Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy a (7240 db)

Az mennyire normális, hogy a gép aksija 693%-ra van feltöltve?

Legjobb válasz: Az teljesen normális. Azt jelenti, hogy majdnem 7 db aksid van. Most komolyan szerinted normális ez? :D

Az teljesen normális. Azt jelenti, hogy majdnem 7 db aksid van. Most komolyan szerinted normális ez? :D
Valószínûleg innen lemaradt egy számjegy: Full Charge Capacity: 4895 MWh Ha a Windows jól kiírja, akkor nem a mérõvel van gond. Szar a program. Amúgy milyen HW monitor ez?
teljesen normális ... de én 1500%-ig szoktam tölteni! de van amikor feltöltöm 10.000%-ig akkor kibír 1 hónapot folyamatos használat mellett!
A kérdező hozzászólása: Most néztem a HW monitor programban
A kérdező hozzászólása: Igen... de nekem csak 1 van :D
A kérdező hozzászólása: De most komolyan. Ezt írja: Current voltage: 11.946 V Designed capacity: 57720 MWh Full Charge Capacity: 4895 MWh Current Capacity: 34221 MWh Wear level: 92% Charge level: 699% (azóta több lett) A Windows szerint meg még csak 60%
A kérdező hozzászólása: 1.21.0 De csak az ingyenes verzió
Ne búslakodj. Nekem a gépem azt írja ki hogy "255% töltõdik" :) Együtt érzek veled.
Amúgy szerintem lemaradt a tizedesvesszõ :)
Igen, normális.
Nekem is így volt, mikor elkezdtem, és így is maradt végig, amíg szedtem. Most abbahagytam, de most sem lett olyan sok, mint régen volt.
Igen normális, hogy kevesebb a vér mennyisége! A vérzés ideje a megszokottnál akár több nappal rövidebb is lehet!
Normális. Biztos jó segged lehet.
Szeretjük a jó segget ennyi.
Normális hát. A pasik szeretik a szép feneket.
Én is szeretem a szép popsikat! Én is sokat simogatom a kedvesemnek. Szereti. Nem megyek el mellette, mögötte úgy, hogy nem simogatom meg a fenekét és nem csókolok bele a nyakába! Teljesen normális! F.
Ez a világ legtermészetesebb dolga! Akkor lesz gond ha már nem fogja fogdosni.
A kérdező hozzászólása: Ez a nem tud érintés nélkül elmenni dolog nálunk is van. Ha magunk közt vagyunk sokszor, ha akar valamit úgy szól, hogy hallod kerek seggû? A popsi mánia akkor ezek szerint normális? :)
Normális. Én is imádom a szép kerek popsit :)
normális... a szép popsi izgató! Amúgy neked nem izgató az érintése? mert ha PL azt jobban élvezed ha a csöcsöd markolássza, akkor mondd meg neki!:)

Az normális hogy a tegnap vásárolt laptopomnak tűz forró a töltője mikor töltöm? Dell Inspiron N5110

Legjobb válasz: Olyan szempontból normális, hogy ez megszokott jelenség gagyi adaptereknél, olyan szempontból meg nem normális, hogy ez arra utal, hogy gagyi. Elvileg kárt nem csinál, csak pazarolja az áramot.

Olyan szempontból normális, hogy ez megszokott jelenség gagyi adaptereknél, olyan szempontból meg nem normális, hogy ez arra utal, hogy gagyi. Elvileg kárt nem csinál, csak pazarolja az áramot.
Nekem is melegszik csak arra figyelj hogy ne rakd olyan dologra aminek árt a hõ, vagy megtud gyulladni.
Igen, az akkuk lemerülnek, ha használjuk. Ez úgyszólván általánosnak mondható...... Muszáj, hogy akkuról menjen a gép? Ha van rá mód, használd töltõrõl.
Ha nagyon meleg van a szobában, akkor normális. Most nekem is forró a HP töltõm, amikor nincs meleg akkor meg nem.
Bírják, így vannak tervezve, a gagyik is, meg a nemgagyik is melegednek.
A kérdező hozzászólása: és az normális hogy mostmár 3-4 napja megvan és naponta 2-3szor tölteni kell?? :/

Normalis hogy a 11 honapos kislanyomnak minden etkezes utan van szeklete? Es hogy amit 13kor evett az mar ki is jott belole? Felszivodik-e valami ilyen rovid ido alatt?

