Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy akkor (958 db)

Normális hogy akkor is áll a szerszámom ha csak rágondolok a barátnőmre?

akkor is ha hozzám ér vagy csókol az esetek 99%-ában

Legjobb válasz: Persze,normális.:)

Persze, normális.:)
Igen, mert nagyon kani lehetsz!
Nagy szexuális túlfûtöttségre utal. Dr. Kajtár Béla Szexuálpszichológus

Ilyen konfig mellett normális hogy akad a GTA IV?

Meg áll az eszem.. Direkt gépezés céljából nem kis pénzből összedobtam egy teljesen új gépet, erre laggol rajt a GTA IV... a legrosszabb grafikán is kb másodpercenként. Ez normális? Konfigurációm: Asus H87-Pro Intel Core i5-4670K 2x4GB black Corsair Vengeance DDR3 1600MHz Western Digital Caviar Black 1TB 64MB SATA-III Arctic Freezer i30 CO FSP Raider 650W NVIDIA GeForce 9800 GT

Legjobb válasz: játék céljából*

A kérdező hozzászólása: játék céljából*
Nekem meg a GTA 5 :D
A kérdező hozzászólása: MEGY A GTA IV, köszönöm!!
9800 gt-t kib*sznád a g*cibe és vennél bele egy GTX660-at akkor menne a gta4
A kérdező hozzászólása: Hát egyenlõre erre volt keret, de majd utánanézek és dolgozok az ügyön. Ennek ellenére megjegyzem, GTA IVhez NVIDIA 8600 az ajánlott gépigény. Teljesen megfelelõ játékhoz a gép, az már más tészta, hogy a többi elem messze felülmúlja a vgat
Ebbe a konfigba minimum GTX660/7870 illene, ha arányosak akarunk lenni, de inkább 7950/GTX760.
A kérdező hozzászólása: Egyébként frissítettem, és tökéletesen fut a játék... akadásmentesen. Igaz nem Ultra High grafikán, "csak" high-on
A kérdező hozzászólása: Ez esetben milyen videokártyát ajánlanátok?
igen normális ezzel a konfiggal
Hát ilyen videokártya mellett én nem csodálkoznék xD És egy i5 mellé van berakva, ez vicc...
Iszonyat gyenge a videókártya, egy játékos gépbe pedig az a legfontosabb. Hogy megy egy ilyen gépbe egy 6-7.000Ft-ot érõ 9800GT?!
ha fennt van a legfrissebb vga driver- meg a többi, akkor nem normális, de ha nem, akkor lehetséges bár ez egy kicsi gyenge vga a procihoz képest
A kérdező hozzászólása: nCore-on, boltokban még nincs PC-re, PS-en nekem is megy, fogadd gratulációm!

Normális, hogy akkor is beszélgetek, ha egyedül vagyok?

Van, hogy esténként magányosnak érzem magam, és ilyenkor elképzelem, hogy velem van egy illető - barát vagy barátnő, nem mindig létező személy - és úgy beszélgetek vele, mintha itt lenne a szobában. Persze nem látom, vagy hallom, csak beszélek hozzá és elképzelem, hogy válaszol. Pszichológushoz kéne fordulnom, vagy más is szokott ilyet?

Legjobb válasz: hát ez nálam mindennapos :D de szerintem nem kell aggódnunk, ettõl még nem vagyunk lököttek :D csak épp nincs kivel beszélgetnünk hát kreatívkodunk egy kicsit és megoldjuk ;)

