Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy féltem a (14 db)

mindenképpen bizalmi kérdés! :)
Én a féltékenykedés miatt vesztettem el a barátnõmet. Inkább engedd el, ha megbízol benne, nem kell aggódnod.
Egyszer volt úgy, hogy nélkülem ment el, bár nem esett jól nekem, hogy nélkülem megy nem szóltam semmit. Azt akartam, hogy jól teljen az estéje. Majd másnap mesélte, hogy a disco emeleti lépcsõjén útját állta egy tag és megfogta a mellét. :(
Biztos nagy trauma lehetett.
A kérdező hozzászólása: És az mennyiben bizalmi kérdés, hogy nem benne nem bízom, hanem a körülményektõl féltem?
A kérdező hozzászólása: Én is a hasonlóktól féltem
Az attól függ, hogy féltékeny vagy, vagy mint a fenti példa is mutatja az olyanoktól félted, akik beleköthetnek, bánthatják. Ha az utóbbi, akkor szerintem az rendben van, de azért ne tiltsd el. Mondd el neki, hogy félted, és majd õ eldönti, hogy mihez kezd ezzel. De gondolom nem egyedül megy, hanem ismerõsökkel, barátnõivel, nem?
A kérdező hozzászólása: Dede
igen, ez bizalmi kérdés :) inzultus meg bárhol érheti, akár az utcán is, ott nem félted? ne féltékenykedj, mert el fogod veszíteni. ez törvényszerû.

Ti is féltek a szex előtt? Normális, hogy félek az első együttlét előtt?

28 éves fiú vagyok és hosszú idő után megismerkedtem egy szép, csinos lánnyal. Úgy van, hogy holnapután itt alszik nálam, gondolom lehet lesz szex. Eddig csak egy lánnyal voltam és talán ezért nagyon félek az első együttléttől :( Mi lesz ha korán megyek, leégek előtte. Mit csináljak?, normális ez? :(

Legjobb válasz: Én sosem féltem.Olyan voltam mint kisgyerek karácsonykor.Had bontsam ki had bontsam ki....

Én sosem féltem.Olyan voltam mint kisgyerek karácsonykor.Had bontsam ki had bontsam ki....
Nem nevezném félelemnek az ilyen érzést, inkább egy egészséges izgalomnak.
Ne ezen aggódj, inkább várd már a "bumm bele"-t :D
Nem gáz, ha korán elmész... csak akkor nyald ki úgy ahogy kell, amíg újra akcióba nem tud lendülni a dákesz. Utána meg már tudod mit kell tenned! ;)

Normális, hogy a szüleim ennyire féltenek 22 évesen?

Sikerült jegyet szereznem a Macskákra, április végére. Úgy néz ki, egyedül kell mennem, barátok közül senki sem csípi a színházat. Külföldről mennék vonattal, hétkor kezdődik az előadás. Világosban gondolom semmi baj nem érhet, de hazafelé csak fél 12-kor megy vonat, fél egyre érnék Komáromba,Komáromban át kell szállni, onnét csak fél ötkor megy haza hajnalban a vonat.A vasútállomás négyig zárva van. Addig vagy elmennék egy ismerősömhöz, aki a közelben lakik,vagy bemennék a köeleben lévő nonstop Tescoba, szüleim rendesen féltenek ettől a kiruccanástól, igaz ilyen tipikus burokban nevelt voltam, míg egyetemista nem lettem

Legjobb válasz: Nem csodálom hogy féltenek! Talán ha a közelben egy panziót vagy szállást foglalnál le fixre és ott aludnál színház után, akkor más lenne a helyzet.

