Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy fáj (536 db)

18 hetesen normális, hogy fáj a farcsontom?

ez nem valami korszülési jel stb?

Legjobb válasz: Hogy normális-e azt nem tudom. Elsõ terhességemnél is volt, fõleg ha huzamosabb ideig kellett ülnöm, kislányom 39. héten született meg. Most pocakos vagyok, 26 hetes, és ismét van farcsont fájdalmam, de csak üléseknél jelentkezik. Én nem gondolnám rossz jelnek. Hisz azt is terheli a baba, így ha nem is normális, de mindenképpen a várandósság tünete. Neked mikor, milyen sûrûn fáj?

Hogy normális-e azt nem tudom. Elsõ terhességemnél is volt, fõleg ha huzamosabb ideig kellett ülnöm, kislányom 39. héten született meg. Most pocakos vagyok, 26 hetes, és ismét van farcsont fájdalmam, de csak üléseknél jelentkezik. Én nem gondolnám rossz jelnek. Hisz azt is terheli a baba, így ha nem is normális, de mindenképpen a várandósság tünete. Neked mikor, milyen sûrûn fáj?
A kérdező hozzászólása: az igazság az, hogy napi 8 órát ülök. egyszer hazamentem munkából és éreztem, hogy fáj, másnapra jobban fájt. most elmúlt , de félek ujra elõjön. Ma megyek dokihoz és megkérdem, normális e...
Szerintem normális. Én is tapasztaltam hasonló idõsen ezt a jelenséget. Munkatársam azt mondta, hogy ezért fáj, mert tágul a medencém, neki is fájt. Nyugi, nincs baj, de biztos ami biztos alapon kérdezd meg a dokidat! Boldog babavárást!
26 hetes vagyok. Nekem is sokszor fáj, de csak uléskor. Irodai munkát végzek, ugyhogy napi 8 órát ulok. Nem tudom, hogy meddig bírom még.

Az normalis, hogy faj, amikor no vissza a szor? 14/L

Amikor leborotvalom a nemi szervem, utana 1 nap mulva mar kezd visszanoni, es faj/viszket.. Normalis ez?

Legjobb válasz: Nem szõröd fáj, hanem a bõr. Normális hogy viszket, és kicsit fáj, mivel a borotválással végül is kidörzsölöd a bõrt. Használj borotválkozásnál habot, vagy tusfürdõt, utána meg bõrápolókrémet.

Nem szõröd fáj, hanem a bõr. Normális hogy viszket, és kicsit fáj, mivel a borotválással végül is kidörzsölöd a bõrt. Használj borotválkozásnál habot, vagy tusfürdõt, utána meg bõrápolókrémet.
Az teljesn normális dollog

Meddig normális hogy fáj? És mi lehet az ok hogy eddig fáj?

Bölcsesség fogam szájsebészeten húzták szerdán. Amúgy egész más okból szedek pont azóta antibiotikumot. De minden eset úgy fáj a fogam helye, minta egy lukas begyulladt fog lenne ott.

Legjobb válasz: De minden eset úgy fáj a fogam helye,* De minden este úgy fáj a fogam helye,

A kérdező hozzászólása: De minden eset úgy fáj a fogam helye, * De minden este úgy fáj a fogam helye,
A kérdező hozzászólása: Ja és a seb persze rég begyógyult már.
Lehet rosszul szedték ki, és egy picike csont darab ott maradt... Szerintem menj vissza, érdeklõdd meg, mi az oka.

Hátsó felsö 8as bölcsesség fogamat tegnap húzták. Normális hogy fáj a nyakam vállam? ( ezenkívül merjem mosni és corsodylt lögyböltetni ott? ( nem öblögetni) )

Legjobb válasz: Nekem hétfõn mûtötték ki (alsót, felsõt egy oldalon). A nyakam és a vállam nem fájt, nem tudom, ez normális-e. Csak bedagadva voltam, meg belilult az állam. Aznap még nem mostam fogat, de másnap már próbáltam óvatosan, de még mindig nem zubogtatom a vizet, csak óvatosan. :)

