Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy 2 (695 db)

Az normális hogy 2, 3 vagy 4 napig menstruálok? (15 vagyok)

Legjobb válasz: Persze.A normális menses 2,3 vagy 4 naptól 6,7 napig is eltart. Nem mindig ugyanannyi ideig.

Persze.A normális menses 2, 3 vagy 4 naptól 6, 7 napig is eltart. Nem mindig ugyanannyi ideig.
örülj neki, nekem nem volt 7 naposnál rövidebb és átlagban 8 naposak :( 14L
Normális.Változó, hogy kinek milyen hosszú.Nekem is 6-7 napig szokott tartani.
Nekem 1* 1 napos is volt, átlagban pedig 3-4 nap alatt letudom.
normális. Tini koromban nekem is volt hogy több mint egy hét volt. AZtán fogamzásgátló mellett 5 nap most meg már csak 3 nap. Szóval ez is változhat idõvel. De a 3-4 napos teljesen nomrális, sõt nekem már azt is mondták ez a legideálisabb.
Semmi gond!

Normális, hogy 2, 5 éves kislányom ennyire elfárad? Vagy ez lehet hiszti?

Bölcsis október óta, de csütörtökre már tök kész van, du. mikor hazaérünk ny?gös, cipelteti magát, sír. A bölcsiben mondják, hogy nem tud rendesen aludni vhogy, nincs sötétít?függöny, zörögnek, csapkodják az ajtót, van hogy fél-1 óra után felébred. De a többi gyerek miért tud aludni, és ? miért nem? Gondolom más se zajongott otthon, mikor még a gyerek otthon aludt délután, tehát ?k sincsenek hozzászokva.. Aztán ha elmegyünk vmi családi összeruccanásra is, 2 óra elteltével el "kell" jönni, mert úgy látom, hogy idegesítik a zajok, mondja, hogy ne beszéljünk, "esik szét", de majd itthon már semmi baja, fél óra nyugi után kezdi a játékot, vagy le se tudjuk l?ni, mintha átesne egy holtponton, és akkor meg nem tud elaludni, csak hisztivel, vagy ha épp jobb kedve van, akkor ringatással tudom az ágyában tartani. Mit gondoltok? Néha azt hiszem, hogy vmi az idegrendszerével nem oké, annyira érzékenyen reagál, vagy ezt én gerjesztem azzal, hogy reagálok rá? Kéne edzeni vagy mi? Köszi(este tudom majd csak olvasni a válaszokat..)

Legjobb válasz: Szerintem ez teljesen normális. Az én gyerekem már ovis (4 éves), de péntekre õ is kipurcan. Iszonyú zaj van ennyi gyerek között. Amikor a beszoktatás zajlott, és ott ültem két napig egész délelõtt, utána én is 2 órát aludtam (ebéd után). Az én gyerekem sem tud rendesen aludni az oviban, vagyis alszik 1,5 órát, de az nem olyan pihentetõ számára, mint itthon a 1,5 óra. Ott köhög-prüszköl az összes gyerek, világos van, stb Az én gyerekemnek nagy alvásigénye van, és hamar el is fárad. De ettõl nincs idegrendszeri problémája, nem beteg, egyszerûen õ ilyen.