hát ez nálam mindennapos :D de szerintem nem kell aggódnunk, ettõl még nem vagyunk lököttek :D csak épp nincs kivel beszélgetnünk hát kreatívkodunk egy kicsit és megoldjuk ;)
Elég sokat vagyok egyedül, a nap 3 negyed részét magányosan töltöm, aztán dumagép lényem ezt nem tûri, egész nap dumálgatok magammal :D Szerintem még normálisak vagyunk :D
Ha nincs itthon senki, én is szoktam :D Egyszerûen imádok beszélni, és ebben nem gátolhat meg az, hogy éppen nincs hallgatóságom :D
Azért a te eseted, egy kicsit más, mint amit a többiek leírtak, mert õk csak saját maguknak beszélnek, de te egy kitalált embernek beszélsz, elképzeled mit reagál, válaszolt, majd arra reflektálsz. Ez még nem orvosi eset, de az tény, hogy nagyon magányos lehetsz. Igyekezz az emberi kapcsolataidon változtatni, amiket fejlesztened kell, ha ezekkel sínen vagy, már nem lesz szükséged fantom barátokra.
Én is minden hülyével szóba állok, de azért van egy határ. Tehát nem beszélek magamban... :)
hat velem is megortent mar hogy magamnak motyorekolok de nem azert mert lenne valami baj a csaladomal vagy a barataimal es ez csak kizarolag ejjel nappal mar nem es van baratnom meg vele is szoktam aludni amikor megtehetem met meg sajat hazra nincs se nekem se neki anyi peze meg ha oszetennenk se lenne annyi mert meg sulisok hat vagyis kozepiskolasok es meg munkank anyit nem hoz hogy hazat vegyunk hisz hetkoznap a suli es csak hetvegen megyunk mert akkor van idonk es ez igy ok a fonoknek meg nekunk is mert egy alasba vagyok vele bar meg alasnak se lehet nevezni a lenyeg hoy mi ejel nem nagyon beszelgetunk persze napkozbe igyekszunk minel tobb idot egyutt tolteni de ejel mas dolgot csinalunk ami jobb mint a beszelgetes na mindegy ebbe mar nem avatlak b e titeket
A kérdező hozzászólása: Igazán örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel. :) Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Sok barátom van, a családom is rendben van, csak nincs párom és néha este vagyok magányos. Ezt nehezen viselem, így enyhítem a rossz érzést. Amikor van valakim, akkor ez nem jelentkezik, nincs rá szükségem. Tehát tudom, hogy ez okozza, csak nem tudom, mennyire fér bele a "normális" kategóriába.
Nekem is van ilyen sûrûn én úgy lakom h a szüleim és a kistesóm a földszintem vannak a nagytesóm nincs itthon ugyh az egész emelet az én lakosztályom de ha van is lent valaki akkor halkan szoktam beszelni, elkepzelem h valaki bejon a szobamba stb. es van h angolul beszelek vele mert felsofokum van angolbol es nem erzem magam bekepzetltnek de azt mondjak h eleg jol beszelek :) Szval szerintem még normálisak vagyunk mindannyian! :) ) 18/L
A kérdező hozzászólása: haha én is szoktam angolul :'D


Normális hogy akad a Minecraft vagy ez a gép gyengesége miatt van? (többi lent4)

Nagyon kicsi az FPS-em néha így megyek el?re és akadozva,ha megállok egyhelybe meg mozgok KIS helyen akkor semmi,valószín? hogy a világ betöltésével vannak gondjai.

Legjobb válasz: Az utolsó mondatoddal egyetértek

Az utolsó mondatoddal egyetértek
Egy gigával csoda, hogy elindul. Egy kicsit nagyobb a gépigénye. Nekem 8 giga mellett is néha megrezzen. Amúgy a beállításoknál legyen kikapcsolva a Load Far. Mert az harmadára visszaveti az fps-t. A látótávolságot is vedd lejjebb ha még lehet.
8GB RAMmal megrezzen?? xD nekem van 4GB 32bit win7 (szóval csak 3, [valamennyi]) és símán visz egy szervert és egy klienst Normal látótávban.. 150-200FPS között..
Végül is nekem a látótávolság Far+128. Elég rendesen felmódolva. A Minecolony mód pedig rendesen vissza is veti a sebességet néha, ahol komplett mûködõ városok jönnek létre. De én elégedett vagyok a sebességgel (bár egy jobb videókártya nem ártana).
A kérdező hozzászólása: Tervezek gépet venni 100K-ból, remélem azon már simán, akadásmentesen futni fog.
Kicsit kevés az 1 GB RAM, + még azt is nézd meg hogy a látótávolságod Tiny-n legyen. Vagy esetleg a Vidikártyád nem kompatibilis az XP-vel, de azt nem hiszem.

