Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy a barátnőmre, (155 db)

Szerintetek normális, hogy a barátnőm a péniszemet hercegnőnek hívja?

Legjobb válasz: Lehet, hogy azt szeretné, hogy a farkad legyen a házi állata. :) Csak ne hagyd neki, hogy aranyos ruhákba bújtassa, vagy kisminkelje mert az már NEM normális. :))

Lehet, hogy azt szeretné, hogy a farkad legyen a házi állata. :) Csak ne hagyd neki, hogy aranyos ruhákba bújtassa, vagy kisminkelje mert az már NEM normális. :) )
én mikuláskor ráhuztam egy piros zoknit és õ volt a mikulás bácsi!
Mondd neki, hogy már felnõtt vagy, így a farkad sem lehet herceg (pláne hercegnõ), tehát mostantól királlyá koronáztatik! XD
Inkább Herceg, mert a farkad mégis csak hímnemû! Egyébként szerintem normális. Bizonyára meg van elégedve vele, ezért becézi!
How to lose a guy in 10 days A kérdés vagy kamu vagy a csaj tanult a filmbõl :) )))))
Nem tudom milyen indíttatásból ered ez a "frappáns" elnevezés, de ha ffi lennék, nem venném éppen bóknak...

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.

Normális hogy a barátnőm angol bulldogja szellent?

Nem vicces rohadtul.. komolyválaszokat please.. :D 1 éves a kutyus.

Legjobb válasz: Minden kutya szellent. Általában ha sok, vagy csak tápot esznek.

Minden kutya szellent. Általában ha sok, vagy csak tápot esznek.
Igen, normális:D Nekem is volt angol bulldogom, egyszer sétáltunk, hátul jöt egy néni, a kutya meg szellent:D képzelheted hogy elvörösödtem:D én az enyimet mindig le "disznó"ztam.
Nekem Labradorom van és Õ is szokott, olyankor mindenki menekül! :)
az angol bulldogoknak ez jó szokásuk:) sztem bûbájosak és imádnivalók ennek ellenére:D kedves válaszoló, ezeknek a kutyusoknak mindegy mit adsz, mert kicsit "gázosak" alapból. nem a táp hibája. a probléma max. mérsékelhetõ.
mi az, hogy nagyon sokszor és sokat?....ha tényleg nagyon sokszor, akkor nem ártana tápot váltani...
miért ne lenne normális?
fingjál egy jót a fejére azt õis abba fogja hagyni.!..
A kérdező hozzászólása: akkor úgynézki hogy normáliis..:D:DDDdd
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Utolsó menj már orvoshoz..:D
A kérdező hozzászólása: mert nagyon sokszor és sokat.:S
Bulldog szokás...Teljesen normális.
bár milyen furcsa ennél a fajnál természetes mivel evés közben túl sok levegõt nyel és ettõl levegõ lesz a hasában lesz valahogy ki kell engednie ;)
A kérdező hozzászólása: Köszii a segítséget :)
nyugi énis szoktam fingani a barátnõm viszont nemszereti....pedig aztmondja kutya vagyok...

Szerintetek normalis hogy a baratnommel 18 evesen ilyeneket csinalunk? (lent a szoveg)

Eloszor a lepcsohazban zokniban lopakodtunk es ilyen mekego izet csorgettunk, tudjatok az a doboz amit ha elfordiasz mekeg. Aztan az erkelyen epitettunk lepedokbol bunkert es alatta fetrengtunk parnakkal. Majd poni clubbos szamitogepes jatekkal jatszottunk. A vegen meg lementunk a jatszora. Es azon gondolkodunk hogy ez lehet hogy nem normlais. 18/L

Legjobb válasz: ez tök cuki :D

ez tök cuki :D
az miért ne, tök ász hogy a csajod is benn van ezekben a marhaságokban:) )
A kérdező hozzászólása: Nem ugy baratno, mindketten lanyok vagyunk :)
a címet olvasva azt hittem valami gázos dolog lesz :D így ezzel semmi gond, sõt! legalább nem drogoztok meg talán nem hetente váltjátok a pasikat.
ennek biztos van vmi pszichológiai oka :D nem maradt ki ez a sok játék a gyerekkorotokból?
A kérdező hozzászólása: Nem maradt ki, akkor is rengeteget jatszottunk :D
Jóóó :D
Én a helyedbe bunkit építenék azt ott jól megbasznám! De a bunki hangszigetelt legyen mert hallani fogják az áh-áh oh yeah baby, fuck fuck fuck

Normális, hogy a barátnőm már nem kíván úgy mint az elején?

7 hónapja vagyunk együtt, az elején sokkal jobban kívánt és többet szexeltünk, azt mondja normális és midnen kapcsolatban így van, hogy id?vel csökken a szex mennyisége.

