Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy amikor annyira (11 db)

Az normális, hogy az első szex annyira fájt, hogy majdnem sírtam? És a pasi még jobban erőltette befelé a a farkát amikor nyögtem

Ez normális?

Legjobb válasz: ha nem mondtad mi bajod normális azért van szád hogy beszélj a partnereid meg válogasd meg jobban (ezt mér elszúrtad)

ha nem mondtad mi bajod normális azért van szád hogy beszélj a partnereid meg válogasd meg jobban (ezt mér elszúrtad)
Egy faragatlan önzõ tuskó a pasid...
Elsõ szexet szerelembõl kéne... a szerelmeddel! Aki elvileg szeret , tehát ha látja, hogy neked nem jó / fáj, akkor tesz ellenne. :) Ennyi..ha buta vagy , viseld a következményeket. :)
a pasid egy gyökér ott kéne hagynod max 15 évesek lehettek ha ilyen történt
Nem csak szopásra van a szád..szólj ha fáj az aktus. Okoska.
Basszus... Miért nem szóltál? Egész életedbe az elsõ szex gondolata ehhez fog kötõdni. :/

Normális, hogy szex közben annyira nedves leszek, hogy sokszor 'tócsa' van alattam? Még olyankor is amikor el se megyek.

Legjobb válasz: Igen, normális. Ha mégis zavar, beszélj szexológus szakemberrel.

Igen, normális. Ha mégis zavar, beszélj szexológus szakemberrel.
Tudom milyen érzés :/ de inkább legyen így, az rosszabb lenne ha száraz lennél.
en meg az utobbi idoben szaraz vok. az sokkal rosszabb, hidd el. ha zavar, rakjatok magatok alá törölközõt, és meg van oldva.
Én is ilyen vagyok, fõleg akkor folyok, amikor elmegyek. Mi mindig úgy szexelünk, hogy egy törülközõ van alattam. Az felfogja a nagy részét. :) Próbáljátok ki így. ;)
Normális igen.
Tok normalis! Tudod mennyien csak almodoznak az ilyen intenzitasu elvezetrol??!!! Tok jo!
Én mindíg nyögök, akkorákat hogy majd szét megy a ház.
<<<--- Nem, ez nem normális. Valószínûleg epilepsziás vagy. Sõt biztos. Közben szokott menni a TV?
...vagy a számítógép? Akkor tuti ebola. Vagy epilepszia.
:) nemtom ki az aki ilyenekeet irogat , de szivesen megismerném:) :)

Az normális, ha néha annyira élvezem a szexet, hogy teljesen kikapcsolok és vannak részletek, amikre nem emlékszem?

Legjobb válasz: Én arra sem szoktam emlékezni,amit 5 perce írtam,de nem aggódom.

Én arra sem szoktam emlékezni, amit 5 perce írtam, de nem aggódom.
Nekem is fordult már elõ, hogy ha nem is kikapcsolok, de az orgazmus után pár percre kinyitom a szemem, és rácsodálkozok a körülöttem levõ világra. Tudatomnál vagyok, de annyira elönt az élvezet, hogy egyszerûen kizárom a külvilágot. Hogy emlékszem-e mindenre? Nem tudom...:) Szerintem ez is hasonló kikapcsolás lehet, mint amirõl te írsz. 33/Nõ
megesik :) nekem a barátom szokta mondani, hogy ezt vagy azt mondtam/csináltam, nekem ez nincs meg, csak annyi, hogy fantasztikus volt :)
Biztos transzba estél :P Velem is elõfordult hogy nem emlékeztem rá mikor volt orgazmusom- vagy lehet nem is volt még? vagy rossz a memóriám? a szexmegvonás hülyüléssel jár? :P
Az aktuális barátnõmmel így megy ez két éve. Szinte semmire sem emlékszem a szexbõl, csak azt tudom, hogy nagyon jó volt.
3! tetszett azért nagyjából tudom mi van N
!
A kérdező hozzászólása: ?
én sem emlékszem például arra, mikor szexeltem utoljára, bár ennek a partnerek eddigi hiánya is lehet az oka
Nem azzal van a baj és nem is iszom :D
Eszközök -> Beállítások -> Automatikus törlés - itt kiszeded a pipát -> Mentés
Nem igazán jó, mert a legjobb részekre nem fogsz emlékezni és folyton ismételni kell.
szedj Cavintont!
Persze
Hát hogyne!!!!Nekem így telt az utolsó hónapom..Hihetetlenül nyomta a leánykám a fejével a hólyagomat, és akkor volt csak igazán végem, ha még mozgatta a kis fejét!A boltig alig tudtam el menni, ami 5 percre volt, mert folyamatosan attól féltem, hogy bepisilek.Hosszabb távra csak akkor ment el valahova, ha tudtam, hogy van wc...Az éjszakák, meg néha órás felkelésekkel teltek, az állandó vizelési ingertõl..
:) Igen ez normális dolog. Én majdnem nem tudtam visszatartani míg kiértem, az unokahúgom is akkor várt babát mikor én, na õ bepisilt, mert nem ért ki a wc-ig. A másik ilyen finomság a terhesség alatt, illetve egy ideig a szülés után a stresszinkontinencia volt, amikor egy tüsszentéstõl is bepisil az ember lánya :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kicsit megnyugodtam... Már attól féltem, hogy nem tudom majd megállapítani, hogy vizelet folyik, vagy magzatvíz. Mert ugyebár ez már az a stádium, amikor nem tudod szabályozni a vizeletürítést sem...