Nem csodálom hogy féltenek! Talán ha a közelben egy panziót vagy szállást foglalnál le fixre és ott aludnál színház után, akkor más lenne a helyzet.
Ez eddig oké. De nem tanácsos éjszaka egyedül bóklászni.Akkor már sokkal kulturáltabb lefoglalni egy szállást ahol kitudod pihenni magad, tudsz nekik sms-t küldeni hogy minden ok.Nem igaz, hogy nem lenne pénzed rá. 2000ft-tól már vannak kiadó szállások.
Én is féltenélek. Én este 10 után egy lépést sem teszek a házunk mellõl egyedül, ha épp nincs pénzem taxizni és nem jön értem konkrétan valaki, pedig én 27 vagyok. Foglalj le egy szobát a városban, ahol meg tudsz aludni és semmiképp ne bóklássz egyedül 10 métert se, taxizz. Erre ne sajnáld a pénzt, de tényleg ne!
Abban semmi logika, hogy másnak eddig nem esett ott baja. Nem jelenti azt, hogy soha senkinek nem is fog. Nem mondom, hogy ne menj, csak nem logikus ez így.
Utolsó: Amióta ember él a földön, ilyenek mindig is történtek. Tényleg nem valami biztonságos este mászkálni, már én se szeretem, pedig régen éveken keresztül jártam haza az utolsó járatokkal és semmi rossz élményem nem volt. Bár ami azt illeti, nekem még kedvem se lenne ahhoz, hogy egyedül menjek színházba, fõleg ilyen messzire. Egyedül olyan pocsék.
Hát nézd, én Pesten élek a húgommal a külvárosban, õ rendszeresen jár éjszaka a belvárosba szórakozni, és mindig féltem, pedig 23 éves, és nem vagyok az anyja. 25/L
Már amennyiben a kor egy mázli:) )) Egyébként ja, az egy zseniális szereposztás volt anno, Haumann Péter, Almási Éva, Hûvösvölgyi Ildikó, Paudics Béla, stb...
A kérdező hozzászólása: az volt az igazi szereposztás!
Teljesen normális, ha féltenek attól, hogy az éjszaka közepén egyedül bóklássz. Egy szülõ mindig is félteni fog. Szomorú is lenne, ha nem érdekelné a gyereke biztonsága. S most nem a tiltásról beszélek, hanem a féltésrõl:)
Szerintem aludj Komáromban annál a barátodnál és reggel utazz tovább, vagy eleve aludj Pesten egy barátodnál, ha egyetemisták, úgyis lesz valaki ott akkor.
Szia! Az más, hogy nem féltenek ha arról van szó, hogy külföldre mész kísérõnek. Hidd el, egyedül az éjszakában nem olyan vicces kóborolni. Én a barátommal kirándultam egy kisvárosban ahol lekéstük a vonatot és kénytelenek voltunk megvárni a reggeli járatot. Az állomás zárva volt, szállást már nem kaptunk. Bár a barátom erõs és férfias mégis rettenetesen féltem! És bár nyár volt emlékszem nagyon fáztam is! Nem hiszem, hogy neked is olyan jó ötlet lenne színházi szerkóban egyedül kóborolgatni valahol! Foglalj szállást! Lehetne ennyi eszed.. 21/L
Ezt te egy átgondolt, biztonságos "terv"nek tartod, hogy elmész egy közeli ismerõshöz/a tescóban éjszakázol? Komolyan?? Ha te tényleg a te szavaiddal élve burokban éltél, akkor nemigazán ismerheted, mi zajlik éjszaka az utcákon, pályaudvarokon... Szerintem teljesen normális, hogy féltenek, elméletileg "ez a dolguk". Tiltani nyilván nem tilthatják meg, de nem hiszem, hogy az a céljuk, hogy kiszúrjanak veled, nyilván csak rettentõen féltenek.. Szerezz valakit mégiscsak, akivel elmehetsz, nem sokkal biztonságosabb ketten-hárman kóborolni, de hátha õket is megnyugtatja.. Vagy keress Bp-en valakit, akinél ott aludhatsz.
A kérdező hozzászólása: utolsó, Te mázlista vagy akkor, ha a 3. elõadást láttad, én 4 éve láttam elõször
Kérdezõ, a tiltáshoz viszont a világon semmi joguk, ezt próbáld nekik megmagyarázni, ha meg nem megy, akkor ne foglalkozz vele... OFF: én anno 1983 körül a 3. magyarországi elõadását láttam a Macskáknak a Madáchban:) ))
A kérdező hozzászólása: inkább tiltani akarják, pedig éjszakáztam már pályaudvaron, mert annyit késett a vonat hazafelé...amíg nem voltam egyetemista, addig mindenhova csak kísérettel mehettem
Kérdezõ, kérdés, hogy féltenek, vagy tiltani próbálnak, mert ez nagy kettõ. A féltés, az ugye egy érzelem, az emberbõl magából jön, kinél jobban, kinél kevésbé van jelen, de teljesen természetes dolog. Ha viszont 22 évesen bármi módon tiltani, gátolni próbálnának, no, az teljesen abnormális lenne.
Igen, tudom régen is voltak durva dolgok. De én úgy gondolom, hogy egy bizonyos etnikai réteg terjedése miatt ezek a csupán szórakozásból elkövetett gyilkolások/erõszakolások stb. nagy mértékben megnõttek.
Utolsó:8
A kérdező hozzászólása: nem értem, miért féltenek, nyáron egy mozgássérült barátnõmmel megyek külföldre nyaralni, teljesen ismeretlen helyre, én leszek a kísérõje, ebbe meg szó nélkül belementek
Szerintem ez kicsit túlzás tõlük, mert már túl van a normális mértékû féltésen. Gimis korom óta járok egyedül színházba, tavaly pedig megjártam teljesen egyedül Amerikát, három hétre. Engem is féltenek, de tudják, hogy felnõtt vagyok, és tudok vigyázni magamra. Nem normális az, ha valaki burokban akarnak tartani. (Sõt, egyáltalán nem normális a gyerekeket sem burokban nevelni.)
A kérdező hozzászólása: ismerem a helyet, és több volt osztálytársam egyete miatt szintén megteszi ezt az utat néha egyedül
Foglalj egy szobát. Aztán reggel hazamész. Inkább alszom ágyban mint hogy céltalanul flangáljak egy tesco-ban.


