Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy a szüleinek a szájára (2 db)

Normális dolog szerintetek, hogy a szülők rákötötték a szánkót a kocsijuk hátuljára és úgy húzzák a 3 gyereküket?

És még csak nem is lassan, az egyik kanyarnál a leghátul ülő gyerek félig már lelógott.

Legjobb válasz: This is S P A R T A !!!

This is S P A R T A !!!
ha gyereket húznak, akkor nem. ha felnõttet, akkor engem elvihetnének egy körre. :D
Nagyon durva. Bármi baj lehet. Ha jön egy kutya vagy biciklis, megcsúszik az autó.. Belegondolni is rossz.
Nem, de állat.
Nem normális. Némely szülõben még annyi figyelem sincs, hogy egy szobanövényt felneveljen, nemhogy így szórakoztassa a gyerekeit. Ezekbõl lesznek aztán az este folyamán statiszták a híradóban.
Nem normálisak, komolyan már snassz simán húzni õket. Az ilyenekbõl vannak este a hírek, ahol meg sírnak, hogy úristen, ha valami baleset lesz.
Ez hatalmas!:D Ha nem mennek olyan gyorsan, nem forgalmas a környék, akkor nem lesz bajuk fõleg ekkora hóban, de tény, hogy nem teljesen normális. :D Engem ovis koromban szállítottak a dédihez nyitott utánfutón, amit a kocsira akasztottak. :DD Bukkanóknál csak úgy repültem, még lassan se mentünk annyira. Imádtam!!!!!:D
attól függ hol nálunk is van olyan út ahol csak nyáron a traktorok járnak, itt biztos vicces lehet, mondjuk ha nagyot kell fékezni vagy ha megcsúszik, máris balesetveszélyes sajnos
Ti hülyék vagytok? Ez tök buli :D Én is simán benne lennék :D
A kipufogó miatt nem egészséges. Másrészt balesetveszélyes.
És mi nem balesetveszélyes?
Semmivel nem balesetveszélyesebb, mint amikor kiengedik az 5-6 éves gyerekeket a forgalmas útra egyedül csúszkálni. Itt legalább gondolom figyeltek rájuk, és csak nem a fõúton csinálták. A kipufogógáz valóban nem túl egészséges, dehát menj ki az utcára, egész nap azt szívod...
Tegnap sok ilyet láttam, így nézve nem olyan gáz, mint belegondolva.
Mi falun rendszeresen csináljuk a mellékutakon és soha nem volt semmi baj belõle :) 19/L
Imádom. hárman vagyunk, de az egyik legjobb. Bár hugom nem szereti õ csak ritkán megy. Én imádom, meg a bátyám is. De szerintem ha még kicsik akkor nem kéne. 19L
Lett valami baja a gyerekeknek? Nem lett. Akkor meg mit károgsz itt.
Úristen engem is kiskoromban elvittek így szánkozni, mostmár fizetnék is érte, ahwww:(
Gyereket húzni nem kéne. Engem is húzott hugommal együtt apám, de akkor már felnõtt voltam és forgalom mentes helyen történt. Jó buli volt.
Engem is így húztak vagy 3 órája, mondjuk nem vagyok már gyerek, kicsikkel már felelõtlenség, de itt úgy húzták kocsival a kisebbeket hogy az apa ült elöl a szánkón és mögötte a gyerek, úgy biztos jó lehetett.
Minket húztak anno vidéken egy legelõn több méteres kötéllel voltunk odakötve, és nem olyan poén mint elsõre gondoltuk. A fagyos menetszelet alig lehet elviselni, és annyira kell kapaszkodni, hogy totál ledermednek az ujjaid. Mi is estünk le, kb kétszer másztunk vissza, utána inkább beültünk a kocsiba. Mi kb húsz-harminccal mentünk és nem lett semmi bajunk. Persze lehetett volna, de nagyobb eséllyel törik el a csontod mondjuk deszkázás közben.
balesetveszélyes!
Arról nem beszélve, hogy altatónak se rossz a kipufogógáz, komolyan õket kötném a nyakuknál fogva.Egyébként ez veszélyeztetés, örüljenek, hogy rendõr nem látta.
A kérdező hozzászólása: Gyerekek még, az egyik még nem is olyan nagy, ovis lehet.
Nálunk általánosban egyik osztálytársamnak télen volt a szülinapja. Zsúrt szervezett, és a meglepetés program: Ahányan voltunk, mindannyiunkat odakötötték a transporter mögé (sok szánkó összekötve) és irány a földút:D Nagyon jó volt, ment a harc az utolsó szánkóért mindig, mert ugye kanyarban az jól begyorsult:D Aki meg leesett, felkapazkodott a következõ szánkóra, nem volt gáz:D:D

