Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy cicám néha (4 db)

Normális, hogy a cicám néha olyan, mintha rágná a karmait?

Legjobb válasz: Sajnos, a válasz én sem tudom, de az én cicám is rágcsálja a körmeit tisztálkodás közben. Úgy gondolom, hogy amíg ezt nem viszi túlzásba, vagyis nem mániás viselkedés, addig nincs baj. Amúgy a túlzott tisztálkodás macskáknál általában valamilyen lelki betegség jele lehet.

Sajnos, a válasz én sem tudom, de az én cicám is rágcsálja a körmeit tisztálkodás közben. Úgy gondolom, hogy amíg ezt nem viszi túlzásba, vagyis nem mániás viselkedés, addig nincs baj. Amúgy a túlzott tisztálkodás macskáknál általában valamilyen lelki betegség jele lehet.
Biztos hogy rágja nem csak nyalja?
Ez a "körömrágás" normális náluk, és ha jobban megfigyelnéd a macskádat akkor látnád, hogy mi is ez tulajdonképpen. A macska karma, mint tudjuk folyamatosan nõ és ezzel párhuzamban folyamatosan koptatja is. Amit te körömrágásnak láttál az tulajdonképpen az a folyamat, amikor leszedi a karmán lévõ elhalt hámrétegeket és egyéb oda nem illõ dolgokat.

2 cica összeszoktatása folyik épp, a kicsi néha játékból kergeti a nagyot. Normális, hogy így viselkedik?

Nem bántják egymást,a kicsi néha fúj,meg morog!

Legjobb válasz: Persze, hogy normális:) Ha a nagy nem bántja, akkor összeszoknak hamar.

Persze, hogy normális:) Ha a nagy nem bántja, akkor összeszoknak hamar.
Játszik. Nem lesz probléma ;)
de hogy is, pont jó mert a kicsinek játék kell hogy felnõjön de azért ne ijedj meg ha már nagyobb lesz a kiscicád és veszekednek mert ki kell alakulnia a köztük lévõ hiearjia

5. hetemet töltöttem be ma, van 2 pozitív tesztem, dokinál még nem voltam. Normális hogy a cicim nem igazán fáj csak néha viszket, menzis érzéseim vannak és étvágytalan vagyok? Baj van?

Legjobb válasz: Nincs baj, ezek normális dolgok. Én az elsõ 3 hónapban 10 kg-ot fogytam, bár nemigen volt mibõl... Azért minél hamarabb menj el az orvoshoz, nem kell várni.

Nincs baj, ezek normális dolgok. Én az elsõ 3 hónapban 10 kg-ot fogytam, bár nemigen volt mibõl... Azért minél hamarabb menj el az orvoshoz, nem kell várni.
Szia! Én 5 hetes + 2 naposan voltam elõször uh-n, ott már látszott a petezsák, benne a szikhólyag:) Ha nagyon türelmetlen vagy, pár napon belül nyugodtan menj dokihoz. (Engem 6 lóval sem tudtak volna visszatartani)!Gratulálok!!!
Szia nekem is ez volt ahogy nem jött meg tesztltem és pozitív volt else mertem hinni de én annyit jártam wc-re a mindjárt megjön érzésel mert ugye attol féltem, hogy meg fog jönni de nem és már holnap leszünk 7hetesek de korán mentem én is már aznap és akkor még semmit sem látott aztán már igen.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Neked!!!! Hát én azt terveztem hogy a jövöhéten megyek dokihoz, remélem hogy nem lesz semmi gond, ugyanis nekem pár hónapja volt már egy spontán vetélésem 5 hetesen. Ezért most nagyon izgulok. Akkor a cickóim nagyon fájtak de most csak viszket néha, és érzem õket...
Azt elfelejtettem, hogy én is félek, mert semmi tünetem nincs, egy kis mellfeszülésen kívûl. Tegnap itt nagyon aranyosak voltak, mert megnyugtattak, hogy semmi gond...
szia! ÉN tegnap elõtt voltam 5.hétben orvosnál és csak petezsákot látott. Azért legalább igazolta a terhességet. Viszont mehetek újra két hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy nagyon félek amikor érzem a hasamat hogy csak meg ne jöjjön...szaladok ki a wc-re hogy ugye nem! Ez normális?
A kérdező hozzászólása: Ha elmegyek dokihoz fog már látni valamit?
Bocsi erre kétszer nyomtam...
Jézusom mitöl fogytál tíz kilót csoda, hogy megmaradt a babád...most mennyit híztál és mennyi idõs vagy?
Dehogy van baj! Nekem pl. egyáltalán nem volt semmi tünetem, és most sincs, pedig már a 16. hétben járunk. Ha nem láttam volna már UH-n a kicsit, el sem hinném, hogy terhes vagyok, mert totál panaszmentes a terhességem. :)


23 hetesen mennyire normális az, hogy oldalt húzódik a hasam meg a cicim alatt és néha a derekam is majd le szakad?

Tegnap is ebéd után alig vártom,hogy lepihenjek,mert már minden bajom volt,de ha lefekszem akkor már sokkal jobb.

Legjobb válasz: Akkor pihenj minél többet. Szerintem nincs gond. Ma éjjel nekem 3 órán át fekve is úgy fájt a derekam, hogy majd leszakadt, végül bementem a kórházba, és azt mondták valószínûleg a pocakméretem miatt van, bár nem értem miért alvás közben jött rám (?), és hozzátették, akkor van baj, ha nem állandó, hanem periódikus. Még csak a 32. héten vagyok. Remélem egészben maradok a 38. hétig. Szóval lehet, hogy neked is csak nagy a pocid a derekadnak. azért pihenj, ha tudsz, ha úgy neked nem fáj.

Akkor pihenj minél többet. Szerintem nincs gond. Ma éjjel nekem 3 órán át fekve is úgy fájt a derekam, hogy majd leszakadt, végül bementem a kórházba, és azt mondták valószínûleg a pocakméretem miatt van, bár nem értem miért alvás közben jött rám (?), és hozzátették, akkor van baj, ha nem állandó, hanem periódikus. Még csak a 32. héten vagyok. Remélem egészben maradok a 38. hétig. Szóval lehet, hogy neked is csak nagy a pocid a derekadnak. azért pihenj, ha tudsz, ha úgy neked nem fáj.
A kérdező hozzászólása: Van benne valami, mert 2 hét alatt rengeteget nõt a hasam. Köszi a választ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!