Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy a mellemen (161 db)

6. héten vagyok, az normális, hogy a mellem csak este fáj? Aggódom, hogy rosszat jelent

Volt már vetélésem, akkor vettem észre a vérzés el?tt még, hogy baj van, hogy a mellem már nem fájt annyira. Most a hatodik héten vagyok, a mellem össze vissza fáj, a színes is össze vissza változik... normális ez még? Orvoshoz csak 2 hét múlva tudok menni

Legjobb válasz: Szerintem azért érzed este, mert akkor vagy nyugalomba és jobban észre veszed. Napközben is fáj, csak sokkal inkább mással foglalkozol. De ne idegeskedj! Nekem az elején még viszkedett is, mint a fene, és hámlott is. Szóval fura dolgok történhetnek, ami nem jelent feltétlenül rosszat.

Szerintem azért érzed este, mert akkor vagy nyugalomba és jobban észre veszed. Napközben is fáj, csak sokkal inkább mással foglalkozol. De ne idegeskedj! Nekem az elején még viszkedett is, mint a fene, és hámlott is. Szóval fura dolgok történhetnek, ami nem jelent feltétlenül rosszat.
Örülj neki ha csak este fájt, a viszketés is a halálom.
Nekem mindig csak este fájt, amikor levettem a melltartót. Egyébként sosem, pedig szekáltam õket napközben is, nyomkodtam, meg ilyenek. :) Minden OK velünk, 19 hetes vagyok. Nekem is volt vetélésem, emiatt fóbiám is. Próbáld meg elhessegetni ezeket a gondolatokat, bár tudom, nehéz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Megpróbálom leküzdeni a fóbiát, és arra gondolni, hogy minden rendben :) Mégegyszer köszi!
Nekem is csak este fájnak a melleim amikor leveszem a melltartómat! Egyébként egyáltalán nem érzékenyek pedig azt hallottam és olvastam is, hogy ikreknél erõsebbek a tünetek!

Normális hogy a mellemen is van pár szőrszál nő létemre?

Igaz nagyon vékony szálúak,és csak akkor látszik ha világosba közelr?l megnézem.

Legjobb válasz: hát,akkor még szerencsés vagy,nekem fekete erõs undorító szálak vannak ott....:(( Mondjuk máshol is elég erõs a szõröm sajna. Csipesszel ki kell tépni õket.

hát, akkor még szerencsés vagy, nekem fekete erõs undorító szálak vannak ott....:(( Mondjuk máshol is elég erõs a szõröm sajna. Csipesszel ki kell tépni õket.
Nekem is van, szemöldökcsipesszel kiszedem és kész.:)
végül is normális. csak az nem ha ott hagyod õket.
az elsõ válasz adó vagyok.Azokat nem kitépni kel hanem kihúzni.
Normális, pár szõrszál majdnem minden nõnek van. Van akinek fekete és erõsebb, akkor érdemes lehet hormont nézni, hátha az okozza, de van aki csak ilyen típus. Nekem sûrû szõr van az egész mellkasomon és a melleimen is, de az szõkés. Viszont van pár hosszú barna szál, azokat szemöldökcsipesszel szedem ki 2-3 hetente. Nekem még a 2 mellem között is szõrös, persze annyira nem durván. Régen epiláltam, de már nem nyúlok hozzá ha nem muszáj, nehogy erõsödjön :( De ezeket a nagyobb feltûnõbb szálakat mindig tövestõl kitépheted csipesszel, attól nem lesz gond.
nekem csak apró pici szõke pihék vannak és eszembe nem jutna szõrteleníteni!!!
Nekem is van egy-kettõ, pedig nem vagyok egyébként nagyon szõrös. levágom, vagy kitépem csipesszel. Normális, de tényleg szedd le, mert nem vonzó.

3-4 hetes terhesen normális, hogy a mellem nem feszül, de a hasam fáj?

Fájt a hasam, 2 hétig - kb. 2 napja nagyjából elmúlt (azt tudom, hogy ez normális, mármint, hogy fáj).

Legjobb válasz: Szerintem érdemes elmenni még ma az orvoshoz. De nem aggódj nekem is így kezdõdött:) Vigyázz magadra!

Szerintem érdemes elmenni még ma az orvoshoz. De nem aggódj nekem is így kezdõdött:) Vigyázz magadra!
szerintem is mindenféleképpen menj el orvoshoz. kímélõ életmódot élj és pihenj rengeteget.
A kérdező hozzászólása: 3 mm....mármint kisebb, mint fél cm.....:)
Nekem viszont az egyiken szórva kis fehér szemölcsöcskék jelentek meg. Elõzõ terhességemnél a mell alatt csíkban végig. Azok most bebarnultak. Most pedig már az egyik mellemen is. Azt olvastam valahol, hogy nem ritka eset, hogy besötétülnek ezek a "jelenségek". Az elõzõ esetemmel voltam anno bõrgyógyásznál. Megvizsgálták, semmi kóros.

Normális hogy a mell bimbómon fehér potyog vannak?