Miért van az (többségben), hogy aki normálisan néz ki (öltözködés stb) sokszor az a szemét, mást kihasználó ember, aki meg úgy néz ki mint valami szalajtott senki az olyan a normális?

mindkét nemet figyelembe véve

Legjobb válasz: Nem tudom, de már nekem is feltûnt a jelenség. Mindig az extrém külsejûekre mondják, hogy romlottak. Mégis minden extrém külsejû ismerõsöm normális, de aki szolidan öltözködik(se egy rövidnadrág, se nagyobb kivágású felsõ - lányoknál persze), az általában köcsög szokott lenni.

Nem tudom, de már nekem is feltûnt a jelenség. Mindig az extrém külsejûekre mondják, hogy romlottak. Mégis minden extrém külsejû ismerõsöm normális, de aki szolidan öltözködik(se egy rövidnadrág, se nagyobb kivágású felsõ - lányoknál persze), az általában köcsög szokott lenni.
Hát mondjuk nem 100%-ban, de talán, mert nem akarnak kompenzálni valamit ezzel.
Én még nem vettem ezt észre... Sõt, én pont az ellenkezõjét tapasztalom, de persze vannak kivételek. Szerintem ez alapján nem nagyon lehet osztályozni az embereket...
Azon rémegyszerû oknál fogva, hogy az emberek, kivétel nélkül felszínesek (hazudik, aki az ellenkezõjén állítja - emberi alaptulajdonság, maximum valaki figyelmen kívül hagyja vagy korrigálja az "elsõ benyomását" a másikról) és aki "normálisan" néz ki, azokhoz "normális" tulajdonságokat párosítanak. Ez tény.
A kérdező hozzászólása: jók a válaszok
A két dolog nem függ össze... Van, akinek a munkája miatt kell "normálisan" öltöznie. Akkor a tanultabb emberek mind "szemetek"? És mégis miben áll ez?

Az normális hogy 16 évesen fejvesztve keresem azt a lányt akivel egy normális párkapcsolatot lehet kiépíteni?

Már régóta nem volt senkim. És ez nagyon zavar. Inkább csak hiányzik valaki. Akiknél próbálkozok valahogy sose jön össze. Mi a teendő ilyenkor? Rosszul csinálok valamit?Segítsetek!

Legjobb válasz: az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)

az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)
annak idején még én is így voltam...
A kérdező hozzászólása: :) #2 remélem igazad van és végül is igazad van abban hogy még van idõm... csak olyan hiányérzetem van....
dugni akarsz mond ki nyiltan :) De erre is ráérsz még. 17 évesen tapasztaltabbleszel mitn 16 évesen 18 évesen tapasztaltabb mint 17 évesen és igy tovább. Ne akarj egy lenni a sokbol mert akkro sosem találod meg az igazit. Ha most ellövöd a patronaidat akkro rövidtávon talán sok nõd lehet de 10 év mulva elterjed hogy falod a nõket és egy értelmes lány sem áll majd szóba veled. Mérlegelj hisz nincs arany középút bármennyire is szeretnék ezt mi pasik. :)
A kérdező hozzászólása: ép ez az hogy nem csak dugni akarok :D
Ezzel én is így vagyok, csak pont fordítva... 15l

Normális hogy néha kijön egy egy anyajegy? Most pl a szememen vettem észre vagyis a szemhéjamon de csak akkor látszik, ha csukva van. Mondjuk lehet hogy már ottvolt, de attól ak érdés még áll.

