Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy akkor is (215 db)

Normális hogy akkor is áll a szerszámom ha csak rágondolok a barátnőmre?

akkor is ha hozzám ér vagy csókol az esetek 99%-ában

Legjobb válasz: Persze,normális.:)

Persze, normális.:)
Igen, mert nagyon kani lehetsz!
Nagy szexuális túlfûtöttségre utal. Dr. Kajtár Béla Szexuálpszichológus

Normális, hogy akkor is beszélgetek, ha egyedül vagyok?

Van, hogy esténként magányosnak érzem magam, és ilyenkor elképzelem, hogy velem van egy illető - barát vagy barátnő, nem mindig létező személy - és úgy beszélgetek vele, mintha itt lenne a szobában. Persze nem látom, vagy hallom, csak beszélek hozzá és elképzelem, hogy válaszol. Pszichológushoz kéne fordulnom, vagy más is szokott ilyet?

Legjobb válasz: hát ez nálam mindennapos :D de szerintem nem kell aggódnunk, ettõl még nem vagyunk lököttek :D csak épp nincs kivel beszélgetnünk hát kreatívkodunk egy kicsit és megoldjuk ;)

hát ez nálam mindennapos :D de szerintem nem kell aggódnunk, ettõl még nem vagyunk lököttek :D csak épp nincs kivel beszélgetnünk hát kreatívkodunk egy kicsit és megoldjuk ;)
Elég sokat vagyok egyedül, a nap 3 negyed részét magányosan töltöm, aztán dumagép lényem ezt nem tûri, egész nap dumálgatok magammal :D Szerintem még normálisak vagyunk :D
Ha nincs itthon senki, én is szoktam :D Egyszerûen imádok beszélni, és ebben nem gátolhat meg az, hogy éppen nincs hallgatóságom :D
Azért a te eseted, egy kicsit más, mint amit a többiek leírtak, mert õk csak saját maguknak beszélnek, de te egy kitalált embernek beszélsz, elképzeled mit reagál, válaszolt, majd arra reflektálsz. Ez még nem orvosi eset, de az tény, hogy nagyon magányos lehetsz. Igyekezz az emberi kapcsolataidon változtatni, amiket fejlesztened kell, ha ezekkel sínen vagy, már nem lesz szükséged fantom barátokra.
Én is minden hülyével szóba állok, de azért van egy határ. Tehát nem beszélek magamban... :)
hat velem is megortent mar hogy magamnak motyorekolok de nem azert mert lenne valami baj a csaladomal vagy a barataimal es ez csak kizarolag ejjel nappal mar nem es van baratnom meg vele is szoktam aludni amikor megtehetem met meg sajat hazra nincs se nekem se neki anyi peze meg ha oszetennenk se lenne annyi mert meg sulisok hat vagyis kozepiskolasok es meg munkank anyit nem hoz hogy hazat vegyunk hisz hetkoznap a suli es csak hetvegen megyunk mert akkor van idonk es ez igy ok a fonoknek meg nekunk is mert egy alasba vagyok vele bar meg alasnak se lehet nevezni a lenyeg hoy mi ejel nem nagyon beszelgetunk persze napkozbe igyekszunk minel tobb idot egyutt tolteni de ejel mas dolgot csinalunk ami jobb mint a beszelgetes na mindegy ebbe mar nem avatlak b e titeket
A kérdező hozzászólása: Igazán örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel. :) Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Sok barátom van, a családom is rendben van, csak nincs párom és néha este vagyok magányos. Ezt nehezen viselem, így enyhítem a rossz érzést. Amikor van valakim, akkor ez nem jelentkezik, nincs rá szükségem. Tehát tudom, hogy ez okozza, csak nem tudom, mennyire fér bele a "normális" kategóriába.
Nekem is van ilyen sûrûn én úgy lakom h a szüleim és a kistesóm a földszintem vannak a nagytesóm nincs itthon ugyh az egész emelet az én lakosztályom de ha van is lent valaki akkor halkan szoktam beszelni, elkepzelem h valaki bejon a szobamba stb. es van h angolul beszelek vele mert felsofokum van angolbol es nem erzem magam bekepzetltnek de azt mondjak h eleg jol beszelek :) Szval szerintem még normálisak vagyunk mindannyian! :) ) 18/L
A kérdező hozzászólása: haha én is szoktam angolul :'D

Ha normálisan mestruálok, akkor is van esélye hogy nem esek teherbe?

