Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy 12 éves (47 db)

Az normális hogy 12 éves vagyok és még nem menstruálok?

Legjobb válasz: Normális. Majd akkor kell aggódni (akkor se nagyon), ha 16 éves korodig nem jön meg. De még akkor se biztos, hogy baj van. Nem vagyok túl idõs (21 éves), de mikor én fiatalabb voltam, az volt furcsa, ha vki már 12 évesen menstruált.

Normális. Majd akkor kell aggódni (akkor se nagyon), ha 16 éves korodig nem jön meg. De még akkor se biztos, hogy baj van. Nem vagyok túl idõs (21 éves), de mikor én fiatalabb voltam, az volt furcsa, ha vki már 12 évesen menstruált.
Hivatalosan 16 éves korig normális, de az orvosok 18 éves korig nem kezelik.
A másik felének meg nincs. De miért baj az? Nem teljesen mindegy? Gondolom 12 évesen babát még nem szeretnél. Akkor meg mi hátrányod van abból, hogy még nem menstruálsz? Semmi az égvilágon. Majd megjön, mikor itt az ideje. Nem attól leszel nagylány.
A kérdező hozzászólása: köszi! csak az a baj hogy a lányok felének már meg van:/
Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlõdik. Ha már nõ a melled, szõrösödik a puncid, és a hónaljad, akkor semmi baj. A nemi érés több évig tartó hosszú folyamat.
Teljesen normális! :) ) van akinek 14-15 évesen jön meg Ne aggódj eljön az idõd, örülj hogy még nem kell törõdnöd ilyennel :)
Igen, az. És örülj neki! Nem egy kellemes dolog!
Honnan tudjátok, hogy a Kérdezõ hogy fogja viselni a menstruációt? Attól, hogy Benneteket megvisel, még nem biztos, hogy Õt is meg fogja! Ha úgysem lehet elkerülni, akkor miért rettegjen tõle.

Az normális hogy 12 éves vagyok és 90/C a kosárméretem? Kb egy éve jött meg.155 cm vagyok.

Legjobb válasz: 2: 90 centi mell alatti mérettel mi lenne normális??? 12 éves!!! Én 40 vagyok, nem csontsovány és nekem 75 cm... A C kosár az alkati dolog, de az valószínûleg a túlsúlya miatt is van, nekem 12 kiló fogyástól az FF-rõl E-re csökkent.

2: 90 centi mell alatti mérettel mi lenne normális??? 12 éves!!! Én 40 vagyok, nem csontsovány és nekem 75 cm... A C kosár az alkati dolog, de az valószínûleg a túlsúlya miatt is van, nekem 12 kiló fogyástól az FF-rõl E-re csökkent.
A túlsulyod semmiképpen nem normális a kosár méret egyén függõ. De ha mondjuk olyan sportot ûztél amitõl széles a hátad még lehet magyarázat a nagy körméretre. Én 30 vagyok 85-91ven a körméretem pár kiló plussz van rajtam, de nem sok, viszont nekem alapból nagyon széles a hátam mert régen úsztam.
Most komolyan, erre a kérdésre milyen választ vársz... már bocs. 1. Akkora a melled amekkorának lennie kell 2. A mell nem elkezd nõni pl 10 évesen, és a halálodig meg sem áll... Hanem valamikor nõ egy kicsit, aztán leáll, ennek sem idejét sem a menetét nem tudhatod. 3. A mell méretedhez a magasságodnak és a korodnak sincs semmi köze... Igen, normális. Minden lánynak, ahogy serdül nõ a melle. Nyugodj meg, és fogadd el.
90 az nagyon sok..... elég túlsúlyos vagy, nem?
Ha valaki azt mondja, hogy nem normális, akkor sem tudsz semmit tenni. El kell fogadnod a melleidet olyannak amilyenek!
Egy sima boltban 80-85-ig vannak a körméretek...szóval az már igencsak jelentõs túlsúly. Viszont még nem fogyókúrázz, fiatal vagy ahhoz:)
Hát, a 90-es körmérettel nem éppen csak duci az ember. Szóval, egyél egészséges ételeket mértékkel, és mozogj sokat. :)
A kérdező hozzászólása: Igen túlsúlyos vagyok de éppen csak. Inkább duci mint túlsúlyos.
Hat, nem tudom, szerintem kicsit sok. En 14 vagyok, es 70 A-s. Naagyon kicsi. :(
El kell fogadni amit kapunk, és együttélni vele. :) Egyébként kérlek feltétlen húzd ki magad, mert én is korán cicisedtem ki az iskolában, senkinek nem volt még ekkora melle, én persze szégyeltem és fusztrált, és összehúztam magam állandóan.....meg is lett az eredménye, tiszta görbe a hátam, és már ki sem bírom magam húzni..::(
Én is ekkorát hordok, de én 36 éves vagyok, és erõsen túlsúlyos (jelenleg terhesen 90 kiló). Nem a kosármérettel van a gond, hanem a 90-es mell alatti mérettel. Bár lehet szélesebb bordák vagy hát miatt, de 12 évesen ez egy kicsit túl sok. De még kinõheted a problémát!
Egyik barátnõm vékony, izmos testfelépítésû, de széleshátú evezõs alkat, neki is ekkora, ezért mondtam, hogy normális. A 90 nekem is soknak tûnne amúgy, de ha a súlyáról várt volna véleményt, nem a mellméretét írja.
Persze, normális. De még változhat mind a méreted, mind a magasságod. Hordj mindenképpen melltartót!
Anyám 41 éves, és neki ekkora a melle.xd