Legjobb válasz: nyomozz kicsit utána, biztos van valaki új a láthatáron...

nyomozz kicsit utána, biztos van valaki új a láthatáron...

Az normális hogy a barátnőm az orrába szívta cigidohányt?

elkezdet vmi jönni az orrábol olyan nyálkás volt, gondolom takony, elkezdett szédülni, hányingere lett, és olyan furcsán kapart a torka..:// más is csinál ilyet cigidohánnyal?!

Legjobb válasz: nem. a barátnõd meg elég retardált.

nem. a barátnõd meg elég retardált.
Nem lehet, hogy nem dohány volt, hanem tubák?
A kérdező hozzászólása: nem.., rendes slager dohány
A kérdező hozzászólása: miért?
Mert milyen agyhalott szív az orrába sláger dohányt???

Normális, hogy a barátnőmet feszélyezi a barátok és az én együttes jelenlétem?

Most nemrég mondta, hogy szilveszterkor ne számítsak rá, hogy együtt bulizunk, mert ? a szülei barátainak a gyerekeivel szokott akkor lenni, hívni pedig nem szeretne közéjük, mert akkor ? szerencsétlenül érzi magát, ha egymást nem ismer? barátaival, ismer?seivel csinál programot. Ez nekem kissé rosszul esik, fura. Csak nézett nagy szemekkel, hogy mi zavar ezen engem?

Legjobb válasz: nem

nem
A kérdező hozzászólása: Ja igen: õ 22, én 21. Röhej, de így van.
engem is zavarna..ha a barátaim barátaival vagyok akkor velük foglalkoznak inkább engem meg le se sz*rnak...ha meg két barátom találkozik akkor kínos csend van mert ha egyikkel beszélek a másik mellõzöttnek érzi magát és fordítva..egymással meg nyilván nem fognak intimebb dolgokról beszélgetni amienekrõl az igazi barátok szoktak...
Kérdezõ, a párod egy igazán ostoba, önzõ személy. Miért kell ilyenekkel szórakoznod? Én már megtudtam , hogy nem érdemes. Majd Te is meg fogod! Vagy most lépsz. Istenem, ekkora ostoba embert, mint a párod.
A kérdező hozzászólása: Én ilyen szituációban nem érzem magam mellõzöttnek, mivel be szoktam kapcsolódni a beszélgetésbe. A kommunikáció kétirányú, tehát ha én nem beszélek valaki(k)hez, persze hogy "le se szarnak"... Azért értem, amit írsz, de ennyire szélsõséges csak nem vagy, mint barátnõm?
A kérdező hozzászólása: Ezt a 2.-nak írtam. Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a többit!
" A kommunikáció kétirányú, tehát ha én nem beszélek valaki(k)hez, persze hogy "le se szarnak"... " igen de ha köztük már meg van az ismertség egy idõ után úgyis az lesz hogy "ez meg mit szól bele" komolyan ha nem a beszédükön, de a testbeszédükön látom...
A kérdező hozzászólása: Ez szerintem csak egy alaptalan félelem. Ha pedig nem alaptalan, akkor az a társaság nem érdemli meg, hogy foglalkozzak velük. Én sohasem gondolok a társaságban "újoncnak" számító arcokról olyat, hogy "ez meg mit szól bele", és szerintem így normális!
akkor te jófej vagy:P

Szerintetek ez így normális, hogy a barátnőm a domináns fél a kapcsolatunkban?

szóval ? irányít, és a szexet is, viszont ott is az van hogy én orálisan kielégítem, ? pedig megdug engemet egy felcsatolhatóval, amit együtt rendeltünk csak kipróbálásra anno. én élvezem is, meg minden, de néha eléggé undorodom magamtól emiatt. ráadásulé megkérdeztem, miért jó ez neki, de ? azt mondta nagyon izgatja ha én vagyok a "Lány" és ? a fiú az ágyban, és ez kicsit mellbevágott. azért nem vagyok én lány vagy mi. és ez az egész lehet nem is túl egészséges, annak ellenére hogy jólesik. Most akkor szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Gáznak érzed? Akkor gáz, és tegyél ellene! Ha meg neked és neki is így jó, akkor nem gáz. Ezt nincs joga egy külsõ embernek megmondani h ez most gáz vagy nem!

