Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy 3 hetes babám (18 db)

Az normális, hogy 3 hetes babámnak gyakran folyik ki a tej az orrán?

Legjobb válasz: Nekem 3 hós a babám, és 2x elõfordult ilyen velünk is. Azt mondták anyatejes babáknál elõfordul. Ha túl sûrûn, azért kérdezz rá a dokira a biztonság kedvéért

Nekem 3 hós a babám, és 2x elõfordult ilyen velünk is. Azt mondták anyatejes babáknál elõfordul. Ha túl sûrûn, azért kérdezz rá a dokira a biztonság kedvéért
Szia! Normális, felbüfögi az orrába.A fiam hat hónapos, de még sokszor van tej neki is az orrában, be szoktam fújni steimarral és kiporszívózóm. /Z/

Normális hogy 3 hetes babának 2-3 óánként van széklete?

Kicsit olyan vizeses a szélete mindha hasmenése lenne.Lehetséges hogy hasmenése van?Szoptatom,meg Hipp teát adok neki ami 1 hetes kortól van.Kicsit hasfájós mostanában,de csak este 8-tól 10ig,aztán elalszik.Kicsit idegesít hogy naponta 8-10 alkalommal kakil.köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Ez normálisNincsen hasmenése.nekem a babám eleinte minden eve´s után kakilt.majd csökken az idö elörehaladta´val.

Ez normálisNincsen hasmenése.nekem a babám eleinte minden eve´s után kakilt.majd csökken az idö elörehaladta´val.
Szia! Nyugodj meg, nincs vele semmi baj! Vagyis az én pici lányom kb. 2 hónapos koráig 1 1, 5 - 2 óránként szopizott és akkor tisztába is kellett tennem a kakitól. Nem is gondoltam rá, hogy ez baj!? Szerintem ez teljesen természetes, hogy amit a szervezete nem dolgoz fel azt kikakilja. Az a lényeg, hogy szépen fejlõdjön!!! Üdv. és jó babázást. -4 hónapos picilány anyukája-
A kérdező hozzászólása: Igen szépen fejlõdik, mert 4kg és 50cm született, és most 4650gm, és 57cm.Csak az aggasztott hogy mikkor tisztába teszem utánna még van ugy hogy 2 alkalommal bekakil, de nem olyan keményebb a széklete mint pár héttel, hanem ez teljessen híg.Viszont kívánok mindenkinek jo babázást!!!
Ez csak jó, azt jelenti, hogy szépen fejlõdik :)

Normális, hogy 3 hetes babámnak alvás közben, sokszor sírásra húzódik a szája?

Alszik, aztán egyszer olyan, mintha mindjárt sírna. Van,hogy fel is sír, aztán alszik tovább! Ez normális?

Legjobb válasz: Igen, meg az is mikor mosolyognak almukban. Olyan tundik. En orakig neztem kisfiamat mikor aludt.

Igen, meg az is mikor mosolyognak almukban. Olyan tundik. En orakig neztem kisfiamat mikor aludt.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak kezdtem megijedni! Mosolyogni is szokott, bár azt ritkábban!:)
Fejlõdik az idegrendszere amit (úgy tudom)alvás közben dolgoz fel. Mikor kicsit idõsebb lesz, megfigyelheted, hogy ha a nap során kellemes ingerek érik amik boldoggá teszik õt, akkor álmában többnyire mosolyog majd. Legalábbis az én lányom ezt csinálta:) Vasárnap lesz egy élves a kisasszony
Utolsó vagyok... egy évest akartam írni:)
Az én kislányom is gyakran csinálta. Sõt még most is, pedig már 3 hónapos! Ne aggódj semmi gond ezzel, tök normális dolog! Egyik ismerõsöm egyszer azt mondta, hogy még ilyenkor a szülésrõl vagyis a születésrõl álmodnak. Hát lehetséges!


Egy 3 hetes babának mennyire éles a látása? És normális hogy ennyi idősen 4600gramm a súlya?

3850g-mal született és ma 4600g-ot mértek.(tápszeres) És mennyire láthat szerintetek a babám? A fényekre reagál de néha kancsít de gondolom még nem tisztán lát. Akkor engem se lát közelr?l se , de csak megismer valamilyen szinten?