Szerintem ez teljesen normális. Az én gyerekem már ovis (4 éves), de péntekre õ is kipurcan. Iszonyú zaj van ennyi gyerek között. Amikor a beszoktatás zajlott, és ott ültem két napig egész délelõtt, utána én is 2 órát aludtam (ebéd után). Az én gyerekem sem tud rendesen aludni az oviban, vagyis alszik 1, 5 órát, de az nem olyan pihentetõ számára, mint itthon a 1, 5 óra. Ott köhög-prüszköl az összes gyerek, világos van, stb Az én gyerekemnek nagy alvásigénye van, és hamar el is fárad. De ettõl nincs idegrendszeri problémája, nem beteg, egyszerûen õ ilyen.
Amit írsz, abból arra következtetek, hogy otthon mindig csend volt, amikor aludt. Ehhez szokott, azért nem tud aludni a legkisebb zaj miatt sem. Nem kell tökéletes csendnek lenni, ha alszik egy kisbaba vagy kisgyerek. Még a nagyobb zajokra sem ébrednek fel mindig. A kislányod idegrendszerével nincs semmi baj. Majd hozzászokik a zajokhoz, akkor fog aludni rendesen.
A kérdező hozzászólása: köszi. Az okés, hogy én ezt elfogadom, hogy az én gyerekem ilyen, de már a bölcsiben is szóltak, hogy mennyire fáradt, és du. nem bírnak vele...Hát bakker ez a dolgunk nem?? Meg nem tudok mit tenni, muszáj dolgoznom..:-(( Annyira sajnálom szegényt...a rohadt pénz miatt kell szenvednie... De "örülök" hogy másnak is van ilyen gondja...köszi
az én kisfiam a bölcsiben szintén csütörtökre szokott lemerülni (most már ovis, azt jobban bírja) pörgött rendesen és elfogyott az energia, onnantól hisztis volt (a bölcsisek marha rendesek voltak, mert egy idõben õt külön fektették a játszó-szobába, hogy ne kelljen felébrednie akkor amikor a többieknek ) ki fogja nõni, megtanul gazdálkodni az energiájával
Mintha csak az én 2, 5 éves fiamról írnál.Õ is kipurcan, csak õ nem péntekre hanem már ma du is ilyen lesz.Nagyon sok inger éri ott õket, rengeteg játék van, csak kapkodják a fejüket melyikkel játszanak, sok pajtás akihez alkalmazkodni kell plusz még a gondozók is mondókáznak nekik, kézmûveskednek, udvaron vannak vagy nekik a külön játszószobába még mászóka, csúzda is van tehát még rossz idõben is van nekik mozgás. Az én fiamnak is nagy az alvásigénye és õ alszik is 2 óra hosszát a bölibe de sztem is az nem olyan pihentetõ mint itthon. Itthon én is elsõtétítek és igenis biztosítom(biztosítottam már kicsinek is)a nyugodt, csendes körülményeket alváshoz, én sem szeretek ricsajban, fényáradatban aludni!No erre õ a bölibe pont az ablak alatt alszik, ahol nem húzzák le a redõnyt még kicsit sem. De én is azt tudom mondani, hogy majd megszokja a "nyüzsissebb alvást", addig meg kitartás.
Az én 2, 5 éves kisfiam állítólag jól alszik a bölcsiben, mégis mindig hulla nap végén, a hétvégén nincs ilyen probléma, pedig itthon már kevesebbet alszik, mint a bölcsiben. Én hétköznap fél órával korábban fektetem, reggel is hagyom aludni, ameddig csak lehet, és mi (most ugye leginkább az idõ miatt) bölcsi után már egyenesen hazamegyünk és csak otthon játszunk, mesét nézünk, vagy mesekönyvet olvasunk, mert ez így pihentetõ neki, így is hisztis egyszer-kétszer, de nem vészes.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenkinek a választ! :-) Megnyugodtam..:-))
Igen, normális. Az is lehet, hogy holnap megint lesz, meg az is, hogy többet nem.
A tünetek enyhülhetnek, erõsödhetnek, akár teljesen l is múlhatnak. nem ezeken múlik a baba jólléte... Amíg nem görcsölsz, nem vérzel, inkább gondolkodj pozitívan! Nemek egyik terhességem alatt se jelentkeztek a "tünetek" mégis 4 egészséges gyereket szültem.. Megértem, hogy aggódsz, de a terhességet próbáld élvezni, jobb ha nincsenek kellemetlenségek, mintha hánynál és hasonlók gyötörnének :)
Nyugi! Én a 30. hétben vagyok és nem is feszült a mellem eddig még egyszer sem! Nem törvényszerû szerintem a mellfeszülés!! Inkább légy nyugodt kiegyensúlyozott és boldog, mert Anya leszel! Csak pozitívan mindent!!!Légy nagyon boldog!

Normális, hogy 2 hós szoptatott kisbabám még mindig naponta többször (kb.5) kakil?