Az normalis hogy 12 evesen 180 cm vagyok es 85 kg?

Legjobb válasz: Nem. Van egy 12 éves ismerõsöm aki elég nagynak számít a korához képest. 170 cm és 50-55 kg. Én 14 vagyok és 184 65 kg.El kell hogy mondjam hogy ez nem normális. De nyugi nincs semmi gond. Csak akcerelált vagy. Most biztos megkérdezed magadba hogy az mi. Hisz még majd csak 1-2 év mulva fogtok róla tanulni. Ez a gyerekeknél fordul elõ. Biológiai túlfejlettséget jelent. Sokkal magasabb vagy az átlagnál. És nehezebb. De a tudásodra nincs kihatása. Ha figyelsz órán, otthon tanulsz és megírod a leckét, és ha nem vagy szellemi fogyatékos akkor jó lesz a tanulmányi eredményed. De nem ragozom a lényeget már az elõbb elmondtam.

Nem. Van egy 12 éves ismerõsöm aki elég nagynak számít a korához képest. 170 cm és 50-55 kg. Én 14 vagyok és 184 65 kg.El kell hogy mondjam hogy ez nem normális. De nyugi nincs semmi gond. Csak akcerelált vagy. Most biztos megkérdezed magadba hogy az mi. Hisz még majd csak 1-2 év mulva fogtok róla tanulni. Ez a gyerekeknél fordul elõ. Biológiai túlfejlettséget jelent. Sokkal magasabb vagy az átlagnál. És nehezebb. De a tudásodra nincs kihatása. Ha figyelsz órán, otthon tanulsz és megírod a leckét, és ha nem vagy szellemi fogyatékos akkor jó lesz a tanulmányi eredményed. De nem ragozom a lényeget már az elõbb elmondtam.
Igen, én is ennyi voltam ennyi idõsen.
Bocs 184 cm és 65 kg. Elírtam.
Durván magas vagy, de így már normálisabb a súlyod. Nekem az egyik barátom 13 éves, 174cm és 65kg. Pedig már õ is durván magasnak számít nekünk, fõleg ennyi idõsen :)
én is voltam 180cm 12 évesen, 14éves koromban elértem a 193cmt és ennyi is maradtam. elég jó érzés volt kimagaslani a sok kis 150centis ovodástól :D 19f
Ez a kérdés szerintem kamu
én 14 vagyok 163cm és 40kg. és azt mondják magas vagyok.!:)

Az normális hogy 12. évesen politizálok foglalkozok az anyagi dolgokal?

Az van hogy most politizálok sokat foglalkozok a pénzügyi váságal elraktározom a pénzem és sokat tanulok mert tudom hogy ezzel allapozhatom meg a jövöbelli életem és anyira érdekel a II. világháboru hogy magamtol nézem meg a wikipédián és tanulom meg a dolgokat. Sokat foglalkozok az országgal mert szerintem még lehetne valamit kezdeni belöle és szoktam azon gondolkozni hogy milyen válalkozást lenne érdemes inditani ha felnöt leszek.A barátaim mindig elköltik a pénzüket energia italra nyalokára meg minden hülyeségre mig eközben én gyüjtöm a pénzt.

