Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy 3 (533 db)

Az normális, hogy 3 hós kisfiam este 8-tól reggel 10ig csak 1x, olyan 5tájban kér enni?

Legjobb válasz: Persze, teljesen normális. Mi is most leszünk 3 hósak és olyan este 8-9 körül eszünk és van, hogy reggel 5-6-ig is alszik. Ha meleg van, elõbb kel, hajnali 3-4 körül. A hajnali/reggeli kelések után még kb 3,5-4 órát durmol. Szerencsére már a szopi után gyorsan visszaalszik és a hajnali szopi is van, hogy csak 10 perc. Ebbõl gondolom, hogy inkább szomjas, mint éhes.

Persze, teljesen normális. Mi is most leszünk 3 hósak és olyan este 8-9 körül eszünk és van, hogy reggel 5-6-ig is alszik. Ha meleg van, elõbb kel, hajnali 3-4 körül. A hajnali/reggeli kelések után még kb 3, 5-4 órát durmol. Szerencsére már a szopi után gyorsan visszaalszik és a hajnali szopi is van, hogy csak 10 perc. Ebbõl gondolom, hogy inkább szomjas, mint éhes.
Lányom 10 hetes, de õ is elalszik este 21-kor, és egyszer kel hajnali 4-5 körül, majd 8-ig megint alszik. De van, hogy csak 7-kor kel fel, és visszaalszik még 9-ig. Örülj neki, és pihenj te is sokat:-)
Ez teljesen rendben van.Az én babám 15 hetes, este háromnegyed 9-kor eszik, azután reggel fél 7-7 körül, és utána csak fél 11 felé.Akkor már csak gyümölcsöt.A következõ "nagy" evés fél 1 körül van.

Normalis, hogy 3. napja eros pozitiv az LH tesztem? Ciklus 16, 17, 18 napjan!

Legjobb válasz: Szerintem normális, vagyis nagyon remélem. Nekem is 3 napig volt folyamatosan pozitív. Sok helyen olvasom/hallom, hogy a túl sokáig tartó pozitív ovuteszt is jelezhet gondot, de egyelõre igyekszem azt táplálni, hogy nem, ez már pedig nagyon is jó dolog :)

Szerintem normális, vagyis nagyon remélem. Nekem is 3 napig volt folyamatosan pozitív. Sok helyen olvasom/hallom, hogy a túl sokáig tartó pozitív ovuteszt is jelezhet gondot, de egyelõre igyekszem azt táplálni, hogy nem, ez már pedig nagyon is jó dolog :)

Normális hogy 3 hós anyatejes kislányomnak csak 3 naponta van szélete, és előfordult hogy ekkor hasmenése volt (habos, sok)?

Legjobb válasz: Kedves elsõ válaszoló, nem írtad el az elsõ mondatodat? Igenis normális az is ha egy babának nincs minden nap széklete. Sõt, olyan is van, hogy csak hetente 1x kakil egy baba (pl. az én babám). Eltérõ az anyagcseréjük! Az infacolt meg inkább a hasfájásra adnám. Ha a baba nem görcsöl, nem sír sikítva,láthatólag nem szenved a szelektõl, akkor nem kell neki.

