Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy 3 hetes (81 db)

Az normális, hogy 3 hetes babámnak gyakran folyik ki a tej az orrán?

Legjobb válasz: Nekem 3 hós a babám, és 2x elõfordult ilyen velünk is. Azt mondták anyatejes babáknál elõfordul. Ha túl sûrûn, azért kérdezz rá a dokira a biztonság kedvéért

Nekem 3 hós a babám, és 2x elõfordult ilyen velünk is. Azt mondták anyatejes babáknál elõfordul. Ha túl sûrûn, azért kérdezz rá a dokira a biztonság kedvéért
Szia! Normális, felbüfögi az orrába.A fiam hat hónapos, de még sokszor van tej neki is az orrában, be szoktam fújni steimarral és kiporszívózóm. /Z/

Normális hogy 3 hetes babának 2-3 óánként van széklete?

Kicsit olyan vizeses a szélete mindha hasmenése lenne.Lehetséges hogy hasmenése van?Szoptatom,meg Hipp teát adok neki ami 1 hetes kortól van.Kicsit hasfájós mostanában,de csak este 8-tól 10ig,aztán elalszik.Kicsit idegesít hogy naponta 8-10 alkalommal kakil.köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Ez normálisNincsen hasmenése.nekem a babám eleinte minden eve´s után kakilt.majd csökken az idö elörehaladta´val.

Ez normálisNincsen hasmenése.nekem a babám eleinte minden eve´s után kakilt.majd csökken az idö elörehaladta´val.
Szia! Nyugodj meg, nincs vele semmi baj! Vagyis az én pici lányom kb. 2 hónapos koráig 1 1, 5 - 2 óránként szopizott és akkor tisztába is kellett tennem a kakitól. Nem is gondoltam rá, hogy ez baj!? Szerintem ez teljesen természetes, hogy amit a szervezete nem dolgoz fel azt kikakilja. Az a lényeg, hogy szépen fejlõdjön!!! Üdv. és jó babázást. -4 hónapos picilány anyukája-
A kérdező hozzászólása: Igen szépen fejlõdik, mert 4kg és 50cm született, és most 4650gm, és 57cm.Csak az aggasztott hogy mikkor tisztába teszem utánna még van ugy hogy 2 alkalommal bekakil, de nem olyan keményebb a széklete mint pár héttel, hanem ez teljessen híg.Viszont kívánok mindenkinek jo babázást!!!
Ez csak jó, azt jelenti, hogy szépen fejlõdik :)

Normális, hogy 3 hetes babámnak alvás közben, sokszor sírásra húzódik a szája?

Alszik, aztán egyszer olyan, mintha mindjárt sírna. Van,hogy fel is sír, aztán alszik tovább! Ez normális?

Legjobb válasz: Igen, meg az is mikor mosolyognak almukban. Olyan tundik. En orakig neztem kisfiamat mikor aludt.

Igen, meg az is mikor mosolyognak almukban. Olyan tundik. En orakig neztem kisfiamat mikor aludt.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak kezdtem megijedni! Mosolyogni is szokott, bár azt ritkábban!:)
Fejlõdik az idegrendszere amit (úgy tudom)alvás közben dolgoz fel. Mikor kicsit idõsebb lesz, megfigyelheted, hogy ha a nap során kellemes ingerek érik amik boldoggá teszik õt, akkor álmában többnyire mosolyog majd. Legalábbis az én lányom ezt csinálta:) Vasárnap lesz egy élves a kisasszony
Utolsó vagyok... egy évest akartam írni:)
Az én kislányom is gyakran csinálta. Sõt még most is, pedig már 3 hónapos! Ne aggódj semmi gond ezzel, tök normális dolog! Egyik ismerõsöm egyszer azt mondta, hogy még ilyenkor a szülésrõl vagyis a születésrõl álmodnak. Hát lehetséges!


Normális hogy 3 hetes kisfiamnak zöld takony jön az orrából? Minden nap kiszedem mert nagyon szörcsög.