5 és fél hetes vagyok. Normális a mindjárt megjön érzés és a kisebb pillanatnyi görcsök? Folyton azt nézem, hogy megjön-e. Nagyon féltem a kicsit, 2 éve vártunk rá!

Legjobb válasz: Szia! GRATULÁLOK!!!!!! NE izgulj, minden rendben, ez teljesen normális, sõt még késöbb is lesz ilyen érzés. Csak ne idegeskedj és vigyázz nagyon magatokra! :) Nagyon boldog babavárást és egészséget kívánok!

Szia! GRATULÁLOK!!!!!! NE izgulj, minden rendben, ez teljesen normális, sõt még késöbb is lesz ilyen érzés. Csak ne idegeskedj és vigyázz nagyon magatokra! :) Nagyon boldog babavárást és egészséget kívánok!
Szia! Osztom az elõttem szóló véleményét.Én még a terhesség vége felé is éreztem.De akkor már átnevezték jóslónak. De természetes, ne aggódj! És szintén GRATULÁLOK!!!
Ne félj, ne izgulj, mert az nem tesz jót! Én ezt úgy oldottam meg, hogy kivettem 2 hét azonnali, rendkívüli szabadságot és minden olyan esetben, amikor húzódott, görcsölt a hasam bevettem 2 szem MagneB 6-t és lefeküdtem egy fél órára. Hamarosan megszokod az érzést, nem fogsz félni tõle és le sem kell feküdnöd. Azért a dokidnak mondd el, Õ is meg fog nyugtatni, hogy ez egy teljesen természetes érzés ilyenkor. Közben meg folyamatosan beszélj a picidhez, hogy kapaszkodjon, fejlõdjön szépen és biztosítsd arról, hogy nagyon szereted! Boldog babavárást Neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a biztató szavakat, most így egy kicsit megnyugodtam. Annyit küzdöttünk ezért a csemetéért, most minden gondolatom körülötte forog és minden furcsaságtól megijedek. De gondolom ez is normális. Próbálok megnyugodni. A szabadság ötlet nem rossz, lehet, hogy kipróbálom. Mindenkinek nagyon szép hétvégét és minden jót kívánok!

28 hetes vagyok. Egyátalán ne hizom és a hasam se nő. Normális ez? Eddig 3kg jött fel, már féltem a babámat hogy nem nő.

Legjobb válasz: Én terhesgondozáson beszéltem egy 9. hónapban lévõ kismamával, aki 1!!! kilót hízott egész terhessége alatt, és a pocaklakója normálisan fejlõdött. Igaz a hölgy ránézésre 100 kiló is volt, szóval volt a babának mit elszedni az anyutól.

