Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy a mellemen a (161 db)

6. héten vagyok, az normális, hogy a mellem csak este fáj? Aggódom, hogy rosszat jelent

Volt már vetélésem, akkor vettem észre a vérzés el?tt még, hogy baj van, hogy a mellem már nem fájt annyira. Most a hatodik héten vagyok, a mellem össze vissza fáj, a színes is össze vissza változik... normális ez még? Orvoshoz csak 2 hét múlva tudok menni

Legjobb válasz: Szerintem azért érzed este, mert akkor vagy nyugalomba és jobban észre veszed. Napközben is fáj, csak sokkal inkább mással foglalkozol. De ne idegeskedj! Nekem az elején még viszkedett is, mint a fene, és hámlott is. Szóval fura dolgok történhetnek, ami nem jelent feltétlenül rosszat.

Szerintem azért érzed este, mert akkor vagy nyugalomba és jobban észre veszed. Napközben is fáj, csak sokkal inkább mással foglalkozol. De ne idegeskedj! Nekem az elején még viszkedett is, mint a fene, és hámlott is. Szóval fura dolgok történhetnek, ami nem jelent feltétlenül rosszat.
Örülj neki ha csak este fájt, a viszketés is a halálom.
Nekem mindig csak este fájt, amikor levettem a melltartót. Egyébként sosem, pedig szekáltam õket napközben is, nyomkodtam, meg ilyenek. :) Minden OK velünk, 19 hetes vagyok. Nekem is volt vetélésem, emiatt fóbiám is. Próbáld meg elhessegetni ezeket a gondolatokat, bár tudom, nehéz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Megpróbálom leküzdeni a fóbiát, és arra gondolni, hogy minden rendben :) Mégegyszer köszi!
Nekem is csak este fájnak a melleim amikor leveszem a melltartómat! Egyébként egyáltalán nem érzékenyek pedig azt hallottam és olvastam is, hogy ikreknél erõsebbek a tünetek!

Normális hogy a mellemen is van pár szőrszál nő létemre?

Igaz nagyon vékony szálúak,és csak akkor látszik ha világosba közelr?l megnézem.

Legjobb válasz: hát,akkor még szerencsés vagy,nekem fekete erõs undorító szálak vannak ott....:(( Mondjuk máshol is elég erõs a szõröm sajna. Csipesszel ki kell tépni õket.

hát, akkor még szerencsés vagy, nekem fekete erõs undorító szálak vannak ott....:(( Mondjuk máshol is elég erõs a szõröm sajna. Csipesszel ki kell tépni õket.
Nekem is van, szemöldökcsipesszel kiszedem és kész.:)
végül is normális. csak az nem ha ott hagyod õket.
az elsõ válasz adó vagyok.Azokat nem kitépni kel hanem kihúzni.
Normális, pár szõrszál majdnem minden nõnek van. Van akinek fekete és erõsebb, akkor érdemes lehet hormont nézni, hátha az okozza, de van aki csak ilyen típus. Nekem sûrû szõr van az egész mellkasomon és a melleimen is, de az szõkés. Viszont van pár hosszú barna szál, azokat szemöldökcsipesszel szedem ki 2-3 hetente. Nekem még a 2 mellem között is szõrös, persze annyira nem durván. Régen epiláltam, de már nem nyúlok hozzá ha nem muszáj, nehogy erõsödjön :( De ezeket a nagyobb feltûnõbb szálakat mindig tövestõl kitépheted csipesszel, attól nem lesz gond.
nekem csak apró pici szõke pihék vannak és eszembe nem jutna szõrteleníteni!!!
Nekem is van egy-kettõ, pedig nem vagyok egyébként nagyon szõrös. levágom, vagy kitépem csipesszel. Normális, de tényleg szedd le, mert nem vonzó.

3-4 hetes terhesen normális, hogy a mellem nem feszül, de a hasam fáj?

Fájt a hasam, 2 hétig - kb. 2 napja nagyjából elmúlt (azt tudom, hogy ez normális, mármint, hogy fáj).

Legjobb válasz: Szerintem érdemes elmenni még ma az orvoshoz. De nem aggódj nekem is így kezdõdött:) Vigyázz magadra!

Szerintem érdemes elmenni még ma az orvoshoz. De nem aggódj nekem is így kezdõdött:) Vigyázz magadra!
szerintem is mindenféleképpen menj el orvoshoz. kímélõ életmódot élj és pihenj rengeteget.
A kérdező hozzászólása: 3 mm....mármint kisebb, mint fél cm.....:)
Nekem viszont az egyiken szórva kis fehér szemölcsöcskék jelentek meg. Elõzõ terhességemnél a mell alatt csíkban végig. Azok most bebarnultak. Most pedig már az egyik mellemen is. Azt olvastam valahol, hogy nem ritka eset, hogy besötétülnek ezek a "jelenségek". Az elõzõ esetemmel voltam anno bõrgyógyásznál. Megvizsgálták, semmi kóros.

