Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy februári (6 db)

Szerintetek normális hogy 14-leszek februárban és még nem jött meg?

Szóval 14 leszek és még nem jött meg.És annyira gáznak érzem mert osztálytársaimnak az összesnek már kb.2 éve megvan.

Legjobb válasz: Teljesen normális, késõn érõ vagy. Én 15 voltam.

Teljesen normális, késõn érõ vagy. Én 15 voltam.
Gáznak érzed? Épp az a gáz inkább, ha annak érzed, öcsém! Mit akarnak a mai kislányok ezzel a gyors menstruálással? Van, aki már 12 éves korában megijed, mert nem menstruál... Nyugi, még van idõd. Majd ha 17 éves korodban sem jön meg, na akkor kezdj el aggódni. Addig meg örülj, hogy nem kell azon filóznod, vajon átvérezted-e a nadrágodat...
A kérdező hozzászólása: Köszi
Teljesen normális. Mindenkinek más a szervezete és más a hormonháztartása. Elõbb utóbb meg lesz neked is, nem kell idegeskedni. Örvendj amíg még nincs meg.
anyukádat kérdezd meg, neki kb mikor jött meg. ha õneki is késõbb, akkor végképp ne izgulj. :) amúgy teljesen normális. ha 16-17 vagy, akkor lehet elkezdeni gondolkodni, h lehet valami nincs rendben.
Igaza van a 2. válaszolónak! Az a gáz, hogy gáznak érzed, hogy még nem menstruálsz! Ne ez alapján ítéld meg magad! Senki nem tehet róla, hogy milyen ütemben fejlõdik! Egyébként 16 éves korodig kell megjönnie az elsõ menstruációdnak.
17 éves korig illik megjönnie, addig normális.

Normális, hogy a februári táppénzemet nemrég kaptam meg és a többi hónappal még mindig lógnak?

Ilyenkor visszamen?leg nem egyben kellene, hogy küldjék nekem a pénzt?

Legjobb válasz: szia hát ezek szerint normális:( még én is csak a márciusit kaptam meg.kb. egy hónap csúszással lehetek. lehet úgy gondolják, táppénzen vagyunk, otthon vagyunk, nem költekezünk:S persze a sok vitamin, doki.... azért boldog babavárást , 28hetes kismama

szia hát ezek szerint normális:( még én is csak a márciusit kaptam meg.kb. egy hónap csúszással lehetek. lehet úgy gondolják, táppénzen vagyunk, otthon vagyunk, nem költekezünk:S persze a sok vitamin, doki.... azért boldog babavárást , 28hetes kismama
A táppént nem küldik egybe, de a jó hír hogy mostantól folyamatosan utalják, csak a tbs papírt mindig idõben add le
Igen, normális. Én január 3-tól vagyok táppénzen és április végén kaptam meg az elsõ havit.Persze a munkáltató az elsõ 15 napot már kifizette. A többit egy összegben kaptam május elején.innentõl már fogom rendszeresen kapni. Azért csúszik a kifizetés, mert hosszadalmas a kivizsgálása annak, hogy valóban jogosult vagy-e a táppénzre.Ha megbizonyosodnak róla akkor már folyamatosan küldik.
A kérdező hozzászólása: Az elsõt megkaptam, de arra számítottom, hogy egyben kapom meg az összeget :o(

Októberben lesz az esküvőnk, de vőlegényem február óta külföldön dolgozik a több pénz miatt és csak szeptemberben jön haza. Normális, hogy haragszom rá?

Legtöbbször viszonylag jól viselem a hiányát, de gyakran el?fordul, hogy inkább hargszom rá, amiért az egész esküv?sdis cécót rámhagyta és úgy érzem, hogy magamra hagyott. Hülye vagyok?

Legjobb válasz: Nem vagy hülye, nem is baj , hogy így érzed, de azt fogadd el, hogy ez így rendjén van. Mármint ez a szitu. Valamit valamiért. Velünk is így van.

Nem vagy hülye, nem is baj , hogy így érzed, de azt fogadd el, hogy ez így rendjén van. Mármint ez a szitu. Valamit valamiért. Velünk is így van.
De ma még csak 27-e van.
3! tök igazad van , ez le sem esett!!!!
Ha pl még fiatal vagy, és nem állt be, akkor normális. Vagy ha most egyszer elõfordul, hogy nem pont 28 napra jön, akkor sincs semmi gond, nem vagyunk gépek.
A kérdező hozzászólása: 26 éves vagyok. még nem volt eddig ilyen
Néha elõfordul, szerintem nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: bocsi félrenéztem 27 e van) szval akkor 27 én
nem, keresd fel az orvosodat!

Újévkor megünnepeltük, hogy eltelt egy újabb év, másnap rögtön meg is jött. Februárban is megjött normálisan. Most 5 napot késik, fáj a mellem, a hasam is feszül. Lehet ez a terhesség jele?

Az immunrendszerem nagyon le van strapálva(csináltak egy tesztet). Lehet hogy ez okozza a menstruációm késését?

Legjobb válasz: Teszt 5 nap keses utan?

Teszt 5 nap keses utan?
?
Szia Anna

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!