Én terhesgondozáson beszéltem egy 9. hónapban lévõ kismamával, aki 1!!! kilót hízott egész terhessége alatt, és a pocaklakója normálisan fejlõdött. Igaz a hölgy ránézésre 100 kiló is volt, szóval volt a babának mit elszedni az anyutól.
Tanácsadáson biztos szóltak volna, ha baj lenne. Nem tudom nõgyógyászhoz hogy kell járnod, de nekem havonta kell megjelennem és akkor mindig megnéz ultrahanggal is. Ha téged is néznek havonta, akkor biztosan nõ a baba, mert szólnának, ha nem így lenne, csak szerintem valamiért olyan alkat vagy, hogy jobban elfér benned. Legalábbis ez az én véleményem, nem tudhatom biztosan. Mindenképp kérdezd meg az orvosodat. Amúgy én is 28 hetes vagyok és a babám, a méretei alapján le van maradva 2-3 héttel, de azért elég nagy a hasam, de azt mondják, hogy a has mérete nem függ a baba méretétõl. Egyszóval menyj el dokihoz, nézesd meg a babát ultrahanggal és akkor minden kiderül. Remélem tényleg nincs semmi baj! Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Kb. 2 hete voltam ultrahangon ott mindent rendben találtak.Csakhát azóta egy dekát se hiztam, meg a hasam se nõt.Neked mit mondtak higy miért kisebb a babád??Nem lehet hogy el vagy számolva?
nem az a lényeg hogy te mennyit hízol.hidd el a babád elveszi azt ami neki a legfontossabb!ha a doki szerint minden rendben akkor nincs miért aggódnod.
Elsõ vagyok. Nem mondtak semmit, hogy miért kisebb a baba. Sem a tanácsadáson, sem a nõgyógyász által végzett ultrahangvizsgálaton, sem a genetikai ultrahangokon, ahova azért kell járnom két hetente, mert sajnos több a magzatvizem a kelleténél. Most ez van elõtérben, nem pedig a baba mérete. Szerencsére a genetikai UH-okon eddig mindent rendben találtak, még mennem kell majd Torch vizsgálatra, remélet az is rendben lesz. Próbálok pozitív maradni, ami elég nehéz, de neked is ezt tanácsolom. Minden jót, jó egészséget és kitartást!
A kérdező hozzászólása: Hát sajnálom hogy gondok vannak a terhességeddel.Nekem is volt én egyfolytában bõgtem.Nem voltam ilyen erõs mint te!!:) Nagyon sok egészséget kivánok nektek mindkettõtõknek!!!!!!Én 52 kg indultam és most vagyok 55 kg, és ugyérzem a kisdrágámnak nincs nagyon mibõl elvennie......, de remélem minden ok nála!Boldog babavárást kivánok nektek.

Szerintetek az normális hogy egy lánynak a szülei annyira "féltik" őt hogy azt is megmondják hogy csak az ő korabeliekkel beszélgethet és barátkozhat? Mit tegyek hogy ne így fogják fel?

L/majdnem 18

Legjobb válasz: a te szüledi?(gondolom) hát basszus megtikltani nem tudják. ha hozzászolsz máshoz el leszel verve?? vagy mit tudnak tenni?

a te szüledi?(gondolom) hát basszus megtikltani nem tudják. ha hozzászolsz máshoz el leszel verve?? vagy mit tudnak tenni?
Egy 18 éves fiú mennyivel ártatlanabb, mint egy huszonéves?
A kérdező hozzászólása: Hát igen tudom hogy nagyon furcsák és õk még a régi múltban élnek és ez a féltés ez olyan hogy nem akkarják hogy egy idösebb fiuval összejöjek pedig mi amugy csak beszélgetünk és nem értik meg hogy a között van külömbség
Ki a korabeli? Csak a 18-19 eves? Szerintem nem normalis, mert a fiatal fiuk tobbsege abban a korban nagyon eretlen es epp, hogy egy par evvel idosebb mar normalisabban gondolkodna. Kor alapjan nem lehet megitelni, hogy ki milyen egyenileg, de egy 18 eves fiunak alt. nem celja egy komoly kapcsolat. Es ebben mi a feltes? Semmilyen racionalitas nincs benne. Az a legjobb, ha az embernek minden korcsoportbol vannak ismerosei, baratai. Ne haragudj, de a szuleid nagyon furcsak.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, most tudja hogy kivel beszélgetek és azt mondta hogy beszélni fog vele...el se merem képzelni milyen ciki lesz ez
de komolyan hogyhogy nem engedik?? én ezt nem értem. mit csinálnak ha megszeged a szabályt??
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, szerintem õk pont nem olyanok hogy leálljanak
semmit. ha mindjart 18 akkor várj egy cseppet, aztán azt csinal a lány amit akar. ennyi...
meg se halld ha megakarják tiltani. egyik füleden be másikon ki. ha látják h nemérdekel leállnak.
A kérdező hozzászólása: komolyan nem tudom mit csináljak...
Pedig lehet, hogy idosebb sokkal normalis parkapcsolat szempontjabol, mert egy 18 eves fiunak nem az lesz a celja, hogy eletre szolo kapcsolatot alakitson ki veled (biztos van par kivetel), ha pedig te egy komoly lany vagy, gondolom, hogy nem futo kalandot akarsz. Szoval a szuleid felfogasanak epp forditva kellene mukodnie...probalj meg beszelni veluk errol.