Legjobb válasz: Szia,ha zöls vagy sárga az orrváladék,akkor az megfázás! Vidd el az orvoshoz,nehogy piros is legyen a torka. Addig is szívd naponta többször,Amikor az én picim 1 hónaposan meg volt fázva,nasivin csecsemõ orrcseppet írt fel az orvos,max 10 napig lehet használni,de magadtól ezt inkább még ne adj neki,csak ha az orvos mondja. A fluimare,steimar jó,ez sima sóoldat,szépen fellazítja a váladékot,könnyen ki tudod szívni utána.Adhatsz neki még Cebion cseppet,ez c vitamin. De orvosnak mondenképp mutasd meg.

Szia, ha zöls vagy sárga az orrváladék, akkor az megfázás! Vidd el az orvoshoz, nehogy piros is legyen a torka. Addig is szívd naponta többször, Amikor az én picim 1 hónaposan meg volt fázva, nasivin csecsemõ orrcseppet írt fel az orvos, max 10 napig lehet használni, de magadtól ezt inkább még ne adj neki, csak ha az orvos mondja. A fluimare, steimar jó, ez sima sóoldat, szépen fellazítja a váladékot, könnyen ki tudod szívni utána.Adhatsz neki még Cebion cseppet, ez c vitamin. De orvosnak mondenképp mutasd meg.
Szia! Ha zöld a váladék, akkor már bacik is vannak benne, tehát mindenképpen szükséges az orrjárat tisztítása és valamilyen orrcsepp, a bacik ellen. Szerintem vidd el orvoshoz. -Macska-
Igazából nem kell semmilyen orrcsepp.A sós víz is megteszi.Az orrcseppekben is csak sós víz van.Ez egy nagyon jó megoldás.Mindenkinek ajánlom.
A zöld szín az már nem kicsi megfázás. Sûrû zöld váladékra 3 hetes babának adhatsz homeopátiás terméket, ebben a gyógyszertáros segít, illetve sterimar orrspray-t használhatsz, ami fellazítja és könnyebb tisztítani. Az enyhe megfázás inkább vízfolyós váladékkal jár, de nehezíti pl a panelfûtés is. Párologtass, ha száraz a levegõ.
Valoszinuleg egy kicsit meg van fazva.
Szia! A dr nénink mondta, ha megfázna a babánk, egy kis anyatejet cseppentsek a nózijába... Hogy jó-e, nem tudom, próbáld ki. A legjobbakat, egy 5 hetes baba Anyuja

Normális, hogy 30 hetesen (3. gyereknél) úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger? Mindenem fáj?

Az izmaim gyengék és olyan, mintha lefutottam volna a maratont, pedig szedek magnéziumot. A derekam iszonyúan fáj, sehogy sem jó ülni, feküdni. Már a 3. gyerekem, de nem emlékszem, hogy ilyen korán ilyen nyamvadtul éreztem-e magam az előzőekkel. Hetente többször tornázom, ellátom a másik két ovis korút, mégsincs energiám. Ráadásul ha fekszem, visszajön a sav, a Renie sem segít...

Legjobb válasz: Én is a harmadikat várom, 32 hetes vagyok. Egész jól vagyok, de nem volt ez mindig így. A 25. hét körül kezdtem el érezni hogy fáj a csípõm, derekam, alig bírtam menni. Ezért járok kismama masszázsra és tornázom is és most semmi tünetem. Emellett a két nagyobb 5 és 3 éves, itthon van velem, szóval nem pihengetek. A masszázst próbáld ki ha van lehetõséged, nekem sokat segített.