Legjobb válasz: Szerintem normális. Az én lányomnak is volt sokáig napi 5-6. Kb. 4 óra után láttam viszont a kaját, amit megevett. Most 13,5 hónapos és kb 2-3 kaka van. De van hogy több vagy kevesebb. Én is aggódtam akkor, de normálisan fejlõdött és nem láttam egyéb dolgot rajta.Ne aggódj! :-)

Szerintem normális. Az én lányomnak is volt sokáig napi 5-6. Kb. 4 óra után láttam viszont a kaját, amit megevett. Most 13, 5 hónapos és kb 2-3 kaka van. De van hogy több vagy kevesebb. Én is aggódtam akkor, de normálisan fejlõdött és nem láttam egyéb dolgot rajta.Ne aggódj! :-)

SŰRGÕS bölcsességfog műtét után 5 nappal normális hogy kellemetlen a rágás, és normális hogy a varrat tetején fehér réteg van?

tudom hogy a szájban fehér a seb,de ez olyan furcsa,mosom a tetejét,szóval remélem nem lepedék mert az orvosom azt mondta hogy a lepedéket le kell mosni,de szerintem ez a seb ezért nem piszkálom. Viszont fáj amikor nyelek,vagy zsemlét pl még mindíg nem tudok enni mer akkor fáj a fog helye,a másik meg hogy 5 nap után még mindíg épphogy kitudom nyitni a szám(pl.egy szendvicsbe nem tudok beleharapni) és ráadásul,holnap után megyek varratszedésre,hogy szedi ki a varratot mikor ki se tudom akkorára nyitni a szám? általában a m?tét napjától számítva egy hét mire a varratot kiszedik,akkorra be kell forrnia a sebnek? vagy akkor még b?ven van mit gyógyulnia? varratszedés után már normálisan lehet enni,rágni mindent?fáj a varratszedés, sokan mondják hogy igen mert hogy belen? a cérna az inybe és lecsípik és az kellemetlen...

Legjobb válasz: varratszedés után is gyógyul még jócskán, annak a kráternek el kell tûnnie, ahhoz pedig idõ kell. Maga a mûvelet nekem minden esetben inkább szúrt, mint fájt, tényleg olyan volt, mintha az olló hegyével véletlenül megszúrta volna az ínyemet. Az is normális, hogy nem tudod teljesen kinyitni a szád. Nyugi, ne parázz rá ennyire, foglalkozz más dolgokkal is, foglald le magad! A fehér szél is normális.

varratszedés után is gyógyul még jócskán, annak a kráternek el kell tûnnie, ahhoz pedig idõ kell. Maga a mûvelet nekem minden esetben inkább szúrt, mint fájt, tényleg olyan volt, mintha az olló hegyével véletlenül megszúrta volna az ínyemet. Az is normális, hogy nem tudod teljesen kinyitni a szád. Nyugi, ne parázz rá ennyire, foglalkozz más dolgokkal is, foglald le magad! A fehér szél is normális.
A kérdező hozzászólása: mér, a varratszedés után szétnyílik a seb? mármint lyuk fog ott keletkezni?
igen, mert a két lebenyt tartja össze a varrat csak
A kérdező hozzászólása: hát de akkor ezek szerint még csak ott kezdõdik a gyógyulás, mert akkor ott megint nem lehet tejterméket enni stb..nem? lenne még 1 kérdésem, mentolos eukaliptuszos cukrot lehet szopogatni?
Aha, bölcsességfog húzás után egy darabig még szenved vele az ember, talán 1-2 hét is lehet. De nem emléxem pontosan, régen volt. Bár nekem varrni nem kellett, de úgy is eltartott egy darabig, mire minden visszaállt normálisba.
nekem tegnap mutottek ki a bal also bolcsessegfogam. jovohet szerdan kell mennem varratszedesrem , ma csikeltaitas volt. az arcom triplajara dagadt, nem birom kinyitni a szamat! varrat szedesrol olvastam azt is hogy faj es azt is hogy nem. akkor?? ez most komoly hogy utana szetnyilik?? en enni meg semmit se birok, csak levest, meg inni is nehezen, hiszen a dagadastol nembirom kinyitni a szam :S
*csikeltavolitas

Normális, hogy a kisbabám állandóan pukizik?