Legjobb válasz: Igen, van. De nyilván sokkal kisebb, mintha fordítva lenne. És ezer+1 oka lehet annak, hogy miért nem esel teherbe. És lehet, hogy nem is te vagy az oka. Ez egy óriási témakör, okosat mondani úgy lehetne, ha többet tudnánk a körülményekrõl.

Igen, van. De nyilván sokkal kisebb, mintha fordítva lenne. És ezer+1 oka lehet annak, hogy miért nem esel teherbe. És lehet, hogy nem is te vagy az oka. Ez egy óriási témakör, okosat mondani úgy lehetne, ha többet tudnánk a körülményekrõl.
Van, persze. Ezer és egy oka lehet. De miért kell így hozzáállni? Nem tesz jót a negatív gondolkodás.

Létezik, hogy vki még 5-6 nap után is érzi a pé-t? Ha 25én volt, akkor normális, hogy azóta is van fehér-krémes folyásom, görcsöl a hasam, igaz enyhébben, mindjárt megjön érzésem van, teljesen úgy érzem magam, mint amikor menstruálok, derekam is fáj?

De a mensiig még van 8 napom. Valakivel volt már ilyen? Ja meg hányingerem is van. Egyébként meg eddig még soha az életben nem vettem észre a pé-met. Nem volt semmi ilyen panaszom. Vagy normális, hogy pé és mensi között egyfolytában ezt érzi valaki?

Szerintetek miért van az, hogy az egyik fiú, aki szeretne normális kapcsolatot, próbálkozik is normálisan meg minden, azt folyton elutasítják, de aki meg rossz fiúként csak hülyíti és kihasználja a lányokat, annak meg mindig összejön?

A környezetemben ezt látom és kezdek elgondolkozni, hogy talán nekem is így kéne csinálnom. Hiába írok rá lányokra facebookon kedvesen, udvarias stílusban elégg durván bánnak velem, tisztelet a kivételnek. Míg a rossz fiúkra meg sokszor maguktól tapadnak. Lehet nekem is ilyen szemét köcsöggé kéne válnom, ha már egy lány sem akar rendes fiút magának. De egyébként a mai lányokat elnézve is gyakran kiábrándulok belőlük, valahogy nem találom azt, amit keresek egy lányban és akkor ezzel a bunkózással még csak rájátszanak az érzéseimre, hogy még inkább kiábránduljak a mai lányokból. Pedig vannak rendes és bájos lányok, tudom, de ők már foglaltak és sehogy sem tudok kifogni egy olyan lányt, aki iylen lenne és akarna ismerkedni velem, mert szingli lenne.

Legjobb válasz: Nem az a bjaod hogy nem vagy "roszfiu" hanem az hogy mérhetetlenül töketlen vagy. A csajoknak nem pont "roszfiú" kell hanem olyan aki elég vagány ahoz hogy kiálljon az igazáért aki meg tudja védeni magát is ésa barátnõjét. Tökösségg kell ide koma, nem illegális biznisz (persze a kettö nem üti egymást ;) ) majd ha nem önsajnálod magad ennyire akkor neked is lesz nõd. Ez a gond látod hogy sajnáltatod magad és valszeg nem csak itt teszed ezt, hanem az ARCODRA VAN ÍRVA a mérhetetlen önsajnálatod. Amit a nõk elsöre kiszúrnak igy már a kezdeteknél elhullottál. Ez van a gyengék pusztulnak és az erõsek maradnak életben...

