Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy enyhén (37 db)

Normális, hogy enyhe fájdalmat érzek a frissen tömött fogamban?

Viszonylag mélyre kellett fúrni, szóval a fúrás vége már kicsit fájt.

Legjobb válasz: Teljesen normális. Pár nap, max. pár hét és elmúlik.

Teljesen normális. Pár nap, max. pár hét és elmúlik.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!

Szerintetek normális, hogy enyhe túlzással, már a 'szia' helyett is a 'szeretlek'-et használja?

Lehetséges, hogy tényleg ennyire szeret, vagy valószín?, hogy csak mondja?

Legjobb válasz: Szerintem mindegy, hogy egyszer mondja vagy százszor, a lényeg, hogy így gondolja-e.

Szerintem mindegy, hogy egyszer mondja vagy százszor, a lényeg, hogy így gondolja-e.
Lehet hogy nem függ attól hogy mennyire szeret, csak azt akarja hogy tudathassa veled, és kedveskedhessen vele a számodra, örülj neki hogy mondja, rosszabb lenne ha sose mondaná szerintem. Persze ez csak egy vélemény.
Hány évesek vagytok, mennyi ideje vagytok együtt, milyen típusú (egyáltalán milyen nemû)?
A nõknek vannak ilyen rögeszméik. Csak arra nem gondolnak hogy ezzel elcsépelik a szó jelentését és közhasználatúvá teszik tényleges érzelmi töltet nélkül! Bár valahogy úgy tûnik nekik csak maga a szó fontos hogy kipipálhassák hogy ez is megvan! 28F

4napja volt abortuszom. Normális, hogy enyhén görcsölök és erősebben vérzek?

Eddig nem volt fájdalmam és már vérzés is alig

Legjobb válasz: Darabos a vérzés?

Darabos a vérzés?
A kérdező hozzászólása: Nem
Lehet, hogy érdemes lenne orvosnak megmutatni.. Fõleg, ha esetleg a késõbbiekben darabos lenne. Nekem pár éve volt ilyen, 4 nappal ciszta mûtét után, és küretet kellett csinálni.
lehet csak most tisztulsz ki teljesen ha darabossá válik vagy lázad is lenne menj orvoshoz
szia, nekem missed abom volt, de technikailag ugyanugy zajlik, az orvosom azt mondta amig nem több a vérzés egy normális menstruációnál és nem meg a hõ 37, 5 fölé addig nem kell tenni semmit. mihamarabbi testi és lelki felépülést.

Normális, hogy enyhén mensisen görcsölgetek? 4+1.

Még csak 1 napja késik,de már 5 tesztem pozitív.Viszont tegnap estét?l érzem ezeket a görcsöléseket,nem vészes,de megijjeszt:(

Legjobb válasz: Mindig azt hiszem,megjön,mert van ilyen fehér krémes folyásom is.Ez esetleg gond?Nem büdi,és hófehér,nem viszket semmim:)

A kérdező hozzászólása: Mindig azt hiszem, megjön, mert van ilyen fehér krémes folyásom is.Ez esetleg gond?Nem büdi, és hófehér, nem viszket semmim:)
Gratula!!! Igen, teljesen normális, amíg nem vérzel. Szedj magne b6-ot. Lehet, hogy még 1-2-3 hétig fogsz egy picit görcsölgetni.
Ne aggódj! Én is görcsöltem, úgy mintha meg akarna jönni. Ez normális. Nekem 1, 5-2 hét után elmúlt.
A folyás is normális.
A kérdező hozzászólása: Jajj, köszönöm szépen:) Gondoltam a magne b6ra, van itthon, mennyit tanácsos szedni?
3x1 szem
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi:)
Ne aggódj, én is görcsöltem az elején, aztán a 6. héten elmúlt. Helyette jött a folyamatos hányinger... :D Amíg nem vérzel nincs baj! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, olyan jó ezeket olvasni :)

5 hetes terhesen mennyire normális az enyhén rózsaszínes folyás? És az, hogy úgy érzem időnként, mintha meg akarna jönni?