Legjobb válasz: Nekem is van, a terhesség alatt alakultak ki, és még most is van belõlük, pedig már 2 éves a fiam. Nem mondta a védõnõ, hogy gond lenne, pedig régen nagyon sokat segített a szoptatásban (még fejni is õ tanított, úgyhogy látta közvetlen közelrõl).

Nekem is van, a terhesség alatt alakultak ki, és még most is van belõlük, pedig már 2 éves a fiam. Nem mondta a védõnõ, hogy gond lenne, pedig régen nagyon sokat segített a szoptatásban (még fejni is õ tanított, úgyhogy látta közvetlen közelrõl).
Normális, azért van mert növekedik, és te is fejlõdsz, szõrszálak meg valóban, elõfordulhatnak. Minden renden.
Görcs vagy csomó? A görcs az azért fáj...nem egy kis csomót érzel? Mert az normális. Nõni fog neked a melled.
Ha nem kellene megjönnie és úgy érzed csomós , akkor igen, de ne ijedj meg, nincs miért, fiatal vagy hormonális változásokon megy át a szervezeted.Anyukádnak mutasd meg ha tudod, biztos hogy egybõl megmondja a választ és megnyugtat.
A kérdező hozzászólása: most akkor mit csináljak?!
A kérdező hozzászólása: megmutatam neki azt mondta azért van mert nõ...de azt nem merem elmondani hogy néhány ével ezelött sokszor beütötem...:(
Attól függ hol ütötted meg, és mibe, mennyire.Sztem ne pánikolj, mindenképp mutasd meg anyudnak ha ennyire félsz, ez egy olyan dolog, amivel az ember hozzájuk nyugodtan fordulhat, miért félsz ennyire hozzá fordulni? Lehet teljesen feleslegesen mennél orvoshoz, ezért kellene vele , anyuddal beszélned.Én is mindent vele beszéltem meg, még most is közel 30 évesen, sokszor futok hozzá, anyu ez mi, mitõl lehet stb.Hidd el segít.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem nõvéremet meg is mutattam neki azt mondta azért van mert nõ a mellem....de azt nem mertem neki megmondani hogy pár ével ezelött a mellemet párszor megütötem...az nagy probléma?!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ, már nagyon megvoltam ijedve...köszönöm.
A kérdező hozzászólása: de nem merem.. az nem jo hogyha el megyek orvoshoz?
A görcs annyit jelent, hogy az izmok maguktól összehúzódnak. A mellben zsírszövet található, izom nem, így nem is állhat görcsbe. Célszerû lenne megmutatni egy orvosnak.
A kérdező hozzászólása: persze, már majdnem két éve...de most nagyon félek a mellem miatt. nem tudom mitcsináljak...senkinek se merek szolni ezért irtam ide hogy hátha itt tudnának segiteni!! Orvosnak megmutasam?!
Menstruálsz már, ha igen a nyirokcsomókat érezheted, megduzzadtak, mert lehet meg fog jönni, és akkor ez teljesen természetes.
Hidd el, nincs semmi baja! Ezért nem kell orvoshoz menni. Csak nõ. A barátnõidnek is ilyen...

Normalis az hogy a mellem ugy faj, mintha izomlazam lenne a mellemben? Igy meg soha nem fajt!

2 nap van meg a nem vartig, szerintetek holnap regel tesztelhetnek?

Legjobb válasz: Sztem normális ezt érezni, elõfordul. Én is ilyet éreztem akkor,amikor terhes lettem, nemvárt elötti napon halvány pozit teszteltem 10-essel. De ettõl még ne éld bele magad,sõt ha kapsz egy nega tesztet,akkor sem, inkább várd meg,hogy elteljen pár nap,remélhetõleg nem jön meg és úgy tesztelj újra!

Sztem normális ezt érezni, elõfordul. Én is ilyet éreztem akkor, amikor terhes lettem, nemvárt elötti napon halvány pozit teszteltem 10-essel. De ettõl még ne éld bele magad, sõt ha kapsz egy nega tesztet, akkor sem, inkább várd meg, hogy elteljen pár nap, remélhetõleg nem jön meg és úgy tesztelj újra!
Van akinek mensi elõtt is szokott fájni. Ha nem szokott neked, akkor holnap már tesztelhetsz! :)
nekem is ugyanigy faj es tegnap pozit teszteltem nemvart utan 1 nappal!folyon aludnak es mintha mindenhol izomlazam lenne, de leginkabb a mellembe!!!
nekem is fájt a mellem mensi elött 2 nappal ált.onnan szoktam tudni hogy beteg leszek(gyógyszer alatt nem fájt).elõször azt hittem h meg fog jönni és azért, de mikor már mind a 2 mellem majd leszakadt akkor már kezdtem filózni a dolgon, hogy nem kéne e tesztet csinálni, pozitív lett.azóta már meg is született.szerintem egy érzékenyebb tesztel próbálkozhatsz már.
szia.na teszteltél?vagy megjött?
A kérdező hozzászólása: szia, nem jott meg de a teszt negativ!! szoval meg varok!
várj még pár napot és tesztelj újra, lehet csak késõi pé-d volt.remélem a legjobbakat. ja ird majd meg az eredményt.