Nem az a bjaod hogy nem vagy "roszfiu" hanem az hogy mérhetetlenül töketlen vagy. A csajoknak nem pont "roszfiú" kell hanem olyan aki elég vagány ahoz hogy kiálljon az igazáért aki meg tudja védeni magát is ésa barátnõjét. Tökösségg kell ide koma, nem illegális biznisz (persze a kettö nem üti egymást ;) ) majd ha nem önsajnálod magad ennyire akkor neked is lesz nõd. Ez a gond látod hogy sajnáltatod magad és valszeg nem csak itt teszed ezt, hanem az ARCODRA VAN ÍRVA a mérhetetlen önsajnálatod. Amit a nõk elsöre kiszúrnak igy már a kezdeteknél elhullottál. Ez van a gyengék pusztulnak és az erõsek maradnak életben...
Mert a nõknek arra van igényük, h megalázzák, átverjék, megcsalják õket.
omg, bitch please!
ma 12:30 akkor ezzel az erõvel ne lépj ki a házból se mert fejedre esik egy cserép... Egyre inkább körvonalazódik bennem az, hogy te nem is pasi vagy, mert csak a fürdõs k*rvák azok akik ennyit képesek nyávogni, mint te... Nõjj már fel végre és fogd fel hogy az önsajnálatoddal meg a himsovinizmusoddal soha a büdös életben nem fogsz baártnõt összeszedni. Vagy megváltozol vagy elhullasz... ennyi... És a 9esnek is igaza van
Miért van olyan érzésem az írásaid alapján, hogy te kicsit lekezeled a nõket? Amúgy sok rendes lány ponthogy szingli. Mivel nem csábulnak el azonnal, nem másznak rá senkire, kultúráltabb szórakozást választanak és így jóval kevesebb normális pasit ismernek meg. 22l
A kérdező hozzászólása: Volt olyan, hogy egy ilyen állat este karonragadott én meg visszaszájaltam neki és ellöktem magamtól. Ezzel nincs gond, ilyenkor ösztönösen felbátorodom és nem hagyom magam, de ha kés vagy lõfegyver lett volna nála semmit sem értem volna ellene. Ilyenkor mindegy mekkora állat vagy, megkésel vagy lelõ és véged van.
ma 12:13 nem ezt mondtam olvasd el figyelmesebben. Itt a Vagányságt nem arra értem , hogy verjél bele mindenkit a földbe, hanem arra, hogyha pár tahó provokál téged vagy baártnõdet esetleg megprobál titeket bántalmazni akkor ne térdelj le elötte és könyörögj, hanem üss vissza és védd meg. De ez továbra sem azt jelenti hogy ész nélkül kell tahónak lenned és verekedned. Egyszerüen legyél FÉRFI
A kérdező hozzászólása: Akkor már vágom miért nem lesz sosem világbéke. A nõk miatt fentmaradnak a háboruzós ostoba állatok, a rendes, gyengéd, érzelmes fiúk meg kipusztulásra vannak ítélve. Nem vagyok szent, de utálom a bunyót meg mások bántalmazását, nem értem mi értelme keménykedni meg bunyózni, most ezért már sosem lehet barátnõm?
Miért is ne panaszkodna . Hát ez szar ügy . A rendes pasit én sem tudom elfogadni a másik meg aki csajozógép arra nagyon vágyom . Nincs itt logika meg észérv csak a hormonok meg mittudoménmi ....
Tanuld meg, a lányoknak mindig a rosszfiúk kellenek, egy bizonyos korig... valamiért vonzóbbak, izgalmasabbak, de majd eljön a te idõd is, illetve biztosan fogsz találni egy olyan lányt, akinek bejössz úgy, ahogy vagy.
Lehet, hogy a rosszfiúknak van bátorsága hozzászólni a lányokhoz élõben és nem facebookon zaklatnak idegeneket! Ezt a legtöbb ember nem bírja. A facebook nem párkeresésre van hanem kapcsolattartásra.

Meddig "normális" szűznek lenni? Nem gondoljátok, hogy aki 26felé is az, ott valami bibi van?

Legjobb válasz: Én nem gondolom. Teljesen normális dolog nem szexelni. Szexelni is teljesen normális dolog. Sokat szexelni is teljesen normális dolog. Mindenki el tudja dönteni, akar-e szexelni vagy nem.