Legjobb válasz: A rózsaszínû folyás nem igazán normális. Az enyhe menzis görcs önmagában normális, a méhet tartó izmok húzódása okozza. Ha viszont a görcs erõsödik, a folyásod nem múlik az már egyáltalán nem jelent jót. Mindenképp menj orvoshoz, hogy megnézzenek!

A rózsaszínû folyás nem igazán normális. Az enyhe menzis görcs önmagában normális, a méhet tartó izmok húzódása okozza. Ha viszont a görcs erõsödik, a folyásod nem múlik az már egyáltalán nem jelent jót. Mindenképp menj orvoshoz, hogy megnézzenek!
A 'mindjárt megjön' érzés nevezhetõ normálisnak, viszont a rózsaszínes folyás nem igazán. Persze könnyen lehet, hogy semmi baj nincs, de helyedben inkább megnézetném magam orvossal.
Nagyon nem normális! Sõt, rossz! Mindneképp mihamarabb menj dokihoz! Ha kell, ügyeletre!! El kell, hogy lássanak! Vegyél be magnéziumot addig is, és indulj, amint tudsz! Tapasztalatból beszélek, hogy ilyenkor percek is számítanak!!!!
Szerintem is menj dokihoz! Nem minden esetben jelent rosszat de doki mindenkepp lasson mert lehet kene neked hormonpotlas (utrogestan) es maris minden rendben lesz. De ne varj sokaig!
Szia! Mi van veled? Voltál dokinál, vagy elmúlt a folyásod?
Szia.Voltam dokinál, privibe du-n megírom hogy mi volt.Amúgy minden rendben, már ma reggel hánytam is.Biztos kisfiú lesz megint.Du-n írok:)

Ez normális, hogy ennyire hiányzik és nem enyhül, hanem egyre rosszabb?

3 éves kapcsolat után mostmár lassan 2 hónappal vagyok. Napról napra jobban szenvedek, ráadásul azt hiszem jobban is szeretem, mint a kapcsolatunk alatt valaha. Ilyen hajnalban kivet magából az ágy, mert ahogy először megébredek és észreveszem, hogy nincs mellettem sírok. Járok pszichológushoz is, de igazából az csak abban segít, hogy kibogózzuk, hogy vajon miért viselkedtem úgy, miért martam el magam mellől akit szeretek és aki viszont szeretett. De a hiányát nem enyhíti senki, sőt egyre rosszabb tényleg... Ha leszünk valaha újra együtt, akkor sincs mostmég itt az ideje, hogy beszéljek vele erről, az ő boldogsága most fontosabb, nem zaklathatom, hagynom kell őt élni. Lekötöm magam, sokat vagyok barátokkal, sportolok, kutyázom, énekelek, jól és sokat dolgozom, de nem tudok nem rá gondolni, nem tudok semminek örülni, mert nem tudom vele megosztani az örőmöm.

Legjobb válasz: Elõször is leszögezem, hogy kár emiatt pszichológusra szórnod a pénzed, mert amit érzel, tipikus reakció. Amikor szakítottunk a barátommal, az elsõ 3 hónapban én is fokozatosan rosszabbul lettem, rettenetesen szenvedtem, egyszerûen elmondani nem tudom azt a vergõdést. teljesen ugyanezeken mentem át, nem bírtam normálisan aludni, mert folyton róla álmodtam, ha jó dolgokat éltem át, az se okozott örömet, mert megszakadt a szívem a gondolatától, hogy vele nem oszthatom már meg. Aztán jöttek már jobb napok, aztán megint visszaesés. Ezek is hónapokig hullámzottak. Most már eltelt 8 hónap, de még most is van, hogy bevillan egy-egy emlék és olyankor rossz... Viszont azt hiszem, lassan kezdek túllépni, néha már vannak olyan gondolataim, hogy jobb volt ez így, meg már látom, hogy nekünk miért nem mûködött. Vagyis: kigyógyulóban vagyok. Majd neked is jobb lesz, hidd el.