Csak mert azt olvastam, hogy ilyenkor már jobban feldolgozzák az anyatejet, így ritkulnak a kakilások is, de nálunk nem, s?t, mostanában sokszor zöld a kaki... 4100 gr-al született, most 5400 gr.

Legjobb válasz: 2 hónaposan még normális ez a kaki mennyiség. Kb 4 hónapos kor körül kezdi a szervezete másképpen feldolgozni az anyatejet, majd te is észreveszed a kaki állagán és ritkulásán. Nyugi, ahol van bevétel, ott van kiadás is! A zöld kaki pedig az emésztetlen anyatejre utal, ne foglalkozz vele!

2 hónaposan még normális ez a kaki mennyiség. Kb 4 hónapos kor körül kezdi a szervezete másképpen feldolgozni az anyatejet, majd te is észreveszed a kaki állagán és ritkulásán. Nyugi, ahol van bevétel, ott van kiadás is! A zöld kaki pedig az emésztetlen anyatejre utal, ne foglalkozz vele!
Anyatejes babánál a 10 naponta 1, és a naponta 10 kaki is normális. A zöld széklet pedig az emésztetlen tejtõl van, amíg nem nyálkás, addig nem gond! A nõvérem fia is naponta legalább 5-6x telirakta a pelusát, míg az én gyerkõceim takarékoskodtak vele és kb. csak kétnaponta termeltek.
A zöld kakival annyiban érdemes foglalkozni, hogy nem az emésztetlen anyatejtõl van, hanem attól is lehet, ha a baba túl sok elsõtejet kap. Nagy különbség! Ez akkor lehet, ha túl gyakran váltasz mellet és nem jut elegendõ hátsó zsíros tejhez. (Egyébként ételérzékenységet ill. allergiát jelezhet, valamint azt, hogy a tápszer fajidegen fehérjéi rombolják a bélbolyhokat, ha tápszeres a baba.)

Normális, hogy 2 hete csinálom a diétát, holnap lesz a 2. gyümölcsnapom, és még csak 1 kilót fogytam?

Be fog indulni a fogyás?

Legjobb válasz: attól is függ mennyirõl indulsz. Én alapból azt gondolom, hogy kell 2 hét mire beindul igazán.Bár nekem meglepetésemre már 7 nap után lement 1,9 kilo. De szigorúan betartok mindent.persze az is lehet, hogy egy idõ után meg stagnálni fog. Ne aggódj majd beindul. Azt is hallottam vkitõl ,hogy neki az elsõ egy hónapban ment le kilo a másodikba semmi a harmadikban megint megindul. Szóval ne add fel. KITARTÁS! ;) én is az elején vagyok ez a 7ik napom. Neked mik a terveid? hány kilo? nekem 72,2 rõl minusz 10-15kilo

