Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy fiatalon nagyon (4 db)

Ha egy álláshirdetés szövege úgy hangzik, hogy fiatal, csinos titkárnőt keresnek, attól még megbízható? Nagyon gyanakvó vagyok és csak normális munkahelyet szeretnék.

Legjobb válasz: Persze, attól még lehet megbízható. Egy titkárnõ sokszor képviseli is a céget, meg kell jelennie, nem mindegy, hogy néz ki. Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de ez is számít. Ha behívnak interjúra, akkor ki fog derülni, hogy normális-e a munkahely. Ha nem, akkor legfeljebb nem fogadod el az állást.

Persze, attól még lehet megbízható. Egy titkárnõ sokszor képviseli is a céget, meg kell jelennie, nem mindegy, hogy néz ki. Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de ez is számít. Ha behívnak interjúra, akkor ki fog derülni, hogy normális-e a munkahely. Ha nem, akkor legfeljebb nem fogadod el az állást.
:D magyar hozzáállás. Én titkárnõ vagyok, azért írtam, hogy nem mindegy, hogy néz ki. Tegyük fel, egy modellügynökséghez keresik, ahol fontos a jó megjelenés. Aztán sok olyan cég van, ahol nagyon adnak a külsõ megjelenésre, mert pontosan tudják, hogy a partnerekre és a vevõkre ez hat. Tehát igenis számítani fog a kinézet. Tegyük fel, egy szépségipari cégrõl van szó, és amikor tárgyalnak a partnerükkel, beviszi a kávét egy ronda titkárnõ. A partnerre ez tudat alatt hat és máris negatívabb megítélése lesz a szépségipari cégnek. Sok ilyen apróság van, amit egyre több cégvezetõ figyelembe vesz, mert effektíve forintosítható egy ilyen elsõ ránézésre lényegtelen dolog is.
A szép ugyanannyiba kerül, mint a csúnya. Akkor legyen már szép :)
Ha én fõnök lennék, én is fiatal, csinos alkalmazottakat vennék fel. Nincs ebben semmi rossz, nem kell ebédszünetekben szopiztatni, csak hát szivesebben vagyok szép nõkkel, mind gusztustalanokkal, szerintem ez rendjén van.
Miért kell egy titkárnõnek csinosnak lennie? Szerintem nem csak papírmunkára kell a hölgy...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat! Elküldtem az önéletrajzomat, majd kiderül. Még egy kérdés. 4 órás adminisztráció lenne. Kértek fizetésmegjelölést is: bruttó 50 sok? Pályakezdõ vagyok.
Igen.lesznek még ilyen éjszakák sajnos....
Nekünk 2 hetes volt amikor kezdõdött és 3 hónapig tartott. Már azt hittem megbolondulok. Volt hogy még este 11-kor is ordított és úgy aludt el. Persze nemsoká ébredt mert már ennie kellett. Ez nagyon nehéz idõszak, mindent kipróbáltunk és semmi sem segített. Este 5 körül kezdõdött mindennap. Kitartás!!!
Az én babámnál már a kórházban pár nap után mondta a nõvér, hogy fáj a hasa, már 2 hónapja tart:( kicsit enyhébb már.
Nálunk is az 5. nap körül kezdõdött. Aztán a 3. hónapig elég sokszor... :( Most 6 hós és a legtündéribb kismanó :) Ja, mi Sab simplexet adtunk neki az elején, majd Gripe watert. Sokat segített. ..és ne izgulj tényleg el fog múlni. Nekem annyira hihetetlen volt, de tényleg így történt :)

Normális, hogy már fiatalon nagyon látványos visszereim vannak?

Még csak 22 éves vagyok, gyerekem nincs, ül?munkát végzek. Kb. két éve vettem észre a lábamon az els? hajszálértágulatokat, mára azonban nagy és látványos visszerek vannak mindkét lábamon. Egyre többször érzem az ún. nehézláb-érzést, sokszor fáj, görcsöl a vádlim. A háziorvosom azt mondta, nem kell vele foglalkozni, de tudom, hogy nálunk a családban többeknek is így kezd?dött a betegsége, és elég borzalmas vége lett trombózis formájában.