Elõször is leszögezem, hogy kár emiatt pszichológusra szórnod a pénzed, mert amit érzel, tipikus reakció. Amikor szakítottunk a barátommal, az elsõ 3 hónapban én is fokozatosan rosszabbul lettem, rettenetesen szenvedtem, egyszerûen elmondani nem tudom azt a vergõdést. teljesen ugyanezeken mentem át, nem bírtam normálisan aludni, mert folyton róla álmodtam, ha jó dolgokat éltem át, az se okozott örömet, mert megszakadt a szívem a gondolatától, hogy vele nem oszthatom már meg. Aztán jöttek már jobb napok, aztán megint visszaesés. Ezek is hónapokig hullámzottak. Most már eltelt 8 hónap, de még most is van, hogy bevillan egy-egy emlék és olyankor rossz... Viszont azt hiszem, lassan kezdek túllépni, néha már vannak olyan gondolataim, hogy jobb volt ez így, meg már látom, hogy nekünk miért nem mûködött. Vagyis: kigyógyulóban vagyok. Majd neked is jobb lesz, hidd el.
2 hónap még nagyon friss, még 6 hónap-1 év után is képes az ember szenvedni, tapasztalat, de kitartás, el fog múlni. Amivel magadon tudsz segíteni, az az, hogy ismerkedsz. Menj el a barátaiddal moziba, szórakozni, kösd le magad. 23/N
A kérdező hozzászólása: Én nem bîrok ki így egy évet... Annyira fáj, hogy attól félek belehalok:( sosem fogok senkit így szeretni, sosem fogom magamnak megbocsájtani...
én most tartok 5 hónapnál...jobb lett, de nem sokkal...más fiúra ranezni sem tudok...remélem elmúlik elõbb utóbb...
A kérdező hozzászólása: Pszichológushoz nem is pont emiatt járok, hanem azért mert nem elõször fordul velem elõ, hogy szétcseszek magam körül mindent akaratom ellenére, szeretnék változni, felnõni, megérteni magam, mert addig egy következõ kapcsolatom sem lesz mûködõképes míg ezeket nem teszem meg.

Normális, hogy 5 hetesen a mellbimbomon apro fehér pöttyök lettek? Nem korai? Meg enyhén barnás folyásom is van. Mitöl lehet? Lehet attol, hogy állandoan fájdogal a hasam.

Legjobb válasz: Szia! Ha barnás folyásod is van, esetleg görcsölsz is, nõgyógyászodat hívd fel mindenképpen. Több terhességnél elõfordul az elsõ 12 hétben vérezgetés (mert a barna folyás is vér, csak régebbi vér, elszínezõdik, mire a hüvelybõl kiér) , azonban ahogy mondják, a vérezgetés nem "normális" terhesség alatt, lehet ártalmatlan dolog, de lehet fenyegetõ vetélés jele is. Nem kell megijedni, van akinél pár nap alatt el is múlik, de orvosnak érdemes mindenképpen szólni. Lehet, hogy hormonális ingadozás van, arra pedig tudnak adni gyógyszert, ami segíthet, meg is mentheti a babát. Én semmiképpen nem ijednék meg egyenlõre, de azért még ma rákérdeznék orvosomra.

Szia! Ha barnás folyásod is van, esetleg görcsölsz is, nõgyógyászodat hívd fel mindenképpen. Több terhességnél elõfordul az elsõ 12 hétben vérezgetés (mert a barna folyás is vér, csak régebbi vér, elszínezõdik, mire a hüvelybõl kiér) , azonban ahogy mondják, a vérezgetés nem "normális" terhesség alatt, lehet ártalmatlan dolog, de lehet fenyegetõ vetélés jele is. Nem kell megijedni, van akinél pár nap alatt el is múlik, de orvosnak érdemes mindenképpen szólni. Lehet, hogy hormonális ingadozás van, arra pedig tudnak adni gyógyszert, ami segíthet, meg is mentheti a babát. Én semmiképpen nem ijednék meg egyenlõre, de azért még ma rákérdeznék orvosomra.
Szia Az orvosodat minden kép keresd meg.Ha folyamatosan fáj a hasad az se jó ha csak ritkán fáj feszülget és olyan érzésed van mintha mindjárt megjönne az nem baj hisz a méhed nõl. De állandó hasfájás és barnás folyás rossz elõjel lehet fõleg ha húzod az idõt és nem keres fel egy orvost