attól is függ mennyirõl indulsz. Én alapból azt gondolom, hogy kell 2 hét mire beindul igazán.Bár nekem meglepetésemre már 7 nap után lement 1, 9 kilo. De szigorúan betartok mindent.persze az is lehet, hogy egy idõ után meg stagnálni fog. Ne aggódj majd beindul. Azt is hallottam vkitõl , hogy neki az elsõ egy hónapban ment le kilo a másodikba semmi a harmadikban megint megindul. Szóval ne add fel. KITARTÁS! ;) én is az elején vagyok ez a 7ik napom. Neked mik a terveid? hány kilo? nekem 72, 2 rõl minusz 10-15kilo
Bárhogy is számolom, ha Neked holnap lesz a 2. gyümölcsnapod, akkor még csak ma egy hete kezdted el a kúrát. Ebben az esetben egy hét alatt egy kiló sztem reális. Ne legyél türelmetlen, ez az ütem így pont jó. Én egy hét alatt 3-at fogytam, de majd három számjegyrõl indultam, gondolom, Te nem vagy ennyi. Semmiképp se aggódj, menni fog, ha nem bûnözöl és a kellõ mozgás és folyadékfogyasztás meg lesz.
Másfél hét alatt 2x bûnöztél. Ma, meg tegnap nem bûnöztél, csak többet ettél az elõírtnál (amihez egyébként tartod magad, ugye?) Hogy le tudsz-e fogyni augusztusig 9 kg-t? A válaszom: igen. De NEM ÍGY. Akaraterõvel - esetleg. De olyannal, ami nem múlik ki néhány nap alatt. Majd ha már 1-2 hónapja VALÓBAN TARTOD a fogyókúrádat, bûnözés nélkül és nem csupán 1 kg-nak megfelelõ vizet veszítesz a kevés folyadékfogyasztásod miatt, na majd akkor tedd fel ezt a kérdést. Addig szükségtelen. Magadat be tudod csapni, a szervezetedet sajnos nem, ez az ábra, akár tetszik, akár nem. Mellesleg az eredeti kérdésben 2 hete csináltad a fogyókúrát, pár nappal késõbb ez már csak másfél hét... hû, de kitartó is vagy... Minél elõbb õszinte leszel saját magaddal, annál jobb - Neked. Engem spec nem érdekel. A te tested. Azt teszel vele, amit akarsz.
Kedves kérdezõ: finom voltam a bûnözéssel kapcsolatban. Ahogy elõttem is írták: MÉRTÉK! Ha elhatározol valamit és egy hét után már egy teli doboz bonbon felett ülsz, mégis, mit vársz? Rendben. Símogasd meg buksi fejed, nagyszerû jellem vagy. Fogyókúrázol. Vagy mi. Az a nem normális, hogy azt írod a kérdésedben, két hete csinálod a diétát és csak egy kilót fogytál. Aztán rövid úton kiderül, hogy nem is két hete, csupán egy hete, de még az egy hét is túlzás, mert egy egész doboz bonbont megettél közben. Belegondoltál már ebbe? A 722 Kcal-ban, amire figyelsz, hol foglal helyett az a bonbon?
A kérdező hozzászólása: Jó, bocsika! Elszámoltam magam. Ugye elnézed, hogy érettségi szóbeli közepén notesz nélkül nem tartom fejben? Tényleg bocs. Jézus, de sok bunkó van. A normális és oktató jellegû mondatokat viszont kössz.
A kérdező hozzászólása: Egyébként bocsi! Ma van a 3. gyümölcsnapom, tehát másfél hete csinálom a 90 naposat. De a helyzet változatlan. Ma nem bûnöztem egyébként. Tegnap sem végülis, csak többet ettem, mint a kalóriám elõír. De így tudok fogyni 9 kilót augusztusig?
Nem azzal van a baj, hogy bûnözöl, hanem a mennyiségén. Ha nagyon kívánsz vmi édeset, egyél meg egy vagy két kocka csokit, vagy egy kisebb süti felét. És ha lehet ezeket is délelõtt. Az egy doboz bonbon az nagyon sok. Azzal simán el lehet szúrni több nap diétáját. Tehát néha bûnözz, csak ne mértéktelenül.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Én már próbáltam mindent, és ezt is magam határoztam el. Nem bûnözök többet, és ezt könnyebb betartani mint a saját magam diétáját. Egyébként lehet, hogy neked 2 liter épp hogy elég, de én eddig fél litert ittam egy nap. Szóval nekem ez már nagy haladás.
Bocs, de az minden, csak nem fogyókúra, ahol egy hét alatt bevág az ember egy teljes doboz bonbont! Ne kezdj bele ebbe, ha nem bírod ki. Nem aggódni kell, tartani magad ahhoz, amit egyébként magadtól vállaltál. Ilyen egyszerû. Csinálj inkább másfajta kúrát, ami közelebb áll hozzád, de azt tartsd is be. 2 liter folyadék egyébként ÉPPEN CSAK elég. Különben pedig, ha javasolhatom, inkább hosszú távon válts életmódot, minthogy idétlen és betarthatatlannak érzett fogyókúrákkal szenvedsz. Mert egy életmódváltásba, ha olyan, még a nasi is belefér. Nem gyötröd magad, mégis eredményeket érsz el. Nem egy hét alatt vagy néhány hét alatt, mert az röhejes. Hanem mondjuk egy életen át. Mert gondolom, nem az a célod, hogy amit leadsz, azt pár hónap múlva újabb kilókkal megpakolva ismét magadon lásd.
Ha tényleg egy hete csinálod és az oldal egy hét alatt igér 1 kilót, amennyit te fogytál, akkor hol itt a probléma? nekem 9 kilót sikerült 4 hónap alatt leadnom, egy hónapig semmi cukor, a kávénál volt ez elég nehéz, de mostanra már hozzászoktam, jobban ízlik a kávé cukor nélkül. egy hónap alatt semmi cukor, utána már néha-néha ettem csokit de csak nap közben. én csak annyit csináltam, hogy 6 után nem ettem egy falatot sem, legfeljebb ha éhen akartam halni akkor egy joghurtot. Emellé persze mozogtam is, mert mozgás nélkül nem ér semmit. A kilók megindulnak majd lefelé, nagyjából a 6.-8. hét környékén! Addig legfõképp vizet fogsz veszíteni. Kitartás!
Dejó!! :) (elsõ vagyok) hasonlóak vagyunk bár te jobban állsz mert én 162cmhez vagyok ill voltam 72, 2 mert most 70, 3 .:) több voltam, és nem bûnöztem. Kivéve tegnap este kisült a friss pogácsa és megettem egyet ;) 3 cmes átmérõje volt :) nem nagy. És én nem vizet iszok, hanem teszek bele citromlevet. Azt olvastam szinten tart, he nem is fogyaszt legalább ne hízzask és még szereetemis :) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Én 70 kilóról indultam, 10 kilót akarok fogyni a 164 centis magasságomhoz képest. Az elején bûnöztem, meg ma megettem egy doboz toffifee-t, amit nem kellett volna. Egyébként nem szoktam bûnözni. Folyadékból mostanság 2 litert iszok, meg heti 2-3 alkalommal szobabiciklizem nem nagy intenzitással, de én kifáradok. Amúgy 2. válaszoló, tényleg, jól számolod, 1 hete kezdtem:) Csak ugye most vagyok a 2. ismétlésnél:) Szóval akkor sikerülhet lefogynom? Mert a kalóriaszámolást is betartom. Az segít a diéta közben gyorsabban fogyni?
Most bunkó vagyok, vagy hasznos dolgokat mondtam? Cicamica, egyébként az érettségi közepén - ha ennyire megvisel - inkább azzal foglalkozz, ne fogyókúrázz! (Jézus, már BÁRKI mehet érettségizni? :) ))