Legjobb válasz: Hát az ülõmunka nem használ a lábnak,és a visszereknek sem.Sõt!Ha a kapszula nem jött be,próbálkozhatsz a krémmel is,talán beválik.Munka után,ha módod van rá borogasd,és polcold fel a lábaidat.Talán ez segít!

Hát az ülõmunka nem használ a lábnak, és a visszereknek sem.Sõt!Ha a kapszula nem jött be, próbálkozhatsz a krémmel is, talán beválik.Munka után, ha módod van rá borogasd, és polcold fel a lábaidat.Talán ez segít!
Sajnos azt nem tudom mit lehet tenni, de engem is érdekelne, mert nekem is vannak visszereim, és egész kiskoromban(8-9)úgy fájtak egész este a lábaim hogy csak sírtam, az orvos azt javasolta vigyenek úszni.De erre nem volt idejük a szüleimnek.Ezt a nagy fájdalmat aztán kinõttem, de jöttek a visszerek, és esténként valami görcsszerü dolog, és nagyon rossz.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Köszönöm a tanácsod, a borogatást nem próbáltam még, most megteszem. Második válaszolónak: nekem is nagyon fájtak a lábaim, ahogy vissza tudok emlékezni, kb. 4 és 8 éves korom között, erre azt mondta mindenki, hogy csak növök, ezért fáj. Lehet, hogy ebben is van valami...
Menj el az érsebészetre. Van már injekciózás is, én is azt csináltatom.


Én egy 17 éves fiatal kedves, normális visszahuzoszkodo srác vagyok. Még szűz vagyok, de már nagyon el szeretném kezdeni, mert ugyérzem hogy jo menne. Akik körülöttem vannak lányok azok már kapcsolatban élnek stb. Hogyan probálkozzak?

Legjobb válasz: Net, nekem már több kapcsolatom onnan származott, láttuk egymás adatlapját MyVipen, vagy Iwiwen, egy két levél után msn, utánna beszélgetés, egy két tali, és kész is :D Lehet hogy távkapcsolatot "fogsz ki", de ha normális lányt találsz, akkor õ is belemegy. Tudom hogy nem hangzik vmi bíztatónak, de nem vesztesz vele semmit, ha megpróbálod.

Net, nekem már több kapcsolatom onnan származott, láttuk egymás adatlapját MyVipen, vagy Iwiwen, egy két levél után msn, utánna beszélgetés, egy két tali, és kész is :D Lehet hogy távkapcsolatot "fogsz ki", de ha normális lányt találsz, akkor õ is belemegy. Tudom hogy nem hangzik vmi bíztatónak, de nem vesztesz vele semmit, ha megpróbálod.
Lehet hogy egy kicsit visszahúzódó vagy, de menny el szórakozni valahova, ott biztos találsz valakit!nyugodtan szólitsd le a csajokat, hidd el csak arra várnak:D hivd meg õket egy italra, beszélgessetek, táncoljatok, kérd el a telefonszámát, sms, vagy cset, msn és utánna minden megy magától:)
Ez aranyos volt: 17 éves fiatal kedves... Nem gondoltam h 17 évesen öreg vagy :p Hogy próbálkozz? Úgy ahogy az elõttem szólók írták. Plussz még annyit, hogy mégiscsak jobb az eleve élõ kontaktus. A környezetedre koncentrálj. Lehet, hogy nem is hiszel benne h vannak neked való lányok, pedig ha kinyitod a szemed ráakadsz. Azt írod visszahúzódó vagy. Attól még vannak adottságaid, sajátos dolgaid. Neten is írj ki pár dolgot, hogy legyen egy tartalmasabb képük rólad a lányoknak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!