Születése óta, most 2 és fél hónapos. Nem fáj semmije.

Legjobb válasz: Az én babám is sokat csinálja, õ 3 hetes. Szerintem teljesen normális.Akkor lenne gond,hogyha nem pukizna,mert akkor fájna a pocija. Nyugodj meg ez így normális.

Az én babám is sokat csinálja, õ 3 hetes. Szerintem teljesen normális.Akkor lenne gond, hogyha nem pukizna, mert akkor fájna a pocija. Nyugodj meg ez így normális.
Én még csak babára várok, de a keresztfiam is ilyen volt, szinte abba sem hagyta! A pocakja akkor fájt, ha nem sikerült neki a puki! Szerintem, jobb ha kijön! Pár hónaposan abbahagyta!
Sztem is jó, így legalább nem fáj a hasa, és nem szenved.Jó a bélmûködése.
ÖRÜLJ NEKI AKKOR LEGALÁBB NEM LESZ HASFÁJÓS!!!!!!Ez a jó ha mennek a szelek rendesen.
még csak a pocimban van a babám, de úgy gondolom az jó, ha pukizik.hisz nekünk felnõtteknek is az okoz gondot, ha se puki se " pá " :D
A kérdező hozzászólása: Akkor jó:) Köszi lányok!
Az en babam is sokat pukizik, es amig nem jon ki van hogy sir meg latszik rajtaa hogy kinlodik, es miutan sikerul neki mindig elmosolyodik es megnyugszik, ugyhogy biztos jo.
csatlakozom, még jó, h jön a puki, valahol ki kell jönnie a levegõnek :0) vagy fönt vagy lent, a ti esetetekben lent :0)

Az normális, hogy a szülés közeledtével egyre izgatottabb vagyok?

Legjobb válasz: persze hogy normális! az nem lenne normális ha egyáltalán nem lennél izgatott. sok boldogságot a babához

persze hogy normális! az nem lenne normális ha egyáltalán nem lennél izgatott. sok boldogságot a babához

Hólyaghurutnál normális, hogy a levegõvétel is fáj?

Napok óta fáj a bal bordám és környéke. A háziorvos kitapintotta, hogy a vesém és a vastagbelem is érzékeny nyomásra. Vizeletteszt +-es, felírt egy gyengébb antibiotikumot. Viszont a fájdalom egyre nagyobb, köhögés, tüsszentés, egy rossz mozdulat, és sírni tudnék. Olyan, mintha nyomná a vesém a tüdõmet meg a beleimet.

Legjobb válasz: Nem normális. Mindenképpen menj másik orvoshoz!

Nem normális. Mindenképpen menj másik orvoshoz!

Szerintetek normális, hogy a barátom néha minden ok nélkül felpofoz?

És nekem ez még tetszik is...

Legjobb válasz: Ha neked is tetszik, akkor teljesen normális. Egyszer csupa szeretetbõl vissza is üthetnél, vagy hagyhatnád, hogy leszúrkáljon, hátha az is bejön.

Ha neked is tetszik, akkor teljesen normális. Egyszer csupa szeretetbõl vissza is üthetnél, vagy hagyhatnád, hogy leszúrkáljon, hátha az is bejön.
Akkor nincs kérdés. Másoknak: mióta zárták be az összes õrültek házát?
#8: ??? (Megártott a kannásbor, vagy mi?)
#7 te nem tudsz olvasni, vagy retardált vagy?
Felpofoz?!?! Az elsõ alkalommal menj le a rendõrségre. Lesittelik a csávót pár évre. Meg is érdemli. Vagy veresd meg.
Ez minden normális kapcsolatban így van
Normálisnak egyáltalán nem normális de, ha ez neked tetszik és boldoggá tesz akkor örülj, hogy olyan párt találtál akivel jól összepasszoltok. És errõl nem kell senki másnak tudnia, a ti dolgotok.
Szánalmas vagy kérdezõ!
Persze, teljesen normális.
Okkal ok nélkül sem normális , eltudok olyan helyzetet képzelni mikor egy kicsi pajkosság pofon belefér szex közbe , de csak ha megbeszéltétek hogy ez oké. F/20
#9: Minek menne a rendõrségre, ha tetszik neki? Téged a fejedre ejtettek kiskorodban?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!