Kedves elsõ válaszoló, nem írtad el az elsõ mondatodat? Igenis normális az is ha egy babának nincs minden nap széklete. Sõt, olyan is van, hogy csak hetente 1x kakil egy baba (pl. az én babám). Eltérõ az anyagcseréjük! Az infacolt meg inkább a hasfájásra adnám. Ha a baba nem görcsöl, nem sír sikítva, láthatólag nem szenved a szelektõl, akkor nem kell neki.
Az nem normális ha nincs minden nap legalább 2 kakis és 3 pisis pelusa! Ha habos, akkor adjál neki infakolt minden etetés elõtt, nekünk az bevált. Volt hogy csak úgy folyt, és bugyborékolt ki a fenekébõl a kaka, de azután rendbe jött neki. Én 2 hetes kora óta adom neki, nekünk bevált. Néha adok neki baby mecsek teát, mikor azt veszem észre rajta hogy nehezebben kakál, attól könnyebben van széklete. A kettõt egyszerre is adhatod neki, próbáld ki! Nincs gond a szopival a cumisüveg és a tea végett nálunk.
Nálunk is van idõszak hogy 3naponta van kaki a doki mondta 5-7napig normális ha nincs mert az anyatejet teljesen hasznosítja a baba szervezete.Egyébként én kamillát szoktam adni és akkor ok a dolog.
ha nincs semmi baja, akkor jó. azért hívd fel a dokid, hogy megnyugodj, ha beszól akkor ***... te nem jártál orvosira, csak egy aggódó szülõ vagy, ki máshoz fordulhatnál...
A kérdező hozzászólása: nem szenved a kakival és a pukival sem, soha nem fájt még hasa, csak kb 2hete 3 naponta kakil, és az utolso kettõ kaki hasmenéses volt, de lehet hogy csak olyat ettem.... akor nem aggodok, de a biztonság kedvéért szolok a dokinak..., csak nem csesz le megint hogy minden aproságért kérdezek és szolok... köszönöm
jah, az infacol azt csinálja, hogy a lenyelt levegõt összegyûjti sok kis buborékból egy nagyba, így könnyebb neki büfizni. csak pluszinfóként:) (az elõzõ vagyok)
az h csak 3 naponta van normális, nem kell napi 2.... az anyatej nagyon jól fel tud használódni, még a heti 1 is normális.
Abban van adagoló, pipettás, egy pipettával adok neki kaja elõtt. Mikor buborékosat kakil. aznap minden kajálásnál, utánna pedig csak az esti elõtt. Teát pedig napközben mindig egy egy kortyot kaja után, attól könnyebben van széklete. EGy bögrébe öntök forró vizet, kb. 3 szor bele mártom a filtert, hogy csak épphogy legyen színe a teának. A tea 400 körül van, az infakol meg 1300 kb. recept nélkül adják.
A kérdező hozzászólása: azt megirnád nekem hogy az infacolt hogy kell adagolni neki?
Szia! Ne aggódj normális, hogy ilyen "ritkán" van kakija. A habos kaki magában még nem gond(általában valamire érzékenyek a babák, nálunk a tejtermékekre és a tojásra volt az, így ezeket nem ehettem), viszont ha naponta többször van ilyen habos-hasmenéses dolog akkor szólj a dokinak! Az infacol pedig hasfájásra van, ne add neki feleslegesen.

Normális, hogy 3 honapja nem szoptatok, és meég nem jött meg a vérzésem?

Most 8 hosak vagyunk.

Legjobb válasz: Nyugodj meg, én is így voltam, és a 3. hónap végén jött meg. Azt hallottam, hogy fél évig a normális , utána érdemes orvoshoz fordulni. Remélem segítettem. Csilla

Nyugodj meg, én is így voltam, és a 3. hónap végén jött meg. Azt hallottam, hogy fél évig a normális , utána érdemes orvoshoz fordulni. Remélem segítettem. Csilla

Normális, hogy 3 hónapos babánk 12-13 órát alszik éjjel?

Már 1 hete nem kel fel szopizni éjszaka.

Legjobb válasz: Szerintem is normális és nagyon irigykedem is, rád is utolsó! :) Az én babám össze vissza alszik, de nem lehet egy szavam sem, mert csak egyszer kel 2, 3, 4 vagy 5 órakor. De bárcsak aludna 8-ig utána... :)

