj az orvosodnak!!!!!!
szerintem semmi ok az agodalomra, én is amikor elkezdtem kb.3hétig véreztem, persze nem erosen, csak pecsételo vérzés. de ha te rendesen úgy vérzel, mint amikor mensid van, akkor kersed fel az orvosodat.

Fogamzásgátlót szedek. A " menstruációm" még a gyógyszer szedése közben megjött. Nagyon feszül a hasam a méhnél, fáj a cicim. Normálisan szedtem a gyógyszert soha egy szem nem maradt el. Lehet hogy csak a hormonok? Vagy v. mi más?

Legjobb válasz: Kéne tudni, mióta szeded ugyanazt. Ha kevesebb, mint 3 hónapja, akkor a szervezeted szokja a gyógyszert, ha több, akkor már nem teljesen normális dolog. Szerintem keresd fel a nõgyógyászod és konzultálj vele mindenképp.

Kéne tudni, mióta szeded ugyanazt. Ha kevesebb, mint 3 hónapja, akkor a szervezeted szokja a gyógyszert, ha több, akkor már nem teljesen normális dolog. Szerintem keresd fel a nõgyógyászod és konzultálj vele mindenképp.
A menstruációd nem jöhet meg a gyógyszer szedése közben, hisz az elvonás okozza a vérzést. Menj el dokihoz. A hasfeszülés, cicifeszülés aterhesség jele is lehet. Kicsi az esély, de bogyó mellett is teherbe lehet esni. De azt is kéne tudni, hogy mióta szede. Mert ha ez csak az elsõ vagy a második hónapod, akkor a szervezeted még reagálhat így a hormonokra.
Nekem kb másfél év után volt ez, és a doki azt mondta gyógyszert kell váltani (gyenge)nagyon hozzá szokott a szervezetem.Kaptam újat azóta semmi gáz...
Sürgõsen menj el orvoshoz, ez nem játék!
Igen, igen, orvos! Mert pecseteles elofordulhat de normalis menstruacio??? Az nem nagyon! Kulonben is 2 evente jo abbahagyni par honapra a bogyoszedest. Szunet kell a testednek.
Nem lehet, hogy kifelejtettél egy-két szem tablettát? Elõfordulhat még ilyen áttöréses vérzés bizonyos gyógyszerek szedése mellett, ugyanis vannak olyanok, amik közömbösítik a fogamzásgátló hatását. Nem szedsz valami egyéb gyógyszert? Ha egyikrõl sincs szó, akkor bizony orvoshoz kell menni.
2. hozzászólónak! Nem kell 2 évente pár napra abbahagyni, ez nagyon nagy butaság, hisz csak összezavarodik a szervezet és akkor fog össze-vissza megjönni! A mai tablettákat már több, mint 10 évig is lehet szedni, hogy bármi baja lenne az embernek! Szerintem is menj el orvoshoz, mert ez biztos nem normális! Fõleg, ha már 2 éve szeded!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!