Le akartam feküdni a barátommal. Ez lett volna az első mindkettőnknek, de nekem annyira fájt amikor be akart hatolni hogy inkább hagytuk az egészet. Ez normális hogy ennyire fáj?

Legjobb válasz: Igen,jólenne tudni,h mennyire voltatok rákészülve.Szerintem az elsõ sexet nagyon sok pettingnek kell megelõznie...nemárt ha az ujjával már jól megy 1-2-3..az már elég tág,hhoz,h a pénisze is belégférjen...ezzel kell kezdeni,szépen fokozatosan!Párom és én elsõ sex elõtt 2 és fél hónapot pettingeltünk..és megérte mert egyáltalán nem fájt,fantasztikus emlék maradt és természetesen a petting is nagyon élvezhetõ,nem fogtok unatkozni és talán nem lesz kudarc a fájdalomtól Sok sikert /Szmötyi/

Igen, jólenne tudni, h mennyire voltatok rákészülve.Szerintem az elsõ sexet nagyon sok pettingnek kell megelõznie...nemárt ha az ujjával már jól megy 1-2-3..az már elég tág, hhoz, h a pénisze is belégférjen...ezzel kell kezdeni, szépen fokozatosan!Párom és én elsõ sex elõtt 2 és fél hónapot pettingeltünk..és megérte mert egyáltalán nem fájt, fantasztikus emlék maradt és természetesen a petting is nagyon élvezhetõ, nem fogtok unatkozni és talán nem lesz kudarc a fájdalomtól Sok sikert /Szmötyi/
Igen is meg nem is, nem írtad hány éves vagy illetve hogy mennyi ideje vagytok együtt, és mik elõzték meg az eseményt. Általában azoknak a lányoknak akik elõtte a párjukkal sokat pettingelnek-oráloznak (és emiatt már tudják mi jó nekik, mi jó a másiknak, mivel tudják a legjobban felizgatni az elõjáték közben) kevésbé, vagy egyáltalán nem szokott fájni az elsõ, persze ha a lánynak erõs/eléggé zárt a szûzhártyája a fájdalom elkerülhetetlen. Ha annyira fájt, hogy nem inkább abbahagytátok, akkor (szerintem) kevés volt az elõjáték és túlságosan izgultatok. Legközelebb szánjatok rá több idõt és a barátod ne akarjon egybõl teljesen behatolni, hanem csak apránként, néhány lökésenként egyre mélyebbre. Te pedig ne félj irányítani õt, mert a pasik, bármennyire is szeretnénk, még mindig nem gondolatolvasók és abból hogy "au" nem tudják mit csinálnak rosszul :) Sok sikert a további próbálkozásokhoz ;)
attol fugg van akinek faj es vana kinek nem en ismerek olyat akinek meg a 8 adik alkalomkor is fajt de olyat is tudok hogy egyaltalan nem fajt nem is verzet es semmi annak szerencseje volt.nalad az a problema is felmerul hogy eleg nedves voltal-e?szerintem probaljatok meg meg ugy hogy izgasson fel jola baratod es akkor szep lassan finoman probalgassatok ha az elso fajt akkor a kovetkezok sem lesnzek tul elvezetesek de ne izgulj manni fog ne semmi gond nem lesz mar par alkalom utan csak ne paraz be lazulj el es engedd hogy a parod kenyesztesen:) remelem sikerulni fogg naguon sok sikert es meg egyszer a lenyeg hogy most ne ijedj be enyitol smemi gond egyeseknel ez termeszetes...hidd el megeri kicsit az elejen szenvedni mert a tobbi mar nagyszeru lesz:)

Szerelmes vagyok a barátnőmbe, van amikor nem azt érzem, szerelmes vagyok van amikor csak annyit, hogy szeretem de 1-2óra mulva meg azt, h sírok már annyira hiányzik, ez normális dolog?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs mire válaszolt az elöttem válaszoló :S AMúgy meg igen teljesen normális. Sokszor én is így érzek. Ha valami új dolgot csináltok együtt ami nagyon tetszik akkor sokszor újra fellángol a szerelem, de ha sokáig csak ugyanazt csináljátok és semmi izgalom akkor egy idõ után ez a szerelem elkezd elmúlni... De ha ismét csináltok vmi izgit megint fellángol a tûz :) Ilyen a szerelem és a párkapcsolat :) Ne aggódj