Normális, hogy kisgyerek a szüleinek a szájára ad puszit, ha igen, mennyi idős korig?

Legjobb válasz: Szia. Ez családonként változik.Pl.a férjemék 3-an vannak testvérek.Fiúk.Ök mindhárman a mai napig ha találkoznak a szájukra adnak puszit.Csak a testvérek.Elözször nekem is furcsa volt,de ritkán is találkoznak,mert mi 1000km-re lakunk.Én a lányomnak csak az arcát puszilom. Attól függ,hogy ki hogyan szokja meg...

Szia. Ez családonként változik.Pl.a férjemék 3-an vannak testvérek.Fiúk.Ök mindhárman a mai napig ha találkoznak a szájukra adnak puszit.Csak a testvérek.Elözször nekem is furcsa volt, de ritkán is találkoznak, mert mi 1000km-re lakunk.Én a lányomnak csak az arcát puszilom. Attól függ, hogy ki hogyan szokja meg...
Ccak annak normalis aki igy szokta meg.Szerintem ez nem normalis dolog!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nekem az elvált párom a gyerkeinek adja oda mostanában, de a picik kezdték úgy, mert valamiért az anyjukkal úgy csinálják... De korábban eddig szerintem nem így volt, mondtam a páromnak, hogy engem zavar. A szájra puszit szerintem szeretõnek adunk, gyereknek/szülõnek arcra, de õ azt mondta, õ mért lenne kevesebb mint az anyjuk... õ most ugye az elhanyagolt apa, én meg mint az õ párja nézem e dolgot és zavar. Közös gyerekünk még nincs, de én úgy érzem gyeremnek nem adnám oda, apámnak sem akartam soha. De olyan hallottam, hogy a gyerek oda akarja adni egy bizonyos korban, mert a felnõttektõl ezt láthatja, de ahogy alkul majd ki a nemi tudat benne, úgy elmúlik. Szeritetek? Még tapasztalat, vélemény?
Szia.Nálunk is így volt, most 2.5 éves a lányom, és zavarja ha a szájára adnak puszit.Azért mert a sógornõm cigizik és egyszer megpuszilta büdös cigis szájjal.Azóta undorodik a szájra puszitól.Majd megfognak változni mikor már kezdik érteni az intimitást.
A kérdező hozzászólása: és az mikor lesz kb, ezek a gyerekek 10 év körüliek.
Szerintem bizonyos korig normális dolog. Bár tíz éves korban már nem hiszem. Amikor a fiam pici volt én is adtam a szájára puszit, de ez lassan ahogy nõt elmaradt. Most 9 éves és nem adunk egymásnak puszit a szánkra. A lányom még csak 3 éves és õ igen is ad és kap is a szájára puszit de csak velem ilyen. Majd õ is leszokik róla egyszer hísz ez csak puszi.
Sok más külföldi kultúrában a száj puszival különböztetik meg a hovatartozást. Családon belül ez jobban elterjedt, mint barátok között. A szájpuszi a szorosabb összetartozást jelképezi. Azt hiszem, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy támogatja, vagy ellenzi ezt a szokást. A kislányom olykor kezet csókol, vagy a vállamat is megpuszilja. Sosem kértem tõle ilyet. Neki ez esik jól. Csak velem teszi, az apjával, nagyszüleivel sosem.
német ismerõseink is így köszöntik egymást a családban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!