Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy alkalommal akár (4 db)

Normális, hogy egy alkalommal akár 5-6 alkalommal is elmegyek, vagy az nem is mind teljesen orgazmus?

Legjobb válasz: nem normális, de örülj neki, mert egyáltalán nem baj :D

nem normális, de örülj neki, mert egyáltalán nem baj :D
Teljesen normális, egy nõnek könnyû 5-6-szor elmennie. Természetesen ez mind orgazmus.
Ezt nem is értem, kétszer szerepel az alkalom szó. Ha egyszerre 5-6, 5 percen belül, akkor az tök jó, és egyébként sztem esélye is van. Ha egy randi alkalmával 5-6, akkor az még reálisabb! :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, úgy értettem, hogy egy szeretkezés alkalmával 5-6 szor. Nemrég szedtem egy fogamzásgátlót, amitõl elromlott a szex nagyon, egyszerûen alig éreztem valamit és nem tudtam egyszer sem elmenni. Mióta váltottam ez van. Igencsak megjavult a dolog, na meg a párommal is jobban összecsiszolódtunk már így fél év után. A múltkor kb. 2 percen belül 2x volt orgazmusom. :D Ez mennyire gyakori amúgy?
Élettársamnak van, hogy 5-10 percig folymatosan orgazmusa van, szóval igazából nem tudja számolni, hogy hányszor ment el, mert amint elmúlik, jön a következõ. Nõknél ez lehetséges, de náluk van a másik véglet is, akik szinte egyáltalán nem tudnak elélvezni.
Tök normális .Egyébként meg van olyan is hogy ha valaki elmegy már 3-4-szer annak utána orgazmus hulláma lesz és folyton csak elévez.De jó nekik:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, néha már meg sem tudom számolni. :) De próbáltam már az ellenkezõ oldalt is, na akkor nem okozott fejtörést a számolás. Akkor meg sehogy se jött össze. Tök fura volt, alig éreztem vmi.-t. Tényleg lehet ilyen egy fogamzásgátlótól? Másra akkor nem tudtam gondolni. Ha, igen ez esetben meggondolom az esetleges gyógyszerváltást, ha lejárt az a pár év amíg érdemes egyfajtát szedni.
Ohhh, de jó neked, naon irigyellek!Bárcsak nekem lenne így, én már 5 hónapja élek nemi életett és a naon de naon sok szexbõl max 1 v 2-szer mentem el!:'(((((( Am télleg tök normális!:) képesek vagyunk mi ienre is, mint nõk:P
Örülj neki!!!!!!ez tök normális!!:) )

Az normális, hogy - rendszertelen táplálkozás mellett - van hogy akár egy hónapig tart a menzeszem? És van hogy egyszer hó elején és az utána következő alkalommal hó végén jön csak meg?

Kb. 3 éve jött meg el?ször.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem normális dolog 1 hónapig, vagy egy hónapon belül kétszer vérezni. Rengeteg vért vesztesz így. Keresd fel az orvosod. Ha még nincs, akkor gyorsan keress egyet.