Normális, hogy huszonéves lányként féltenek a szüleim?

Hajón dolgozom már 3. éve, és amikor véget ér egy szezon, akkor hazajövök (az első szezon után vettem egy kocsit a megkeresett pénzből) és kb 1-2 hetet vagyok itthon, aztán úgy döntök, hogy elmegyek különböző országokba nyaralni, kikapcsolódni, pihenni. Spanyolország, Olaszország stb. Akárhányszor beülök a kocsiba, anyám tisztára félt, hogy bajom esik. A hajón is lehetne bajom, de attól még se félt annyira.

Legjobb válasz: Igen a nagyszüleim ha hosszú útra mennek a szüleim a mai napig elvárják, hogy odaszóljanak, vagy dobjanak egy sms-t hogy épségben megérkeztek. Én sem élek otthon már, mégis tisztára ki voltak akadva, amikor kocsit vettem, hogy még egy ok ami miatt aggódhatnak... szüleim 50 alattiak nagyszüleim 70-esek 26/N

Igen a nagyszüleim ha hosszú útra mennek a szüleim a mai napig elvárják, hogy odaszóljanak, vagy dobjanak egy sms-t hogy épségben megérkeztek. Én sem élek otthon már, mégis tisztára ki voltak akadva, amikor kocsit vettem, hogy még egy ok ami miatt aggódhatnak... szüleim 50 alattiak nagyszüleim 70-esek 26/N
A kérdező hozzászólása: egyébként tévhit, hogy jól keresek (na jó, ez igaz is, hogy jól keresek), de a hajón az a jó, hogy nem kell semmire költenni, szállás van, napoi 3-szori étkezés biztosítva és korlátlan ásványvízfogyasztás, ha valakinek extra igénye van azt megveheti a fizetésébõl (nekem nincsenek)
A kérdező hozzászólása: 6-8 hónapig vagyok úton, folyamin általában 6 hónap a szezon, óceánjárón 8, én mondjuk felszolgálói munkakörben vagyok, de mivel alapból több munkám is van, bárhova be tudnak tenni ha emberhiány van, én eddig mindig folyamin voltam, hogy könnyebb legyen hazajutni, de hamarosan szerintem közlöm, hogy óceánjáróra akarok menni
De mit kell csinálni a hajón, hogy ilyen jól keresel?Mennyi ideig vagy uton?
igen, normális:) inkább örülj annak, hogy érdekled õket és szeretnek téged:) kicsit azért néha a tempóból nem árt lassítani, mert így jóhogy mégjobban féltenek a szüleid:) gondolj néha rájuk is, mennyit aggódnak:)
Igen, normális. Egy szülõ mindig félti a gyerekét, még ha a szülõ 100 éves, a kislánya meg 80 akkor is.
A kérdező hozzászólása: nem rossz munka, világot járok, szeretem is, elsõ szezon végén a fizetésemet átváltottam forintba és vettem egy használt, de jó állapotú BMW-t és Mercedest is egyszerre. Szüleimnek mindig küldöm haza a biztosítás árát meg a súlyadó összegét is, hogy fizessék ki.
Sajnos ez be van kódolva a szülõkbe, mert nagyon sok rosszat lehet hallani! Addig örüljél, amig van, aki félt! Egyébként klassz munkád lehet!
Mert hajó balesetek évente egy van a híradóba míg autó baleset naponta 10. Persze, hogy normális ha félnek, hisz a gyerekük vagy.
SZerintem is ez a nagy elõny hajón... Nagyjából alig van szabadidõ, amikor lehetõséged lenne elkölteni (maximum ha kiköttök) nem kell ételre, szállásra, rezsire költeni ruhára sem túl sokat, hiszen nem megy az ember annyifelé, munkában egyenruha van.. Ráadásul azért a kereset is több, mint ami itthn van, de inkább az elõbb felsoroltak miatt marad meg a pénz. havi fix mellett pedig ott van a jatt is...
A kérdező hozzászólása: szopizik. Délután van csak 2 órától a doktor nénink, akkor fogunk menni.
Elõfordul, hogy már ennyi idõsen náthás. Fõleg ilyen idõben. Szívd gyakran az orrát+csecsemõ orrcsepp, és szépen el fog múlni. Meg mutasd meg azért orvosnak.
Szia, a lányom nyári gyerek, mégis elsõ 6 hónapjában szinte hetente járjunk dokihoz, fõleg megfázással, pedig 14 hónapos koráig szopizott. Nálam nem jött be az hogy az anyatejes babák ellenállóbbak, mert amint elkezdtem hozzátáplálni elmúltak a bajok :) Szóval nyugi, ebben az idõben szerintem rendben van. Jobbulást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-)))))
Orrcseppként használhatsz anyatejet is. http://www.bebinfo.hu/cikkek.php?uid=397&cikkmegnez=1

Félek, hogy sosem lesz normális férjem, családom, mert én vagyok az a nő, akitől a nők féltik a férjüket, mit tegyek?