Én is a harmadikat várom, 32 hetes vagyok. Egész jól vagyok, de nem volt ez mindig így. A 25. hét körül kezdtem el érezni hogy fáj a csípõm, derekam, alig bírtam menni. Ezért járok kismama masszázsra és tornázom is és most semmi tünetem. Emellett a két nagyobb 5 és 3 éves, itthon van velem, szóval nem pihengetek. A masszázst próbáld ki ha van lehetõséged, nekem sokat segített.
Nálam is így volt a harmadiknál. Az elsõ 2-vel végig fitt voltam és nem fájt semmim. Már 7 hetes a kisfiam, de még mindig nem jöttem teljesen rendbe:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hááát, nem nyugtattál meg... Remélem azért hamar rendbejössz/jövünk!
Köszi, hát én is remélem. Mindenki azt hiszi, hogy minnél többedik terhesség, annál könnyebb, pedig nincs így sajnos. Nekem a 3. volt a legnehezebb. És most emiatt úgy is gondolom, hogy nem szülök többet, aztán majd meglátjuk:) Szép babavárást és könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Köszi! Az enyémek is pont ennyi idõsek, szóval nehezen bírom. Tornázom, bár masszázsra nem járok. Utána nézek, hátha van is valahol a környéken.

Normális hogy 5 hetes és 3 napos terhesen csak "kialakuló" petezsákot látott a doki?

Kicsit megijedtem :(((

Legjobb válasz: igen normális. sokaknak még smemi nem látszik ilyenkor. A beágyazódás kezdete egyén függõ igy nem egyforma mindenkinél.

igen normális. sokaknak még smemi nem látszik ilyenkor. A beágyazódás kezdete egyén függõ igy nem egyforma mindenkinél.
Nekem 5+1 hetesen még petezsákot sem látott. :)
Nekem is ennyi látott öt hetesen :-)
én 5+6 naposan mentem és elõször csak petezsák, de utána ott volt benne az embrió. 3.5 mm:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat :) Akkor most már csak várok :) )))
Nyugodj meg, teljesen normális. :-)

Normális hogy 6 hetesemnek pár napja már csak napi 3 szor van széklete?

Legjobb válasz: Teljesen normális!anyatejes babáknál a heti 1 is annak számít!kislányomnak 3hetes kora óta heti 1-2 széklete van!

Teljesen normális!anyatejes babáknál a heti 1 is annak számít!kislányomnak 3hetes kora óta heti 1-2 széklete van!
Igen, sõt az is, ha csak napi 1 esetleg heti 1. Minden baba más, és folyamatosan változik :)
Normális. Az én 7 hetes kislányomnak születése óta csak 1x van egy nap. Ugyanakkor nagyon szépen gyarapszik és nem fáj a hasa sem.
A kérdező hozzászólása: 2-es! anyatejes a kicsid? mert az enyém az, és régebben szinte minden etetéskor tele volt a pelusa most meg nem pedig többször eszik - vagy csak ivásra használja a tejcsit.
Az én babám is anyatejes és nála elõfordult olyan hogy 10 naponta volz csak széklete.Az anyatejeseknél normális.
Második vagyok. Igen kizárólag anyatejes. Az elején engem is ijesztgettek a korházban, hogy nem jöhetünk haza, mert ugye nem volt meg a napi 3 kakis pelus, de az esti súlyméerésnél mindig jó volt minden. Ne aggódj, minden baba más. Ha nem bántja, és nem fáj a hasa, akkor nincs baj.

Normális hogy 3-4 hetesen érzem hogy van valami a hasamban?

3. gyerek, még nem biztos a terhesség (tegnap teszteltem egy idõn túli halvány pozitívat) de egyszerûen érzem!! hogy valami van a hasamban! Az a lufi-szerû érzés, mint 1-2.terhességnél csak 6-7-8 hetesen. Most gyakorlatilag a fogantatás óta érzem...Lehetséges ez? Más is érzett vmit ilyen korán? Tapasztalatokat írjatok sok-gyerekes anyukák :-) Köszi!