Az normális hogy 2 szeri gyökérkezelés után fáj a fogam ha ráharapok?

Gyökérkezelték az egyik hàtsófogamat màr 2szor és màsodszorra tett valami ròzsaszìnes tömést a fogamba aminek nagyon rossz ìze van. Ez természetes hogy nagyon fura ìzt ad a tömés a szàmnak és a kajànak? És az természetes hogy màsodszori gyökérkezelés utàn még fàj a fogam mert eddig nem fàjt egyàltalàn ma kezdett fàjni és csak jövőhét utàn rendelt vissza a fogorvos. Félek hogy megint bedagadok mielőtt végleges stàdiumba orvosolnà a fogamat ès hogy ki kell majd húzni.

Legjobb válasz: Az nem baj, ha rossz ízû a tömés, ez ilyen. Az sem baj ha kicsit fájdogál, frissen tömve ez normális, a lényeg, hogy elmúljon a fájdalom, mire a végleges tömés elkészül.

Az nem baj, ha rossz ízû a tömés, ez ilyen. Az sem baj ha kicsit fájdogál, frissen tömve ez normális, a lényeg, hogy elmúljon a fájdalom, mire a végleges tömés elkészül.

Az normális, hogy 2.5 éves gyerekeim még nem szobtiszták? Mégcsak nem is érdeklődnek a bili vagy a wc után. El vagyok keseredve nagyon.