Legjobb válasz: Nem, normális. Legalábbis a kívülállók számára nem. ma már 30 éves vagyok. Gyerekkoromban is az a típus voltam, hogy tudtam gyerekként is és felnõttként is gondolkodni és viselkedni. Ma is így van ez. Épp a napokban szóltak meg érte, hogy bizonyos kérdésekben olyan véleményem van, mintha mindent megélt, tapasztalt ember lennék. Akik mindvégig felelõtlen kölykök maradtak, azok szemében te mindig különc leszel. Saját tapasztalat alapján, azt mondom, hogy hajrá. Te vagy a normális DE sose felejts el gyereknek lenni.

Nem, normális. Legalábbis a kívülállók számára nem. ma már 30 éves vagyok. Gyerekkoromban is az a típus voltam, hogy tudtam gyerekként is és felnõttként is gondolkodni és viselkedni. Ma is így van ez. Épp a napokban szóltak meg érte, hogy bizonyos kérdésekben olyan véleményem van, mintha mindent megélt, tapasztalt ember lennék. Akik mindvégig felelõtlen kölykök maradtak, azok szemében te mindig különc leszel. Saját tapasztalat alapján, azt mondom, hogy hajrá. Te vagy a normális DE sose felejts el gyereknek lenni.
Jó dolog de a Wikipédiának nem nagyon kell hinni politikai és történelmi kérdésekben.
Kicsi vagy még az ilyenekhez, mivel még helyesen sem tudsz írni.
egyáltalán nem rossz ez a dlog. teljesen normális. azt meg nem kell adagolni szegény gyereknek hogy "de érett vagy a korodhoz képest" mert minden NORMÁLIS gyerekben benne van ez. 14L
húúú én is 12 évesen kezdtem ilyenekkel foglalkozni most 13 vagyok és még jóó hogy normális (legalábbis nekem mindenki ezt mondta) 13:-)
Fölösleges 12 évesen ekkora nagy felnõttnek képzelned magad, fõleg hogy még normálisan magyarul sem tudsz írni. Legyél még gyerek inkább.
A barátaid jól teszik, ilyen korba még nem kell az "élet nagy dolgaival" foglalkoznod, de persze egyáltalán nem baj, hogy elõre látó vagy, de még nagyon sokat kell tanulnod, hogy megértsd a dolgokat. Addig is tanuld a nyelvtant mert Mo.-on még a köztársasági elnök se tud helyesen írni.
egyátalán nem jó ha politizálsz mivel fingod sincs róla mirõl van szó egy gyerek ne politizáljon aza felnõttek dolga, spórolhatsz azzal nincs gond, wikipédia nem túl megbízható, a másik legyél gyerek mert az vagy, lehet célod de nem kell játszania felnõttet nincs értelme
Már bocs, de szerintem csak azért írtad ki a kérdést mert azt akarod hogy mindenki normálisnak tartsa ezt és össze-vissza dicsérgessen. Ha úgy nézzük én is egy csodabogár vagyok. Imádom az ABBA-t, Boney-M-t meg 70'80' évek zenéit. Sorozatot is online nézek ami a 80'-s években játszódik. Mások szerintem csodálkoznak rajtam, mert én nem a Sp & fluor "szeretlek titeket" csoportba tartozom. 13/L
9:58 ezt honnan veszed?
nem igaz! attól még hogy ti 12 éves korotokban is babáztatok és kisautóztatok nem mindenki ennyire gyerek 12 évesen! szintén:13L
Mert te kedves 13 éves lány, minek érzed magad ha nem gyereknek, felnõttnek?Akkor szerinted ugyan mi a dolga egy GYEREKNEK?! 15l
Annál nincs is gyerekesebb mint, ha egy gyerek felnõttnek akar tûnni, nem baj majd kinövöd. És igen babázzon vagy kis autózzon vagy amit szeret, de te már biztos az állam adósság csökkentésén töröd a kis buksidat. Nem véletlenül nincs 18 év alatt szavazati jogod.
Szerintem én is 12 évesen kezdtem politizálni és nem azért, hogy felnõttnek tûnjek, hanem, mert érdekelt. Volt idõ, hogy itt a politika témakörben megvoltam 2. valami 1700 pontal. (nem, nem szoktam pontozni)