Fogalmam sincs mire válaszolt az elöttem válaszoló :S AMúgy meg igen teljesen normális. Sokszor én is így érzek. Ha valami új dolgot csináltok együtt ami nagyon tetszik akkor sokszor újra fellángol a szerelem, de ha sokáig csak ugyanazt csináljátok és semmi izgalom akkor egy idõ után ez a szerelem elkezd elmúlni... De ha ismét csináltok vmi izgit megint fellángol a tûz :) Ilyen a szerelem és a párkapcsolat :) Ne aggódj
a csaj csak hülyét hidd el mikor a leggyengébb vagy meg tökönszúr, lehet most azt érzed hogy igen ez az! de NEM.. vágod?! majd mikor egy reggel arra ébredsz hogy a csaj levágta a fütyid akkor elhiszed.. ffs.. velem is ez volt..
A kérdező hozzászólása: Istenem annyira örülök h ezt irtad a 2válaszolónak nagyon köszönöm és van tényleg h régóta semmi ujat nem csinálunk mert téleg az van h most csak ugy szeretem de mikor megölelem akkor a köny néha megidul a szemembe h igen soha nem szeretnéle elhagyni meg h menyire imádom:)
Hm, én is így vagyok vele. Ha csak a szürke hétköznapok, akkor néha én sem érzem annyira, aztán másnap meg úgy érzem meghalok, ha nincs velem :) Szóval szerintem normális, pláne ha hosszabb a kapcsolat. 18/F
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm az infókat hát nem nagy az idõ amióta együtt vagyunk tehát 4, 5hónap de nagyon szeretnék vele éveket tölteni vagyis jobanmondva én nem tervezem h egyszeris félrelépnék vagy vmi:) akivel történt ijesmi az irjon ide lécci
Igen, ez normális. Barátnõmnél is elõfordult már
Tisztasági betét!!!...
az neki meg a farka áll majd felrobban
kívánod.benedvesedsz.normális.
igen, és számomra pl ez nagyon nagyon imponáló tulajdonság ;) :D 22/F
Remélem vékony nadrágot veszel fel. Nekem nagyin bejönne
minden nap, de én nem vagyok normális :\
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy én se ;)
Körbehugyálom az eiffeltornyot?
Persze h eszembe jutott már neked konkrétan mi az?
Karinthy annyira unatkozott az egyik órán, hogy legyeket fogdosott össze, majd a lábaikat osszekötötte, és betintázta. Így másztatta a legyeket egy üres papíron, tintába mártott lábbal. Azt írta, hogy nagyon szép mintát adtak a légylábak. (Tanár ûr kérem címû mûvében olvastam)
Minden nap. De én sem vagyok normális. A legjobb hogy álmodok is róla elég gyakran.
Hello! :) Hát... én eddig még sose unatkoztam... :) (Lehet, hogy azért is, mert megtettem nem is egy olyan dolgot, amit a "normális" emberek nem tettek volna meg?) :D

5 hete szultem, azota verzek, ami tudom hogy normalis, de ket hete mar csak pottyozott, azt hittem lassankent lejar, erre a tegnap ota mintha menstrualnek, annyira verzek es mar nem barnas mint eddig, hanem piros. Miert verzek erosebben?

Legjobb válasz: Szerintem valami gond van.Na ne ijedj meg,de 6 hét után kell kontroll vizsgálatra menni addig elvileg mindennek el kell múlni,a házaséletet is kezdheted.Nekem 2 hét után elmúlt.Ez nem természetes ami nálad van,ha visszamész a dokihoz biztos vagy gyógyszert kapsz vagy egészségügy kaparás.Nem húzódhatott össze a méhed rendesen és a méhszáj.

Szerintem valami gond van.Na ne ijedj meg, de 6 hét után kell kontroll vizsgálatra menni addig elvileg mindennek el kell múlni, a házaséletet is kezdheted.Nekem 2 hét után elmúlt.Ez nem természetes ami nálad van, ha visszamész a dokihoz biztos vagy gyógyszert kapsz vagy egészségügy kaparás.Nem húzódhatott össze a méhed rendesen és a méhszáj.
Nem értek egyet az elõttem szólóval, ugyanis még van egy heted arra hogy kitisztuljon a méhed! Azért hívd fel a dokidat, de nekem is pont a hatodik hét végére múlt el teljesen. Azt nem írtad, hogy szoptatsz e mert az is számít ilyenkor. Nekem elapdt a tejem, tehát ezért tartott tovább a regenerálódás és mivel durva szülésem volt, még nyolc hét után is tilos a házasélet! Jobbulást kívánok: T.
én is 5 hete és 4 napja szültem(császárral)és már szinte teljesen abbamaradt a vérzés, erre tegnap ujra indult...ja és a dokim 4hétre elutazott...én csak remélni tudom hogy nincs gond, de a hasam is görcsöl.neked nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!