Én nem gondolom. Teljesen normális dolog nem szexelni. Szexelni is teljesen normális dolog. Sokat szexelni is teljesen normális dolog. Mindenki el tudja dönteni, akar-e szexelni vagy nem.
Ha pasi ha lány difü van. Csak kettyós ilyet ismerek. Dugj gyorsan egyet.
Aki ennyi idõsen szûz, ott valami gond van, akár férfi, akár nõ az illetõ
Anyukám szerint aki pasiként 25 körül is még szûz, ott valóban vmi baj van. Vagy antiszociális, és ki se mozdul a szobából(ami rohadtul nem jó), vagy nem tudom, ennyire béna...
Én 24 vagyok és szûz. Szerintem senki nem mondaná meg, ha meglátna, inkább azt szokták gondolni a lányok, hogy milyen csajozós vagyok. Béna sem vagyok, mert még soha nem néztek furcsán vagy röhögtek ki/küldtek el a viselkedésem miatt. Antiszoc sem vagyok, nem vetem meg a bukikat és a kikapcsolódást. Azt sem lehet mondani, hogy várok az igazira, mert az elsõ nõvel lefeküdnék, aki tetszene. Szóval csak nincs szerencsém, márpedig a szexhez óriási szerencse kell, ha nekem ennyi idõsen még nem volt hozzá alkalmam.
Hát elég lehangoló, ha valaki így próbál közeledni, el is megy tõle a kedvem azonnal.
A kérdező hozzászólása: mert 15.válaszadóval értek egyet.nekem kicsit olyan mintha várnád a sült galambot.de még az se tetszik, ha az jönne.
Niért olyan elképzelhetetlen , hogy valaki 26 évesen még nem találta meg a szerelmét és mással meg nem akarja?
Indok?
A kérdező hozzászólása: Szerintem pedig rosszul állsz a dolgokhoz.
Attól vagy ilyen elmeroggyant te 82%-os, mert kicsi a farkad??
Teljesen átlagos.
Bla bla bla persze persze...igen ott valami gond van már!
Te nem mész oda, de õk se jöjjenek oda. Aztán még van képed a nõket szidni?:D
Te szerencsétlen marhaszar, hol írtam én, hogy nem jöhet oda senki? Azt írtam, hogy szánalmas és lehangoló, hogy csak ilyen óvodás szintû jelzéseik vannak. Aha, és most már tudom is, hogy mi a bajom: biztosan egy agresszív állat vagyok, ha így reagálok. Hát persze, az ilyen együgyû idióták még ennyit sem érdemelnek. :)
26 vagyok, eddig nem tetszettem egyik lánynak sem. Vannak barátaim, nem vagyok bulizós de néha eljárok azért (nem minden hétvégén). Nem válogatok vagy ilyesmi. Egyszerûen eddig nem jött össze egy randi sem. Ennyi. Nem gondolom hogy ez "bibi" lenne. Vannak akiknek így alakul az élet, vannak akiknek úgy. Ez nem "bibi", a szüzesség egy állapot, nem valami kórság. :) Kicsit olyan 22es csapdája az egész, hiszen számomra fura hogy egy nõ azért nem akarna tõlem semmit mert nem volt még senkim. Hát ha így áll hozzá nem is lesz... Ha megkérdeznék miért nem volt még csajom, legszívesebben azt felelném azért mert elõtted is csak ezt kérdezgették.