Gáznak érzed? Akkor gáz, és tegyél ellene! Ha meg neked és neki is így jó, akkor nem gáz. Ezt nincs joga egy külsõ embernek megmondani h ez most gáz vagy nem!
Ha mindig ez van akkor nem egészséges dolog. Légy férfi és állj a sarkadra. Így egy papucsnak tûnsz. Bocsi a kifejezésért. 30/N.
mekkora gyökér vagy, .. az egy dolog ha egy nö ennyire betud vadulni..na de hogy lánynak tartson egy pasit..-."vagy mi a szösz.. [email protected] van farkad neked kell oda álni neked kell elérni azt .. papucs 22/L
legközelebb csinálhatnátok hárman, 2 pasi + õ és mindenki mindenhova bármit rakhatna... amúgy szerintem a bnõd perverz állat :P
ne haragudj csináltam már énis egy két érdekesebb dolgot de ez beteg!! Te vagy nagyon homár vagy hogy engeded vagy nem tudom mi bajod van. de engem a csajom se dugjon má seggbe... keress egy pasit akkor..
Amikor erre kér, hogy análisan közösüljön veled, engedd. Majd mikor megunod, megfogod a péniszed és te is bedugod neki az ánuszába. És mondod: -Kislány most nincs mese, farkaskoma belesett :) ÜDV23F
Persze, normális. Fõleg hogy újabb posztokat gyûjtesz a puruttya oldalakra.
csapj oda neki és mutasd meg neki végre, hogy ki az úr a háznál!
vedd fel videóra!
Te nem lányszerûség vagy, hanem tényleg nõ!!!:) Õ dug téged, gondolkodj ombre! Mellbevágott, hogy azt mondta, hogy izgatja, ha te vagy a lány? Dehát az is vagy komám!
bazz és én még arra gondoltam, a dõlt betûs rész elolvasása után, hogy csak simán papucs vagy, de ez már anál (= annál, bocs, nem hagyhattam ki XD) durvább. Javaslom, a korábban leírtak szerint, fogd meg, fektesd a hasára és te is rakd meg jól ánuszba. -AfroAmerikai-
Ez biztos nem normális felállás egy kapcsolatban! Az hogy az ember kíváncsi és kipróbál újdonságokat, az egy dolog. De hogy neki már az a természetes hogy így csináljátok, lánynak tekint és még élvezi is hogy õ a 'pasi', ez szerintem beteges. De nem értem miért hagytad ennyi ideig. Nekem gusztusom nem lenne ilyet tenni a barátommal, milyen megalázó már... 20L
Sztem leszbikus hajlam van a nõdben, amit nem ártana ha megbeszélnétek! Tényleg kocsogot csinál belõled, és lehet ha abbahagyjátok a döfködésed, utána hiányozni fog, és keresel egy pasit magadnak, és míg eddig normális pasi voltál, átmész homárba!!! én biztos hogy addig nyomnám hátulról análba a csajt míg azt nem mondja, hogy oké, nem akarok többet olyat játszani, hogy lány vagy. meg nnem ártana szexterapeutához fordulnotok, sztem...
Egyetertek az utolsoval, sztm is a csajszid kicsit leszbi...sztm se hagyd neki es azzal is egyetertek h kapd el te is 1x hatulrol es jol csinald meg hatha tobbet nem kivanja. amugy azt megkerdezhetem h mennyire gyakoriak az ilyen dolgok nalatok, Vagy a szex mostmar nallatok CSAK errol szol.normalis szexualis kapcsolat abszolut nincs koztetetk? Es tarsasagban h viselkedik, ott is adja a nagyot?
én is mondom éha a páromnak h ugy lenék pasi és ugy megd.gnám h 2hétig ülni-menni nem tudna. ez valakinél van, nade nekem azért eszembe nem jutna bedugni neki vmit. az amugy i sfáj (legalább is nekem aki nem szeretm az anált, mert a s.eggem [email protected]ásra van d ez már off lenne ugyh ne menjünk bele:D )nade még az is ok h néha, meg 1szer kipróbáljátok, nade h mindig??? pláne ebben neked semmi élvzet nincs ugy fizikálisan gondolom.én ha a helyedben lennék elkapnám és jol megraknám:D nekem is egybõl eltünnek ezek a fantáziálások ha elkap a barátom és rájövök h az is milyen jó tud lenni, ha elkap lefog és jól meg... :D akor érzem h õ az erõs ffi, én pedig a gyenge nõ :) 21L
Szerintem a barátnõd lezbi, te meg kezdesz melegedni, hogyha hagyod, hogy a csajod seggbek.úrjon. ez nagyon nem normális. szerintem szakíts vele, amíg nem késõ. Én is szeretek néha domináns lenni, de ez csak abban nyilvánul meg, hogy néha lefogom a barátomat, meg meglovagolom. Szerintem kb ennyi fér bele a normális szexbe. 20/L
Engem nagyon érdekelne, hogy oké, hogy õ felcsatolhatóval megdug téged de te is szoktad õt? Akár elõre vagy akár fenékbe?:)
A második válaszoló véleményét osztom. Vedd kezedbe a dolgokat és tanítsd rendre!
Vigyázz, mert a következõ lépés meg az lesz, hogy kapsz tõle harisnyát és szoknyát, amit viselhetsz otthon meg szex közben. XD Bár ha neked jó, hogy a farkad csak dísznek van, és nem használod... :P
bocs hogy ezt mondom de a barátnõd tényleg betegXD csatlakozok pár elõttem szólóhoz ilyenkor fogjad és dugd te is seggbe mint állat....:)
Ha neked jól esik, akkor nem mindegy, hogy fiú vagy lány vagy? Csinálhatjátok esetleg felváltva is, egyik nap te, másik nap õ a "lány". 17/L
Nekem próbálna egyszer felcsatolhatóval jönni egy csaj. Ott helyben jól megraknám fenékbe, hogy egy életre megjegyezze, ki a fiú, és ki a lány...
A kérdező hozzászólása: Igazából jól esik, de ez a lányos beszólása nagyon megingatott, mert azért már bocsi, de én fiú vagyok, nem lány....és olyan érzésem van mintha ettõl valami lány szerüség lennék, és emiatt érzem úgy hogy ez nemnormális, és lehet jól is éreztem:S
A kérdező hozzászólása: elsõ, pasit? fuj, keress magadnak te:D lehet perverz de azért én is az vagyok.
Na látod, már a nõk is ezt mondják, lásd például az utolsó hozzászólást. Fantáziálni róla egy dolog, sõt még az is lehet, hogy izgatna kicsit, ha egyszer szóba hozná ezt a fordított szereposztást, de csak azért, mert tudom, hogy hiába beszél, a végén úgyis én fogom ledönteni és fenékbe dugni õt. :D

