Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy enyhén fáj a (5 db)

Normális, hogy izomláz-szerűen enyhén fáj a hasam/méhem?

20+fél hetes vagyok, kb két hete érzem, hogy olyan a hasam, mintha izomlázam lenne, vagy meghúzódott volna kicsit. Kb. három hete rúg a kicsi.. Lehet, hogy ezért van? Vagy n? a méhem? Köszi el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Én 23 hetes vagyok! Nekem kb. 1 hónapja voltak ilyen tüneteim!Azóta elkezdtem szedni a magnéziumot/orvosi javaslatra/és azóta nem fáj semmim se! Amúgy nö a méhed-ez teljesen természetes! Beszélj a dokiddal! minden jót!

Én 23 hetes vagyok! Nekem kb. 1 hónapja voltak ilyen tüneteim!Azóta elkezdtem szedni a magnéziumot/orvosi javaslatra/és azóta nem fáj semmim se! Amúgy nö a méhed-ez teljesen természetes! Beszélj a dokiddal! minden jót!

Normális dolog, hogy escapelle bevétele után 6 nappal enyhén vérzek és úgy fáj a hasam mint amikor megjön, de rendesen kb 2 hét múlva kéne hogy megjöjjön?

Legjobb válasz: Normális. Elég durva adag hormon van benne, akár 2-3 hónapra felboríthatja a ciklusod. Off: kicsit morbid, hogy ennyien szednek escapelle-t, minden harmadik kérdés errõl szól.... Azért az nem cukorka...

Normális. Elég durva adag hormon van benne, akár 2-3 hónapra felboríthatja a ciklusod. Off: kicsit morbid, hogy ennyien szednek escapelle-t, minden harmadik kérdés errõl szól.... Azért az nem cukorka...

28 hetes vagyok, és délelőtt éreztem, hogy a köldökömtől 1-2 cm-re néha-néha enyhén szúrkál a hasam (csak egy pillanatra). Nem fáj sehol, nem görcsölök, nem keményedek. Mi lehet ez? Normális?

Amúgy a baba mozgását folyamatosan érzem.

Legjobb válasz: Nem kell aggodni ez normális dolog, a méh növekedése miatt fordul elõ ahogy húzódak a tartó szalagok.Nekem is voltak ilyen problémáim de az orvos megnyugtatott.Meg szerintem a pici is nyomhat valamit ami érzékenyebb.Jó baba várást! 32 hetes kismama

Nem kell aggodni ez normális dolog, a méh növekedése miatt fordul elõ ahogy húzódak a tartó szalagok.Nekem is voltak ilyen problémáim de az orvos megnyugtatott.Meg szerintem a pici is nyomhat valamit ami érzékenyebb.Jó baba várást! 32 hetes kismama

Nem az első eset, hogy amikor szexelni akarok de nem megoldható, és nem teszek semmit ennek változtatása érdekében, enyhén vérzek, és fáj a hasam, ez normális szerintetek?

N?gyógyász megvizsgált, nem ennek kapcsán, de nem volt semmi különösebb dolog (fert?zés stb).

Legjobb válasz: Ha a nõgyógyász semmit nem talált, egy szexuálpszihológust érdemes lenne még felkeresned. Valószínûleg nem tudsz megfelelõen ellazulni, szélsõséges esetben vaginizmusod van.

Ha a nõgyógyász semmit nem talált, egy szexuálpszihológust érdemes lenne még felkeresned. Valószínûleg nem tudsz megfelelõen ellazulni, szélsõséges esetben vaginizmusod van.
Konkrétan miért nem kérdezted meg a nõgyógyászt mitõl lehet ez.

Tömték a fogam és a fúrás után fájt még egy kicsit, nem nagyon csak enyhén, ez normális? Mennyi idő után rághatok vele biztonságosan, hogy ne essen ki?

El?re is köszönöm a válaszokat.( soha nem fúrták még ez elött!)

Legjobb válasz: Ez normális, nekem is tömték már. Kb a tömés után 1-2 órával ehetsz.

Ez normális, nekem is tömték már. Kb a tömés után 1-2 órával ehetsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, csak az a baj, hogy egyik ismerõsöm mondta h õ egy hétig nem nagyon rág vele ne hogy kiessen! ki eshet? =)
:) Nekem a doki azt mondta, hogy nem azért nem szabad enni, mert kieshet, hanem mert el van érzéstelenítve a szám és elharaphatom belül miközben rágok. Jól meglepõdtem, mert addig azt hittem a tömés miatt nem szabad. Igaz, az enyém porcelán tömés, nem amalgám mint rég... :) )
A kérdező hozzászólása: nem kaptam érzéstelenítõt! =) ( nem kértem)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!