Normális hogy a mell bimbómon fehér potyog vannak?

Legjobb válasz: Nekem is van, a terhesség alatt alakultak ki, és még most is van belõlük, pedig már 2 éves a fiam. Nem mondta a védõnõ, hogy gond lenne, pedig régen nagyon sokat segített a szoptatásban (még fejni is õ tanított, úgyhogy látta közvetlen közelrõl).

Nekem is van, a terhesség alatt alakultak ki, és még most is van belõlük, pedig már 2 éves a fiam. Nem mondta a védõnõ, hogy gond lenne, pedig régen nagyon sokat segített a szoptatásban (még fejni is õ tanított, úgyhogy látta közvetlen közelrõl).

Normalis az hogy a mellem ugy faj, mintha izomlazam lenne a mellemben? Igy meg soha nem fajt!

2 nap van meg a nem vartig, szerintetek holnap regel tesztelhetnek?

Legjobb válasz: Sztem normális ezt érezni, elõfordul. Én is ilyet éreztem akkor,amikor terhes lettem, nemvárt elötti napon halvány pozit teszteltem 10-essel. De ettõl még ne éld bele magad,sõt ha kapsz egy nega tesztet,akkor sem, inkább várd meg,hogy elteljen pár nap,remélhetõleg nem jön meg és úgy tesztelj újra!

Sztem normális ezt érezni, elõfordul. Én is ilyet éreztem akkor, amikor terhes lettem, nemvárt elötti napon halvány pozit teszteltem 10-essel. De ettõl még ne éld bele magad, sõt ha kapsz egy nega tesztet, akkor sem, inkább várd meg, hogy elteljen pár nap, remélhetõleg nem jön meg és úgy tesztelj újra!
Van akinek mensi elõtt is szokott fájni. Ha nem szokott neked, akkor holnap már tesztelhetsz! :)
nekem is ugyanigy faj es tegnap pozit teszteltem nemvart utan 1 nappal!folyon aludnak es mintha mindenhol izomlazam lenne, de leginkabb a mellembe!!!
nekem is fájt a mellem mensi elött 2 nappal ált.onnan szoktam tudni hogy beteg leszek(gyógyszer alatt nem fájt).elõször azt hittem h meg fog jönni és azért, de mikor már mind a 2 mellem majd leszakadt akkor már kezdtem filózni a dolgon, hogy nem kéne e tesztet csinálni, pozitív lett.azóta már meg is született.szerintem egy érzékenyebb tesztel próbálkozhatsz már.
szia.na teszteltél?vagy megjött?
A kérdező hozzászólása: szia, nem jott meg de a teszt negativ!! szoval meg varok!
várj még pár napot és tesztelj újra, lehet csak késõi pé-d volt.remélem a legjobbakat. ja ird majd meg az eredményt.
Normális, másnál is.
Elárulok egy titkot... a melled egy intim zónád amit ha megérintenek az jól esik.
Teljesen normális: jól mûködnek az érzékeid!!!
Szerintem is! Ezt minden lány elvezi. Sõt az fiúknál is erogén zóna

Normális, hogy hidegben feszül a mellem?

feszül és fáj a mellem hidegben (még lakásban is )és ha lefürdök akkor elmúlik Tavaly nem volt ilyen. L21

Legjobb válasz: Igen, normális.

Igen, normális.

Normális, hogy egyik mellemet nagyobbnak érzem, mint a masikat? Menszi elott

mar egy hete faj a mellem, becsomosodott, gondolom a tejmirigyek. Menszi elott mindig beszokott. De a bal mellemet mintha nagyobbnak, kemenyebbnek ereznem, normalis ez?

Legjobb válasz: Normális.

Normális.
Teljesen normális!Szinte minden nõnek nagyobb az egyik.Dehogy miért vagyunk igy [email protected], azt nem tudom...

15. hétbe léptem. Normális, hogy még feszül a mellem rettenetesen?

Azt hittem 12 hetesen már elmúlik. Van más is így?

Legjobb válasz: Normális. Nem lehet mindenkinél egyforma. Semmi.

Normális. Nem lehet mindenkinél egyforma. Semmi.
Hidd el normális.nekem már kezdetektõl fogva feszül és fáj most vagyok 18 hetes.már ott tartok h kezdek hozzá szokni és felkészülni h valószinu ez a végéig így is lesz:()

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!