Legjobb válasz: Ne légy elkeseredve, normális. A barátnõm kislánya is éppen az ovi kezdés elõtt pár héttel lett szobatiszta, elõtte semmilyen módszer nem használt, hiába próbálkoztak. Õ is már kétségbe volt esve, aztán két hét alatt simán megoldódott az egész. Azt mondta, szinte egyik napról a másikra változott meg a dolog, és kb. két hét alatt teljesen szobatiszta lett. Egyszer csak odament a WC-hez, hogy pisilni szeretne, mintha mindig is oda járt volna. Közölte nagy szemekkel, hogy de hiszen a Zsuzsika (vagy valami más nevû kislány ismerõse) is a WC-be pisil. Mintha eddig mindig is oda járt volna, és õ lenne megrökönyödve a kérdésen :). Szóval ne aggódj, megérik rá nemsokára, fõleg, ha nem mindennapos ez a téma otthon.

Ne légy elkeseredve, normális. A barátnõm kislánya is éppen az ovi kezdés elõtt pár héttel lett szobatiszta, elõtte semmilyen módszer nem használt, hiába próbálkoztak. Õ is már kétségbe volt esve, aztán két hét alatt simán megoldódott az egész. Azt mondta, szinte egyik napról a másikra változott meg a dolog, és kb. két hét alatt teljesen szobatiszta lett. Egyszer csak odament a WC-hez, hogy pisilni szeretne, mintha mindig is oda járt volna. Közölte nagy szemekkel, hogy de hiszen a Zsuzsika (vagy valami más nevû kislány ismerõse) is a WC-be pisil. Mintha eddig mindig is oda járt volna, és õ lenne megrökönyödve a kérdésen :) . Szóval ne aggódj, megérik rá nemsokára, fõleg, ha nem mindennapos ez a téma otthon.
Ne keseredj el, próbálkozz, próbáld rendszeresen ráültetni õket(alvás elõtt/után, stb.), és ha megérnek rá, kb. 3 nap alatt lesznek szobatiszták, mint az én fiam.3 hónapunk volt az ovikezdésig, teljesen kétségbe voltam esve, hogy mi lesz így velünk, masszívan tiltakozott, ha megkértem, hogy ráüljön, aztán egyszer csak egyik napról a másikra közölte, hogy neki ugyan nem kell már pelus, és néhány nap leforgása alatt, már nem csak akkor pisilt, ha én ráültettem, hanem õ szólt. Úgyhogy nyugi, fog ez menni:)
Leszögezném hogy nem vagyok szülõ, ennek ellenére ezt én úgy képzelném el hogy a szülõ kelti fel a gyerek érdeklõdését a wc meg a bili iránt, kezdi el rászoktatni õket, nem pedig azt várja hogy a gyerek egyszer csak magától ráül.
Mit tettél eddig az ügy érdekében? Erõltetni valóban nem szabad, és 2, 5 évesen tényleg nem vagytok még lekésve semmirõl, de azt azért jó, ha tudod, hogy nem minden gyereknél mûködik ez úgy, hogy egy reggelen azt mondja, bilizni szeretne, és onnantól szobatiszta. Biztos van, akinél igen, de sok gyerek jóval kényelmesebb típus ennél, és akkor neked kell felkeltened az érdeklõdést. Az jó ötlet, amit elõttem írtak, hogy ébredés után ültesd rá õket a bilire, amikor pedig jön majd a jobb idõ, vedd le róluk a pelust, de ne várd, hogy egyik napról a másikra szobatiszták legyenek! Mondjon bárki bármit, a legtöbb gyereknél ez egy folyamat.