Csak az a baj, hogy így 12 éves fejjel sza*t sem tudsz Magyarországról, a pénzügyi válságról, no meg a politikáról. Nem akarlak megbántani, engem is érdekel Magyarország, EZZEL nincs is semmi baj.. Egyébként meg mindenki arra költi a pénzét (vagyis hát nyilván a szülõktõl kapjuk a pénzt) amire akarja. Én pl a pénzem egy részét hül*eségekre költöm, na és akkor mi van?
nem igaz! egy szóval nem állítottam hogy felnõttnek gondolom magam :) ! OK! Valaki azt gondolja, hogy NEM normális ha 12-13 évesen politizálunk? Az normális ha valaki össze-vissza költi a pénzét? Nem! Mármint persze gyerek még mondják de mikor tanulja meg hogy nem szabad ha azt mondjátok neki hogy normális?! És ki tud közületek rólam bármit?! Hogy nem tudok semmit a pénzügyi válságról stb. Mindegy. Egy nem teljesen gyerek 13L
1. nem csak én vagyok más mindenki más mint a többiek :) mindenki különleges! egy emberre sem hasonlít senki teljesen még ha külsõre így is tûnik! (te azt gondolod hogy ugyanolyan vagy mint mindenki más?) 2. ha Te azt gondolod lejáratom magam gondold így! én a véleményemet írom. (+ nem érdekel hogy Ti mit gondoltok rólam :) ) 3. nem! nem gondolom azt hogy házra kell gyûjteni! csak az nem mûködök hogy elköltöm a pénzem minden hülyeségre aztán panaszkodom hogy kevés a pénz! a már nagyon megunt 13L
Anyám kõ baloldali, apám meggyõzõdéses kommunista, én pedig Fideszes vagyok. Szüleim véleménye igaz?! TV-t meg nem nézek, mert szar.
Mert amit õ politizálásnak hív, az csak a szülei és a TV "véleménye" mivel õ még lényegébe semmit nem tud az ország dolgairól, és, hogy hogyan mûködnek a dolgok.
ha valaki nem csak a saját hanem az ország és a világ jövõjével is foglalkozik gyerekkorában az miért baj? ezt nem értem!!! újra a 13L
Nem baj, de elég az, ha úgy törõdsz a saját anyagi helyzetetekkel, hogy nem követel olyan dolgokat a szüleidtõl, amire igazából nincs is szükséged.
Utolsó válaszolóval értek egyet fõképpen. Nem tudom. Én 15 vagyok és nem politikázok, mert minek? Tudok spórolni, de minek?! Ha valamire gyûjtök akkor nem kell megszakadnom, hogy spóroljak meglehet oldani mindent. És bizony szoktam venni energia italt, sõt még nyalókára is "szóróm a pénzem". Azon pedig nem gondolkozom, hogy ugyan felnõttként milyen vállalkozást indítsak, hisz ez nem így megy, hogy hupsz nekem egy ilyen vállalkozás kell. Vannak céljaim az életben. A történelem engem is érdekel, de ettõl nem leszel érettebb és komolyabb. Amit leírtál inkább egy nevetségessé tévõ lányt láttok magam elõtt, persze lehet nem így van. De nem szégyen ha gyerekként élsz 12 évesen, hidd el:) )
Én is foglalkozok a politikával és sok más dologgal is.De inkább a könyvekbõl tanulj(régiekbõl, pl.:regények, leírások a vh. idejérõl). 14L
Elõször a magyar nyelvtannal foglalkozz, aztán ráérsz politizálni... Élj még kicsit és légy gyerek, majd a nagyok foglalkoznak a politikával!
"Én is foglalkozok a politikával és sok más dologgal is.De inkább a könyvekbõl tanulj(régiekbõl, pl.:regények, leírások a vh. idejérõl). " Abból pont, ne! A források jobbak. A médiaforrások indulatoktól és sokszor propagandától nem mentesek! Persze meg lehet nézni egy korabeli filmet, csak tudni kell ezt azt róla, mert úgy jársz, mint Drábik János.
túlbuzgó stréber vagy.
tehát nem
normális azzal fogllalkozz ami érdekel ha nem szórod el a pénzed f*szságokra az sem baj
Most megyek és veszek egy kupac ruhát, tegnap elköltöttem véletlenül az ebédpénzemet édességre. Érdekel a jövõm, te meg már túlzásba viszed. Puszillak. Egy gyerekes 13 éves.
k*rvára nem normális! ne legyél már ilyen kis koravén gyökér!!!!!!
Okoska:) )