Legjobb válasz: Hát szerintem ez olyan "pavlovi reflex" féle,fõleg hogy a 3.baba.:)

Hát szerintem ez olyan "pavlovi reflex" féle, fõleg hogy a 3.baba.:)
Szia, kizárt, hogy éreznéd az embriót, vagy akár a petezsákot. Itt inkább a terhesség elején jelentkezõ puffadásról van szó.
A kérdező hozzászólása: Kizártnak tartom én is, de próbálom reálisan figyelgetni, és tényleg érzem.. Lehet igen, hogy pavolvi reflex :-) :-) Arra gondoltam, hogy "emlékszik" a szervezet..hát nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége :-)

Normális, hogy 9 hetesen csak annyi a tünetem, hogy feszül a mellem és 3-4 naponta van székletem?

Anyum azt mondta, hogy ő egyikünkkel sem volt rosszul (2 lányt és 1 fiút szült). Olvastam, hogy nagyon ritka az ilyesmi.

Legjobb válasz: Én sem voltam rosszul a kisfiammal. Folyton kérdezték, hogy vannak-e rosszulléteim és csodálkoztak, mikor azt mondtam, hogy nincsenek. Az én anyukámnak sem voltak rosszullétei sem a bátyámnál, sem nálam. Úgy látszik, ez öröklõdik. De lehet, hogy szerencsénk volt :)

Én sem voltam rosszul a kisfiammal. Folyton kérdezték, hogy vannak-e rosszulléteim és csodálkoztak, mikor azt mondtam, hogy nincsenek. Az én anyukámnak sem voltak rosszullétei sem a bátyámnál, sem nálam. Úgy látszik, ez öröklõdik. De lehet, hogy szerencsénk volt :)
szia! én is 9 hetes vagyok.most jelenleg én is nagyon jol érzem, van egy kis mell feszülés és elég nehezen tudok wcre menni. de nàlam ugy van hogy 2-3napig nagyon rosszul vagyok utàna pàr napig semmit nem érzek!
Szia nekem mindket terhessegnel mellfeszules es nagyobbodas volt csak a tunet az elso 9 hetben kb. Majd Jott a rosszullet es hanyas. Az elsonel kb 20-ik hetig tartott, a mostaninal most kezd valahogy mulogatni, 14 hetes vagyok. Lehet hogy olyan leszel mint anyuikad es nem leszel rosszul. Az lenne a legjobb, mert a rosszulletes-hanyos idoszak kemeny tud lenni. Legalabb is nalam az...

Az normális egy 3 hetes babánál, hogy amikor felkel egyből szopni akar?

Még a pelust sem tudom rajta kicserélni, annyira sír, amíg nem szoptatom meg. A Ti Babátok is ilyen?

Legjobb válasz: még ilyenebb:)) addig ordított, míg nem kapott vmit a szájába. utána próbáld megoldani a többi teendõt:)) elsõ a kaja, de örülj szerintem, hogy ilyen és nem kell "tömnöd"

még ilyenebb:) ) addig ordított, míg nem kapott vmit a szájába. utána próbáld megoldani a többi teendõt:) ) elsõ a kaja, de örülj szerintem, hogy ilyen és nem kell "tömnöd"
Az én lányom is ilyen volt.... Nyugi! Most is néha csinál ilyet, de már nem vészes... 2 hónapos
Az én 1 hónapos kislányom is egybõl enni akar, de ennek ellenére elõbb át szoktam pelusozni, mert tele pocakkal azt már nem szeretem csinálni.
Mi is 1 honaposak vagyunk, nallunk is ez a helyzet.En is kaja elott szoktam pelusozni, mert van h a cicin elalszik es sajnalom mar olyankor nyuzbalni. Gratulalok a babadhoz! 1 honapos kisfiu anyukaja
Az enyém 2 hós és mindig szopni akar, ha meglát...:-DD
Szia, az én babám 7hetes, és még ki sem nyitja a szemét már szopizza a kis mancsát, és amig rá nem teszem a cicire ordit, szóval nagyon éhesek tudnak lenni a kis Angyalkák!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Akkor nem vagyok egyedül... Megyek, mert úgy hallom, megint kezdõdik a "mûszak". :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!