Legjobb válasz: 2 hós korig 20cm-re tudnak fixálni még. ez a hízás normális. de nézd meg a kiskönyvében a súlydiagramot az is mutatja.

2 hós korig 20cm-re tudnak fixálni még. ez a hízás normális. de nézd meg a kiskönyvében a súlydiagramot az is mutatja.
Az én babám 5 hetes egy hete már rám mosolyog és követi az ujjamat a szemével. A kancsalítás még tök normális náluk. Õ anyagtejes 3370 gr-mal jöttünk haza a kórházból, már 4770 gr.

Normális, hogy a 3 hetes babám nem tudja bekapni a hüvelyk ujját?

Próbálkozik, de csak az egész öklét tudja. Nem mintha akarnám, hogy szopja az ujját, csak fura, mert már az anyaméhben is csinálják.

Legjobb válasz: szia! nekem a kislányom 3 hónapos és még õ se jött rá hogy hogyan kell szopizni az ujját!! õ is az egész öklét beveszi a szájába!!állítólag olyan 4-5 hónaposan jönnak rá hogy hogyis kell ezt csinálni!!üdv

szia! nekem a kislányom 3 hónapos és még õ se jött rá hogy hogyan kell szopizni az ujját!! õ is az egész öklét beveszi a szájába!!állítólag olyan 4-5 hónaposan jönnak rá hogy hogyis kell ezt csinálni!!üdv
A kérdező hozzászólása: Jajj, köszi szépen:) Akkor nem aggódom.
Persze, hogy nomrális, 4hónapos korában kezdte el a kislányom, és azota a játékcumit ki is köpi.
Igen normális, NE AGGÓDJ!
Az én két hónaos babám a mutató ujját találja meg idõnként, rém mókás :)

3 hetes babának mi a normális testhőmérséklete? Hány foktól számít lázasnak? És hogy lehet csillapítani?

Legjobb válasz: Szia! A gyerekeknek általában magasabb a testhõmérsékletük mint a felnõtteknek. 38 foktól számítanak õk is lázasnak, és amikor ilyen pici volt a kisfiam, a doktornõ írt fel kúpot, ami lázcsillapító. A nurofen és társai csak 3 hós kortól adhatóak.

Szia! A gyerekeknek általában magasabb a testhõmérsékletük mint a felnõtteknek. 38 foktól számítanak õk is lázasnak, és amikor ilyen pici volt a kisfiam, a doktornõ írt fel kúpot, ami lázcsillapító. A nurofen és társai csak 3 hós kortól adhatóak.

3 hetes a babám! 36 hétre született. Mikor kihoztuk a korházból 40 milit evett. Majd itthon egy hete 60 milit! Most meg már 70-et! Normális ez, hogy ilyen gyorsan ugrik fel a mennyiség? Ja! Tápszeres!

Legjobb válasz: Szia! Az én babóm most 4 hetes és 34.hétre született 2670g. Ezt csak azért mesélem hogy tudj viszonyitani. 3 óránként 100-120g-ot eszik. Ez a testsúly számításos dolog hogy mennyit kell enniük... én nem veszem figyelembe.. Ha sok neki úgyis kihányná..