Legjobb válasz: Normális, gondolom fiatalka vagy még.., de igen normális, én 25éves koromig láttam h itt-ott megjelenik egy..ez bõrtípus függõ..:)

Normális, gondolom fiatalka vagy még.., de igen normális, én 25éves koromig láttam h itt-ott megjelenik egy..ez bõrtípus függõ..:)
lehet bõrrák miatt is. nekem is van egy csomó "új" anyajegyem, szoktam figyelni õket, és voltam bõrgyógyásznál is, szerencsére azt mondta h semmi probléma nincsen velük. Elvileg akkor van a gond, ha az alakjuk változik.
Igen, normális életed végéig kijöhetnek anyajegyek, biztos láttál már idõsebbeket akiknek a kezén ilyen barna májfoltok jönnek ki, vagy ha valaki nagyon fehér bõrû és leég szeplõs lehet, sajnos velem is ez történt a hátamon, sõt napfény hatására anyajegy is keletkezhet.Nekem is sok új kis anyajegyem van, sajnos elég anyajegyes vagyok, ami miatt rosszul is érzem magam, mert az átlag emberkéknek viszonylag kevés van, de ez genetika, ezt örököltem.

Meddig "normális" szűznek lenni? Nem gondoljátok, hogy aki 26felé is az, ott valami bibi van?

Legjobb válasz: Én nem gondolom. Teljesen normális dolog nem szexelni. Szexelni is teljesen normális dolog. Sokat szexelni is teljesen normális dolog. Mindenki el tudja dönteni, akar-e szexelni vagy nem.