Az normális hogy 12 éves vagyok, 135-138 cm vagyok, és 26 kiló, vagy szedjek fel pár kilót?

Legjobb válasz: De ez a magasság nem is 12 éves gyerek átlaga, hanem kb. a 9-10 éveseké, vagyis nem feltétlen vagy kórosan vékony , de azért nem ártana, ha sportolnál valami egészségeset, úszás, biciklizés, kajak kenu, ilyesmi.Ezzel izmosodhatsz is, mert természetesen neked nem zsírréteg felszedésére van szükséged!!

De ez a magasság nem is 12 éves gyerek átlaga, hanem kb. a 9-10 éveseké, vagyis nem feltétlen vagy kórosan vékony , de azért nem ártana, ha sportolnál valami egészségeset, úszás, biciklizés, kajak kenu, ilyesmi.Ezzel izmosodhatsz is, mert természetesen neked nem zsírréteg felszedésére van szükséged!!
Más is kis termetû a családból? Mert akkor nincs probléma. Én is pici voltam, és nem is nõttem nagyra, 24 éves vagyok, és 151cm magas, 42kg, és ez pont megfelelõ. Anyai ágon alacsonyak vagyunk, anyu is alacsony, nagymamám pedig (anyu édesanyja) egy fejjel alacsonyabb nálam, mégis megszült és felnevelt 3 egészséges gyereket.
Egyetértek az elõttem szólóval. Az én lányom pl. épphogy 6 éves, és 125 cm magas, és 24 kg. Sok függ a genetikától. Viszont, ha azt nézzük, hogy csak 10 cm-el vagy magasabb, és csak két kilóval nehezebb, akkor tényleg nagyon vékony vagy.
26 kg vagy, ne viccelj mar! Az elso osztalyba a gyerekek 21 kg-val mehetnek! Persze hogy szedjel fel nem par, hanem jo sokat!!!! Menjel el orvoshoz!
Ne foglalkozz vele, kicsi vagy, majd megnõsz! Én is ekkora voltam 12 évesen, felnõttként meg átlagmagasságom, átlagsúlyom van. Iskolába annak idején hatévesen 15 kg-mal mentem, csak azért nem utasítottak el iskolaéretlenség címén, mert már tudtam írni és olvasni.
Lehet, hogy kisnövésü vagy, de a 26 akkor is kevés!szeggély fel legalább 10 kilóót!! Én 45 kiló vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Amúgy anyukám az alacsony a családban, apukám meg elég magas.
szedjél*

Normális, hogy 12 éves vagyok, de sört iszok?

Nem zéróra gondolok,hanem rendes sopronit :)

Legjobb válasz: Már miért ne lenne normális? Talán rögtön alkoholista lesz? Teljesen normális, hogy kiváncsi rá, hogy milyen és kipróbálja a sört. Az még nem heroin.