Az normális, hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már majdnem 2 éve, petting volt már meg ilyesmi. Aztán lefekudtunk, de nem jutott el az orgazmusig mért nem? Velem van baj? Hogy lehetne jobb?

Legjobb válasz: HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.

HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.
Petting alatt feltételezem elélvezett, de szex közben nem, gondolom ez volt a bajod? Kérd meg hogy izgassa a csiklóját a kezével szeretkezés közben, vagy legyen õ felül és dörzsölje a csiklóját a testedhez.
légy türelmes. nem megy el mindenki az elsõ alkalommal, meg van aki 10edszerre se, de majd ha gyakoroltok, próbálgattok eztazt, más póz stb, akkor 20adjára, 25ödjére menni fog. nem kell rögtön kétségbeesni
Nem értek egyet az elõzõ felhasználóval. Mindenki képes elélvezni akár az elsõ alkalommal, ha a megfelelõ kezekben van. Semmiképpen ne nyugodjatok bele abba, hogy nem oké a szex, tegyetek érte hogy jó legyen. Úgy látom hogy a szándék megvan, de le is kell vetkõzni a gátlásokat és beszélgetni is kell róla. Tanítsátok meg egymást, fedezzétek fel a testeteket, nem szabad megijedni vagy meghátrálni.
ha mindenki képes lenne elélvezni az elsõ alkalomkor, akkor egy ilyen odaadó párnak se lenne problémája, mert nem gondolom h a csaj rossz kezekbe lenne, ha a srác ennyire odafigyel a dologra.akkor az egész világnak nem lenne ezzel probléma, szóval ez kicsit könnyelmû elszólás volt, nem lenne ennyi erre vonatkozó kérdés, ha ez ilyen egyszerû lenne. szerintem igenis gyakorlás kérdése, kitapasztalni, hogy a jó, és persze a lányon is múlik, hogy mikor tudja maximálisan elengedni magát ahhoz h hüvelyi orgazmusa is legyen.

Szerintetek normális, hogy a barátnőm kislánya már betöltötte a 14. hónapot, de még nincs foga?

Legjobb válasz: Az én fiamnak 13 hónaposan jött ki az elsõ foga. Minél késõbb jönnek ki a fogak annál egészségesebbek, és erõsebbek. Szerintem nem gond mert egyszer úgyis ki jönnek, de ha aggódtok miatta akkor kérdeztétek meg az orvost. Most 20 éves a fiam és nagyon jók a fogai és szépek.

Az én fiamnak 13 hónaposan jött ki az elsõ foga. Minél késõbb jönnek ki a fogak annál egészségesebbek, és erõsebbek. Szerintem nem gond mert egyszer úgyis ki jönnek, de ha aggódtok miatta akkor kérdeztétek meg az orvost. Most 20 éves a fiam és nagyon jók a fogai és szépek.
teljesen normális :) egyébként mit tudnátok csinálni?
Szia!!!Igen, teljesen normális.Én is paráztam emiatt, még egy fogorvost is megkérdeztem ez ügyben, ugyan is az én lányomnak 14 hónaposan bújt ki az elsõ, utána viszont 3 héten belül rögtön 4 foga lett.Most 15 hós, folyamatosan bújnak ki a fogacskái.Nem kell aggódni, olyan még nem volt, hogy ne jöjjön ki a fog :-)Bár mi megszenvedtük rendesen, kínozta 2 hónapig a dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!