Kislányom 3 éves szülinapja elõtt 3 hónappal közölte nem kell a pelenka, addig hallani sem akart arról, hogy bilibe pisiljen. HA hiszed, ha nem egyetlen baleset nem volt eddig, ez 4 hónapja történt. Viszont nem hajlandó a bilibe kakálni, érzi ha kakálni kell, tudja tartani, de csak pelenkába végzi a dolgát. Pár napja magától mondta, hogy megy a bilibe kakálni, nem jött össsze, de nem adta fel, akkor megy a WC-re, kb. 10x szaladt, hogy most tényleg kakál, de nem sikerült, megsajnáltam ráadtam a pelenkát és 2 perc múlva végzett, olyan mintha nem merne a pelenkán kívül máshová kakálni.
1: "Leszögezném hogy nem vagyok szülõ, ennek ellenére ezt én úgy képzelném el" Hajaj, én könyvet írhatnék arról, hogy a gyerekek születése elõtt mit képzeltem el.... és egy körömnyi papírfecnire ráfér az, ami úgy is lett.. :-))) Sajnos nem ilyen egyszerû ez a dolog, vannak gyerekek, akiknek ez mûködik, más gyereknél meg a macifigurás zenélõbilivel járhatod a csárdást elõtte, akkor se pillant rá.
ezt valamennyire úgymond igenis szokták eröltetni. ráültetni õket, sokan már 1 éves kor után kezdik, játékból, produktum nincs vagy ha van csak véletlenül csak szokják a bilin üldögélést. Ezek a gyerkek hamarabb is lesznek szobatiszták általábna. Ne ugy eröltesd hogy addig ott kell ülni amig nem probdukálnak csak játszanak rajta kicsit. addig üljenek rajta amig akarnak. Dicsérd õket ha rajta ülnek, a dicséretnek meg örülnek mivel az jó. Ezért gayakrabban fogják csinálni mivel meg vannak dicsárve ilyenkor. Egyébként lekésve nicsenek mert sok gyerek csak ovira lesz szoba iszta de mutogatni mindenképp kell nekik akkor is ha maguktól nem érdekli õket.
Szerintem belefér. Nekem a nagyobb 2 éves szülinapja után minden gond nélkül megbízhatóan szobatiszta lett, a kicsivel pedig 2, 5 évesen egyik nyáron próbálkoztunk, majd télre visszakapta a pelust, így 3, 5 évesen lett szobatiszta, szinte egyik napról a másikra.
A kérdező hozzászólása: Elsonek: nem szabad eroltetni, ha jartas lennel a temaban, tudnad. Ettol fuggetlenul mondom nekik a bilit, wc-t, latjak a tobbi gyereket a bolcsiben, megsincs semmi...
Ne aggódj emiatt, nem vagytok elkésve vele. Az én kisfiam 3 éves és 4 hónapos volt, amikor egyik napról a másikra szobatiszta lett. Kedves 6-os válaszoló. Az nem minden gyereknél oldható meg, hogy betölti az 1 évet, és elkezdem ültetgetni a bilire vagy a wc-re. Az én kisfiam utálta a bilit is és a wc-t is egészen addig a napig, amíg el nem jött a várva várt nap, amikor elõször szólt, hogy pisilnie vagy kakilnia kell. Elõtte egyszerûen visított, hacsak megemlítettük a bilit vagy a wc-t, pedig már minden módszert kipróbáltunk. Próbáltuk viccesen, játékosan, könyörögve, zsarolva..., és persze ráült Õ, és belepisilt meg belekakilt, ha megszánt minket, de nem szerette. Mintha mumus lett volna a bili, pedig soha nem erõltettük, nem bántottuk. Nekem mindenki azt mondta, aki egy kicsit is ért hozzá, hogy ez azért van, mert még nem érett meg rá, és most, hogy már szobatiszta lett, már én is elhiszem. Mi aztán tényleg mindent kipróbáltunk, és csak az kellett, hogy megérjen rá, ennyi. Szóval csak türelem kell, és persze beszélj róla neki minden nap, de ne erõltesd, amikor megérik rá, akkor tényleg magától fog szólni. Itt a nyár lassan, vedd le a pelust róla, amikor csak teheted, és menni fog. A legtöbb gyerek nyáron válik szobatisztává.

Szakítás : Normális hogy 2 óránként változnak az érzéseim?