Már miért ne lenne normális? Talán rögtön alkoholista lesz? Teljesen normális, hogy kiváncsi rá, hogy milyen és kipróbálja a sört. Az még nem heroin.
Én is megkóstoltam gyerekkoromban a sört, és rossz volt. Utána csak 18 éves korom után ittam. Igen, ilyen van, bármily hihetetlen. A kérdésre, ha most kóstolod elõször, akkor nincs gond, ha rendszeresen iszod, akkor nem normális.
De az biztos, hogy gyorsan fiatalodsz tõle. Tegnapelõt még ezt akérdést 13 évesen tetted fel. Vigyáz, ha ilyen hatásal van rád, ilyen tempóban fiatalodsz, egy hónap múlva 2 éves leszel és még 5 nap és be fogsz [email protected], pelenkázni kell majd.
A sörivás mértékkel normális. Ha a szüleid tudnak róla, és valamilyen szinten kontrollálják a mértéket, akkor teljesen rendben van. Az viszont, hogy az ikes igék ragozását nem tudod, szánalmas. Helyesen: iszoM.
12 évesen rendszeresen sört inni, több, mint nem normális.
Hát nem éppen... nem elég, hogy 12 éves vagy, de még az undorító Sopronit is, erre nem nagyon van mentség. Más ital nincs a környéken?
Nálad normális, épelméjû embereknél nem.
Lehet, hogy 18 éves koráig más is ivott sört és más is volt fiatal, de a kérdés az volt, hogy normális ez vagy sem, tehát a válasz az, hogy nem. Tettünk sok mást is, amire szintén ugyanezt lehet válaszolni.
Egyáltalán nem normális, még a néha kicsit sem. Esetleg majd 2-3 év múlva.
Jaj már itt senki se volt fiatal?? Persze, majd 18 éves koráig senki se ivott sört... -.-'
Mellé 1-2 szál cigi? Lassan jöhet majd a reggeli feles is? Nem, egyáltalán nem normális, ebben a korban még vizet, vagy gyümölcslevet kell inni, hogy normálisan fejlõdj te is és az agyad is, mert a piától zsugorodik.
"Mai gyerekeknél" kb normális :D ha kicsit iszol néha az nem veszélyes
Ha nem túl gyakran és nem túl sokat az nem baj attól a 3százalék alkoholtól nem lessz semmi bajod.
Húúú! Te akkor már nem is 12 vagy hanem marha nagy felnõtt, legalább 21. Ezt szeretted volna olvasni? szegénke.
Szerintem megkóstolta a kölök az anyja citromos soproniját mikor kiment a szobából és most jött keménykedni gyk-ra, hogy sört iszik... Amúgy 12 évesen nem normális de a szülõ sem aki engedi.
Jaj ne nyelvészkedjünk már a borsörben, és fõleg ne ilyen beszáradt „csak egyetlen szentmagyar dialektus létezik”–mániával, mert jobb helyeken ez már nagyon múltszázadinak számít. Sört meg neigyál.
Szerintem nem csak a budapestiek mondják úgy, hanem azok is, akik megtanulták a nyelvtan és alkalmazzák is.
A 16:36-os válaszolónak: Úgy, hogy "iszom", azt csak a budapestiek mondják úgy. :) Az, hogy "sört iszok", az csak a szótár szerint helytelen, de az életben általában úgy használják.
De azért ismerjük be, van olyan népcsoport Magyarországon, ahol teljesen természetes az alkohol fogyasztása, még ennél fiatalabb korban is. A következménye viszont közismert a közoktatásban és a közrendvédelemben.
Hol látod azt, hogy rendszeresen iszik? Én sehol.
Szerintem igen. Ha jól esik és feldobja a kedved akkor igyál meg 2-3-4 Soproni sört. Finom az. Egészségedre váljon! ;-)

Normális, hogy 12 évesen gyereket akarok?

Nem arról van szó, hogy azért akarok, hogy szexeljek meg stb. miel?tt lehurrognátok! Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok még és nem is lesz gyerekem még sokáig csak kíváncsi vagyok, hogy ez normális-e?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális! Ezen tényleg ne aggódjál, mûködnek a hormonok, de tapasztalatból azt mondom pár hónap múlva már el is felejted. De azért tényleg kontroláld magad, ne legyen nagyobb a kísértés. Gondolj arra, hogy majd egyszer lesz kisbabád , kb. 10 év múlva és addigra te elvégzed a sulit, megpróbálsz állást keresni, hogy legyen mibõl eltartani a csöppséget. :) Tanulj sokat, és játsz! :) 16/L