A kérdező hozzászólása: Nem is az, hogy kórság. Csak számomra, így, hogy azért a 26 már közeledik a harminchoz, legalábbis közelebb van mint a 20-hoz..nekem furcsa, hogy még soha semmi, senkivel. Azt se mondom, hogy már tiniként kell fûvel-fával csinálni. Én pl 22 vagyok, két emberrel voltam.
Miért? Csak ilyen szélsõséges esetekben jöhet össze? Ennyire nem hiszem, hogy fekete-fehér a helyzet.
Akkor mit gondolsz, hogy fog ez összejönni?
A kérdező hozzászólása: 1.most fõleg férfiakra gondolok, de akiket ismerek és ennyi idõsen szüzek, azok..hát nem teljesen százasok.finoman szólva.
Attól hogy házasodni nem akar, még simán sexelhet. Ha szereted a tejet, te sem veszel egy egész tehenet...
szerintem sincs valami rendben az olyan emberrel, aki ennyi idõsen még szûz. írták elõttem, hogy antiszoc. lehet, vagy hasonló. lánynál még csak-csak elõfordulhat, hogy belenevelték, hogy a házasságig nincs szex, de egy srác esetében elég gáz a dolog. fõleg, amiket fiú haverjaim meséltek, hogy már nyolcadikos korukban alig bírtak magukkal a hormonok miatt. :D nem értek egyet veled, 6os válaszoló. szerintem a szexhez nem óriási szerencse kell. :) ha olyan vagy, mint amilyennek leírtad magad (normális, bulizós, haverozós srác), akkor nem lehet, hogy te vagy túl válogatós? ahogy írod is, hogy lefeküdnél az elsõ nõvel, aki tetszene. nehogymár 24 év alatt ne találkoztál volna olyannal, aki tetszik.. 22L
De, rengeteg nõ van, aki tetszik. Csak nem jutok el velük olyan szintre, hogy szex legyen belõle. Alapvetõen nem szoktam jópofizni a lányokkal, mert undorítónak tartom a a tetszelgést.
Nem kell óriási szerencse a szexhez. Ezt nem tudom honnan veszed.... de ha nem mozdulsz ki otthonról, akkor igen, valóban nagy szerencse kell...
Szerintem leírtam, hogy igenis kimozdulok otthonról. Majdnem minden hétvégén kikapcsolódom különbözõ (szórakozó)helyeken.
És ismerkedsz is? Milyen szöveggel mész oda vkihez?
Nem szoktam odamenni. Ennek semmi köze a szexhez.
hát, ha nem udvarolsz a lányoknak, nem mész oda hozzájuk, és ellenérzéseid vannak a "tetszelgéssel" szemben, akkor ne csodálkozz, hogy senkivel sem jutottál el "odáig". 22L
Akkor mégis mit vársz???:D Ha oda se mész???
Hát szerintem baromi szánalmas, amikor valaki direktbe odamegy egy csajhoz. Az meg külön röhejes, ha úgy próbálják felhívni magukra a figyelmet a lányok, hogy megcsípnek meg a hátsómat fogdossák. :DDD Mert már ilyen is volt nem egyszer...
Életemben két kEt kapcsolatom volt mert a munkám sok idõt igényel. A férrjem 10 évig udvarolt nekwm végül 33 voltam az elsö szexnél. Nem érzem cikinek.