27 éves n? vagyok. Nem vagyok cicababa, csak egy igényes ember, aki szeret csinos lenni, szereti, ha elismerést kap másoktól. Egész életemben olyan voltam, aki felrúgta a szabályokat, nem követte a tömeget, de az erkölcsömön sosem esett csorba. Jártam n?vel is 2 évig, ezt sem szégyenlem, s?t, örülök, hogy része volt az életemnek. Jelenleg jó munkám van, házam, tudok utazgatni. Ami hiányzik az életemb?l, az az állandó kapcsolat és szeretet. Szüleim példájából adódóan nem tudom komolyan venni a férfiakat, nem tudom feláldozni a függetlenségemet. Addig érdekelnek, míg meg nem kapom ?ket és itt most nem a szexre gondolok. Már lassan 30 leszek és még mindig ott tartok, hogy mikor a másik fél belém szeret, én meghátrálok, nem akarok elkötelez?dni. Kívülr?l úgy látszom, mintha megkaphatnék sok embert és nem lennének problémáim ilyen téren, pedig vannak. Nem érzem magam jól így, de valami meggátol abban, hogy változtatni merjek. Nem tudom, hogy mi lesz velem, nem vagyok boldog. Mikor másokkal beszélek err?l, akkor nem hiszik el, mert azt gondolják, a saját problémáik nagyobbak, az enyém jelentéktelen. Mindig ilyen n? nem akartam lenni. Szerintetek örökre egyedül maradok és nem leszek képes elkötelez?dni? Vagy mit kéne tennem, hogy ez más legyen? Voltam szerelmes, de amint közel voltam ahhoz, hogy komoly dolog legyen bel?le, megijedtem.

Legjobb válasz: Változtass a hozzáállásodon a kapcsolatok terén... Ne egy újabb strigulát keress, hanem egy komoly kapcsolatot.. Hs megismersz valakit, adj neki esélyt hogy közelebb kerülj hozzá... Vagy van egy másik lehetõség is amiért így gondolkozol: félsz attól hogy téged hagynak el.. A kockázat bennevan minden kapcsolatban...