Persze, hogy normális! Ezen tényleg ne aggódjál, mûködnek a hormonok, de tapasztalatból azt mondom pár hónap múlva már el is felejted. De azért tényleg kontroláld magad, ne legyen nagyobb a kísértés. Gondolj arra, hogy majd egyszer lesz kisbabád , kb. 10 év múlva és addigra te elvégzed a sulit, megpróbálsz állást keresni, hogy legyen mibõl eltartani a csöppséget. :) Tanulj sokat, és játsz! :) 16/L
Normális igen. Semmi baj, majd lesz gyereked.
12 évesen még ne akarjál gyereket! xD gondolkodni nem tiltott dolog hogy jaj majd lesz kisbabám :) én kaptam ennyi idõsen egy játékbabát ami tök igazi volt, sírt meg nemtom..tetszett is a dolog, ennek már lassan 4 éve azóta érettebb lettem és sok dologra jöttem rá, pl hogy mennyi hátránya van..na meg a felelõtlenség amilyenek a mai fiatalok..pff xD
*játssz bocsi :)
Szia! Nincsen semmi baj, az én hugom amikor még pici volt és megkérdeztük, hogy mi lesz ha nagy lesz azt felelte, hogy anyuka. Ez ugyanaz, mint amikor babázol. Felkészülsz az anyaságra. Semmi baj ezzel :)
Egészséges, éppkézláb, majdan nõvé cseperedõ leány vagy. Így helyes.
Attól függ, milyen színû a bõröd...
xD
tanulj!most ez a legfontosabb!szorakozz nem kell még szexeli ráérsz17-18éves korodban is !!!!!!
Persze h normális. Mi nõk/lányok ilyenek vagyunk általában :D 16 éves vagyok és nagyon várom már h legyen kisbabám pedig nincs barátom és nincs is kialakulóban, csak szeretnék már huszonéves lenni, hogy babázhassak :)
Szerintem Normális:) Persze hogy szeretnél gyereket de fogadjunk hogy néhány év múlva szeretnél majd de nem rögtön:) Én is igy voltam!ÉS most még élni szeretném az életem, el szeretnék lenni a párommal nagyobb felelõség nélkül:) Majd erer te is rá fogsz jönni és késöbb szeretnél majd babát:)
Persze hogy normális. Én is ennyi idõsen szerettem volna és most is szeretnék de sajnos még mindig fiatal vagyok hozzá 16 éves. Bár már vannak olyan velem egykorúak akinek van gyermeke de én még várok. Szerintem 24 évesen lesz gyerekem vagyis én akkor szeretnék...jaj de az még 8 év.
Persze, gyereket mindenki akar fõleg hogyha a képben van valami kisebb rokon akit nagyon szeretsz, de ne félj ez teljesen normális majd rájössz hogy ez még idõ...... :)
szia én is 12 vagyok és én is szeretnék gyereket! anyám azt mondja ha felnõsz neked is lesz!
13 éves vagyok (a nem babás): Nem is ugy gondoltam, hogy 9 hónap múlva anya szeretne lenni, hanem ugy, hogy már most szeretne anyuka lenni már várja, hogy az legyen, na és én nem vágyom még rá egyáltalán :) majd a suli meg a bulik után vágyom rá egy munka melett ;) jó tudni, hogy Én is normális vagyok :)
Utolsónak: Nem azt írta a kérdezõ, most azonnal akar gyereket és holnap már szülne és gyereket nevelne, hanem hogy már most vágyik egy babára. Azért a vágy és a megvalósulás között még nála is eltelik reméljük minimum 10 év:) Szóval nyugi, Te is normális vagy!:)
Szia ezek szerint én nem vagyok normális xD 13 éves lány vagyok, de én nem tudom mit csinálnék ha most gyerekem lenni uhh borzalmas lenne majd 10-11 év múlva jó lesz, de most pfff..nem téged akkarlak megsérteni, csak írom, hogy én akkor nem vagyok normális :) Olyn rossz lenne itthon lenni most vele itt szenvedni melette stb... mondjuk a fõsulit elvégzem lesz munkám esetleg kiköltözzök külföldre és akkor jó lesz normális állás melett, de most hazudozni is kéne neki legalábbis nem hinném, hogy at mondanám, hogy kicsim aztán a suliba/oviba kérdezik tõle hány évesen szült az anyukád?13 éves volt elég érdekes lenne anynukám 18 évesen szült.De én még 18 évesen tanulni szeretnék és nem gyereket nemhogy még most.Lehet, hogy stréber vagyok mondjuk a suli hallatán elfog a hányás és utálok tanulni, de mésig 5-ös tanuló vagyok, mert tudom, hogy ha családot szeretnék és megszeretnék élni akkor tanulnom kell :S hát igen.Azt, hogy normális-e a te helyzetedbe?Azt ahogy olvastam egyértelmûen normális és akkor az én helyzetem meg nemnormális jó tudni :) további szép nyarat ;)
Persze, hogy normális. Az anyai ösztönök már egészen kislányoknál is mûködnek, amikor eljátszák, hogy õ a babája anyukája, megeteti, lefektetei, bepelenkázza. Természetes, hogy benned is mûködik ez, sõt az a legjobb benne, hogy azokból lesznek a legjobb anyukák, akik már kislányként is vágytak erre. És az meg külön jó, hogy úgy gondolod, hogy a szex még ráér, ebben is teljesen igazad van. Klassz kislány vagy, örülnék, ha ilyen gondolkodású lányom lenne majd!
A kérdező hozzászólása: Nem cigány vagyok ha erre gondoltál! Azok egyébként megse kérdezték volna...
Szia a tesómnak is folyton babázhatnékja van :) , de most még szerintem érd be kisebb tesóval, unokahúggal vagy ismerõs gyerekével. :-)