Én nem gondolom. Teljesen normális dolog nem szexelni. Szexelni is teljesen normális dolog. Sokat szexelni is teljesen normális dolog. Mindenki el tudja dönteni, akar-e szexelni vagy nem.
Ha pasi ha lány difü van. Csak kettyós ilyet ismerek. Dugj gyorsan egyet.
Aki ennyi idõsen szûz, ott valami gond van, akár férfi, akár nõ az illetõ
Anyukám szerint aki pasiként 25 körül is még szûz, ott valóban vmi baj van. Vagy antiszociális, és ki se mozdul a szobából(ami rohadtul nem jó), vagy nem tudom, ennyire béna...
Én 24 vagyok és szûz. Szerintem senki nem mondaná meg, ha meglátna, inkább azt szokták gondolni a lányok, hogy milyen csajozós vagyok. Béna sem vagyok, mert még soha nem néztek furcsán vagy röhögtek ki/küldtek el a viselkedésem miatt. Antiszoc sem vagyok, nem vetem meg a bukikat és a kikapcsolódást. Azt sem lehet mondani, hogy várok az igazira, mert az elsõ nõvel lefeküdnék, aki tetszene. Szóval csak nincs szerencsém, márpedig a szexhez óriási szerencse kell, ha nekem ennyi idõsen még nem volt hozzá alkalmam.
Hát elég lehangoló, ha valaki így próbál közeledni, el is megy tõle a kedvem azonnal.
A kérdező hozzászólása: mert 15.válaszadóval értek egyet.nekem kicsit olyan mintha várnád a sült galambot.de még az se tetszik, ha az jönne.
Niért olyan elképzelhetetlen , hogy valaki 26 évesen még nem találta meg a szerelmét és mással meg nem akarja?
Indok?
A kérdező hozzászólása: Szerintem pedig rosszul állsz a dolgokhoz.
Attól vagy ilyen elmeroggyant te 82%-os, mert kicsi a farkad??
Teljesen átlagos.
Bla bla bla persze persze...igen ott valami gond van már!
Te nem mész oda, de õk se jöjjenek oda. Aztán még van képed a nõket szidni?:D
Te szerencsétlen marhaszar, hol írtam én, hogy nem jöhet oda senki? Azt írtam, hogy szánalmas és lehangoló, hogy csak ilyen óvodás szintû jelzéseik vannak. Aha, és most már tudom is, hogy mi a bajom: biztosan egy agresszív állat vagyok, ha így reagálok. Hát persze, az ilyen együgyû idióták még ennyit sem érdemelnek. :)
26 vagyok, eddig nem tetszettem egyik lánynak sem. Vannak barátaim, nem vagyok bulizós de néha eljárok azért (nem minden hétvégén). Nem válogatok vagy ilyesmi. Egyszerûen eddig nem jött össze egy randi sem. Ennyi. Nem gondolom hogy ez "bibi" lenne. Vannak akiknek így alakul az élet, vannak akiknek úgy. Ez nem "bibi", a szüzesség egy állapot, nem valami kórság. :) Kicsit olyan 22es csapdája az egész, hiszen számomra fura hogy egy nõ azért nem akarna tõlem semmit mert nem volt még senkim. Hát ha így áll hozzá nem is lesz... Ha megkérdeznék miért nem volt még csajom, legszívesebben azt felelném azért mert elõtted is csak ezt kérdezgették.
A kérdező hozzászólása: Nem is az, hogy kórság. Csak számomra, így, hogy azért a 26 már közeledik a harminchoz, legalábbis közelebb van mint a 20-hoz..nekem furcsa, hogy még soha semmi, senkivel. Azt se mondom, hogy már tiniként kell fûvel-fával csinálni. Én pl 22 vagyok, két emberrel voltam.
Miért? Csak ilyen szélsõséges esetekben jöhet össze? Ennyire nem hiszem, hogy fekete-fehér a helyzet.
Akkor mit gondolsz, hogy fog ez összejönni?
A kérdező hozzászólása: 1.most fõleg férfiakra gondolok, de akiket ismerek és ennyi idõsen szüzek, azok..hát nem teljesen százasok.finoman szólva.
Attól hogy házasodni nem akar, még simán sexelhet. Ha szereted a tejet, te sem veszel egy egész tehenet...
szerintem sincs valami rendben az olyan emberrel, aki ennyi idõsen még szûz. írták elõttem, hogy antiszoc. lehet, vagy hasonló. lánynál még csak-csak elõfordulhat, hogy belenevelték, hogy a házasságig nincs szex, de egy srác esetében elég gáz a dolog. fõleg, amiket fiú haverjaim meséltek, hogy már nyolcadikos korukban alig bírtak magukkal a hormonok miatt. :D nem értek egyet veled, 6os válaszoló. szerintem a szexhez nem óriási szerencse kell. :) ha olyan vagy, mint amilyennek leírtad magad (normális, bulizós, haverozós srác), akkor nem lehet, hogy te vagy túl válogatós? ahogy írod is, hogy lefeküdnél az elsõ nõvel, aki tetszene. nehogymár 24 év alatt ne találkoztál volna olyannal, aki tetszik.. 22L
De, rengeteg nõ van, aki tetszik. Csak nem jutok el velük olyan szintre, hogy szex legyen belõle. Alapvetõen nem szoktam jópofizni a lányokkal, mert undorítónak tartom a a tetszelgést.
Nem kell óriási szerencse a szexhez. Ezt nem tudom honnan veszed.... de ha nem mozdulsz ki otthonról, akkor igen, valóban nagy szerencse kell...
Szerintem leírtam, hogy igenis kimozdulok otthonról. Majdnem minden hétvégén kikapcsolódom különbözõ (szórakozó)helyeken.
És ismerkedsz is? Milyen szöveggel mész oda vkihez?
Nem szoktam odamenni. Ennek semmi köze a szexhez.
hát, ha nem udvarolsz a lányoknak, nem mész oda hozzájuk, és ellenérzéseid vannak a "tetszelgéssel" szemben, akkor ne csodálkozz, hogy senkivel sem jutottál el "odáig". 22L
Akkor mégis mit vársz???:D Ha oda se mész???
Hát szerintem baromi szánalmas, amikor valaki direktbe odamegy egy csajhoz. Az meg külön röhejes, ha úgy próbálják felhívni magukra a figyelmet a lányok, hogy megcsípnek meg a hátsómat fogdossák. :DDD Mert már ilyen is volt nem egyszer...
Életemben két kEt kapcsolatom volt mert a munkám sok idõt igényel. A férrjem 10 évig udvarolt nekwm végül 33 voltam az elsö szexnél. Nem érzem cikinek.

Én ezt nem értem, ha valaki jószívû és normális másokkal, akkor az a baj, ha pedig egyszer megmondja valakinek nyíltan, hogy mi a baj, akkor az már egoizmus és bunkóság?