Nekem hétfõn mûtötték ki (alsót, felsõt egy oldalon). A nyakam és a vállam nem fájt, nem tudom, ez normális-e. Csak bedagadva voltam, meg belilult az állam. Aznap még nem mostam fogat, de másnap már próbáltam óvatosan, de még mindig nem zubogtatom a vizet, csak óvatosan. :)
Nekem is belilult :D de már jobb, csak ilyen afta szerû hólyagok jöttek ki, ami fáj még..:(
A kérdező hozzászólása: már jobban vagyok, tök jól alszom... :) annyi hogy valami csípi az inyemet, vagyis a corsodyl... de nem a sebet hanem feljebb. ezt nem értem...
Utolsó vagyok azt elfelejtettem megírni, hogy az alsót vésték ki, és még a torkom is fájt !
Szia ! nekem kedden vésték ki! lassan egy hete, én se tudtam nagyon aludni csak ( cataflammal) meg néha még este is jegeltem, nekem bezöldült az állam :D nekem is nagyon fájt a nyakam is mindenhol a fejemet alig bírtam forgatni, az szerintem azt jelenti , hogy nagyon megkínozták. De neked húzták vagy vésték? nekem még mindig be van gyulladva és még mindig fáj pedig már elfogyott a felírt fájdalomcsillapítom...
A kérdező hozzászólása: csak tudnám miért kelek fel... eddig nem volt csak mióta csinálták
A kérdező hozzászólása: én már tegnap nem :D és semmi bajom. bár este felkeltem ost is 3szor... és rá is feküdtem :D nem lett bajom :D
Én 5 napig úgy aludtam a biztonság kedvéért, de valóban kényelmetlen :D
A kérdező hozzászólása: állítólag normális mert nyaki idegekre kihat. én is mr fogatmostam ( persze nem tudom teljesen nyitni a számat ) meg corsodyllal hát lötyögtettem :D kicsit csípett elöször aztán elmúlt. gondolom a bacikat ölte :) csak elsö nap aludjak magasított párnán? vagy ma is? mert elég rosszul aludtam ám az tény.
És ha varratszedés után maradt bent varrat, mit csináljak szerintetek?:D

Meddig normális hogy fáj a gátsebem 10 napja szültem de még mindig nehezen ülök és éjel nagyon fáj ég, bellül meg egy nagy duzzanatot érzek (a hüvelyemen bellül) Mi az? Ez normális?

Olyan mintha nött volna valami nagy csomo a hüvelyembe ami egészen a bejárattol befele egész fölig tart,mi ez?Másnak is volt ilyen,és meddig normális a fájdalom mert menni is nehezen tudok fáj ahogy lépek.

Legjobb válasz: Szerintem menj vissza a nõdokihoz és mutasd meg magd. Én a gátsebre FLP.s Aloe Vera First srát használtam, 2 nap után törökülésben ültem:-)Mára nyoma sincs...

Szerintem menj vissza a nõdokihoz és mutasd meg magd. Én a gátsebre FLP.s Aloe Vera First srát használtam, 2 nap után törökülésben ültem:-)Mára nyoma sincs...
Szia! Szerintem mutasd meg sûrgõsen dokinak! A barátnõm -az elmondottak alapján- ugyanígy volt és egy kisebb fajta beavatkozást kellett nála csinálni, de nem volt vészes! Szerintem nem normális ha még mindig ennyire fáj, nekem is sokáig fájt, mert repedtem, mint a dinnye, de fokozatosan csökkent a fájdalom. Jobbulást!
2. vagyok. A Bioptron lámpa nekem sokat segített, de elõbb a dokival beszélj!
A kérdező hozzászólása: köszi második, minden rendben megoldodott a dolog elvoltam dokinál.köszi.
A kérdező hozzászólása: a második válasuzolonak:milyen beavatkozás?Ugye nem kellet hozzá befeküdnie a korházba?Kérlek irj hamar, köszi.
Szia! Megkérdezem neked, és írok!
2. vagyok. Felhívtam a barátosnémat és azt mondta, valószínüleg õ allergiás volt a cérnára amivel varrták. A másodiknál már más cérnával varrták. Lett egy gennyes hólyagja, amit hagytak megérni, majd injekcióval leszívtak és jódal lekezelték. Tudom borzasztóan hangzik, nem akarlak ijesztgetni, de azt mondta nem volt kellemes. Remélem segítettem! Menj dokihoz mihamarabb, jobb, mint szenvedni! Írj ha minden rendben! Jobbulást!
Örülök, hogy megoldódott. További javulást! Nincs annál rosszabb, ha ott lent fáj!!!!

Kipróbáltam a gátmasszázst, de katasztrófa volt. Égett, fájt. Mit rontottam el, hogy kell pontosan csinálni? Mindenkinek simán ment és én vagyok csak béna vagy normális, hogy fáj?

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy ha picit fáj, éget és húz, az a jó, mert akkor ott csinálod, ahol kell... Ezt ismered? http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191107335.8029.doc Itt pontosan leírnak mindent.

Én azt olvastam, hogy ha picit fáj, éget és húz, az a jó, mert akkor ott csinálod, ahol kell... Ezt ismered? http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191107335.8029.doc Itt pontosan leírnak mindent.
Igen, rohadtul fáj, de csak az elsõ pár nap. Jobb ha a párod csinálja szerintem. Legalábbis nekem jobb volt mert magamnak nem csináltam volna annyira fáj. Bedugja a két ujját a hüvelyedbe egészen és U alakban masszírozza. Fontos lent jól megnyújtani. Utána beteszi mindkét kezén a 2.-3. ujját egymásnak háttal a kézhát összeér és lassan tágítja szét. 15-20 mp -ig amíg nagyon nem fáj. Ott tartani kell egy kicsit és neked pedig ellazítani az izmokat. Használjatok gátmasszázsolajt. Sokat segít. Az elsõ szülésemkor nem használtuk, 26 óra alatt lett meg, a másodiknál igen, 6 óra alatt kint volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek, megpróbáljuk újra, de már rettegek az estétõl...