Össze vagyok most nagyon zavarodva úgy érzem. 2-3 óránként változnak bennem az érzések. Néha úgy érzem, hogy nagyon szeretem a páromat, hiányzik, alig várom hogy beszéljünk hogy hozzábújjak hogy megöleljük egymást. Néha el tudom vele képzelni az egész életemet. Aztán jön valami impulzus vagy egy gondolat, vagy egy emlék, vagy egy régi rossz tulajdonsága ami ha eszembe jut, akkor pedig úgy gondolom hogy nem érdemes ezt tovább folytatni, nehéz lesz, de lezárom. Nemtudom mit tegyek?? :( Normális ez hogy ilynek az érzéseim? Mással volt már ilyen? Meddig tartott és mire jutottatok?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy normális-e, de nálam 4 és fél hónapja tart ez az állapot. Nem kellemes :(

Nem tudom, hogy normális-e, de nálam 4 és fél hónapja tart ez az állapot. Nem kellemes :(
A mostani elõtti barátom ugyanez volt. :D Elég csúnyán játszott velem, de megérdemeltem (elõtte én szórakoztam). Egyik nap szeretett, nem bírt nélkülem élni, rájött, milyen hülye volt, másik nap meg ha volt egy nézeteltérésünk, úgy érezte, nem illünk össze, nincs értelme a kapcsolatunknak, és többször szakított is. Eléggé megszenvedtem vele, mert én akkor már szerettem és vele akartam maradni. De a vége mégis csak az lett többszöri szakítás után, hogy békénhagytuk egymást. De részemrõl már sosem lehetünk jóban, akármennyire is szeretné, amit velem tett, nem tudom megbocsátani. 4x szakított, majd békültünk ki. Épp a kedélyállapotától függött a kapcsolatunk és az én szívem is. Nem volt szép tõle. Konkrétan a kérdésre válaszolva: normális, amit érzel, de ne szívasd a párod, tisztázd le magadban az érzéseidet véglegesen. Ha nem tudod tolerálni a rossz tulajdonságait, inkább ne erõltesd a kapcsolatot.
Pontosan UGYANÍGY vagyok. -.- Szóval nem részletezek. Emiatt úgy döntöttem, hogy nyárra egyedül kimegyek külföldre, hátha segít valamit...:S
Na, sorstársakra találtam... :(

Normális, hogy 2 hete császároztak, és még mindíg fáj a sebem, de csak az egyik oldalon, és ott a seb sincs összeforrva úgy mint a másik oldalon. Kinek mennyi idő alatt gyógyult meg?

Legjobb válasz: Szia! Ha úgy érzed hogy gáz van kérdezd meg az orvostól, ha más nem telefonon és megmondja hogy normális-e. Nekem 3 hét alatt múlt a fájdalom. Bár nekem majdnem 20öltésem volt ert nagy volt a babám hozzám képest. 7 hetes baba ancija

Szia! Ha úgy érzed hogy gáz van kérdezd meg az orvostól, ha más nem telefonon és megmondja hogy normális-e. Nekem 3 hét alatt múlt a fájdalom. Bár nekem majdnem 20öltésem volt ert nagy volt a babám hozzám képest. 7 hetes baba ancija
nekem is húzódott az egyik oldalon jó darabig, fõleg amég a varratok bennem voltak, utána lassan elmúlt. De ha úgy érzed nem forrt be rendesen mindenképpen hivd a dokidat.
Szia! Nekem is jobban fájt azon az oldalon ahol a csõ volt. És sokkal vastagabb, pirosabb volt a seb. Nekem még mindig fáj ezen az oldalon pedig már 1 éves lesz a kisfiam. Azért már sokat javult a helyzet. Azt igazán nem értem, hogy nincs úgy összeforrva a seb. Hogyha aggaszt akkor mutasd meg az orvosodnak, lehet hogy érzékeny vagy valamelyik varratra, mert 5 rétegben varrják össze a hasfalat. Legfeljebb a felsõ varratnál van gond. Csak azért írom, mert nekem szétnyílt picit, (beütöttem). Kitisztították és magától összeforrt. A lényeg, hogy a sebet ne kenegesd semmilyen (zsíros) krémmel, hanem hagyd szárazon.Hamarabb gyógyul.
nem, nyugi ez teljesen normális:) nem kell tõle megijedni!
Nem probléma, nyugi!A méhszallagok nyúlása okozza a "szurkálást". Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Huh, akkor jó! Köszönöm :) !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!