Sziasztok. Nem tudom mit tegyek, összezvarodtam teljesen. Én alapjában véve mindenkivel nagyon kedves és tisztelettudó vagyok, kivéve akik nem úgy állnak hozzám, ahogy én hozzájuk. Tanácstalan vagyok teljesen, mert valakinek az is baj, hogyha ilyen vagyok. De például volt már olyan nem olyan régen, hogy nem szerettem volna találkozni az egyik ismerõsömmel, de én kerek perec megmondtam neki, hogy sok dolgom van és nem is biztos, hogy akarom ezt a találkozót. Erre õ azt mondta, hogy egy rohadt nagy egoista és hazug ember vagyok. Én nem értem, ha nemet mondasz valakinek, akkor te már rossz ember vagy, vagy hogyis van ez pontosan? És ha valakinek nyíltan megmondod a véleményedet, akkor te már beképzelt, egoista, hazug, utálatos ember vagy és máskor hagynod kellene magadat, hogy tovább alázzanak meg piszkáljanak? Érdekes. Várom a véleményeket. 19/F

Legjobb válasz: Õszinte vagy, és van akinek ez nem tetszik. Sz*rd le. Ha nem bunkó vagy és öntelt, csak van egy bizonyos véleményed, amit elmondasz másnak (normálisan, nem bántón), akkor már az õ dolga hogy megsértõdik-e rajta, vagy sem. Hasonlóan állok a dologhoz mint te, nem kell mindig csendben lenni ha valami nem tetszik ;) 20L

Õszinte vagy, és van akinek ez nem tetszik. Sz*rd le. Ha nem bunkó vagy és öntelt, csak van egy bizonyos véleményed, amit elmondasz másnak (normálisan, nem bántón), akkor már az õ dolga hogy megsértõdik-e rajta, vagy sem. Hasonlóan állok a dologhoz mint te, nem kell mindig csendben lenni ha valami nem tetszik ;) 20L
Itt az a "probléma", hogy jószívû barátságos emberként könyveltek el, olyannak, aki nem tud nem-et mondani. De ha egyszer elõfordul, akkor az borzalmas nagy törés lesz az õ életükben, mert nem ilyennek szoktak meg. De ezt meg kell szokni, meg kell tanulni, mert az ember nem élhet, vagy viselkedhet úgy egész életében, hogy másoknak legyen jó. Már jómagam is átéltem sajnos ezt a helyzetet, de ez az élmény kell is, mivel az erre adandó reakciókból rájössz, hogy vajon tényleg egyenrangú félként van-e kezelve, vagy esetleg balekként.
Neked egy dologra kell törekedned, mégpedig arra, hogy legyél becsületes. Ezen kívül teljesen lényegtelen, hogy kinek mi baja van veled. A legtöbb ember meg amúgy is mindenen csak rinyál, szóval nem lehet a kedvükre tenni és nem is kell. Az ilyen beszólásokon max röhögni szabad. 27 F

Az normális hogya menzeszem nem havonta, hanem 22-23 naponta jön? De akkor rendszeresen.

.

Legjobb válasz: Abban az esetben normális, ha világéletedben ilyen volt, és akkor, ha orvosi vizsgálat igazolta, hogy egészséges vagy. Ha nem volt vizsgálat, fenáll a hormonprobléma lehetõsége, ami késõbb komoly problémákat okozhat (ÉS még meddõséget is). Lényeg, hogy ki kell vizsgáltatnod magad, és ha minden eredmény negatív, akkor meg lehet nyugodni.

Abban az esetben normális, ha világéletedben ilyen volt, és akkor, ha orvosi vizsgálat igazolta, hogy egészséges vagy. Ha nem volt vizsgálat, fenáll a hormonprobléma lehetõsége, ami késõbb komoly problémákat okozhat (ÉS még meddõséget is). Lényeg, hogy ki kell vizsgáltatnod magad, és ha minden eredmény negatív, akkor meg lehet nyugodni.
Hogy számolod?
21 és 35 nap közötti ciklus normális, szóval semmi gond.
Minek kellene kivizsgáltatnia magát 22-23 napos ciklusokkal? Akkor mindenki rohanjon orvoshoz, akinek nem 28 napos? Ugyan már, teljesen normális a 22-23 napos ciklus. Ha orvoshoz menne ezzel, nem is értenék, hogy mit keres ott.
A kérdező hozzászólása: huuh köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!