Változtass a hozzáállásodon a kapcsolatok terén... Ne egy újabb strigulát keress, hanem egy komoly kapcsolatot.. Hs megismersz valakit, adj neki esélyt hogy közelebb kerülj hozzá... Vagy van egy másik lehetõség is amiért így gondolkozol: félsz attól hogy téged hagynak el.. A kockázat bennevan minden kapcsolatban...
Nem lesz, mert jatszol veluk es az erzelmukkel. Lehetseges hogy mas nok ferjei is csak addig erdekelnek, mig meg nem kapod oket?
Nem, 16. De már van annyi eszem, hogy nem futok el attól akitõl akarok valamit. Úgy látszik neked nincs.
Szerencsétlen. xD
a kakas kergeti a tyúkot az udvarban. a tyúk gondolja, ha megállok könnyûvérûnek tart, ha futok prûdnek... hopp! elesik :D viccet félretéve én csak annyit fûznék hozzá, hogy fiatalabb már te sem leszel, szebb sem :) ha valaki érdeklõdik akkor ismerd meg, ha úgy gondolod megérdemli adj neki egy esélyt! persze könnyû mondani, fõleg, hogy hasonló okból kifolyólag egyedül vagyok mint a kisujjam :) :( 23f
És a leírtaknak mi köze van ahoz, hogy a nõk féltenék tõled a férjüket? Nem értem, miért féltenék. Te is csak 1 nõ vagy a sok közül, mint leírtad, elég átlagos. Nem azért nem lesz férjed, mert a nõk féltik tõled a férjeiket te sokeszû, hanem azért, mert gyerekes vagy...
Neked egy talpig PUA alfa hímre van szükséged!!! Vannak internetes oldalak keress egyet magadnak...
Azt, hogy féltik tõled a pasikat a feleségeik azt arra érted, hogy többször volt már viszonyod házas emberrel, ha nem, akkor nem tudom mi köze van ahhoz, hogy félti-e valaki a férjét tõled, vagy sem?Már azt se értem, hogy miért nem független pasival akarod elképzelni a jövõdet, szóval ez elég zavaros. Ha nem volt viszonyod, akkor teljesen logikátlan amit írsz és annak ismeretében, hogy képtelen vagy kapcsolatot kialakítani én némi személyiségproblémát látok. Itt szakemberre van szükség, valószínû gyermekkori trauma ért, ezért is viselkedsz/viselkedtél mindig antiszociálisan.
A kérdező hozzászólása: Arról nem tehetek, ha te sem tudsz szöveget értelmezni. (Bár itt már meg sem lep:) ) Rengetegszer próbált velem kikezdeni házas ember, mert én vagyok az egyedülálló nõ, akirõl azt hiszik, színt vihet az életükbe. Többször volt olyan, hogy egy feleség letámadt azzal, hogy el akarom venni a férjét. Persze nevetségesnek tartottam, aztán késõbb õ is rájött, hogy ez részemrõl alaptalan és talán a férjével kéne elbeszélgetnie. Egyszóval, mivel sok férfi próbálkozik -néha házasok is-, úgy tûnhet, mintha egy boldog és kiegyensúlyozott ember lennék, akinek nincsenek problémái ilyen téren.
pszichológus, önismereti tréning, stb.
amúgy igaza van a Kérdezõnek, te 16 éves kis senki, ne akarj olyan bölcs lenni:) inkább máson vezesd le a bénaságodból adódó feszültséget mert szánalmas vagy. Kérdezõ, ne foglalkozz az ilyen parasztokkal, még éretlenek és biztos otthon nem nevelik meg õket rendesen:) neked meg több kitartás kéne és esetleg egy pszichológus. na nem azért, mert pszichiátriai eset vagy, hanem mert egy olyan embertõl kéne segítséget kérned, aki érdemben tud neked tanácsot adni, hogy meg tudj nyílni másoknak.
A kérdező hozzászólása: Az "ilyen"? Miért, milyen vagyok? Ismersz? Nem teszek tönkre kapcsolatokat, nem használok ki embereket és nem fekszem össze mindenkivel. Aki ezeket megteszi, az az "ilyen". Egy 16 éves meg ne akarjon a nagy élettapasztalatával tanácsot adni és ne írjon nekem olyat, hogy "mert nem lesz minden héten más pasija". Te szerencsétlen hülyegyerek, mikor írtam én ilyet? Épp az a bajom, hogy nem tudok kapcsolatba kerülni senkivel, max a randiig jutok el, mert képtelen vagyok közel engedni magamhoz bárkit. Értelmezz szöveget, mielõtt írod a baromságaidat, 16 évesen szerintem már ezt gyakoroltátok az iskolában.
Hiába talál meg bárkit is, aki akár élete szerelme lenne, ha egyszerûen Magyarul befosik a kapcsolattól, hogy õ nem azt fogja csinálni amit akar, alkalmazkodni kell, nem lehet minden héten másik pasija. Elõbb a saját lelki világát tegye rendbe, ha ez megvan, UTÁNNA menjen nagyobb társaságba, ahol esetleg esélyt ad valakinek. A szerelem hiába kopog, ha nem engedi be.
Szia! Ismerõs a helyzet, mert én is gondolkodtam hasonlóképpen egy idõben. Szerintem elõbb magaddal kellene "rendbe jönnöd", letisztázni magadban a dolgokat, hogy mit szeretnél, miért. Változtatni kellene a hozzáállásodon, de ehhez elõször magadat kell jobban "megismerned", és csak utána párt keresni. Az én tanácsom az lenne, hogy járj nyitott szemmel, menj társaságba, csináld amiket szeretsz, légy nyitott az emberekkel kapcsolatban, ismerkedj semmiképpen se zárkózz be. Viszont ne is görcsölj rá a témára, mert attól csak rosszabbul fogod érezni magad. Szerintem találni fogsz majd valakit, de ez sokszor idõ kérdése, nem megy egyik napról a másikra. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Elsõ, te lehetsz egy elég nagy szerencsétlenség, gondolom, 13 vagy:)
Te jo eg, en meg csak 19 eves vagyok, de mintha magamat olvasnam. Bocs az offert, de ez arconcsapas volt. Jesszus, ez lesz velem is?? Nalam meg csak 3 eve tart, azt gondoltam kinovom... Erzelmi nyuszi vagyok, pont mint te, kepes vagyok valakiert honapokig futni, aztan elerem amit akarok es mar nem is olyan erdekes, lelepek. Hu, ez igy leirva szornyu...tenyleg bocsi, csak sokkolt a dolog. :(
Szia, ne haragudj, de felnõtt ember vagy!ne fogd szüleid hibájára!!Ezért amit te teszel, már te felelsz, nem anyád vagy apád.Kapd össze magad mert egedül fogsz ücsörögni valami nyugdíjasotthonban, ahol a kutya se törõdik veled.Sajnos kikell ábrándítsalak a hiba benned van!és elég komoly.Merem állítani h szakemberhez is kéne fordulnod, ennek már orvosi neve van.Azért kívánom h gyógyulj meg, és legyél boldog, mielött tönkreteszel másokat akaratodon kívûl.
a te életed , a te döntésed amíg nem akarsz ezen változtatni addig ilyen is maradsz. szerintem aki akar az tud változni és tudja értékelni ha valaki szereti. családomban is volt ilyen nõszemély, aki mindig a függetlenségére volt büszke, sosem volt mellette sokáig férfi, nem kellett neki senki.. és mi lett a vége? 45 éves korára már nem kellett igazán senkinek mivel már "kiöregedett". a korabeli férfiak már mind megállapodtak a fiataloknak meg nem kell már egy 45 éves vénlány... gyereke sem lett, és egyedül maradt öreg korára (már elmúlt 60)
A te ajtódon is kopogtat majd a nagy szerelem ne aggódj. Ha magadat simerve úgy gondolod, hogy valóban egyedül fogsz maardni, akkor meg tesslk változtatni az élet stílusodon. Próbálj egészen más értékeket keresni a leendõ párodban mint eddig. Próbálj teljesen másképpen hozzá állni a kapcsolatokhoz.
Na , így már érthetõbb. Egyébként tévedsz.nem azért próbálkoznak és nem az tûnik boldognak, akit csak meg akarnak fektetni. Az azért van, mert könnyû prédának tûnsz, sebezhetõnek. Mondom szakember kell ide.