Egyáltalán nem normális dolog 1 hónapig, vagy egy hónapon belül kétszer vérezni. Rengeteg vért vesztesz így. Keresd fel az orvosod. Ha még nincs, akkor gyorsan keress egyet.
Ha 10 napnál tovább tart a menstruáció, akkor mindenképpen orvoshoz kell menned!
A kérdező hozzászólása: Már beterveztük a dokit, de anyám szerint csak a hormonháztartásommal van baj... Én nem tudom, most nyáron úgyis lesz idõm, muszáj lesz elmenni orvoshoz.:S
És miért nem eszel normálisan? Tinikorban a fogyókúrák hatására akár le is állhat hosszú idõre a menzeszed! Totál felborítod a hormonháztartásodat és az épp kialakulóban lévõ tested fejlõdését. Késõbb meg jössz kérdezni, hogy miért kicsi a mellem, miért olyan a puncim mint a 8 éves kishugomé......
A kérdező hozzászólása: Khmmm... Csont és bõr vagyok, életemben nem fogyókúráztam, de anyám és öreganyám alkatából is adódik hogy hiába eszek, nem bírok elhízni. A melleim így is sokkal nagyobbak mint az évfolyamomba járóknak, és nem is értik hogy ez hogy lehet, ha nem eszek sose semmit. És nem azért nem eszek mert anorexiás vagyok, az okához semmi közöd. Köszi hogy a részletekbe kötsz bele, legközelebb próbálj a kérdésre koncentrálni! Amúgy ha nem lenne mellem sem kérdeznék semmit, van akinek kicsi. Ha meg olyan lenne a puncim mint a 8 éves húgomé, akkor valószínûleg nem itt kérdezném meg.;) És mielõtt belekötnél hogy akkor ezt a kérdést miért itt tettem föl... Mint azt olvashattad, anyámmal már beszéltünk errõl és a doki is biztos. Csak kíváncsi voltam hogy mások mit tudnak errõl, hátha megtudok még valamit. Legközelebb légy kicsit empatikusabb ha ilyenrõl van szó, lehet hogy más nem viselné így a töketlen kommentjeidet. Ismeretlenül ne írj ilyet. Persze ezt névtelenül könnyû.:)
Normális, nekem is ezt csinálja... A görcsoldóról én nem hallottam még ilyet.
A kérdező hozzászólása: Szoptatás utáni fejéskor is néhány csepp jön csak.
A kérdező hozzászólása: Normál szülés volt, makk egészséges, nincs a nyelve lenõve, szépen, erõteljesen szopizik, amíg jön a tej nagyokat nyel, aztán csak szívja szívja, de nem nyel, sajnos egy idõ után nincs mit. Aluszékony volt, de erre azt mondta a védõnõ és az orvos is, hogy így védekezett az éhsége ellen. 3 óránként evett. Nincs semmilyen betegségem csak a lelkiismeretfurdalás amiért nincs elég tejem. A tejleadó reflexem mûködik, sõt amíg az egyiket szívja a másik csöpögni kezd. Most azon gondolkozom, hogy veszek egy szoptanít készüléket, hátha beválik.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hm, hát ezek tényleg nem a legjobb arányok, ahogy számolom. Ha jól nézem(?), majdnem 7%-os volt a súlyesése, amikor hazahoztad. Az azt követõ napokban nem mérted? Nem esett tovább a súlya? Mert ez a felsõ határ, ami még normálisnak tekinthetõ. A számok szerint kb. 3 hetes korára nyerte vissza a születési súlyát, ez megint több, mint a még elfogadható (max 14 napot szoktak mondani). Utána látszik, hogy a csak szopi alatt legalábbis nem nõtt a súlya, de amióta pótlást is kap, azóta megint igen. Nem mondta neked eddig senki, hogy keress fel egy szaktanácsadót? Mert lehet, hogy kellett volna, már akkor, amikor relatíve sokat esett a súlya születés után... (Bár azon nem nagyon csodálkozom, hogy nem szóltak errõl.) A vajúdás, szülés rendben ment? Kaptál te vagy õ valamilyen szert közben? Nem sárgult be nagyon a babád, nem volt aluszékony? Nézték a nyelvét, nincs lenõve? Nem hipoton esetleg? Amikor szoptatsz, fejsz, észlelsz valami furcsát? Pl. jó-e a szopis póz, mellrekapás. Érzed-e ill. látod-e a tejleadást, a babád nagyokat nyel. Nem túl késõn indul be a reflex. stb. Van valamilyen (krónikus) betegséged?
A kérdező hozzászólása: Kedves xStefix! Minden pelusban volt kis pisi és 3-4-szer kaki is, ezért én nem is gondoltam, hogy nem elég a tej. A súlya: október 22-én született 3630 grammal, 3400-zal vittem haza a 3. napon. November 15-én 3670 gr volt. Ekkor kezdtük a pótlást 1 héttel késõbb már 3870 gr volt. A tápszert szerettük volna elhagyni jött a tejszaporítás, 5 nap után 3950 gr. Az egész napos cicizés után ( november 30.) 3920 gr. Tegnap mértem fürdetésnél, 4430 gr. 6-szor eszik egy nap.
Ugyan nem válaszoltál még a fenti kérdéseimre (pisi-kaki stb.), de akkor írd le azt is, hogyan alakult eddig a súlya. Születési, legalacsonyabb, amikor fogyott stb.
A kérdező hozzászólása: Napi két üveg másfél literes ásványvizet iszom. Szoptatás elõtt is mindig egy nagy pohárral és közben is szoktam kortyolgatni. Én azt hittem minden rendben van, mert a babám soha nem sírt, sokáig szopizott, elfáradt, bealudt. Az orvos szerint alvással védekezett az éhség ellen. Nem hízott, így vettük észre, hogy valami nem stimmel. Akkor kezdtem el mérni. A tejszaporító egész napos szoptatás vége pedig fogyás lett. Szoptatás közben termelõdik a tej a nagykönyv szerint, de nekem kell minimum 2 óra a szoptatások között, hogy legalább a 30 ml meglegyen.
Igaz, de nalam az valik be, ha kb. rosszulletig iszom magam vizzel :) kinek hogy. :)
Pontosabban: amennyit kívánsz? Ne írjunk inkább pontos számokat, mert én pl. sose ittam 3, 5 litert, mégis sok tejem volt. A szakik is úgy mondják, hogy a szomjunkra hallgassunk elsõsorban.
Iszol te eleget? (3, 5 l/nap)
Akkor az 5 nap után is lemérted, hogy mennyit szopott ki, ha jól értem. És több nap szopitúra után õ hogyan viselkedett? Nyûgös volt, éhesen sírt szopi után? Pisis-kakis pelusokat rendben találtad? Arra gondolok itt, hogy a mérésen kívül milyen más jel volt még, amibõl úgy gondoltad, hogy nem elég a tej.
A kérdező hozzászólása: Kedves xStefix! 5 nap óránkénti szoptatás volt, 3 nap egész napos. Befeküdtünk a nagyágyba egymás mellé a babámmal, és gyakorlatilag egész nap a szájában volt a cicim. Amikor elaludt akkor rohantam enni, wc-re. Azért volt sikertelen, mert mindezek ellenére is csak kb.30 ml tej termelõdik cicinként, fejéssel sem jön több. Sokáig hagyom szopizni, hogy minnél több tejet szívjon. 1 óra minimum.
Az intenzív szoptatást meddig próbáltad? Mibõl gondolod utólag, hogy nem volt eredményes?
A kérdező hozzászólása: Minden szopi után mérem 60 grammot tud két cicibõl enni. Sokáig hagyom szopni. Sajnos minden erõfeszítés ellenére (egésznapos ciciztetés, bogyók, teák, fejés) csak ilyen kevés a tejem, de ennek is nagyon örülök. Tápszeres pótlásként van amikor csak 10 ml-t fogad el, van, hogy több adagot is kell készítenem. Szerencsére nagyon cicifüggõ, intenzíven szopik a cumisüveges pótlás ellenére is.
Persze, te sem eszel mindig ugyanannyit. ;) A mennyiséget a szopásra írod vagy a pótlásra?
Hm, hát akkor szerintem érdemes lenne beszélned egy szaktanácsadóval, mert ez már szakmai terület. Lehetséges egyébként, hogy tényleg nincs elég tejed, de azt ennyibõl nem lehet tudni, hogy miért és fõleg, hogy min kéne változtatnod. Amiket leírtál, abból én azt gondolom, hogy elvileg minden jól mûködik és mindent jól csinálsz, de valami mégis hibádzik, ha ez nem elég. Itt most nyilván nem tudunk minden eshetõséget körüljárni, úgyhogy én azt mondanám, hogy konzultáció. Még mielõtt SNS-t veszel, merthogy elég jó ára van még használtan is. (Aztán ha egy szakember is ezt javasolja, akkor hurrá, de én szemszer kikérném elõször az õ véleményét.)