Normális, hogy fáj a hasfalam? 33 hetes terhes vagyok, néha a gyomrom tájékán elég sokáig és kellemetlenül fáj, valamint gyakran érzem úgy, hogy fáj az egész hasfalam, mintha meg lenne húzódva.

El?fordulhat a vastablettától? Vagy esetleg az lehet, hogy megfáztam és köhögök gyakran (ugye ilyenkor összehúzódik a hasam). Tapasztalat??

Legjobb válasz: Szia!!!igen ez lehet a meg fázástol is.Igyál sok teát és pihenj sokat jot tesz neked is és a babának is.Gyogyulj meg minél hamarab!!!

Szia!!!igen ez lehet a meg fázástol is.Igyál sok teát és pihenj sokat jot tesz neked is és a babának is.Gyogyulj meg minél hamarab!!!
Szia! Nem csak megfázástól lehet. Egyszerûen nõ a pocak, benne rohamosan a baba, így tágul a hasfalad... Nekem a babám folyamatosan feszegeti, sokszor olyan, mintha izomlázam lenne. 36 hetes
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat! minden jót nektek!!
Nekem a rekeszizmom fájt, és ezt a doki is megerõsítette. Elmult pár hét alatt..

Normális, hogy fáj?

tegnap este kétszer is análisan csináltuk a barátommal (elõször csináltam ilyet),egyáltalán nem fájt,mert használtunk síkosítót. De ma szinte ülni se tudok,mert fáj. Normális ez?

Legjobb válasz: szerintem normális. ha nem múlik el, az már nem normális.

szerintem normális. ha nem múlik el, az már nem normális.
az. :D nem erre való :)
Elõfordul, de nyugodj meg, el fog múlni :)
hát duplázni biztos nem kellet volna
LOL
Én gyakran mondom, hogy mellõzzétek az anált, de úgy látszik, pusztába kiáltott szó a szavam. Örülj, ha ennyivel megúszod! Valószínû összeszedtél egy jó kis aranyeret. Vagy legalább annak kezdeti fázisát. Ne feszítsd túl a húrt, mert nagyon megjárhatod. És ezt a barátodnak is meg kell értenie!
néha a pillanatnyi fájdalmat az endorfin, meg az élvezet elnyomja, és csak utólag jelentkezik. nincs semmi baj, hamar rendbe fogsz jönni, és megint élvezheted a popsid nyújtotta örömöket! :-P

Egy hete késik pénteken csináltam tesztet ami pozitiv lett! Normális hogy fáj a hasam?

Hétf?n megyek dokihoz csinál uh-t is.Eleinte menziszer?en fájt most meg nyomásszer? meg görcsölget. Ez normális? Fel is van puffadva a hasam és van folyásom is. Nyugtassatok meg hogy nincs gond!

Legjobb válasz: Nincs gond,normális tünetek,melyek még elõjöhetnek a terhesség alatt úh.ne ijedj meg,menszi szerû tünetek,görcsök még lehetnek.A puffadás is normális bár kellemetlen(espumisan gyöngy),a folyás is ha nem sûrû és nem viszket..

Nincs gond, normális tünetek, melyek még elõjöhetnek a terhesség alatt úh.ne ijedj meg, menszi szerû tünetek, görcsök még lehetnek.A puffadás is normális bár kellemetlen(espumisan gyöngy), a folyás is ha nem sûrû és nem viszket..
Normális lehet ilyenkor, a méhed meg van szokva egy bizonyos ciklushoz, arra reagál, ezért a mensiszeru gorcsok. Nekem nagyon erosek voltak... Emellett nyúlnak a méhszalagok, változik a szervezeted, úgyhogy ha vérzés nincs, az ilyen fájások normálisak a terhesség elején. A puffadás lehet a terhesség velejárója, ahogy a folyás is (feltéve, ha nem viszket, színes vagy fáj). Nyugodj meg, nem tesz jót ha idegeskedsz! jó babavárást:)

Normális, hogy fáj a hasam?

25 hetes vagyok és az egész hasam érzékeny és kicsit fáj, nyom. Olyan, mintha a b?röm alatt érezném. F?leg reggel érzem, mikor egész éjjel fekszem.

Legjobb válasz: Terhesség alatt minden normális, ami nem jár lázzal, meg vérzéssel. Ne aggódj, nõ a babád egyre kevesebb helyet hagy a hasadban elhelyezkedõ szerveid részére, így mindenféle szúrás, nyilallás, feszítés, fájdalom, stb... teljesen normális. Sok boldogságot a bébihez. Egy 2 hónapos kicsilány anyukája.

Terhesség alatt minden normális, ami nem jár lázzal, meg vérzéssel. Ne aggódj, nõ a babád egyre kevesebb helyet hagy a hasadban elhelyezkedõ szerveid részére, így mindenféle szúrás, nyilallás, feszítés, fájdalom, stb... teljesen normális. Sok boldogságot a bébihez. Egy 2 hónapos kicsilány anyukája.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!