Szerintetek normális, hogy 12 éves vagyok, 151 centi és 36 kiló?

A normális válaszokat megköszönném!

Legjobb válasz: Ja és fiú vagyok, ha ez számít.

A kérdező hozzászólása: Ja és fiú vagyok, ha ez számít.
Szerintem nem! az én fiam 40 kg és 12 éves, egyél többet és mozogj rengeteget!
A kérdező hozzászólása: Koszonom megy a zold kezecske :

Az normális hogy 12 évesen 150 cm vagyok és lehetek legalább 172 cm?

Legjobb válasz: persze... :) akár még 180 is ;)

persze... :) akár még 180 is ;)
A kérdező hozzászólása: Hát az jó volna :)
A kérdező hozzászólása: De akkor is ha anyám 148 cm és apám 164cm :((( néha ezért ugy elszomorodom :(((

Szerintetek normális, hogy 12 évesen 75C-s melltartót hordok?

Az osztálytársaim mindig azzal zaklatnak, hogy miért ekkora a mellem, és azt mondják, hogy biztos tablettákat szedek amivel növelni tudom a melleimet, és én hiába mondom nekik, hogy én korán fejl?d?m de ?k nem hiszik el. Ezért szeretném megkérdezni t?letek, hogy normális-e az ilyen korban,hogy ekkora egy 12 éves lánynak a melle.

Legjobb válasz: Hát nem hétköznapi,de ne gondold magad abnormálisnak,fõleg mivel valószínû,hogy ezeket a kisebb mellû lány osztálytársaid mondják.

Hát nem hétköznapi, de ne gondold magad abnormálisnak, fõleg mivel valószínû, hogy ezeket a kisebb mellû lány osztálytársaid mondják.
Tudod erröl nem te tehetsz a többieket tojd le ha idösebb leszel akkor a pasikd csak jönnek utánad :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Amúgy ha az számit akkor 40kg vagyok.
Ne aggódj, ez alkati és részben hormonális dolog. Most megnõtt, de talán most már ekkora marad, és amikor felnõtt nõ leszel, ez egy ideális méretnek fog számítani. Ritka, ha valaki vékony, és mégis nagy melle van. A férfiaknak nagyon tetszik majd, meglátod. Az osztálytársaid meg irigyek, ne foglalkozz velük. Ami lényeges, hogy kényelmes melltartót hordj, és lehetõleg olyat, ami jól megtámaszt, hogy a kötõszövetek ne lazuljanak el. Azoknak a nõknek, akik nem hordanak melltartót, késõbb lógni fog a mellük.
Neked nagy a melled, de aki ezért cikiz Téged, annak az iq-ja sokkal kisebb, mint egy muslincának! Sõt mínuszban van!!! Senki nem tehet arról, hogy mennyire, milyen ütemben fejlõdik!!!
Nálad ez a normális, nagy átlagban meg kuriózum. Biztos kellemetlen lehet, hogy szekálnak, de ezt azért teszik mert az átlag nõknek sosem lesz ekkora mellük mûtét meg hasonló beavatkozás nélkül. Tudom nehéz ezt elhinni, de fogadd el, neked ekkora, sõt talán nagyobb is lesz, de te ezzel vagy te.
Ne foglalkoz vele...én 26 vagyok és 70/A-s :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!