Holnap töltöm a 12. hetet. Tegnap reggel óta van időszakosan minimális, tényleg nagyon kevés rozsaszinem a folyásban. Jól vagyok nincsenek panaszaim, nem gondolnám, hogy baj van de azért féltem a babám. Nincs baj? Normális ez?

Csütörtökön megyek a 12. heti vizsgálatra.

Legjobb válasz: A hányingerbõl és a hányásból nem lehet arra következtetni, hogy egészséges-e a terhesség. A rózsaszínes folyás pedig azért olyan színû, mert valszeg vér van benne. Lehet, hogy semmi gond nincs, de azért én minél hamarabb próbálnék beszélni egy orvossal, biztos, ami biztos. Ha más nem hívd fel a védõnõt, és kérdezd meg tõle, hogy ez gond-e.

A hányingerbõl és a hányásból nem lehet arra következtetni, hogy egészséges-e a terhesség. A rózsaszínes folyás pedig azért olyan színû, mert valszeg vér van benne. Lehet, hogy semmi gond nincs, de azért én minél hamarabb próbálnék beszélni egy orvossal, biztos, ami biztos. Ha más nem hívd fel a védõnõt, és kérdezd meg tõle, hogy ez gond-e.
Szerintem menj el holnap egy dokihoz. Ha nem tudsz a sajátodhoz, akkor egy terhesambulanciára. Gyorsan bekukkantanak UH-val, és megnyugszol. Nekem a 8. hét körül volt egyszer rózsaszín folyásom, de csak egyszer, és utána egyáltalán nem jelentkezett, viszont úgy gondolom, hogy ha már két napja tart, akkor jobb, ha megmutatod magad egy orvosnak.
Igen, el kell menned az orvoshoz minél elõbb! A 12.héttõl már a lepénynek kell kezdenie a mûködést ha nincs elég hormon, akkor nem tudja a lepény táplálni a babát. ha nincs ami táplálja, akkor elhalhat. Nekem is ez volt és baj lett belõle, de hátha még egy kis hormonnal megtudják támogatni és akkor sikerûlhet megtartani. Bocsi, hogy nem nyugtatgatlak, de ez az az idõ amikor talán még nem késõ!Szurkolok Nektek, hogy sikerüljön megszületnie!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!