Normális az, hogy a 26. héten haskeményedéseim vannak és ha igen, akkor baj, ha ezek néhány órán belül akár 8-10 alkalommal is előfordulnak?

A keményedések nyugalmi(fekv?)állapotban is el?fordulnak.Fájdalommentesek és néhány másodpercig tartanak.Közben nem, de el?tte és utána is érzem, hogy mennyire mozgékony a kisfiam odabent.Lehet,hogy az Õ aktivitása okozza?

Legjobb válasz: Az a baj , hogy a méhszáj állapotát változtatják ezek a keményedések és a 36. hét elõtt nem túl jó a sok keményedés, inkább menj dokihoz én 31 hetesen emiatt voltam kórházban, de a doki azt mondtanapi max 10 keményedés és nem óránként! Menj be az ambulanciára!

Az a baj , hogy a méhszáj állapotát változtatják ezek a keményedések és a 36. hét elõtt nem túl jó a sok keményedés, inkább menj dokihoz én 31 hetesen emiatt voltam kórházban, de a doki azt mondtanapi max 10 keményedés és nem óránként! Menj be az ambulanciára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Mindenképpen felhívom az orvosomat hétfõn. Görcseim nincsenek, de a méhnyakam szinte már teljesen besimult 3 héttel ezelõtt. A méhszájak még 8 nappal ezelõtt zártak voltak.Kaptam rá Magne 6-ot és sokat pihenek. Nagyon féltem a kicsikémet!
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó hozzászóló 27 hetes kismama! Igaz, hogy én tettem fel a kérdést, de látom, hogy Te is ugyanezért a probléma miatt rettegsz. Ma délután meglátogatott egy szülésznõ ismerõsöm, aki azt mondta, hogy a haskeményedések akkor okoznak méhnyak rövidülést ill.nyílást, ha az egész has alja bekeményedik (nem csak a mozgásra) és görcsöket okoz. Amíg nem jár görcsökkel és csak néhány másodpercig tart, az a 26. héttõl normális.Szerinte is a megoldás a lehetõ legtöbb fekvés és a magnézium tartalmú vitaminok és gyógyszerek szedése. Engem megnyugtatott, remélem most én is téged!
Köszönöm a hozzászólásodat, kicsit megnyugodtam, mert görcseim nincsenek, de a keményedések sajnos sokszor nem csak percekig tartanak, hanem órákig. Van, hogy órákig semmi bajom és egyszercsak elkezd keményedni és egy-két percenként van kb. 15 másodpercig tartó keményedés, amitõl szenvedek akár 1-2 órán keresztül is. Aztán elmúlik. Szóval így vagyok. Lényeg, hogy sokat pihenek, szedem a magnéziumot, vigyázok magamra. Többet sajnos nem tehetek. :( Neked minden jót kívánok és boldog babavárást!
2. vagyok. Igaza lehet a szülésznõnek! Nekem pár napja megérkeztek a görcsök is és most már elkezdtem nyílni és rövidülni. Amíg csak keményedés volt, addig nem, de a dokim azt mondta, mostmár ne aggódjak így a 35. hét után. Minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!