Normális hogy 20 hetesen enyhe menstruációs görcseim vannak?

Legjobb válasz: Méhösszehúzódás,és igen normális.Pihenj amennyit tudsz és esetleg kérj a dokitól tanácsot,nekem a magnéziumot ajánlotta.

Méhösszehúzódás, és igen normális.Pihenj amennyit tudsz és esetleg kérj a dokitól tanácsot, nekem a magnéziumot ajánlotta.
Ilyen nálam is volt és nekem normális volt úgyanis tágúl a méhed.Kezd felkészülni majd a szülésre!

Normális, hogy 20 hetes terhesen enyhén görcsöl a hasam?

A köldököm alatt kicsivel, közép tájon éreztem és kb. fél óráig tartoott. Ma reggel felhívtam a dokimat és azt mondta, ha elmúlt ne izguljak és hiszek neki, de azért kíváncsi lennék a ti tapasztalataitokra is.

Legjobb válasz: Igen, normális. Kis méhösszehúzódásaid vannak. A barátnõm most 18 hetes, és szintén van neki.

Igen, normális. Kis méhösszehúzódásaid vannak. A barátnõm most 18 hetes, és szintén van neki.
Ne ijedj meg, elõfordulhat. Ha nem válik rendszeressé, nem kell nagy jelentõséget tulajdonítani neki. Jó babavárást!
Lehet már a keményedés is, és lehet a méhtartó szalagok feszülése is. Mindkettõ normális. Ha ne vérzel, és nem állandó nagy fájdalmad van, teljesen rendben vagy:-) A has a terhesség végéig fáj valamiért, hisz nõ:-)

Normális, hogy krémes fehér, enyhén sárgás folyásom van a 7. hétben?

Hol több,hol kevesebb.Nem viszket,nem csíp.Más is van így?

Legjobb válasz: Lesz is. Sõt, lesz olyan idõszak, amikor átlátszó, vízszerû lesz. Ha nem csíp, viszket, akkor ne aggódj, mert ez a terhesség velejárója. Persze vannak szerencsések, akik ezt megúszák. De ha tutira akarsz menni, akkor kérd meg a dokidat, hogy vegyen kenetet. Õ 2 mp alatt megállapítja a ph-értékét és azt, hogy ez ártalmatlan folyás-e vagy esetleg gombás fertõzés! Gondtalan babavávást! 29 hetes kismami

Lesz is. Sõt, lesz olyan idõszak, amikor átlátszó, vízszerû lesz. Ha nem csíp, viszket, akkor ne aggódj, mert ez a terhesség velejárója. Persze vannak szerencsések, akik ezt megúszák. De ha tutira akarsz menni, akkor kérd meg a dokidat, hogy vegyen kenetet. Õ 2 mp alatt megállapítja a ph-értékét és azt, hogy ez ártalmatlan folyás-e vagy esetleg gombás fertõzés! Gondtalan babavávást! 29 hetes kismami
8 hetes kismama vagyok es nekem mar ket hete van ilyen. Sot nekem neha halvanyan barnas is. Voltam multheten dokinal es minden rendben a babaval, szepen fejlodik, semmi fertozesre utalo jelet vagy barmi egyebet nem talat. Azt mondtak elofordul nem kell aggodni. De ha gondolod latogasd meg a dokidat, ha az megnyugtat, de nallam azt mondtak minden rendben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!