Szia! Az én babóm most 4 hetes és 34.hétre született 2670g. Ezt csak azért mesélem hogy tudj viszonyitani. 3 óránként 100-120g-ot eszik. Ez a testsúly számításos dolog hogy mennyit kell enniük... én nem veszem figyelembe.. Ha sok neki úgyis kihányná..
Szia! Én is féltem, hogy túl etetem (37. hétre született), de itthon rohamosan el kezdett hízni a fiam, Õ is tápszeres. Ma már több mint egy hónapja mindenfélét eszik is és már 6.300 gr. 5 hónapja született. :) Sok sikert, jó babázást.
Az én fiam 34. hétre született 2470 g-mal a nyáron. Most lesz 5 hónapos és már 7 és fél kilo. Volt hogy hízott 1 hónap alatt 2kg-mot. Behozta a lemaradást:) Nyugi! Õ annyit eszik, amennyire szüksége van. Nem lehet õket túletetni.
Elvégre nõl a gyomra.) A súlya 1/6át eszi meg egy nap 6 adagban-az irodalom szerint. Ha ennyitõl nem éhes, akkor ennyit adj neki.-)
teljesen normális
Persze teljessen normális!Nálunk is igy van 8 hetes kora óta az éjjszakát is végig alussza (9-6)meg napközbe is alszik 4 órát (12-16)! Már többet tud enni mint pár hetessen meg a tejed is jó nem vizes hanem tápláló!
Igen, normális. Az én kisfiam képes volt ennyi idõsen akár 6-8 órát is aludni egyszerre nap közben, pedig éjjel is aludt! Védõnõm szerint vannak ilyen álomszuszékabb babák, majd változik. Igaza volt, most 6 hónapos lesz, és délelõtt 3 órát alszik egyben, délután kétszer fél-1 órát.

25 hetes vagyok. Normális, hogy kb.3-4 napja nagyon keveset mozog a babám? Máskor nagyokat rugdos és elég sokat, de most szinte csak akkor hajlandó rúgni, ha simogatom a hasam, de akkor is csak egyet-kettőt rúg.

Egyébként szombaton voltunk 4D-s Uh-n és minden rendben volt, de ott sem tudtuk felkelteni. Az id?járás okozhatja?

Legjobb válasz: Az elmúlt 3-4 napban nekem is kevesebbet mozog a babám és nem is rúg olyan erõseket. Lehet az idõjárástól. Vagy lehet h nekem épp úgy fordul h befelé rúg és azt nem érzem annyira. De szerintem ne aggódj! A lényeg h mozog! 20km

Az elmúlt 3-4 napban nekem is kevesebbet mozog a babám és nem is rúg olyan erõseket. Lehet az idõjárástól. Vagy lehet h nekem épp úgy fordul h befelé rúg és azt nem érzem annyira. De szerintem ne aggódj! A lényeg h mozog! 20km
Én a helyedben elmennék orvoshoz csak a biztonság kedvéért, mert ilyenkor napi 10 mozgást érezned kéne. Menj el csak hogy ne idegeskedj miatta.
25 hetesen még nem kell számolni a mozgásokat, csak a 32-36. héttõl! Nyugi, ilyenkor vannak nagyon aktív és nagyon nyugis idõszakok. Ha minden nap érzed 1x-2x, akkor nincs gond! Persze, ha nagyon aggódsz, inkább kérdezd meg a dokit, hogy megnyugodj.
Elso vagyok. Nekem a vedono 24 hetes koromtol mondta a napi 10 mozgast, igaz en nem Mo-n elek, mindenhol mas..
Ne aggódj, az én babám is nagyon lusta.29 hetes vagyok de soha nem volt az a hiperaktív típus.Sõt!!2* VOLTUNK 4D-n mindig azt mondta a doki, hogy nagyon lusta baba, mert hiába ébresztette csak mocorgott.Amúgy idáig minden rendben vele egészséges.

22 hetes terhes vagyok. Az normális, hogy az utóbbi 3napban nem nagyon érzem a babám mozgását? Görcsölni, és vérezni szerencsére nem vérzek. Mitől lehet, hogy nem érzem 3 napja a mozgását a babámnak?

Legjobb válasz: Van mikor a babók ellustulnak picit és nem mozognak annyit mint szoktak. A te babádnak még bõven van helye,lehet,ogy ezért nem érzed mindig. 35 hete kismami

Van mikor a babók ellustulnak picit és nem mozognak annyit mint szoktak. A te babádnak még bõven van helye, lehet, ogy ezért nem érzed mindig. 35 hete kismami
Szia! Ne aggódj! Én is ebben a cipõben jártam és azt mondta a dokim, hogy csak lusta a babuci! Addig még nem görcsölsz és nem vérzel nincs komolyabb gond!De ha nagyon aggódsz azért hívd fel az orvosodat! Nálam is elõfordul, hogy 1-2 napig nagyon aktív utána napokig semmi! Szóval probálj megnyugodni! Boldog babavárást egy 26 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat. Boldog babavárást kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!