Szerintetek ebből lesz valami? Van 1 fiú aki tetszik. és sokat is beszélgetünk meg minden. és ha fent is van fb-n akkor is csak velem beszélget. Meg mondta hogy aranyos vagyok meg jók a képeim. Ahw*-* anyiraa helyes. Normális válaszokat kérek.

Legjobb válasz: "Normális válaszokat kérek." Ez nem kívánságmûsor, ahogy az élet sem az. Ha 13-17 éves vagy, akkor a válaszom az, hogy lehet belõle valami. Utána pedig szakítani fogtok. És el is fogjátok felejteni egymást, de majd meglátod. A lényeg, hogy mindenképpen el fogjátok felejteni egymást.

"Normális válaszokat kérek." Ez nem kívánságmûsor, ahogy az élet sem az. Ha 13-17 éves vagy, akkor a válaszom az, hogy lehet belõle valami. Utána pedig szakítani fogtok. És el is fogjátok felejteni egymást, de majd meglátod. A lényeg, hogy mindenképpen el fogjátok felejteni egymást.
Én soha nem mondtam a barátnõmnek, hogy aranyos...

A barátnőmmel nemrég történt meg az első eggyüttlét! Első alkalommal vérzett de viszont egy héttel később megint csináltuk és akkor is vérzett! Mitől lehet ez hogy a másodiknál is vérzett? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: Velem is ugyanez volt. :( Nem tudom, hogy normális-e, ráadásul én másodszorra sokkal jobban véreztem, mint elõször. És még másnap is. :( Szóval olyan téren megnyugodhatsz, hogy ez mással is elõfordul... Hogy normális-e, az más kérdés. :S 19L

Velem is ugyanez volt. :( Nem tudom, hogy normális-e, ráadásul én másodszorra sokkal jobban véreztem, mint elõször. És még másnap is. :( Szóval olyan téren megnyugodhatsz, hogy ez mással is elõfordul... Hogy normális-e, az más kérdés. :S 19L
Nyugi, nyugi, türelem, nem fog elvérezni :) Viccet félre téve fájt is neki? Másodszorra is? A vérzés a természetes, mondjuk elsõ alkalommal elõfordul a fájdalom is, de ha elég figyelmes vagy, és óvatos, és kellõképpen sikerül ellazítanod Õt, akkor elõbb utóbb semmi gond nem lesz. Sõt! Csak türelem :) Sok sikert, és boldog órákat nektek!
Vagy de, vagy viszont. Lehet, hogy az elsõnél csak felsértetted a szûzhártyáját, és csak a másodiknál szakadt el.
Nem akarlak elkeseríteni, de én még 4.5. alkalommal is véreztem.Igaz nem sokat, de volt pár csepp és kicsit fájt is.Majd fokozatosan elmúlt.Ne aggódjatok, de ha megnyugtat titeket, akkor beszéljetek egy orvossal.
semmi gáz! velem is ez vooolt! elsõ pár alkalommal véreztem de semmi bajom nincs..amm próbáljátok meg azt h a bnõd minnél jobban ellazuljon akk vszín nem fog fájni neki és meg is fog szünni a vérzés;)

Az normális hogy amikor nagyon izgulok akkor beszédülök, néha el is ájulok?

ha nagyon izgulok akkor beszoktam szédülni vagy elájulni. pl ha nagyon sokan vannak egy buszon engem az nagyon idegesít és van hogy el is ájulok. vagy ma pl voltak ellen?rizni a boltunkban és amikor megvolt a próbavásárlás és elmondták hogy kicsodák és ellen?riznek hirtelen megint az ájulás érzete tört rám. amikor érettségiztem el is ájultam miel?tt elkezd?dött az érettségi. a vérnyomásom és a vércukrom rendben van nem rég voltam vérvételen persze nem e miatt.

Legjobb válasz: Én azért egy EKG-t csináltatnék,vagy egy szívultrahangot,Csak azért riogatlak ezzel,mert én is ájuldozós vagyok a buszos tömegtõl,no meg ha gyorsan állok föl a székrõl,akkor is.Nekem nemrég derült ki véletlenül,hogy mitrális prolapszusom van,ez egy szívbillentyû hiba,több fokozata van,nekem nem komoly,nem is kell gyógyszert szednem,csak nagyobb vérzéssel járó mûtétek elõtt kell antibiotikumot kapnom.Az én EKG-m normális és a vérnyomásommal és a vércukrommal sincs gond.A pulzusom gyorsabb egy kicsit a normálisnál.

Én azért egy EKG-t csináltatnék, vagy egy szívultrahangot, Csak azért riogatlak ezzel, mert én is ájuldozós vagyok a buszos tömegtõl, no meg ha gyorsan állok föl a székrõl, akkor is.Nekem nemrég derült ki véletlenül, hogy mitrális prolapszusom van, ez egy szívbillentyû hiba, több fokozata van, nekem nem komoly, nem is kell gyógyszert szednem, csak nagyobb vérzéssel járó mûtétek elõtt kell antibiotikumot kapnom.Az én EKG-m normális és a vérnyomásommal és a vércukrommal sincs gond.A pulzusom gyorsabb egy kicsit a normálisnál.
Szia, én is hasonló helyzetekben hasonló tüneteket produkálok. Pánikbeteg vagyok, ettõl van. Kereds fel a háziorvosodat ezzel nyugodtan. Õ majd elirányít a megfelelõ szakrendelésre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!