Szerintem is normális és nagyon irigykedem is, rád is utolsó! :) Az én babám össze vissza alszik, de nem lehet egy szavam sem, mert csak egyszer kel 2, 3, 4 vagy 5 órakor. De bárcsak aludna 8-ig utána... :)
Persze, hogy normális. Az én kisfiam nem egész 6 hetes kora óta így végigalussza az éjszakát, most 20 hónapos, és egy mormota. :) Örülj neki, hogy pihenhettek! :) )
Majd felfog :) akkor lesz ám nemulass...:)
A kérdező hozzászólása: :D Akkor jó, csak meglepõdtem Akkor alszom amíg lehet :)
Szombaton lesz 3 hónapos a lányunk, este 8-kor leteszem aludni, és hajnal 5 körül kel (+- félóra)!Elõször én is csodálkoztam, ha felriadtam éjjel, elmentem megnézni, h nincs e baja... Amúgy örülök, h ilyen jól alszik, bár rajtam ez sem segít, mert elég éber alvó vagyok.... :)
Persze hogy normális mi hat hetes korunk óta nem kelünk fel este fél nyolctól reggel nyolcig vagy még tovább is alszik!és egyáltalán nem kelt fel azóta se éjszaka!Max korábban reggel ugy hat körül
A kérdező hozzászólása: én is felkeltem eleinte, hogy miért nem kel:) Elõször 3kor kelt, majd 5kor 7kor és mostanra 9-10 ig durmol. Sajnos az én alvókám már nem ilyen jó, mindig fülelek :)
irigyellek!!! én örülnék ha fele ennyit aludna
De jóóó neked!! Addig aludj amíg tudsz! Nem akarlak megijeszteni de ha elkezd forogni akkor eleinte minden fordulásnál fel fog ébredni, de ne így legyen!

Az normális, hogy 3 napja hasizom lázam van?

Nemrég kipróbáltam egy új gyakorlatot, és teljesen kiütött, pedig edzésben vagyok.

Legjobb válasz: normális ,majd elmúlik

normális , majd elmúlik
Szokatlan, de normális. Érdekelne a gyakorlat...
A kérdező hozzászólása: A nevére nem emlékszem de ezt kell csinálni: A gyakorlat 2 emberes, felváltva kell csinálni, egyik a hátán fekszik, és a másik a feje mellett áll, az egyik megfogja a másik bokája fölött. Majd aki hanyatt feksziknyújtott lábbal fellendíti a lábát merõlegesig, az álló ember pedig visszalöki, majd mielõtt vízszintbe kerülne, megtartja, és újból vissza merõlegesbe. Amolyan keljfeljancsi csak lábbal. 10x10 ilyet megcsináltok felváltva, ko.
Normális én is tapasztaltam már ilyet

Normális, hogy 3 év után is mindig kikötök az exemnél?

Kb 3 éve szakítottunk, de ha épp nincs senkim, akkor nála keresek vigaszt. Neki azóta ugyanaz az barátnője volt, de nem lehetett valami rózsás a kapcsolatuk, ha közben velem is lefeküdt. Nekem azóta több rövid kapcsolatom volt, de ha sokáig egyedül voltam, mindig összeakadtunk. A srác még mindig szeret, én mondtam neki, hogy ne számítson rá, hogy újra nyilvánosan együtt legyünk, ő azt mondta oké. Ennek sosem lesz vége? Most szakított ezzel a lánnyal és nekem sincs senkim, esetleg próbáljam meg vele megint? Lehet, hogy azért nem tudok lemondani róla, mert a tudatalattim még akar tőle valami komolyabbat?

Legjobb válasz: ez nem normális dolog...lépjetek tovább PLS

ez nem normális dolog...lépjetek tovább PLS
Ez sajnos nem sajnos se vele se nelkule kapcsolat..
hát, ha neked ez így jó...én nem csinálnám, fõleg ha nem akarsz vele már együtt lenni újra.minek?
ez nem tudom mire jó, mert senkinek nem célravezetõ keressél már Magadnak valakit és soha ne menj vissza hozzá ez nem kötödés, csak ha éppen nincs más jó õ is, N
szerintem vagy próbáld meg vele újra vagy hagyd hogy találjon magának valakit és legalább õ boldog legyen... szerintem.
Válaszadók és kérdezõ! Én is voltam régebben hasonló helyzetben. Szerintem nincs ebben semmi szokatlan vagy kivetni való. De ez csak az én véleményem.
Én jártam már ebben a helyzetben! 3x is megpróbáltam vele, az összejárogatáson kívül, és igazából nem változott semmi, boldogok voltunk, egy darabig, aztán jöttek a régi sérelmek, hibák, minden mint rég, az ember személyisége nem változik meg, alapvetõen nem is baj amiket csinál, és nem is rossz ember, csak én nem tudom hosszútávon tolerálni, nem vagyok hozzá való, de remek barátok lennénk, ha valaha nem kötõdtünk volna egymáshoz érzelmileg, el kell, hogy engedd, hosszabbtávra ez a helyes, a többi csak önsanyargatás, a kudarc, és a kudarc egymás után...ez csak idõ húzás, nem õ az igazi ez nyílvánvaló, hosszútávon boldogságot sem adhat, és nem is mélyek az érzéseid, ha ide feltetted ezt a kérdést, bizonytalan vagy, tudod te is mi a helyes, felmelegítve csak a káposzta jó, tedd amit tenni szeretnél, a vége ugyan az, ha a boldogságod õ akkor légy vele, ha tudod hogy most is képes vagy elengedni, tedd meg most! Hány évesek vagytok, milyen hosszú volt a kapcsolatotok?
A kérdező hozzászólása: Én most 18, õ 19.vagyis én 15 voltam, õ 16 és 10 hónapot voltunk együtt. Tudom, még szinte gyerekek, de az elsõk voltunk egymásnak minden szempontból és eleve barátságból lett több, valószínûleg ezért van még mindig közünk egymáshoz.