Normális, hogy egyik mellemet nagyobbnak érzem, mint a masikat? Menszi elott

mar egy hete faj a mellem, becsomosodott, gondolom a tejmirigyek. Menszi elott mindig beszokott. De a bal mellemet mintha nagyobbnak, kemenyebbnek ereznem, normalis ez?

Legjobb válasz: Normális.

Normális.
Teljesen normális!Szinte minden nõnek nagyobb az egyik.Dehogy miért vagyunk igy [email protected], azt nem tudom...

Az normális, hogy a egyik mellem nagyobb mint a másik? 12/L

Nem bunkó válaszokat szeretnék!

Legjobb válasz: Nekem a jobb mellem nagyobb.Természetes.

Nekem a jobb mellem nagyobb.Természetes.
Szinte mindenkinek nagyobb egy kicsivel az egyik, mint a másik.
teljesen természetes ha a bal melled nagyobb mint a jobb
senkinek sem egyforma
Minden lánynak van egy kis különbség a mellei között, pláne serdülõkorban.
még sokáig fog nõni nyugodj meg

Felkelés után rögtön azt nézem, hogy a mellem még mindig "nehéz", fáj -e.5 hetesen ez normális, nálad hogy volt? Túlizgulom?

A tünetek megvannak,2 pozitív teszt,doki csak egy hét múlva fogad.Azért nézegetem,mert gondolom,ha elhalna a baba,a mellfeszülés is megsz?nne.Addig ez tartja bennem a lelket.Nagyon izgulok,33 évesen els? terhesség.

Legjobb válasz: Ne izgulj,minden rendben van.nekem elmult a mell feszülés pisilni sem jártam sûrûn,és most itt van mellettem a 16 hós lányom.minden rendben lesz,csak nyugi.Gratulálok.

Ne izgulj, minden rendben van.nekem elmult a mell feszülés pisilni sem jártam sûrûn, és most itt van mellettem a 16 hós lányom.minden rendben lesz, csak nyugi.Gratulálok.
Normál az izgulásod. Még felesleges is menned ha nem vérzel vagy barnázol jövö héten is. Mert ha magán doki 2x fizetsz neki majd mert most max petezsákot lát és vissza fog hívni 1-2 hét múlva. De én is izgultam. Post így ahogy te. Egyik éjszaka állandóan wc-re jártam és reggel tök nem feszült a mellem és elkezdtem barnázni. Megijedtünk, ügyelet egyböl, de nem volt semmi baj. Aztán innentöl barnáztam érzékeny méhszáj miatt ami a 11-ik hétre elmúlt. De a mellem alapból feszült de elöfordult hogy annyira nem, vagty szinte egyáltalán. De teljesen a 11-ik hét körül múlt el. Viszont nött egy éretet (nagymellüként nagyon gáz) és az nem esett vissza. Szóval ne izgulj. Az izgulás azért is van mert ilyenkor a hormonjaid játszanak veled. Nekem a 6-ik hétkörül volt egy olyan 3 napom amikor rettegtem hogy elvetélek, nem tudtam kordában tartani magam, szinte megörültem, most úgyérzem mintha álmodtam volna. Feküdtem a kanappén és csak arra gondoltam hogy el fog menni. Aztán ez pár napig tartott és helyre álltam. Agódni most is aggódom de nem olyan vészes.
ne izgulj...nekem az elején kb 2 hétig tartott és elmult teljesen.a babucim egészséges most vagyunk 16 hetesek és mult hét ota fáj ujra a cicim.
Nyugi, minden rendben lesz.Ne görcsölj, lazíts, ezzel segítesz a legtöbbet a babádnak a szép fejlõdésben:) )Menjetek el kikapcsolódni a pároddal, barátnõkkel.Olyan jó egy ilyen édes titokkal társaságba menni:) )Gratulálok a picihez, merd hinni, hogy egészséges kisbaba növekszik odabenn.39+3hkm:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!..most is elsírtam magam, most éppen örömömben, ez végig így lesz?
Szia! De igy ám!:) én is nagyon érzékeny lettem.Az aggódásod pedig, mintha csak én irtam volna.Az elején minden napom azzal telt, hogy óránként néztem a betétem, a mellemet, és ha nem volt annyira hányingerem már akkor is ideges voltam.De nyugi, a terhességi tünetek nem jelentkeznek minden nap egyformán.Lesz amikor majd leszakadnak a melleid, másnap pedig meg sem érzed. Boldog Babavárást! 23 hetes km.
Ez majd elmúlik a 12-ik hét körül, vagy is gyengül ez az izgulás. De azért valamennyit benned marad. Minden wc-nél nézni fogod hogy vérzel-e. De a 84-éves nagymamám is azt mondta hoyg ö is minden terhességét végig idegeskedte.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!