Normális, hogy 3 kg-t fogytam Karácsony előtt óta?

Pedig annyit zabáltam, és mégis fogytam 3 kg-t.

Legjobb válasz: nem, nem normális, menj el orvoshoz, lehet hogy megfogsz halni, mert 3kg-t fogytál

nem, nem normális, menj el orvoshoz, lehet hogy megfogsz halni, mert 3kg-t fogytál
Ne haragudj, nekem kissé sántít, de azért Boldog Új Évet :)
Dobd ki azt a mérleget!:-)BÚÉK
Nem bírja a szervezeted az egészségtelen, töméntelen kajákat... majd ha visszaállsz a régi kerékvágásba, visszahízod!
*meg fogsz

Normális, hogy 3 hónapos kisfiamnak már egy hete nincs széklete? Mennyi ideig normális maximum? Már eléggé szenved. Valami tipp, hogy mivel segíthetnék neki?

Legjobb válasz: szia. mi is így voltunk. reggeli etetés elõtt fél órával enyhe kamillatea kis cukorral (kb. 20-30 ml tea legyen). Délre meglesz a hatása, és kímélõ is.

szia. mi is így voltunk. reggeli etetés elõtt fél órával enyhe kamillatea kis cukorral (kb. 20-30 ml tea legyen). Délre meglesz a hatása, és kímélõ is.
elsõ vagyok újra. nálunk 6 nap volt a csúcs széklet nélkül, ráadásul a lányom félig tápszeres volt. védõnõ adta a kamillateás tippet, nálunk ez vált be. vagy a lázmérõt picit bepopsikrémezed és bedugod, mintha mérnéd a lázát... az ingertõl is kakil a legtöbb baba.
Ha csak anyatejes, akkor normális. Nálunk eddig 1 hét volt a maximum, de a doki azt moda, hogy a 10 nap is simán belefér. Maszírozd a kis hasát, tornáztasd. Sokan mondják a lázmérõt, de nem ajánlatos túl gyakran alkalmazni, mert megszokhatja. De az is csak akkor használ, ha már kijönne. Egyél olyan ételeket, amik hajtanak, az átjut az õ szervezetébe is. Jogurtok, szilva, barack... Tégyél meleget a hasára, javítja a vérkeringés, jobban emészt majd. Amúgy nálunk is 3 hónaposan következett ez be. Úgy néz ki, ilyenkor változás van az emésztésükben. Utánna már csak heti 2x kakilt a lányom egész addig, míg elnem kezdõdött a fogzás.

Normális, hogy 3 hónapos babám 2 hete minden evés után bekakil, még éjszaka is. Miközben alig eszik alkalmanként?

Legjobb válasz: Normális, jó az emésztése. Azért ajánlom, hogy menj el vele a gyerekorvoshoz, vagy a védõnõhöz. Jó babázást kívánok!

Normális, jó az emésztése. Azért ajánlom, hogy menj el vele a gyerekorvoshoz, vagy a védõnõhöz. Jó babázást kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!